63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
#6924 konkrétan is van valami? mert én readme-ben nemtalálom. -
#6923 Fúúú az nem piti,ott már valami gáz van de nem szoftveres hanem hardveres sztem... van kék halál vagy kiir valamit egyáltalán? Vagy csak eltünik a kép(fekete) és újraindul? Lehet túlmelegedik valami,vagy esetleg az egyetlen szoftveres dolog amitől ezt csinálhatja az a vga driver,esetleg directx. Szerintem itt már nem c sak az omsi-nál csinálja ezt nem? Más játékkal próba? 3D megjelenitésnél csinálja akkor tuti hogy a vga vagy a drivere. -
#6922 Remélem tudtok segíteni vagy tippet adni hogy miért csinálja ezt...
Amikor az OMSI-t elindítom, berakom pl. 76_77 City pályát, ki választom pl. SD202_88-as busz, be akarok állni a megállóba pl. a Krankenhaus-nál és újra indul a gépem. :( Megpróbáltam más pályával is és más busszal, de már a játékot is újra telepítettem vagy át raktam más partícióra, de akkor is ugyan ezt csinálja és a vicc hogy az alap Grundolf pályánál is újra indul a gépem. És csak az OMSI-nál csinál ilyet.... Volna valakinek valami tippje hogy miért kezdte el ezt éppen 2-3 napja csinálni?? Mert eddig simán tudtam vele játszani. -
vargadani95 #6921 Ferrari!!!Nekem is ezt adja ki rá. -
#6920 omg. :( -
#6919 A forgalmat csak alacsonyan szereti... sajna... nézd meg a mellékelt readme-t ott leirja a srác mennyi a max amire teheted a forgalmat. Hány autó,ember,közlekedő,parkoló,felszálló utas,stb... -
Bad Kinzau ezzel dob ki. Mi lehet a gond? -
#6917 így letudtam tölteni, de az előbb az elautrans.webatu.com oldalra valami webdomain oldalra dobott ki :) -
#6916 Nem tudok linkelni, mert új vagyok. Beírtam az oldal címét, ahonnan le lehet tölteni, ez a http://erlautrans.webatu.com/ . De közvetlen ahonnan a festést tölheted az: http://erlautrans.webatu.com/repaint/tnor_hipernet.zip -
#6915 Hááát ez nagyon jól néz ki :) Sok sikert a hangokhoz! Az is egy nagyon fontos tényező! ;) Akkor lehet,hogy ez lesz az első magyar busz?:) Várjuk szeretettel! :D -
#6914 nagyonjó csak nemjó a link. :D -
Zoliikp #6913 Ilyesmire goldoltál?
-
#6912 Üdv!
Telenor Hipernet festés D92-höz, letölthető innen:
http://erlautrans.webatu.com/ -
rajenmax #6911 Nincs semmi ilyen program ami automatikusan rárakja a tga-t.. szép is lenne. Ezt textúrázásnak nevezzük és a modellező programokban kell megcsinálni. -
Zoliikp #6910 A modelleket nem én készítettem, Google-barátom mutatta meg őket....
Persze a méretarány nem megfelelő, de az megoldható
A legtöbb modell free, de pl. van 1 trabi, amely fizetős... -
#6909 Hát igen, kicsit elcsúszott... De maga a bsuz valami eszméletlen jól néz ki!!! -
Routeres #6908 Azt már mondtam, hogy az OMSI.hu-n van. Onnan mér csak körbe kéne nézned az oldalon...
De lásd, hogy jófej vagyok: A pályépítés titkai madzsar nyelven
Hajrá! -
vargadani95 #6907 köszi.És a te leirásod hol van?? -
#6906 A busz nagyon jó, grat. hozzá! Látom a feliratot is javítottad, várom nagyon már, hogy kiadjad. :) -
#6905 wuááá nagyon jóak! -
dgufoplast #6904 hang késik a videó alatt valami ért -
dgufoplast #6903 Helló minden kinek van egy jó meg egy rossz hírem a busz kész de még nincsen hangja ha lesz el készült tejesen mert csak a hang hiányzik más semmi
-
dgufoplast #6902
-
Routeres #6901 Start menü\Aerosoft\OMSI\SDK-Manual
De Google barátod is szívesen segített volna a kérdésed megválaszolásában. -
#6900 Zoliikp : Ha tudsz még, akkor én a "kis polszki fiatnak" is örülnénk. Szerintem az is pompázhatna többféle színben a standard színe mellett. Ja és jöhetne már a sdk amit ígértek, tényleg mikorra is ígérték tudja valaki? -
vargadani95 #6899 És az SDK-t honnan lehet elérni? -
#6898 A modellt Te készítetted? -
#6897 Na ná hogy az volna. Jöhetne a trabi ,a wartburg , "barkasz" , lada , szerintem könnyebb is lehet őket be helyezni hisz a parancssoraik egyeznek a többi autó viselkedésével. Ám bár biztos van a bőrözésre nekik saját progi ami elkészíti azt a TGAfájlt, hogy pont oda kerüljön a kerék stb stb , úgy szint az utasoknál a ruha. Például ahogyan a golfnak is a tga iban elvannak helyezve a dolgok. Vagy az emberek esetében is. Szóval tuti erre van nekik egy program amit majd később ha már jönne az a sdk hozzáfognak csapni ez ezer százalék szerintem. Tehát az egész marketing. visszatérve a válaszhoz. Nekem nagyon is tetszene ha mondjuk lennének ilyen autók mint "dácsia" stb mert régen ezeket az autókat lehetett látni én vevő volnék rájuk. Szerintem sokan egyetértenek velem ha azt mondom jöhet még belőlük. Üdv! -
#6896 Nem nézne ki rosszul. Amúgy manuális váltós buszból nincs olyan váltós, mint mondjuk ami a volános 280-okban van? Mert a MAN-ok ZF váltójának nagyon más hangja van, pedig eléggé hasonló motorjuk van... -
Zoliikp #6895 A Liaz mellé még egy kis nosztalgia:
Sirály lenne. -
#6894 Hát, én ezt a pályát egy jó kis helyközik 280-nal képzelném el tökéletesnek... :)
Persze a kanyarok miatt nem biztos, hogy jó döntés lenne, úgyhogy egy 260 vagy egy 256 is nagyon jó lenne rajta. -
crodgok3 #6893 Az utasoknak már annyi is elég:)
De ez a pálya szerintem a Liaz-zal hangulatos, de az igazi egy jó öreg Ik 211es, vagy egy 250-essel lenne -
#6892 Jó, az igazság az, hogy konkrétan nem rinyálnak, mert kivettem az utaspanaszokat (már nagyon elegem volt, hogy 20-szal beveszek egy kanyart és még akkor is mondják, hogy maga hogy vezet meg ilyenek), de bizony a sablon szöveget, azaz maga borzalmasan vezet és a barátait elég gyakran használják az utasok, pedig általában nem ütközök, vagy max. súrolom a korlátot... (:D) -
#6891 Le akarnak szállni pedig nem ütközöl semminek? Érdekes...
/\
Akkor kapcsold ki az ütközéseket! |
|
De hát hisszen... --------------->| -
#6890 Mit rinyálnak? -
#6889 De jó neked... Bezzeg nekem mindenhol ott vannak és folyton rinyálnak még akkor is, ha emberségesen vezetek... -
#6888 A Bad-Kinzau télleg nagyon jó! Az a jelzőlápával irányító építési terület, meg az autópálya is!
DE! az utasok sehol nincsenek a megállókban! -
Routeres #6887 Először is kezd azzal, hogy átrágod magadat a pályaépítési SDK-n. Ezek nélkül nagyon nem érdemes belekezdeni, mert nincs meg a pályaépítéshez szükséges alapismeret. Utána elolvasod az OMSI.hu-n található, általam írt pályaépítési leírás első 2 részét, hogy magyarul is megerősítsd magadban azt amit olvastál. Ezek után nekiállhatsz építeni. -
vargadani95 #6886 Egy valós pályát szeretenék csinálni de nem tudom hogy kezdjek hozzá????
Valaki segítene? -
#6885 Jaaa... Azt hittem, hogy a pálya pdf leírására gondoltál. :)