63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
#9499 Közben sikerült megoldanom, csak ugye az automataváltósnál nincs semmilyen hangja a busznak -
#9498 Ez igen.. Te szedsz valamit? Lehet hogy kellene... :P
Ha én belefogok egy pályába, miért adnám át másoknak? Ha 8 emberből 1 elront valamit, vagy nem úgy csinálja, ahogy azt én, vagy egy másik elképzelte, már el is van b.szv. az egész. Ahogy mondani szokták, közös lónak túros a háta... -
1994attila #9497 Üdv, én nem tudom kicserélni az ajtó hangokat az ikarus 415-nél, nem engedi hiába raktam be. -
#9496 Na szóval, egy kis segítség kellene.. Annyi féle Ikarus 260-ast szedtem le már.. Akkor le kell szednem az alapot, + automata váltó + frissítés. Kérdem én, hogy BKV festést akkor melyiket töltsem le? -
Zoliikp #9495 Ez az Ikarus 260-as beállításához:
Általánosságban azonban itt kell minden billentyű funkciót beállítani.
Tehát:
Opcions --> Billentyűzet.
Ha a listában nincs megfelelő, akkor az Új billentyűfunkció hozzáadása gombbal előhívod a listát, ott kiválasztod, OK-val elfogadod. Visszalép az oldal tetejére, ezért legörgeted a végére, és ott megtalálod a hozzáadott funkciót.
Beírod, vagy kiválasztod a neked tetsző gombot, OK, és már használhatod is... -
tsy28 #9494 Igen.Elfelejtettem írni,hogy billentyűzetre gondoltam. -
#9493 Egérrel. Rákattintasz simán a 3. ajtónyitóra. Nincs több ötletem, de biztos valamit a billentyűzet beállításoknál kell variálni. -
tsy28 #9492 1 kérdésem lenne.
Az Ik415-ösön jól működik a 3.ajtó,és az összes ajtó nyitás/zárás.
Hogy lehet az Ik260-ason is elérni,hogy nyíljon a 3.ajtó,vagy mind a 3 ajtó?
-
#9491 -
#9490 Értem én Routeres úr, de én akkor is csak a józan eszemnek fogok hinni. Leírhatják felőlem több oldalon keresztül is. Képzeljétek találkoztam a blenderes részlegen egy emberrel, és arra gondolt hogy mi lenne ha többen össze állnánk az ötletét kivitelezni. Na most teszem azt: -lehetne az omzi nál is ezt csinálni. Bizony. Már rég lennének normális pályák. Nem tudom hogy érthető e? Ilyen módon, ha mindenki összedolgozna, akkor hamar le lennének tudva a létfontosságú elemek és könnyen bárki építhetne utakat. igen, anélkül hogy szenvednie kéne holmi csatlakoztatásokkal. Hogy nem passzol a méret. A másik normális pályát lehetne később építeni. Kb 6 7 lépés egy spline elkészítése és ha csak egy ember egy félét csinál, nem golyózik bele. Míg ha egy ember a 7 lépést egyedül készíti. Siralmasan lassú. Ráadásul az egészet meg kell tanulnia kívülről - belülről. Mi közben, élvezhetné a munkája gyümölcsét "régesrég". 8 elemről van szó. Nem többről. Ha jól számolok 6 ember mindegyik egy fázist készítene el. 8 darabon. Az gondolom nem nagy cucc. Tehát kiteszi fel a kezét? Vzsoló úr már leírta hogy kell. A leírását kimentettem még annak idején. Ezúton is köszönöm neki. Egy normál sima szaggatott szakasz kell, egy olyan amin kezdődik mellette a szalag korlát, egy olyan ami csak folyamatos nincs vége, egy kereszteződés, egy körforgalom egy megálló ami egyik oldalas s, egy amibe szembe van a két megálló, majd egy végállomás. Nem több. Később ezekből bárki már olyat épít amilyet megálmodott. Ameddig ezek nincsenek addig ameddig mindenki fejetlenül csak a magáét, addig ez lesz. Mi lenne ha mi magyarok megmutatnánk hogy kik vagyunk. Ez csak csapat munka kérdése. összesen 56 művelet fejenként 8 szór megcsinálsz egy féle dolgot. Na? valaki ? szép aszfaltot raknánk le frisset ropogósat. Passzolnának egymáshoz. Nem kéne órákig keresgélned. Hogy mintha láttam volna? Mikor meg, megtalálod rájössz hogy húh nem is illeszkednek. Ha egymagam csak egy spline -t gyártanék le, mire minden fázis csinjára-binjára rájövök le megy az ég, és az csak egyetlen spline , nem 8 darab. Bocs ha nem volt ilyen kérdés de kijött. -
Routeres #9489 Akkor ez nem jött be. :)
Az OMSI-t 2007 februárjában kezdte M&R (hosszú, német nevük van, nem akarom leírni). Eleinte úgy voltak vele, hogy csak hobbiból csinálják, nem hitték volna, hogy ekkora sikere lesz.
A hivatalos fórumon vannak elvétve érdekességek a készítők kommentjeiben. Sok mindent meg lehet tudni belőlük. -
#9488 Bármibe hogy az omsi -t nem két ember készítette. Sose lett volna kész. -
#9487 Baró :))))) -
bence099 #9486 na kész lett a flotám :) -
#9485 Visszaszívom, úgy tűnik most jó. A hangokat nem nagy cucc megcsinálni, ha a manuális váltóshoz értitek. Fogjátok a hangcsomagot, amit valaki felrakott ide (és össz-vissz egy sound mappa van benne), bemásoljátok a cuccokat belőle a 260 sound mappájába és a busz .bus fájljában a sound utáni részt átírjátok az eléréshez "Sound_SD77IK.cfg"-nek. Ennyi, nekem most már működik igazi RÁBA motor hanggal a kéziváltós csoda, bár tény, hogy nincs kézifék és ajtóhang ebben sem. De szerintem simán kilehet ezzel húzni, amíg valaki el nem készül a 260-nal, amiben remélhetőleg alapból benne lesz az összes hang. -
#9484 Éljen, éljen, éljen. Nemeza úr ki adott pár új IK 260-as skint. :P Német omsi fórum-nak a lap alján meg lehet találni és letölteni. :P -
feca3339 #9483 Nálam még az a para jelentkezett, hogy az utasok nem akarnak leszállni a buszról, akár melyik pályán megyek :S -
mimo0612 #9482 nekem is a 1.0-ás hanggal szint ugyanez -
feca3339 #9481 Nekem sikerült megoldanom, de csak az 1.0-s hanggal de akkor meg az ajtó, kézifék, ajtózár csengő nem működik.
Majd holnap megpróbálok a cfg fájllal valamit babrálni. :) -
#9480 Senkinél sem működik még.. Mivel külön kell hozzá megcsinálni újból a hangokat állítólag hogy a motorhoz passzoljon -
Bustom #9479 Csatlakoznék! Van egyáltalán valaki akinek működnek az Ikarus hangok? Én bármit bíbelődök vele, akkor is MAN motorhangja marad! Help pls! -
#9478 Na hát akkor én is csatlakozok az előttem szólókhoz és én is kérek valamit. Nem tudja valaki, hogy mi a baj azzal a scripttel, amit Hyp3r fórumtárs töltött fel? 2-3 perc sima, nem motorerőltető vezetés után kiakad a motor hőmérője és dől a gőz a motorból, ráadásul ilyenkor max 2-esben lehet az emelkedőkön felvánszorogni és max 20-szal. Valami ötlet? -
#9477 üdv valaki tudja honnan lehet leszedni öblös megállót hogy a forgalmat az ember ne tartsa fel. -
kitt2000 #9476 Segítséget kérnék!
Az Ikarus 260 automata váltós
Az Ikarus busz hangja nem működik nekem!
valaki feltudná tölteni ami már kivan cserélve a buszon!
Előre is köszönöm!
Én nem bírom felfűteni a buszt csak 17 C ig ment az utasok meg panaszkodnak a hidegre!(nagyon lassan fűti fel)
Valaki ezért nem tudna bele nyúlni hogy a levegőt kicserélni fűtésre? -
IkarusV134 #9475 Nem a modell részletessége a lényeg. Én az ARC busz nagyrészét 2 hét alatt megcsináltam. A neheze a programozás. Lehet az egy kocka is, annál még sok mindent kell lescriptelni. Ez az amit sokan nem tudnak. Belevágnak egy buszba aztán ott kimerül a dolog hogy elkészül a modell esetleg az ajtó beanimálásra kerül, de a többihez már nem értenek, mert kicsit több programozási ismeretet igényel, arra meg nem mindenki vevő. -
feca3339 #9474 Meg tudná valaki mondani hogy honnan tudom letölteni a Qerkfurt pályát? ( az újabb verziót asszem 1.1 )
Előre is köszönöm :) -
crodgok3 #9473 Ezért nem kéne túl részletes modelleket csinálni, hiszen a kedves készítőknek semmilyen tapasztalatuk nincs még szinte, mert ha valaki belevág a legmélyébe, akkor hamar kudarc lesz belőle.
De sok sikert kívánok a készítőknek :) -
Geri556 #9472 És nem is fogják, mert omsifan elkezdett egy jobb modellt. -
#9471 Úgy tudom, hogy nem adták még ki -
#9470 Valaki esetleg nem tudja hol vannak azok a hangok ahol panaszkodnak az utasok? -
bemki #9469 Jól néz ki! Letölthető? :) -
feca3339 #9468 Üdv!
Azt szeretném kérdezni hogy az ikarus 250 már letölthető valahonnan?
Erre gondolok:
http://www.youtube.com/watch?v=rVMze_w0WSQ&feature=related
Előre is köszönöm
-
#9467 Ha már a hangosbemondónál tartunk, az eddig megjelent buszokon csak az Ikarus 415-ösön működik? -
#9466 -
#9465 -
1994attila #9464 Oké. XD -
Routeres #9463 Sehonnan. Nincsenek publikálva. Esetleg felveheted a videó készítőjével a kapcsolatot, és megkérdezheted tőle, hogy odaadná-e neked.
(Jó lenne, ha használnád a "válasz" gombot, ha válaszolsz valaki kommentjére. Sokat segít, mert nem kell kibogarászni, kinek szól a hsz-ed.)
-
bence099 #9462 az benne van a Ikarus 260 nincs benne -
bence099 #9461 még egyszer omsi panel -
1994attila #9460 De azokat az ajtó hangokat honnan szedhetem le az Ikarus 415-höz?