63331
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• leony
    Igen az ajtónak nálam sincs, és nincs ajtócsengő sem.
  • 1994attila
    Most jó a busz mert autómata váltós, de valamiért nincs az ajtónak hangja.
  • matesz19
    Köszi szépen. :)
  • kem001
    És ha manuális váltóval akarom a 260-as hang módot?
  • matesz19
    és ez mit javít a buszon?
  • buszvezeto1
    http://www.speedyshare.com/file/rYGPQ/Update-Ikarus260.rar
    Egy update a buszhoz!!!
  • buszvezeto1
    Sziasztok!
    ha beraktátok az automata váltót akkor ezt a Sound mappába rakjátok!!!Ne töröljetek semmit!!!
    http://data.hu/get/3801119/sound.rar
  • crodgok3
    akinek elment a hang, az nyissa meg az Ikarus.bus fájlt és keresse meg ezt a sort:

sound\Sound_SD77IK.cfg

Aztán cseréljétek ki erre a sorra:
    sound\sound_D86.cfg
    Így már működnie kell.
    Egyébként nem fikázom, mert ha egy kicsit csiszolgatnak még rajta, akkor olyan szintű busz lehet, mint a gyári és nem kell erőmű sem hozzá ( PL.: ik 415-öshöz).
  • omsifan
    Nincs 6. fokozat. Öt sebességes. Benne van a script nevében is.
  • 1994attila
    Üdv én ezt a buszt bkv színűre szeretném csinálni, hogy csináljam?
  • bemki
    Hmmm, akkor szívatnak. XD
    Azt miért nem teszik be a rar-ba?

Egyébként másnál sem működik a 6. fokozat? Ha átkapcsolok leesik a fordulatszám, és nem lehet gyorsítani a buszt.
  • Zoliikp
    Azzal, hogy simán bemásoltok valamit, nem fog működni...
    A bus-fájlban is át kell írni az elérési utat.
  • bemki
    Na ebbe én is bele estem. :/
    A motor hangok elszálltak az automata váltóssal. :(
    Melyik fájl van rosszul megírva?
  • kem001
    Nálam amikor betettem a 260-as motor mod-ot, akkor szálltak el a hangok. Még az update se segített rajta :/
  • 1994attila
    Nálam is elszált vissza raktam eredetibe, biztos rossz az.
  • matesz19
    Nektek is elszállt a busznak minden hangja amint be tettétek az automata váltót vagy csak nálam van a gikszer??? :-/ Előre is köszi
  • matesz19
    -m (sorry a dupláért)
  • matesz19
    Igen, ki próbáltam én is és tényleg faxam mert nem kell szöszmötölni a váltásokkal. :D
  • feca3339
    Az ikarus 260-as hangot hogyan tudom az ikarus 260-asba beletenni?
    Próbálkoztam vele de nem sikerült.... :S
  • Geri556
    Ez faxa gyerekek!
    Végre normálisan megy. Amúgy ZF váltós. Már csak egy gombsor hiányzik XD
  • matesz19
    Úgy néz ki hogy az IK 260-ashoz automata váltót is ki adtak akinek kell az itt letöltheti. :) De hogy müködik-e, azt nem tudom. én is csak találtam. :)
  • ekepista
    valaki nem tudnekem írni az ikaruszbuszra valami egyszerüb megolddást hogy eltudjak vele indulni
  • bemki
    A gyári manos automatát. Pl. a D88-89 vagy D92-ét (ha különbözik egyáltalán valamiben). Ha ezek nem sikerülnek, akkor olyat ami automata. :) Nem szeretem a manuális váltósat, az már túl macerás. Köszi!
  • Hyp3r
    Megoszthatnád velünk ezt a módosítást :) Este megpróbálkozom a 2.0ás verzióval, de megnézem azt a hangot is, amit Routeres kollega osztott meg:)
  • dantre
    Sziasztok
    Segítséget szeretnék kérni, van egy olyan problémám az Ikarus-al hogy nem tudom felszállítani az embereket mivel nem tudok semmiféle célállomást kiírni, kitáblázni, ennek pedig az az oka hogy sajnos amikor a buszt kiválasztom a listából nem jelenik meg az alatta lévő sorban a "honállomás" résznél semmi, a lista teljesen üres, pedig benne vannak a HOF kiterjesztésű fájlok a mappában úgy ahogy a többiben is, esetleg van erre valamiféle megoldás ?
    Előre is kösz, Dantre
  • Hyp3r
    Melyik váltót szeretnéd? a gyári 3 sebességeset? van már 4 sebességes automata, illetve az 5 illetve 6 sebességes zf váltó is. A zf váltót már használtam a 415ösnél de a hangokat nem használtam fel hozzá.
  • Zoliikp
    Nem haragszunk....
  • ekepista
    neharagudjatok hogy írok de az ikarusz nem akarja az igazat
  • kem001
    Azért köszi. Az 1.0-ásat bele tudtam tenni, találtam hozzá leírást. Így már egy fokkal jobb a busz
  • Routeres
    A mod az SD85-höz készült. Az új buszba nem tudom, hogy lehetne betenni.
  • kem001
    Az Ikarus 260-ba hogyan teszem be ezt a hangot? Nem találtam leírást..
  • bemki
    Ha megkérlek rá megcsinálod a man-os autómatára? Azt sem tudom, hogy melyik fájl a váltófájl.
  • Solt
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Valami szaki nézzen át az off topikba, köszi!
  • Hyp3r
    igazad van, tényleg a tab a kuplung alapból:D nem tudom hogy miért az alt jutott eszembe:D
  • Ikarusfan
    Használni kell a kuplungot. Az azt hiszem alapból a TAB, de igazából nem vagyok benne biztos, mert én már rég átraktam a váltót a Num billentyűzetre. Tehát ugye állsz járó motorral üresben. Utána megnyomod a TAB-ot, lenyomva tartod és megnyomod az 1-est, majd felengeded a kuplungot és nyomod a gázt, mielőtt lefullad a motor. Megállás előtt közvetlenül meg üresbe rakod a váltót (N).
  • ekepista
    sziasztok nekem megha az egyesgombot megnyom akor fúllad amotor és mindigh leál
    hatudjátok mitkel vele csinálni sgítsetek
  • Ikarusfan
    Magam nevében is köszönöm a módosítást! Amúgy alapból nem a TAB a kuplung?
  • Routeres
    A másik fórum letöltések szekciójában is van egy Ikarus 260 hang mod. Kicsit összetettebb csomag, benne van a Rába D10UTS-155 motor és a VOITH DIWA 851.3E váltó scriptje is.

Hang
    Olvass el
    Fix (nem tudom ez minek, nekem működött anélkül is)
  • bernio
    Tessék:
    http://data.hu/get/3801119/sound.rar?pid=4161081436

ezt routeres videójábol szedtem, :D v.2
  • Hyp3r
    meg lehet csinálni. Annyit kell tenned hogy a váltót amit használni akarsz,bemásolod a script mappába a constfilejével együtt és a .bus fileban pedig átírod a váltó illetve a constfile nevét arra amelyik váltót használni akarod.de ha megnyomod az altot megállásnál akkor nem fullad le a motor mert az alt a kuplung: )