63331
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• maxi1987
    Köszönjük Hyp3r
  • Hyp3r
    szívesen feltöltöm:) ma este 10re érek haza kb és utána data.hu-ra felrakom, vagy amire gondoljátok. A 6. Fokozatot is be lehet üzemelni amúgy a váltóban, mert a váltó constfile-jében 0 van megadva váltóáttételi aránynak de ha azt átírjátok akkor működik a 6. Fokozat is. Kicsit meglepett, hogy ezt a váltót tette bele a készítő a buszba, mert ez a típus a ráncajtós verzióban fordult elő általában.

Más téma:
    Tud valaki adni nekem 1 működő linket az ikarus 260 sound modról? Amikkel próbálkoztam, sajna már nem élnek...
  • maxi1987
    Hali
    Nem lehet megbuherálni a buszt hogy automata váltós legyen?Lehet én vagyok a béna de kicsit unalmas hogy minden megállóban leáll a motor és újra be kell indítanom.A váltás viszont megy már :)
  • matesz19
    Ikarusz 260-as max. sebessége: 70 km/h. vagy legalább is én ennyit tudtam ki préselni belőle :D

Igazából tényleg nem rossz ez a busz, csak mire rá jöttem hogy hogyan tudok elindulni vele és váltani úgy hogy ne fulladjon le hát az nem kis időbe telt... De reméljük lesz javítócsomag hozzá, mert most kb. annyit tud mint a Karosa béta. :D
  • Ikarusfan
    Nem szeretnéd valahova feltölteni a módosított fájlokat?
  • matesz19
    A billentyűzetnek az 1-5 ig sorszámozásánál.
  • lolSL
    dió?
  • krizu
    tényleg hol lehet a váltón állítani meg a fordulat számon ??
  • Hyp3r
    Ja még annyit kihagytam, hogy ha érkezne hozzá 1 kis javítócsomag, szerintem egész korrekt busz lenne :)
  • ekepista
    köszönöm szépen
  • Hyp3r
    Sziasztok!

Nekem személy szerint tetszik a 260as, igaz vannak hiányosságai, meg hibái de elvagyok vele. Kicsit optimalizáltam a teljesítményen, illetve a váltóáttételeket is átalakítottam. Ilyen váltós buszhoz fateromnak volt szerencséje, és tényleg nem ment sokat. 75-80at ment tiltáson.
  • matesz19
    Itt letudod tölteni.
  • ekepista
    sziasztok eltidnátok nekem külden aletöltési linket ahonan letöltési lenket
    ahonan letudnám szedni az ikarusz 260 ast
  • Zoliikp
    Sajnos gyakorolnod kell...
    Ellenőrizd le sebességbe kapcsolás előtt, hogy a kézifék, vagy az ajtófék nincs bekapcsolva...
    A 280-as egyenlőre csak vágyálom, mert a scriptet kellene készíteni, ami nem egyszerű feladat.
    Még mielőtt valaki elkezdené, hogy ez nem nehéz, felhívom a figyelmét arra, hogy nem egy nyílt forráskódú programhoz kell készíteni... Ami a "motorba" nincs definiálva, azt nem tudja végrehajtani...
  • 1994attila
    Lesz javítva az ikarus 260-as? Mert állandóan be indítom a motort, és lefullad mikor váltok. Mikor lesz Ikarus 280-as busz, ha lesz?
  • Ikarusfan
    Én nem tudom, igaz, hogy ne 260-ason, de Volános kéziváltós 280-assal szoktam menni néha, és azon bizony elég rövidek a kezdő fokozatok. Tehát inkább hármastól felfelé nem reális, bár ha kicsit fel lenne tuningolva teljesítményileg, akkor már az első kettő is rövid lenne. De legalább is a 280-ok a 40-ig legalább elérik a 3-ast (már ha jó a fülem)
  • 1994attila
    Már letöltöttem de állandóan lefullad.
  • Routeres
    Gondolom a képeken látható 260-asra gondolsz.
    Tegnap jelent meg.
  • 1994attila
    Üdv, tök király a busz, mikorra várható kb a kiadás?
  • adam993
    Főleg, hogy kettesből indulnak a busszal:D Egyesből nem igazán szoktak, maximum dombon felfelé teli busszal, mert az egyes rövid. De nagyjából a kiosztás stimmel, csak a 120-as végsebesség nem.:D
  • fuszhi
    "fuszhidrift" nekem tetszik nagyon ez a busz, csak kicsit kéne rajta finomítani és remek volna. Már nagyon várom hogy valaki megcsinálja amin dolgozik.
  • fuszhi
    Nagyon rövidre hagyták a váltások közti rész. Ne hogy már kettesbe nullát mutasson a kilométer óra. Pedig, de! Menne többel is a busz ha jobban lenne elosztva a sebesség kiosztása egyes váltás pontokhoz. Például szerintem bár nem vagyok sofőr de 20 kilométer per órát "ki kéne vigye" egyesbe és utána kéne a kettes vagy mondjuk 25 nél, aztán a hármast olyan 45 s a négyest olyan 70 és akkor kiviné hetventől a 120 ig az volna a teteje mikor már üvöltene. Szerintem hozzá lehet piszkálni a motor váltásokhoz utólag is. Valami azt súgja.
  • fuszhi
    Viszont lefelé is :))) (Bocs több képet nem teszek)
  • fuszhi
    Komoly, hogy lefullad. :))) Hármasba döcögtem felfelé.
  • nemeza
    Na ezért nem akarom egyenlőre kiadni semmilyen alfa - beta satöbbiben a 260.06 és 02-t... Szépen halad, de sok meló van még vele.
    Legújabban (vissza)kötöttem a külső fényeket.
  • Ikarusfan
    Nekem egyetlen egy bajon van vele, amúgy viszonylag rendben van: r*hadt gyenge. Grundorfban az emelkedőn egyesben tudtam csak felmenni 5-tel... Ha ezt valaki tudná orvosolni és suttyomban a módosított fájlt itt közölné, szerintem nem egy embert tenne boldoggá :)
  • mimo0612
    Én már összehoztam egy ikarus 260 mod hanggal :D
  • bence099
    Nagyon szép modell gratulálok hozzá ez már 100% álapodba van igaz ?
  • bence099
    ezt ti hogy tudjátok vezetni mert én sehogy xD
  • Vazzeazze
    Hááát, ha eltekintünk attól, hogy az utasok keresztülmennek a padló alatti motoron és 2 perc alatt gyorsul fel 40-re padlógázon, ja meg hogy üresben nem túráztatjuk 2000 fölé(mert leáll), ja és nem kapcsolgatjuk a vezetőfülkevilágítást (mert nekem akkor is leáll), AKKOR : egész jól el lehet vele Ikarus-ozni :) Én már ki voltam rá éhezve, úgyhogy túlértékelem :)
  • Stig95
    Ha egy olyan kezdő mint én az igyekezet miatt megadnám neki a négyest :)
  • Zoliikp
    Nézd, itt is fel szokott tűnni egy-egy felkiáltás, hogy honnan, és mikor lehet letölteni stb...
    Más ok nem indokolná... Szerintem...
  • matesz19
    De ha ennyire sz*r a busz, akkor minek adta ki vajon?? :D
  • Zoliikp
    Így első nekifutásra, hirtelenjében az osztályzata a busznak 1/2...
    Kicsit hajaz a 2 felé, mert dolgozott vele.
    Igaz, nem eleget... De javíthat...
  • adam993
    Tatra regonal-on próbáltam, elég is volt...FŐleg, hogyha alapjáraton túráztatom, akkor 1500 fölött valamilyen rejtélyes okból leáll...Nem beszélve arról, hogy a felszálló utasok térdig padlóban sétálnak...
  • Zoliikp
    Tudom, tudom, csak viccelődtem...
    De próbáld ki Gazdagréten....
    Kormányom nincs /nem is lesz /, mire egy fordulót megcsináltam, elzsibbadtak az ujjaim...
  • adam993
    Ültem már Ikaruson, minden reggel ugyanilyennel megyek, néha halálfélelmem van, mert a Tibi bácsi megtalálja a gázpedált. Azért enél bőven jobban megy...
  • ccv520
    Hát igen, ahhoz képest DG 415-öse kicsomagolva ~450 mb.
  • Zoliikp
    Nem egy f1-es, az biztos...
    De gondolj az utasokra, vagy arra a pár tonnára a se**ed alatt....
  • szabii98
    ikarus vid: