63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
bence099 #9459 még eddig jutottam mert a padlót meg az ülés hozatott tőkelésítettem és a kapaszkodok zöldek lettek :D http://noob.hu/2011/11/24/omsi_panel.png -
Geri556 #9458 Üdv
Nem tudom kit érint, de rájöttem hogy hogyan kell különválasztani (szeparálni) Blenderben a gombokat.
Ki kell jelölni az összevont objekteket
Utána Edit modba kell váltani
P és all loose parts
Ennyi! -
Haulin #9457 Egy buta kérdésem lenne. Törik a busz, vagy csak képhiba? xD -
Routeres #9456 Az ajtóhangok egyébként pont nincsenek benne az update-ben.
Egyébként innen letöltheted. -
1994attila #9455 Üdv az ikarus 415-höz az update-t honnan lehet leszedni? Mert, tök jó a videó a saját ajtó hangokkal. :) -
#9454 Egyébként a festés és az ülésmintázat módosításán kívül mit változtattál meg még benne? -
BkvFan #9453 mind ha lett volna benne. :D -
#9452 Szép munka, köszi. De mintha a képről hiányozna a sofőr -
BkvFan #9451 Letöltés =) -
BkvFan #9450 És megvagyunk,használjátok egészséggel!Jó Játékot!
Kérlek olvasd el az "Olvasd El".txt-t Köszönöm!
Kép:
Letöltés:
[url="http://data.hu/get/4448309/Texture.rar"]Vbus&BkvFan - BkvFestés Letöltése[/url] -
krizu #9449 Tudnál egy linket adni erről az update-ról?? Megköszönném! :D -
bernio #9448 uj hangok, meg az uj müszerfal érdekel nagyon ! :D -
bence099 #9447 OMSI IKARUS 260 -
#9446 noob.hu -
bence099 #9445 igen csak nem engedi mert feltettem képfeltöltésre de nem engedi linkelni. -
bernio #9444 jól hangzik =)
képeket lathatunk? -
bence099 #9443 Na tehát itt tartok új BKV festést kapót műszerfal új , hang új , ülés új van benne csengő meg automata váltó Terveim szerint benne lesz új lyukasztó és az utasok mozgását is meg csinálom hozzá . kép mi gyárt -
#9442 Rájöttem, közben, hogy mi volt a gond. Az összes wiperpos-t ki kellett cserélni -
Zoliikp #9441 Meg tudnád mutatni a cfg-fájlt?
Nekem működik, azért írtam le... -
#9440 Azért ezt a buszt most jól összerakták, de gondolom sokan látták már. -
#9439 Nagyon jó, így kéne működnie a 260 ason is remek egyszer még egy teljesen olyan busszal fogunk vezetgetni mint az igazi. -
Routeres #9438 Mitől érdekes? Ez az 1.1-es update. Már kint van egy ideje... -
szikszaicsabi #9437 http://www.youtube.com/watch?v=SYwc6OFtEOk&NR=1
Sziasztok!Találtam egy érdekes videót az Ikarus 415-ösről. -
#9436 Kipróbáltam, de nálam nem működik ugyan úgy. -
Zoliikp #9435 Találtam egy update-t, amiben a hiba nincs javítva, a bejegyzés ugyan az, mint az eredetiben...
Mindegy.
Ha kell valakinek, átírja... -
Zoliikp #9434 Nem figyeltem...
Viszont csak az automata váltó javítását találtam. Abban nincs benne.
Le kellene újra tölteni a buszt, mert ott javították? -
kuhnzsolt #9433 Elindultak a pályámon a járatok!
A merci helyközi(1) AI, Ikarusok helyi viszonylatok (5+1) buszai
-
Geri556 #9432 Amúgy már van egy javítás is hozzá.
A hivivatalos fórumról le lehet tölteni. -
Zoliikp #9431 Ha valaki szeretné, hogy működjenek az ablaktörlők, azoknak a következőket kell tennie:
-szövegszerkesztővel megnyitja a model_ikarus.cfg-t;
-rákeres a wiperpos szóra;
-ha a szó mögötti számot eltávolítja, mentés után indítható....
/Tehát a bejegyzés NEM wiperpos1 v 2, hanem csak wiperpos/
-
kuhnzsolt #9430 Ikarus 260 baleset
-
BkvFan #9429 az automata váltós megoldást már meg csinálták.
Váltó:Ikarus 260 automata váltó
Hangok:
Ikarus 260 Hangok (sokal jelezték hogy baj van vele)! -
1994attila #9428 Üdv! Az Ikarus 260-as hoz tud valaki csinálni ajtó hangot, a busznak a saját ajtó hangja lenne jó, előre is köszi aki meg tudja csinálni. :) -
#9427 Elnézést -
#9426 A model.cfg-be bejegyeztem a festhetőséghez szükséges dolgokat, így a vBusos festések is használhatóak, "csak" a cti fájlt kell megírni / átírni. -
Zoliikp #9425 Végig nyálaztam, de nem találtam a cfg-ben arra utalást, hogy valami "mozgatná" az ablaktörlőket.
Hiába másoltok bármilyen scriptet, az animálás nincs meg hozzá.
Anélkül pedig.... -
zsilka péter #9424 Nekem minden kellene ami kell ahhoz, hogy játszható legyen és legyenek hangok, automataváltó, nyíljon mind a három ajtó, stb. Ezek a linkek kellenének illetve, hogy milyen sorrendben kell feltenni, hogy jó legyen. -
Haulin #9423 A busszal vagy a javításokkal?(hangokkal) amúgy a 260ról első véleményre(30perces menetrend) nem annyira rossz, tényleg vannak benne külső és belső gondok de szerintem játszható. Igaz sok minden még nem működik (ablaktörlő stb..) de ajánlom mindenkinek:) -
vargadani95 #9422 OVKT oldalának a címe.Katt
Gyertek vezetni egy jót! -
zsilka péter #9421 Üdv!
Nem követtem mostanában az OMSI-s fórumokat, de most láttam, hogy jött ki egy 260-as. Több fórumon is több oldalon át linkelgetik a javításokat, hangokat, egyebeket és úgy látom, hogy itt is. Nálam valami nem oké. Leírná valaki legyen szíves, hogy mit és milyen sorrendben kell feltenni, hogy működjön minden? Köszi!
-
buszvezeto1 #9420 Hát igen egy hozzáértőnek mondjuk össze lehetne rakni( ha szépen megkérem ) egy olyan patch-t ami automataváltós és az update is benne van!!!!
Ha ezt elkészíteni valaki nagyon örülnék és szerintem nem csak én!!!
Előre is köszi!