63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
gabcsibkv #9419 Sziasztok!
új megállót próbálok vetenni Spandau Omnibushof-ba hogy legyen egy végállomásra való érkezés hogy ne +...XX percet mutasson tehát a garázsmenet végpontját.(csak piros kocka)
Én igy csináltam de nem sikerült:
Editor > Utilitis> Bus stop (házaskára melette kattintottam) de nem akarta behozni az új piros kockát.
Hogyan kell újjat csinálni?
Előre is köszönöm. -
BkvFan #9418 Hát meg próbáltam mindent de nem sikerül.Ezek után meg mondom őszintén halvágy lila gőzöm sincsen hozzá. Majd valami hozzá értő hátha rájön a hibára :) -
#9417 "Akartam" javasolni hogy majd dobjatok már eredményről valami infót. :))) -
BkvFan #9416 Nincs mit, csak 1 baj van nem működik mindjárt szét nézzek!:) -
buszvezeto1 #9415 Rendben köszönöm a válaszaitokat és a segítséget!!! -
BkvFan #9414 én azt mondom írd felül az összes "wiper" nevű .osc és .txt :) -
#9413 Meg kell keresni az ablaktörlőt és a régivel felülírni. ne kérdezd melyik az, mert én sajnos nem értek hozzá. :)) -
buszvezeto1 #9412 Sziasztok!
Automata váltó módban miért nem működik az ablaktörlő az Ik 260-ason??? :D -
#9411 Én is meglepődtem, amikor először hajtottam fel a járdára... Viszont ha az utastérből nézed az "anyósülésről", akkor láthatjátok, hogy nagy pattogásnál valami más is előjön a műszerfal mellől... -
BkvFan #9410 Ez valóban így van én is nagyon meg lepődtem mikor fényképeztem az elejét, ezt azért így én nem adtam volna ki! -
BkvFan #9409 a nagy kapkodásban :D
-
#9408 Ja, és a fényszórók körüli rács együtt mozog a sofőrüléssel. -
#9407 Ahhoz képest, hogy ez a modell egyáltalán nem való az Omsihoz, (nem tudom miért használják ezt) egész normális buszt sikerült összehozni, bár az animációkon lehetne javítani. -
bernio #9406 köszi ! !!! -
BkvFan #9405 És megvagyunk,használjátok egészséggel!Jó Játékot!
Kérlek olvasd el az "Olvasd El".txt-t Köszönöm!
Kép:
Letöltés:
Vbus&BkvFan - BkvFestés Letöltése -
bernio #9404 nagyon király ! :) -
BkvFan #9403 valószínűleg még a mai nap meglesz, hamarosan töltheted :) ! -
#9402 Tetszik a járgány jöhet -
#9401 Csak tervben van , gondoltam ha valaki hozzá tesz szól min változtatna vagy tetszik tudnám jó úton vagyok. -
rajenmax #9400 Ne bántsd, nem tehet róla hogy így ír ezt már ha jól tudom kétszer is írták. -
BkvFan #9399 azóta változtak a dolgok rajta:) de köszönöm -
ekepista #9398 nekem tetszik -
BkvFan #9397 Én is el kezdtem egy BKV-s festést,csak ezt saját ízlésem szerint csinálom.
Ha valakinek tetszik akkor ma este, legkésőbb holnap reggel meg találjátok itt!
Kép: -
Zoliikp #9396 Mert nem tudja elolvasni az írásod... -
ekepista #9395 mért ijen lasúafórum -
#9394 A festés nem nagy dolog, mivel bmp-ben vannak a textek. Én is csináltam egy festést, nem volt több 5 percnél megcsinálni PS-ben.
@Hyp3r
Az normális, hogy rendes motorkímélő vezetés mellett 2-3 perc alatt kiakad a hűtővíz hőmérséklet mérő, dől a gőz, nos, a busz mögül és ha ilyenkor rátaposok rendesen a gázra, elszáll a teljesítmény nagy része, viszont 3000-en pörög a motor? Ja, és a buszt vagy 5-ször újrabetöltöttem és mindig ezt produkálta. Amúgy tetszik a váltó, végre rendesen lehet menni a busszal. -
Zoliikp #9393 Mivel az Omsi-ba konvertáló kolléga nem járt el megfelelően a modell készítőjével szemben sem, én leszek rá tekintettel....
Ez az általam "használt" ik260-as:
http://data.hu/get/4447607/Ikarus_260.zip
Automata váltó, BKV-s festés elérhető külön is... -
1994attila #9392 Üdv a festést honnan szedhetem le? -
tsy28 #9391 És ezt a BKV-s,automata 260-ast hol lehet letölteni? -
#9390 Erről esetleg tudsz csinálni egy rart? Festéssel meg az automata váltóval együtt? Nagyon megköszönném,mert ez a lengyel automata váltó nekem nem jó Köszi! -
Zoliikp #9389 Visszaállítottam automatára, és ezzel a festéssel már kicsit jobban tetszik:
-
Hyp3r #9388 Sziasztok!
Végeztem 1 kis módosítást az ikarus 260 motorjában és váltójában.
6 sebességes váltó van benne és 1 kicsit erősebb a motor.
Akinek kell itt letöltheti:Ikarus
Csak annyi a dolgotok, hogy bemásoljátok a megfelelő helyre a fájlokat és már kész is.
Üdv! -
ekepista #9387 má nekemse mindig fúlad abusz de szerintetek letöltsem az automata váltót -
#9386 Az automata váltó scriptjével van valami gáz mert most újraraktam a buszt az update-el meg a 260-as hanggal és úgy megy,csak éppen manuális váltós még mindig. -
dantre #9385 ez a pálya elérhető vagy csak tervben van ? -
#9384 Na nekem ez az update gajra is vágta az egész gamet
Ezt irja ki:
Error:command"(L.L.cp_taster_nebelschluss1_target)"(vehicles\ikarus260\\scripts\\lights.osc)variable name is invalid!
Valószinűleg valami baja van azzal a lights.osc fájlal,azon belül is ezzel az llcptaster-es résszel...
Csak azt nem tudom mit csináljak vele
Aki ért a scriptekhez annak itt van az a rész,hátha valaki tudja mi a baj vele: Script
-
#9383 Nézzétek csak.Ilyesmire gondoltam -
1994attila #9382 Jó lenne ha az ajtóknak lenne hangja, most mert most nincs. -
Hyp3r #9381 Sziasztok!
Ahogy ígértem, feltöltöm a módosított motor és váltó constfile-jét, csak előtte megvacsorázom:D
Nemsokára jövök a linkekkel.
Üdv -
1994attila #9380 Ja még az sincs.