qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• fuszhi
    Értem én Routeres úr, de én akkor is csak a józan eszemnek fogok hinni. Leírhatják felőlem több oldalon keresztül is. Képzeljétek találkoztam a blenderes részlegen egy emberrel, és arra gondolt hogy mi lenne ha többen össze állnánk az ötletét kivitelezni. Na most teszem azt: -lehetne az omzi nál is ezt csinálni. Bizony. Már rég lennének normális pályák. Nem tudom hogy érthető e? Ilyen módon, ha mindenki összedolgozna, akkor hamar le lennének tudva a létfontosságú elemek és könnyen bárki építhetne utakat. igen, anélkül hogy szenvednie kéne holmi csatlakoztatásokkal. Hogy nem passzol a méret. A másik normális pályát lehetne később építeni. Kb 6 7 lépés egy spline elkészítése és ha csak egy ember egy félét csinál, nem golyózik bele. Míg ha egy ember a 7 lépést egyedül készíti. Siralmasan lassú. Ráadásul az egészet meg kell tanulnia kívülről - belülről. Mi közben, élvezhetné a munkája gyümölcsét "régesrég". 8 elemről van szó. Nem többről. Ha jól számolok 6 ember mindegyik egy fázist készítene el. 8 darabon. Az gondolom nem nagy cucc. Tehát kiteszi fel a kezét? Vzsoló úr már leírta hogy kell. A leírását kimentettem még annak idején. Ezúton is köszönöm neki. Egy normál sima szaggatott szakasz kell, egy olyan amin kezdődik mellette a szalag korlát, egy olyan ami csak folyamatos nincs vége, egy kereszteződés, egy körforgalom egy megálló ami egyik oldalas s, egy amibe szembe van a két megálló, majd egy végállomás. Nem több. Később ezekből bárki már olyat épít amilyet megálmodott. Ameddig ezek nincsenek addig ameddig mindenki fejetlenül csak a magáét, addig ez lesz. Mi lenne ha mi magyarok megmutatnánk hogy kik vagyunk. Ez csak csapat munka kérdése. összesen 56 művelet fejenként 8 szór megcsinálsz egy féle dolgot. Na? valaki ? szép aszfaltot raknánk le frisset ropogósat. Passzolnának egymáshoz. Nem kéne órákig keresgélned. Hogy mintha láttam volna? Mikor meg, megtalálod rájössz hogy húh nem is illeszkednek. Ha egymagam csak egy spline -t gyártanék le, mire minden fázis csinjára-binjára rájövök le megy az ég, és az csak egyetlen spline , nem 8 darab. Bocs ha nem volt ilyen kérdés de kijött.