63331
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• ccv520
    Bemásoltál mindent, ami a csomagban volt?
  • fjx235
    Sziasztok!

Lehet,hogy buta a kérdés,de a crossing editort hol találom?
  • hellaa
    Hali!
    Lenne egy olyan problémám,hogy el akarok indítani a játékot,és a következőt írja ki mikor rámegyek a Start-ra:
    Could not read the o3d file! Dateizugriff verweigert!

Mi lehet a gond?:O
  • kem001
    Nálam nem működik. Datei nicht gefunden(vagy mit ír ki)
  • fuszhi
    köszönjük.
  • maxi1987
    Lehet kérni karácsonyra egy városi Jászkun volános festést is?
  • fuszhi
    Én se csak magamra gondoltam. Viszont valaki segíthetne egy dologban hogy mért írja ki az OMSI crossing Editor hogy nem lát semmit hova kéne másolam az o3d t ? Elvileg azzal kell készíteni belőle olyan út elemet amin az AI k fognak járni. Üdv
  • Penge88
    Fő a kitartás, mert ha valaki meg is csinálja, az nem neked, hanem azért, hogy esetleg az soron következő pályájának készítése során használja, vagy hogy mások használják.
  • ccv520
    Többen kértétek már a prágás gombokat, és a nógrádos festést is.
    Itt lehet letölteni A zipben van leírás is.
  • fuszhi
    Elkezdtem csinálni az elemeket. Aztán ha nem akadok el kész lesznek, vagy más megcsinálja nekem, vagy nem lesz belőle semmi. Üdv
  • fuszhi
    Üdv úr, hogy lesz olyan műszerfalam mint az öné? Előre is köszi.
  • kem001
    Én minap próbáltam esős úton. De mivel fagypont alatt volt a hőmérséklet kicsivel, nálam volt olyan hely, ahol korcsolyázott a busz, alig tudtam egyenesbe tenni. Motor meg erőlködött, mivel kicsit nehezen indult el
  • Haulin
    Hát akkor sajnos nemtudom(lehet tönkretette az eső az ikarust xD). <----a zárójelest ne vedd komolyan xD
  • kitt2000
    nem arra gondoltam az jó!

Amikor elindulunk akkor olyan mintha busz kaparna nem vált a motor rendesen hangok!
    Nem lehet vezetni simán!

Valaki ilyet nem tapasztalt?
  • Haulin
    ha az a hiba hogy az eső cseppek nem jelennek meg, akkor valami gond a grafikai beállításaidnál van.
  • kitt2000
    Esős időjárással próbáltátok ikarus 260-ast?
    Mert valami nem jó!
  • Haulin
    Valaki betudná linkelni nekem a kapu (object) linkjét? egyszer fent volt a gépemen csak azóta újralett téve és nemtudom honnan szedtem. Köszönöm
  • Haulin
    attól függ melyikhez mert a 415-höz van, mondjuk elvileg az 260nak is van bkv :D
  • 1994attila
    Kössz.:)
  • maxi1987
    Hali
    Van már elérhető skin valamelyik magyar volántársaságról?
  • BkvFan
    Azt maximum ccv520-tól kérheted majd el ha óda adja :) (és a ha óda kívánja adni akkor én is beállnék a sorba)
  • BkvFan
    Ikarus 260 by Bustom
    Hangok
  • alexander1993
    Hello! Várható valami frissítés még az Ikarus 260-ashoz?
  • dantre
    Sziasztok
    Lenne egy olyan kérdésem hogy hol lehet letölteni az IK 260-ashoz a prága váltó gombokat ? mert maga a mód megvan és kifogástalanul működik csak nincs gomb a műszerfalon :(
    köszi előre is
  • 1994attila
    Üdv van valakinek az Ikarus 260 és 415-höz saját ajtó hangja?
  • Deniske
    Tudom csak nem gondoltam volna hogy ilyen is van a játékban :D amúgy igen így a jó :D
  • BkvFan
    felmelegedik a motor és akkor már nem annyira erőlködik, de nagyon fain, ezek nélkül a játék unalmas lenne :D
  • Deniske
    Az jó :D nekem a 415ösnek áll le télen a motorja, és akarom indítani elindul szépen beteszem D-be és megáll xd aztán hogyha üresbe járatom akkor valamiért utána elindul :D
  • BkvFan
    Nem hittem volna,hogy ilyen valódi a játék, télen az Ikarus 260-nak a kéziféke beragadt és csak pár perc múlva nagy nehezen tudtam vele elindulni és folytatni a menetrendet!:D
  • mojorisin
    Kár... Köszi a segítséget.
  • Routeres
    Semmi nem lesz belőle. Teljesen újra kellene írni a játék motorját, ami évekbe telne. Így kell megtűrni.
  • mojorisin
    Köszi, valamelyest jobb a helyzet :)
    Valami optimalizáló patch-et kiadhatnának... bár ahogy látom a honlapon, nincs nagy kapkodás ezügyben....
  • mojorisin
    Nem.
    :D
  • matesz19
    és gondoltál rá hogy ne Full HD-ban játsszál rajta? :D
  • Routeres
    Próbáld meg az én beállításaimmal.

option_presets
  • mojorisin
    Igen az enyém van odaírva Full Hd-ban játszol? Berlinben akad rendesen...
  • Routeres
    Ez azért érdekes, mert nekem majdnem pont ugyan olyan konfigom van, mint ami az aláírásodban szerepel (feltételezem az a te vasad) és nekem PC 2009-nél semmi akadás nincs. Simán viszi a fix 30 FPS-t.
  • BkvFan
  • Ikarusfan
    Leveszed minimumra aztán elkezded feljebb és feljebb rakni a csuszkákat, aztán amikor kezd akadni, ott hagyod, vagy egy kicsit lejjebb veszed.
  • mojorisin
    Nekem mindig beakad a játék egy-egy pillanatra amikor betölti menet közben az épületeket meg a többit...baromira idegesítő.. Tud valaki egy jó konfigbeállítást javasolni? A pc 2006, pc 2007 opcióhülyeségek nem használnak.