63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
hellaa #9619 Köszönöm! :) -
Geri556 #9618 Ejj,emberek!!
Nem tudtok olvasni ?
NAGY piros betűkkel ki van írva a warez fórum... -
atty707 #9617 http://wingbest.com/index.php?main_page=product_info&cPath=173&products_id=1643 -
hellaa #9616 Sziasztok!
Valaki tudna nekem egy oldalt ahonnan le tudnám tölteni ezt a játékot?:) -
#9615 Most jobb lett nálam is a 260-os. :)
Még egy hibát elfejtettem mondani:
-Az utasok felszállási pozíciójuk elég rossz és a leszállási pozíciójuk még rosszabb...
-
buszvezeto1 #9614 Csak buszvezetőnek vagyok jó :D -
buszvezeto1 #9613 Nagyon szép munka gratulálok!!! :D
Csak én azt nem tudom hogy ezt hogyan kell megcsinálni!!! -
#9612 Én már megcsináltam, a videómon láthatod. -
buszvezeto1 #9611 Köszönöm!!! -
Zoliikp #9610 Lemodellezed, kitalálod, hogy mi a műszerfal pozíciója, bekonvertálod, animálod, és már működik is...
-
zorba3333 #9609 Sziasztok!
Találtam az SD200, SD202 típusokhoz Allison váltócsomag bővítést / frissítést. (V1.02)
A 200-as széria esetében csak az SD83 típushoz van egy két sebességes automataváltó.
Ellenben a 202 sorozat tagjai közül:
- SD86 kapott egy Allison V-730 típusú 3 sebességes automatát,
- SD87 egy Allison 6v92TA, szintén 3 sebességes automatával lett gazdagabb,
- SD89 pedig egy Allison World B300R ugyancsak 3 sebességes automatát kapott.
Ebből az összeállításból az SD87 esetében alkalmazott modell számomra érthetetlen, mert ezt a váltót a 80-as évek első felében használták a " nagy vízen túl" V6, V8 Detroit Diesel motorokhoz, Európában nem sok volt belőle, főleg nem emeletes buszokban.
A többi Allison változat valóban előfordult az MAN kínálatában mint opciós lehetőség, sőt itthon sem ismeretlen, hiszen az IK256.44 is Detroit Diesel motorral volt szériában szerelve, amihez egy Allison 4 sebességes automata, vagy egy 6 sebességes manuális váltó volt illesztve.
Mind a két változat kifogástalanul működik.
Az SD202 esetében semmilyen fájlt nem ír felül, hanem külön választhatóvá teszi a játékon belüli buszválasztó menüben.
Kivétel persze, ha korábbi verzió volt már telepítve, mert akkor azokat a fájlokat természetesen felül írja.
Allison V1.02 letöltés -
buszvezeto1 #9608 T. Zoliikp!!!
Megmondanád, hogy hogyan kell???
Előre is köszi!!! -
ekepista #9607 köszönöm szépen -
BkvFan #9606 Innen tudod letölteni! ( = -
ekepista #9605 sziasztok aprága váltót hona tudom leszedni -
Zoliikp #9604 Be kellene tenni...
Semmi extra. -
buszvezeto1 #9603 Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani, hogy az Ikarusban az automata váltó gombsorával mit kell csinálni,hogy látszódjon a műszerfalon? -
BkvFan #9602 Hát nem olyan rossz busz, de akkor lesz jó ha már minden hiba hárítva lesz rajta, és a csengő benne lesz :P ! -
#9601 :) És a kedvenc buszom kezd lenni. :)
-
BkvFan #9600 örömmel látom a festésem a buszodon =)
Kép: -
#9599 Készítettem egy videót a prágás 260-asról, kicsit átalakítottam.
Videó -
VL67 #9598 http://indafoto.hu/volvosjpg/image/10667619-5be62ce5/details/l/363521
-
Zoliikp #9597 Természetesen! Ezúton is köszönöm szépen!
Viszont a nagy bajom az, hogy nem sikerül az első kerékagyon lévő kis "kupolát" elkészítenem. Elképzelés van, kedv lenne, de a megvalósítás nem sikerül.... Egyenlőre... -
Zoliikp #9596 Javaslom, töltsd le a német fórumon megjelent update-t, abban javítva van az első ajtó... -
Routeres #9595 Örömmel olvasom, hogy újra megy az 556 projekt. A fotóim jók lettek annyira, hogy tudd majd használni őket? -
#9594 Az első ajtó gyárilag nem nyílik. Típusfüggő. Az itteni helyijáratosokon nyílik mindkettő, bár azt hiszem, az egyiken nem, a távolságis 260-ason meg csak a bal szárny nyílik.:D -
#9593 Sok utas a Ik260-on, Gazdagréten.
Tapasztalt problémák:
-Nem nyílik az 1. ajtónak a bal szárnya. (Van megoldás?)
-Nincs hang.
-Nem szállnak le az utasok a vá-n.
(tudom van vhol a megoldás menete de nem tudom kikeresni, annyi HSZ érkezik... :D)
A hang, ablaktörlő meg az automata sebességváltó megvan.
-
Zoliikp #9592 Amennyiben a házigazda, valamint a többiek nem bánják, akkor mutatom-leírom a lényeget.
Mivel most újrakezdtem az Ikarus 556-ost, azon példálózok...
1. lépés = az az üveg, amellyel dolgozni akarunk, el legyen különítve más, nem ablak objektumtól.
2. lépés = Hozzárendelni a Fenster.tga-t.
3. lépés = Összeadni azzal az objektummal, amellyel szeretnék megjeleníteni.
4. lépés = A cfg fájlban hozzárendelni az eseményeket/kosz, eső/, a megfelelő bmp fájllal. -
#9591 Csak a képen ilyen, amúgy nem. -
#9590 Srácok, nagyobb grafikán szebbek az élek ugye? kicsit recés :) egyébként patent!!!! -
#9589 Hát a mocsok meg ilyesmi még nincs, tükröződést nem is csinálok. a Mocsokhoz,esőhöz multitextúrázás kell, azt meg csak 6.3-mas DE-vel lehet. -
#9588 Anno privátban írtam neked erről, és te azt írtad, hogy szét kellene szedni az üveget darabjaira. Kérdés az, hogy hogyan? -
#9587 Eső, mocsok, tükröződés textúrázása...
Két rétegű ablakot még egyszer sem sikerült normálisan megcsinálni, sose látni át rajta. Egyrétegűnél már működött, de ugye ott csak a tükröződés működött. -
Zoliikp #9586 Mi a "küzdés" tárgya? -
#9585 Nekem is jól jönne, jelenleg is azzal küzdök. -
#9584 Tényleg szép. Esetleg az ablak berakásához tudnál nekem egy leírást küldeni? -
#9583 Köszönöm! :) -
Deniske #9582 Nagyon szép :) Csak így tovább ;) :D -
#9581 No emberek, újabb fejlemény. :)
-
Zoliikp #9580 Ez akkor azt jelenti, hogy nem erőművel rendelkezel, és még ezt sem tudja konvertálni...
Még "lejjebb" kel bontanod, vagy, ha egyértelmű az elemek elnevezése, akkor utasítsd a konvertert, hogy darabolja fel az X fájlt.
Ilyenkor az elnevezése szerint fogja kapni - konvertálás után az o3d kiterjesztést. Pozíciója megmarad, csak látatlanban dolgozol....