63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Routeres #9299 Ez gyorsan a süllyesztőbe került.
Már az feltűnő volt, hogy a letöltött állomány ~30 mega, kicsomagolva meg 80.
Ez a színvonal a lengyeleknél?! Remélem nem tartják meg ezen szokásukat... -
#9298 Az igaz. -
#9297 De ezen még a váltó is szarul van beállítva. 20 perc mire elérem vele a 40-et... -
Zoliikp #9296 Viszont a manuális váltó jól fog jönni az 556-osomhoz, és majd a 620-ashoz is... -
#9295 Hát ja, a kapcsolók is olyan trehányul vannak megoldva, meg minden más is. Hangok sincsenek... -
#9294 Sőt, eléggé nem jó... -
#9293 Új egyéni rekordot állítottam fel. 5 másodperc alatt lefullasztottam XD -
#9292 Nem mondanám, hogy olyan jó. -
bernio #9291 ;O -
Geri556 #9290 Megelőztél XD -
bernio #9289 kijött az/ ( egy ) ikarus 260 gyerekek! :D
http://omnibussimulator.forumieren.com/t9340-ikarus-260 -
dgufoplast #9288 Door.osc be nézted ott lehet álltani hol szál jónak fel meg le meg a paths.cfg be ott kell utána nézni dolognak
-
generalGGabe #9287 na így már jobb:
-
generalGGabe #9286 sziasztok! alakul a villamos
http://www.youtube.com/watch?v=hAt5Z9qEW38
pár apró gondom van még.
az utasok csak a jobb hátsó ajtón hajlandóak felszállni, hiába állítottam be mind a hat ajtót.
leszállni meg mint látható a végén, nem hajlandóak. beáll ajtóba, és ott marad. villamos meg nem megy tovább.
mi okozhatja ezeket a hibákat? -
#9285 Köszönöm! Eltaláltad, hamarosan jönni fog egy videó. -
#9284 Nagyon jól halad a busz, gratula hozzá, remélem hamarosan videót is láthatunk róla! :) Csak így tovább! -
#9283 D88,D89,D92-höz ugye? Azt használom. :) -
gabcsibkv #9282 Sziasztok !
Érdemes az OMSI-t bizergálni a szerkesztőben. Több mindenre lassacskán rájöttem: útvonal lerakása, menetrend készítés garázsmenettel(mennek a buzsocskák rendben a garászba) iletve ahhoz hogy felszálljanak abba a megállóba utasokat is kellett rakni mert nem volt (pl. Spandau Xtreme: Going East N30-as vonal Rathaus Spandau vá.)ilyen kék téglalapot-people standing az objekt részben a szerkesztőben. -
Tarc #9281 Igen, ez idegesito tud lenni, en sem ertem miert kell bonyolitani mindent - valoszinuleg a szerzoi jog miatt kell kulon feltuntetni mondjuk -
#9280 Óóó hogy a cifra f*sás jönne arra az emberre aki MOGES pályának a mappáit össze rendezte. :@ Mivel nem működik a OMSI Addon Manager valami hiba miatt, így manuálisan kellet be másolnom az összes mappát, mire mindent megtaláltam és be másoltam fél órámba került. :@ Most komolyan, nem tudta volna ezt egy mappába összerakni ugyan azokat az elemeket? Jobban tetszett neki külön mappákba rendezni hogy ha esetleg valakinek nem megy ez a progi az sz*pjon vele?? :@ Komolyan, hol itt a logika??? -
Meg is találtam. :) -
#9278 Ha azon múlna, akkor talán tudnék hangokat is szerezni hozzá, jóban vagyok egy-két sofőrrel...:) -
#9277 Szerintem simán meg lehet csinálni, ha kijött az első 260-as. ;) De akár most is, csak több meló. Neutralos verziót készített vBushoz Dbbuszos anno. -
#9276 Nem tudom, ismered-e, de van a német fórumon kifelé nyíló bolygóajtós script.. ;) -
#9275 Őt senki sem szeretné megcsinálni? Pedig különleges busz! Csak egy létezik belőle, az is csak Pécsett! Kínának akarták sorozatgyártani. Ő az Ikarus 246!
Ki találja ki, melyik későbbi Ikarusnak az elődje?(Farmotor, 3 ajtó, ebből a hátsó szűkített)
-
#9274 Köszönöm, megpróbálom 100%-os valóságúra készíteni a modellt. -
#9273 Ok. Teljesen jó. :) -
#9272 Csinálok majd egy másik változatot. Abban a helyén lesz.
Ő is bentlesz ám a játékban. :) Meg még több fajta.
-
#9271 És nem lehetne, hogy kivételt tegyél, és visszaszereld látható helyre? -
#9270 Mert az eredeti buszban is így át van szerelve. -
#9269 Miért raktad el a rendes helyéről a fordulatszámmérőt? Egyébként szépen alakul! -
#9268 Rendben elnézést kérek, valószínű átsiklottam azt a hsz-t. -
#9267 Köszönöm!
-
Marzee92 #9266 Sziasztok! 415-öshöz létezik olyan mod hogy minden ajtónál száll fel utas? -
Brad33 #9262 Köszönöm! -
atty707 #9261 Innen tudod leszedni:
Moges 0.8
Javítás hozzá:
Moges 0.81 -
Brad33 #9260 Üdv!
Ezt a pályát honnan tudom letölteni?
-
#9259 25 fps max grafikán közepes pályán, úgyhogy nem kell izgulni. Kb úgy fut, mint a Man-ok. Egy kicsit 1-3 FPS-sel rosszabbul. -
ekepista #9257 jó képek abuszt énn is várom lelkesen hogy lelehesen tölteni
-
Routeres #9256 Ebből a szemszögből is jól néz ki.
Játékban hogy fut? Van jelentős FPS drop?