51658
-
False #49405 A stílusomért én is elnézést kérek, mert szokták mondani nekem is, hogy okostojásként viselkedem,vagy másképp , a tudálékos külső egy parasztot takar :)
De nem feltétlenül warra gondoltam ám, én is most fogok visszatérni a játékba, 4 hónap kihagyás után, szóval még nem lövök olyanokat,mint amit elvárom magamtól. -
#49404 A szinkronok és játékok magyarításai tényleg nagyon trék. Nem azt mondom, hogy perfect angol vagyok és sosem hiábzok mert nem így van...viszont egy néhány helyen megfordultam már szóval boldogulok. Teljesen igazad van abban, hogy aki egy sz*ros FPS-l sem boldogul angolul az azért...na mind1.
A szinkron fordítások meg hát szót sem érdemelnek...
Lényeg a lényeg barátaim, majd gyilkoljuk inkább egymást BF3-ban...én már Angliából teszem majd ;) csak, hogy témánál maradjunk :D
@i2k11: Az előzőekben nem a te munkádat fikáztam, nem is tudom milyen mert nem használok soha semmi ilyesmit. -
#49403 Személyes ismerőseim szerint szinte már túlontúl is halvérű vagyok - nem szoktam "kifakadni".
A válaszom sem ilyen hangulatban, és szándékkal íródott.
Csak meglepett az írásod - és megvallom, én valóban kissé támadónak éreztem [stílusosan: Sorry, my fault], ezért bocsánatot kérek.
Irigy vagyok, hiszen jártál odakinn. Én csak kinn élő ismerőseimmel tartom a kapcsolatot, és ők nyavalyogtak, hogy milyen áldatlan állapot dúl London közeli városkában, az angol nyelv, mint olyan - a maga elképzelt egyszerűségével - kínszenvedés nekik.
A 'war' azért lenne egyoldalú, mert az ismert okok miatt [net, gép és a saját bénaságom] egyszerűen esélyem sem lenne.
-
False #49402 Pont nemrég voltam kint Londonban, melózni, hát szó mi szó, vérbeli angolokból tényleg nagyon kevés van, a fekák iszonyat szlenget beszélnek, azért nem érteni mit mondanak, a pakisztániak meg olyan akcentussal nyomják, hogy azért nem érteni.Tudom, hogy nem kötelező, nem is használom, se játékokhoz feliratokat, ha olyan kedven van, filmekhez sem, de a szinkrontól viszont csak hányok,szal akkor fordulok ahhoz ha az orvosom írja fel.
Nem mellesleg, nem értem mért érzed kirohanásnak, a szövegelésemet,nem a személyed,nem a munkád ellen irányult, szimplán kifejtettem, hogy azért is butul az ország, mert ahelyett hogy tanulásra ösztönöznénk őket a játékokkal, még egy fps-hez is van már magyarítás, amihez aztán absolute fölösleges, mert aki ezzel nem boldogul zérus nyelvtudással, az az életre is analfabéta.
A kotor magyarításokból meg csak az 1hez volt szerencsém, az akkor jónak tűnt,nem úgy mint amit az azóta kiadott bioware programok magyar megfelelői.
De ha túlteng benned a hormon,és mindenképp le akarod valahogy ezt küzdeni,meg amúgy is bc2 topicban vagyunk,akkor megbeszélhetünk egy talit a szerverünkön, azt lenyomjuk 1v1ben,vagy XvXben, hozhatod a barátaidat is felőlem, azt jól lelőjük egymást, és legalább majd jogosan mondhatod, hogy támadlak :) -
#49401 S még valami - felemlítetted a KoTOR honosításokat...
Bár ne tetted volna!
Rengeteg helyesírási, fordítási, tegezési-magázódási hibáktól hemzseg. Még most is. Mindkettő.
-
#49400 Ezt mind nekem címezted?
Ha igen: magyar az anyanyelvem, de angolul is tudok.
Ha igen: nem kötelező magyarul beszélned, olvasnod, sőt, itt élned sem. Szerintem, gyorsan vándorolj ki angol nyelvterületre - mert ott tényleg semmit sem ferdítenek el... [Meglepődnél mennyire nincs így - Angliában lassan több indiai, pakisztáni táblát látni a Soho-ban és más refrektált helyeken, mint angolt. S akkor még nem beszéltem az (brit) angol satnyulásáról, a sok bevándorló miatt.]
S még mindig, ha nekem címezted: a magyarítás szabadon telepíthető ill. nem kötelező használni. Viszont, ha nem használod, nem értem a kirohanásod.
Filmeket sem kötelező szinkronnal nézni ám.
-
False #49399 Azt a barom admint vagy üzemleltetőt meg külön felnégyeltetném, és a világ 4 sarkába szórnám a testrészeit,ameik kitalálta hogy a komment modósítása vip-jog legyen,fizetősben...annak az anyja legyen fizetős számára, mikor a ravatalon találkozik vele.... -
False #49398 Tehát te ezért nem tudsz egy kukkot se más nyelven,csak magyarul, mert ez az igaz isten nyelve,ezt védeni kell az eretnekektől,ez van elterjedve az univerzumban,csak itt még pár helyi hülye nem tud róla,és az angolt erőltetik?
Lehet ha angol maradt volna minden, akkor minimális szinten,de lassabban pusztulna a népesség agysejt állománya, és minimális tanulásra volnának ösztönözve, ahelyett hogy a seggük alá van téve minden, így nemhogy a menüben nem kell már agyalnia, mire nyomjon,de játék közben is csak az jár a fejében, hogy lehet még ennyi gondolkodás nélkül is sok pontot összehozni,ááááá megvan,élesszünk bele a tömegbe.....
Ez a fázis meg nem kimondottan rád vonatkozik, mert a magyarítást eszembe nem volt megnézni,de a magyar fordítók munkája általánosságban finoman fogalmazva is kiábrándító,elég megnézni illetve meghallani a szinkronosok gyökér félreferdítéseit,vagy amit a mozik művelnek magyarítás terén /Heltai Olga - Kötélre vele/, a sorozatokról nem is beszélve, és amit a játékokkal művelnek az külön hányingerkeltő.Eddig ezek között is 2 kivétel volt eddig, a Kotor magyarítások, és a GTA3 fordítása.
Mielőtt félreértenéd,amit felhoztál példának beszédstílust az nem szép dolog,de mindent lefordítani magyarra meg hülyeség,mert nem pallérozza az elmét,és sok minden van, amire az angol szó kifejezőbb,mint valami buggyantott magyar ferdítés. -
#49397 hozzám hasonló? nem is ismersz, kezdjük ott... így meg sose beszéltem, és nem is fogok, ad 2...
-
#49396 És miért nem teszed? -
#49395 hm grat :D legszívesebben én is bf eznék :/ -
#49394 S íme, meg is van a 38. szint.
-
#49393 Na, ezektől a rövidítésektől hullik ki az a kevés, még meglévő hajam is...
-
#49392 Igen, és ma már meg lesz a 38. szint is.
Gyakorlatilag csak Squad (Osztag) Deathmatch van a napi menün.
A tegnapi, ominózus meccs például 25876 pontot hozott a konyhára [sajnos, ennél jóval kevesebb az átlagom - 6-8-10.000], így szépen meglódult a fejlődésem.
-
KaBuTo666 #49391 "Lol volt a tegnapi movie. Cool volt ahogy a főszereplő smashingelte a fő bosst."
Vagy:
"Mondtam a gyereknek, nem akarok bunyót úgy hogy GTFO." xD -
#49390 Nem neked készült a magyarítás - tény.
Ebben az esetben pedig ne fikázd! Örülj, hogy Te akkora ász vagy angolból, hogy már a gondolataid is azon a nyelven fogalmazódnak meg - hiszen, számodra, az amúgy egzakt, pontos magyar jelentéssel bíró angol szavak jobban hangzanak, mint a magyar megfelelőik.
A hozzád hasonló fiatalok beszélnek így:
"Lol volt a tegnapi movie. Cool volt ahogy a főszereplő smashingelte a fő bosst."
Gratulálok.
-
#49389 Na, megjelent a másik...
"Total kills" - ennek magyar megfelelőjét próbáld begyömöszölni egy 12 pixelszer 24 pixeles téglalapba.
Szólj, ha megy! -
#49388 "összes gyilok" -
#49387 *normálisan -
#49386 én alapból le se fordítottam volna, pont az ilyen gyökér magyar hangzás miatt :D
egyszerűen nem lehet normális lefordítani egy ilyen játékot szerintem -
#49385 Hú, te aztán mész föl a lvl szinteken :D már 37es? -
#49384 Akkor meg torolje ki teljesen, a documentsnel is,es ugy telepitse fel hogy e vegen ne crackelje. -
#49383 "SQ DM-en egyáltalán kapsz Ace-t?"
Kapsz.
"rohamkarabély hatékonyság, te jó isten :D"
Szólítottál?
Amúgy meg találj ki okosabbat! "Assault Rifle Efficiency"
-
#49382 Garantálom, hogy tényleg megvette!!:) -
#49381 SQ DM-en egyáltalán kapsz Ace-t?
rohamkarabély hatékonyság, te jó isten :D -
#49380 Amúgy, videóm is van a végeredményről.
-
#49379 Sajnos, a Stat Verse szerint sem kaptam meg.
Korábban is csak 4x Ace Pinem volt, most is annyi van :( -
#49378 Ha jobbra tekertel volna teljessen akkor legvegen lathatatlanba biztos lattad volna az ace pint, neha nem mutatja csak irja. Bugos szegeny... -
#49377 Mi a büdös ló...nak nem kaptam Ace pint ezért?:
Végignéztem a kapott jutalmakat, és nincs ott!
Arany csillag: 3x
Bosszú dísztű (200 pont): 2x
Bosszúálló dísztű 100 pont): 1x
Dögcédula: 9x
Nemesis dísztű (200 pont): 3x
Mesterlövész dísztű 100 pont): 3x
Gyilkosság segítség dísztű (100 pont): 2x
Gránátvető hatékonyság dísztű (100 pont): 1x
Késelés hatékonyság dísztű (200 pont): 1x
Kézifegyver hatékonyság dísztű (100 pont): 4x
Mesterlövész karabély hatékonyság 100 pont): 2x
Robbantás hatékonyság dísztű (100 pont): 1x
Rohamkarabély hatékonyság dísztű (100 pont): 9x
WTF?!
-
#49376 Ha megvette volna akkor mozogna, rendessen felkene crackelni es nem lenne gond... -
#49375 Sziasztok! Eggyik haverom, nemrég vette meg a játékot, és az lenne neki a problémája, hogy nem mozog neki semmere az egér!!:S Vmi megoldás?? -
#49374 Mindez egyszerre - játékmódtól, pályától, helyzettől függően. -
eugabesz #49373 Játszunk... -
OWEN24 #49372 Nektek mi az elsőszámú pont szerző taktika? Öltök, vagy inkább járműveztek( kilövés, javítás, vezetés)vagy gyógyítotok ? -
RAMyMamy #49371 szeptember van. -
#49370 Ottvan 2010 oktober... Mit akarsz fel eves videoval? -
RAMyMamy #49369 pedig nincs a DE-höz vietnam kód :C -
shpongle #49368 http://www.youtube.com/watch?v=Dq00O3cyKas -
eugabesz #49367 Neked hallgass a neved,kurafi... -
KaBuTo666 #49366 Nem érdemled meg, hisz visszaéltél pocok bizalmával. :-(