51658
  • eugabesz
    A punkbuster-ban bízni olyan,mintha a lottó-n veszel egy szelvényt és várod,hogy 5-ös lesz...Az admin úgy ítélte meg,hogy csaltál és szíve joga,hogy kitesz a szerverről.Nem kell oda menni többet,slussz.
  • pufy69
    HY egy olyan kérdésem lenne, hogy most akarom megvenni a játékot, de a vietnam nélkül és, hogy így nem szenvedek-e valami hátrányt? valamint, hogy a bf3 jötte ellenére életképes lessz-e még a játék sokáig, már hogy szerintetek? a választ előre is köszönöm.
  • JocoHun
    Köszi a segítséget.
  • JocoHun
    Hüü.Igen ez érdekes.Ha megölöd és ez neki nemtetszik és ezért tiltott ki akkor miért játszik az admi? Akkor magyarul csak állj és enged hogy megöljenek föleg az adminak. Ez nevetséges.Csalásért bisztos hogy nem mert a pumbasters tilt le és nem az admi.
  • IMYke2.0.0.0
    Játékban, a játékos neve mellett ott van az a fekete alapon jobbra nyitott kacsacsőr - arra klikkelsz és már látni fogod a "Barátnak jelöl" funkciót...
  • JocoHun
    Kérdés.Barátot hogy lehet felvenni? Már próbáltam beírtam a keresőbe ahol a barátokat lehet felkérni és megis találtam a játékos nevét elkültem a felkérést ki írta hogy sikeresen elkűlte a felkérést de nálamse és nálase jelenik meg semmi énnálam még aztse jelöli hogy elkültem egy felkérést.Tudja valaki??
  • IMYke2.0.0.0
    Engem azért tiltottak ki egy szerverröl [Elite-666], mert 3x egymás után késsel nyírtam ki a szerveren játszó admin-gizdát...

Vannak érdekes, emberi dolgok is - nem csak a 'csalás' miatt rúghatnak ki.
  • JocoHun
    Jártmár így valaki? Tegnap kitíltottak egy szerveről mert csalok.Ez hogy lehet hisz a játékba nem lehet csalást használni mert a punbaster azonnal letílt.Nem tudom miért tiltottak le.Talán mert pofára megy?
  • Fpocok
    BF3
  • IMYke2.0.0.0
    Ennyire nem szereted magad?
  • V43 1105
    Troll.
  • KaBuTo666
    Ha el lesz cseszve, dühöngeni fogok!
  • KaBuTo666
    Már elhittem. Mert előrendeltem/megrendelem/megveszem.
    Pontosabban 9 890 Ft-t érek. Megveszem a játékot, de ezzel ők megvesznek engem.
  • Gyuszopapa
    Majd ha megjelenik meglátjuk,mondhat már a DICE bármit csak a szemünknek hiszünk.
  • lac coo
    Szkeptikus vagyok, Vietnamban is gyorsan halnak , ha pontosan lövök, és ugye -bár én nem játszottam alfával-, abban is sokkal kevésbé szórnak a fegyverek és sokkal jobban sebeznek, akárcsak BF alfában....Én akár ennek is betudhatom a "javulást" . Az tény, hogy metros videókban is látni nem egy jellemzően frostbite-s furcsaságot: akkor hal meg mikor már rég a fal mögött van stb ...

Szóval majd meglátom .
  • Smithwarden
    (BF3 topik mellett ide is bemasolom, mivel BC2-hoz is eleg sok koze van.)

BF3, Alan Kertz:
    "Hit-detection is massively improved over Bad Company 2, so you can actually expect people to die when you shoot them and no more of death lag. It also depends on connection to connection so you can’t really rely on all that."
    “Bullets can penetrate light surfaces. Thin metal, wood, glass can be shot through, brick concrete and thicker metal cannot.”
    "The game has a deep progression system which will make people play the game for many years."

Magyarul a lenyeg kb:
    A talalat-erzelekes (hitbox/netkod) jelentosen javitva lett a BC2-hoz kepest. Akit eltalalalsz az meg is doglik, nincs tobb "halal-keses".
    Sokfele felulet atutnek a lovedekek: fem/fa/uveg, de ha ezek eleg vekonyak.
    Eleg komoly tartalom/fejlodes rendszert probalnak osszehozni. Szeretnek, hogy sok evig elvezetes legyen a jatek.

(Alfaban tapasztaltam en is, hogy a hitreg tenyleg messze korrektebb tenyleg, mint BC2-ben. MOH/COD szeruen gyorsan halnak az emberek ha pontosak a lovesek.)
  • KaBuTo666
    Mindenki egy nagy fail...a helyes válasz a kérdésemre:

Obi-Wan Kenobi!

Egy példa.
  • DarkSector
    A játékososk jóindulata. :P
  • gsg16
    engem az a jelenség akaszt ki,amikor viszi a szél,a szétlőtt harckocsi lánckerekét.
  • Fpocok
    Kérhetném, hogy a BF3 CoD vitát ne itt vitassátok meg. Menjetek át másik topikba.
  • lac coo
    A célkereszted!
  • KaBuTo666
    Csak egy kérdés...
    Ezt mi a fasz tartja meg? :D

• OWEN24
    Elég ha csak a helire lövök, nem a pilótára?
  • SzinesGeza
    A Blackhawk-ból M-24-gyel is ki lehet lőni a pilótát.
  • Cris99
    hát énse sokat mostanában :S
  • Jossua
    én miota játszom talán 3-4x sikerült kilönöm a kurwa pilotát belölle nem könnyü :)
  • byzhouse
    M95-el lehet galambra lőni ;) normalban 4-6tárból lelövöd vele a helit HC-ban meg 2tár. igazából nem tudom,mert elmúlt 3hónapban 5percet játszottam ezzel a f*ssal.
  • IMYke2.0.0.0
    Valószínűleg a gépben egyedül utazó pilótát lőtte ki és emiatt zuhant le a gép.

Fejlövést már én is adtam pilótának, de nem orvlövész puskával.
  • OWEN24
    M95-el kilehet lőni helikoptereket is?
    néztem egy videót,ahol a gyerek M95-el rálőtt egy blackhawk-ra és kapott 100 pontot a jármű hatástalanításáért. (A heli meg közben lezuhant)
  • nandorb
    sehol, min. 1024x768 es nincs vagyis van de az csitnek szamit kb...
  • OWEN24
    szerintem nem lehet kikapcsolni, amúgy hasznos dolog az (ellenfél :D) árnyéka. Sokszor észrevettem már egy lopakodó ellenfelet, az árnyéka miatt.
  • redmonk
    srácok, hol tudnám beállítani, hogy 640x480 fusson esetleg az árnyékokat kikapcsolni?
  • RAMyMamy
  • Cris99
    naná, bc2ben sp-ben is nagyobb pályák voltak, mw2ben meg egy spájzban nehéz nem messze lenni tőlük X))
  • MR ME
    már már szerelmesek is lettünk beléjük
  • OWEN24
    az 100, sőt még több %-ban igaz, hogy az MW2 (single)-ban sokkal közelebb kerültünk a bajtársakhoz.
  • lac coo
    Hát ha nem nézzük a grafikát, ugyanolyan akciófilmesre akarják a BF3 singlét, mint az MW sorozatot, ebből a szempontból hasonlít rá, tényleg .
    Meg még sok más játék is ilyen akar lenni :)))
  • eugabesz
    Szerintem nem is fogunk,egy Battlefield-es totyikban...
  • Drazse23
    Na pont ez az, lelebbentetted a fátylat. Ezek mind különböző játékok. Csak próbáltam a Bf3-mat valamihez hasonlítani amit ismerek, mert a BC2-höz nemigen lehet.

"mw2, bc2, bf3 egyiknek sincs túl sok köze a másikhoz!"
    És akkor még a Medal of Honor-ról nem is beszéltünk.
  • Cris99
    Szedd szét ezt a 3témát: mw2, bc2, bf3 egyiknek sincs túl sok köze a másikhoz!