51658
  • Fpocok
    Akkor iramot kiveszem.
  • Fpocok
    Na jó, befejezem
  • Fpocok
    Hehh? Beers is arról beszélt :D
  • False
    "Clantag is remembered when using auto-login" mekkora jó arcok egy ilyen piszlicsáré hibát 8 hónap alatt ki is tudnak javítani....igazi zseni banda
  • Beers
    valóban...
  • uHs Gerzson
    BC2 R11 Patch Szeptember 21-én jelenik meg.

Changelog:

Removed some memory leaks
    Fixed crashes when the game attempted to render lots of content (high detail, high FOV or multiple-monitor modes)
    Chat window no longer causes lag spikes
    Chat window reworked opacity & visibility-time is controllable through settings in settings.ini
    Clantag is remembered when using auto-login
    Banner URLs can be up to 252 characters in length
    SecuROM wrapper removed from non-Steam version
    Minor performance improvements
    Reduced rubberbanding on >24player servers
  • eugabesz
    Nyugi,lenyíratom kopaszra,aztán kötekedjen...
  • eugabesz
    No para,mi más szerveren is meg tudjuk,persze ha hagyják...ha a lényeget nem felejtené el a sok noob,(csapat-játék)sokkal élvezetesebb lenne a játék.
  • False
    Akkor jó hogy még tegnap megmutattuk mit is tudunk, azon a szerveren :D
  • patchaou
    Az BF3. Fpocok csak szőrszált hasogat :)
  • Beers
    6 hét
  • Fpocok
    BC3? Az még arrébb van.
  • Szabi1991
    :/
  • eugabesz
    Jelentem az IRAM szerver leállt,köszönjük mindenkinek a játékot,aki segített emelni a szerver szinvonalát...találkozunk a köv. részben.
  • Leky
    Időközben találtam.
  • Leky
    Van az Ea-nek olyan e-mail címe ahol magyarul lehetne velük diskurálni?
  • szomferi
    anti tank is? bazzeee
    én azt hittem csak a lőfegyvereket kell összeszedni, nem gránátvetőt meg mortart... faszom, garandom sincs

még jó hogy írja hogy nem kell a tracer meg a motion mine, azzal ölni se lehet :D
  • redmonk
    tisztában vagyok ezekkel...viszont nézd meg, hogy mire mit válaszolt nandika és akkor látni fogod, hogy én miért voltam szarkasztikus
  • SZEG007
    szerver oldalon ha PB screenshot van beállitva akkor sok embernek köztük nem egy klántársamnak is akinek ati kártyája van, egyszerüen rövid akadást tapasztal durtvább esetben ez 3-4 mp-es is lehet. A másik ATI specifikus dolog az átlátszo vagy villodzo texturák, mint pl korlát, polc, trafoház, szikla ezt grafikus beállitások babrálásával driverek probálgatásával lehet orvosolni
  • IMYke2.0.0.0
    Lustáknak:

• IMYke2.0.0.0
    A saját statisztikám (gyakorlatilag a gadgetek vannak hátra - vagy mégse?) - klikk a nagyobb képhez!:

• IMYke2.0.0.0
    INNEN VESZEM-E (a forrás)

És íme az én állományom (gyakorlatilag csak a gadgetek vannak hátra - vagy mégse?) - KLIKK A NAGYOBB KÉPHEZ!:

• nandorb
    Ha akarod beszeljunk meg idopontot es rad nyomok 3-at:)
  • byzhouse
    szerinted csak 1szerverre jártam?
  • redmonk
    "...be-e..."

Szóval szerver oldalon van beállítva, hogy amikor screenshotot lőnek akkor bizonyos AMD tulajnál beakad-e vagy sem?! költői a kérdés
  • nandorb
    Ismetlem ez szervertol fugg,hogy be-e van allitva...
  • trident
    Nem kell hozzá a spectat kit tudtommal.

Amúgy nem kell hogy az ea bekapja, örülj neki, hogy így is szerezhetsz pontokat, meg lehet gyűjtögetni.

• RiCSi1234
    Még ilyen zenére is, egy igazi életérzés.. :)
  • szomferi
    honnan veszed hogy a spectact cuccok is kellenek hozzá, meg a Garand is? már megvan az összes fegyó?
  • V43 1105
    Én ilyet nem tapasztaltam.. pedig jó pár játék amit tolok PB-t használ ... és ha screent csináltunk meg se röccen a cucc ..
  • IMYke2.0.0.0
    Haveromnak [aki miatt gyakorlatilag a honosítást is elkészítettem, és aminek okán már 39-es szintű is vagyok] egy AMD 4 magos, 4 GB DDR3-as, HD6850 1GB-os rendszere van [sima SATA2 HDD-vel].

A rendszere egyszer csak frissítette neki a Catalyst driverét [Win7 X64], és a BC2 elkezdett szaggatni neki.

Átmentem, feltettem neki egy fél éves drivert = semmi szaggatás, azóta se.
    A frissítést persze letiltottam.
  • byzhouse
    akkor én vagyok a világ legnagyobb szerencsése,mert életben nem akadt meg a játék 5-10secre(hd6850 kártya)
  • nandorb
    Rovidebbet az alatt ertem mar most is nincs olyan driver ATI-nal aminel ne akadna meg pb screenshoot alatt a jatek 5-10masodpercre es ez igen is idegesito, foleg hogy fekete keszul, BF3-ra igerik hogy ezt megoldjak hogy Anti Analising,DX10,DX11 alatt megoldjak,kozos egyuttmukodessel az Evenbalance fele. De mivel az ATI szar driver gyarto tobben panaszkodtak kekhalal,kifagyasok barmilyen driver. Igy gondolom hogy rosszul fognak jarni az ATI userek. Epp ugy mint a kezdetben 2-3honap kellett egy normalisan hasznalhato 10.6-os patchre ami gyorsan betolti a jatekot es meg csak nem grafika bugos(csikok a a fold texturaban.)
    Miota Nvidea-t hasznalok ott nincs pb akadas kimaradas 5-10sec-re. Meg az elejen sincs ilyen beakadas.
  • IMYke2.0.0.0
    Hát finoman bekaphatja az EA!

Distinguished Vehicle Knowledge: Earn all vehicle bronze stars [5,000 points]

Distinguished Weapon Knowledge: Earn all weapon bronze stars [5,000 points]

Distinguished Battlefield Knowledge: Get all bronze stars [10,000 points]

A probléma csak az, hogy a fegyveres "összes bronzhoz" a SPECACT Kit összes fegyvere kell [nem, nem mindegyik található meg az ellenfeleknél], és emellett a "Veteran" ranggal elérhető M1 Garand is.

Specact kit: 4,99 euró
    Még egy Battlefield játék [mondjuk a 2-es antológia]: 1700-2000 Ft.

• False
    Trident : Az fasza.Mondjuk azt észrevettem, hogy mióta drivert frissítettem az ATi kártyámon, azóta néhány felhő fekete, majd kifehéredik,majd vissza feketébe :)
    Az biztos hogy az ati-bc2 kompatibilitás nem 100%-os így másfél év után se.
  • trident
    Már nem emlékszem, hogy driver/kártya miatt fekete pb screenshotot produkál.
  • False
    nandor90: ezt hogy érted hogy az Ati fogja a rövidebbet vinni?Aki ATI-val nyomja, az előnyben/hátrányban lesz vmien oknál fogva?Vagy az ATI az csíter kártya szimplán?Vagy csak valami Ati nevű haverodról van szó, és tök hülyeséget kérdeztem?
  • nandorb
    Majd BF3, lesz PB screenshoot allitolag igazabol kiancsi vagyok 60%-ba fog csak mukodni... attol tartok es az ATI fogja vinni a rovidebet.
  • trident
    Pont ezért kérdeztem!;)
    Pont azért, mert steam esetén nem kapsz új kulcsot...

Amúgy meg azt gondolom, hogy a lecsalózott játékosoknak csak egy kisebb része csaló valóban. A wh-t meg különösen nehéz kiszűrni ebben a játékban.
  • Fpocok
    Személyeskedést hagyjuk. Köszönöm.