51658
  • lac coo
    Pontosan hogyan?
  • Fpocok
    Gép ellen csak a kampány van. Botok ellen csak konzolon lehet menni tudtommal.
  • kabel15
    Sziasztok! Lehet olyat csinálni a játékban mit a korábbi részekben, hogy egy harcmezőre berak ahol a gép ellen kell harcolni bázisokat foglalni stb. Nekem offline ba kéne ez. De ha campain ra megyek akkor ugye elkezdődik a sztori meg küldetések ide mennyek oda mennyek. Én pedig csak mászkálni szeretnék egy nagy pályán és vadászni.
  • Jossua
    ezt a játékot másként kell játszani mint mondjuk egy codot ;)
  • OWEN24
    Jól mondod RAMyMamy :)
    Ha annyire jó játék miért BF-ezek? Azért játszok BF-el(is) mert megfogott, a pályák, járművek és a játékmenet( bár az utóbbi elég keservesen megy)
  • RAMyMamy
    lol, mert egyszerre nem játszhat a 2 multis játékkal? nem fikázta a bf-et, hülye kérdést tettél fel.
  • nandorb
    Ha annyira jo jatek miert BF-ezel?
  • eugabesz
    Én kb. 10 percet játszottam a 2-vel...nem az én játékom,akkor kiderült.
  • nandorb
    jobb proci:)
  • roland4
    Nem tudtok valamit ami feldobja az fps-em? A confing.ini dolog nem nagyon segített rajta.
  • OWEN24
    csak tudni kell játszani és már is élvezhető.
    Részemről a bc2 vel voltak gondok de már megszoktam... Nem kell fikázni mert neked nem megy a játék.
  • nandorb
    LOL? Eppenseggel most toroltem le.. Hogy lehet ennyire szarul megirni 1jatekot nemtudom. Elkezdodik a kor lebombaznak, 2x meghallok ugy hogy a palya masik vegebol grantot dobnak es utana az utca kozepere 3ellenfel koze spawnoltat ez jatek? Nemhinnem az activisionek gratula en baltat fogok belevagni a fejukbe 1meterrol. Mert ez tenyleg vicc.
  • eugabesz
    Mi az hogy most??...
  • byzhouse
    Nandor cod láma lett tudom utálsz most :DD
  • dave9004
    Na a szaggatás eltűnt, teljesen kilőttem msconfigban az avastot :)
  • dave9004
    updaterrel indítsd és a pb-t is frissítsd
  • Geri98
    sziasztok!

most tettem fel a gamet, és próbálnék szervert keresni de semmi. arról nem is beszélve, hogy egy csomó ideig waiting for datázik.

valami ötlet hogy mért van ez?
  • SzinesGeza
    Erre találták ki az M136AT4-et. Ellene szórhatja a flare-t tonnaszámra. :)
  • uHs Gerzson
    Még nem az, visszajelzéseket dolgozzák fel.
  • RedDevilsza
    Dejó hogy azt nem vettem meg
  • Cris99
    R11 patch még nem hivatalos? mert mikor anno felraktam 1-2szerver volt :D
  • lac coo
    Vietnamban naponta találkozom ezzel ! :)
  • RedDevilsza
    Hát nemtudom. Egy messze mozgó helit így is elég macerás betracelni. Szerintem bőven rajtamaradhatna a heli, a flare meg annyi lenne hogy annyival tovább maradna életben a heli ameddig +1 RPGt betöltök. Mert a mostani helyzet szerintem undorító, beszáll pár 50es egy blackhawkba és spawnon egyből ledarálnak mindenkit. Jó, nem történt meg sokszor, de amikor igen akkor nagyon lerombolta a játékélményt.
  • KaBuTo666
    BFBC2? Hagyd a fenébe a klánosdit, nem érnél vele semmit.
    BF3? Keress klánt!
  • adam46
    Sziasztok van most valamilyen klánba tagfelvétel?
  • gsg16
    a "flare",csak úgy mint az életben,a játékban sem nyújt kijátszhatatlan védelmet.
  • Drang
    Klánszámlálás 2011
  • Morphin
    Hát abból a szempontból valóban hülyeség, hogy leszedi...viszont a valóságban ugye a rakéta a "flare" miatt nem a heli után megy.Ha nem szedné le újra lehetne rá lőni...de így.Amúgy én észrevettem,hogy ha betracelem a helit és amilyen gyorsan csak tudok váltok rakétára és akkor lövöm ki mielőtt kiírná milyen messze van a cél.Így követi a helit a "flare" ellenére is.Szoktak nézni nagyokat amikor így lövöm ki a heliket.Tehát a "flare" szarság sem 100% védelem.Ami nem tetszik benne,hogy nagyon hamar újratölt...tehát nem elég,hogy újra kell tracelni még a rakéta is újra el van térítve.(hacsak nem jön be amit az előbb felvázoltam)
  • Jim Morrison
    2,3 MHz en nem is csodálom.
  • eugabesz
    De,van...nekem az előző procim "csak" 2,3 Mhz-en futott alapból és akadtam.
    A mostani 3 Ghz-et tud,simán fut.De az igaz,hogy a procinak is köze van közvetve a ping-hez.
  • nandorb
    Azzal nincs gond, a proci gyenge ilyenkor mikor hirtelen sok dolog tortenik korulotted nemtudja a proci atdolgozni igy, felugrik a ping.4magos procinal ilyen nemvolna.
  • RedDevilsza
    Amugy a lackhawk flare leszedi a tracer dartot ami rajta van? NEm hülyeség ez nagyon, vagy csak én néztem be valamit?
  • dave9004
    5mbit/s t-home-os
  • nandorb
    Milyen van?
  • dave9004
    net lehet hibás?
  • nandorb
    Probald ki esetleg a jatekos,modot. Minnel kisseb felbontast,low-ra venni a beallitasokat. Windows 7? Ha igen a settings.ini -ben ird at a dx=auto-t 9-re. Majd nezd meg,ha XP akkor nem kell. De a windows 7 szokott pinget ugraltatni.
  • dave9004
    AMD Athlon(tm) IIN330 dual-core 2,30 GHz
  • nandorb
    proci? Reggebben a NOD tett ilyent hogy 999-es pinget irt.
  • IMYke2.0.0.0
    Tedd játék üzemmódba:

• dave9004
    avastom van, elvileg "kikapcsolva" de akkor rendszerindításnál kilőjem? (msconfigban)?