51658
-
#49325 Pontosan hogyan? -
#49324 Gép ellen csak a kampány van. Botok ellen csak konzolon lehet menni tudtommal. -
#49323 Sziasztok! Lehet olyat csinálni a játékban mit a korábbi részekben, hogy egy harcmezőre berak ahol a gép ellen kell harcolni bázisokat foglalni stb. Nekem offline ba kéne ez. De ha campain ra megyek akkor ugye elkezdődik a sztori meg küldetések ide mennyek oda mennyek. Én pedig csak mászkálni szeretnék egy nagy pályán és vadászni. -
Jossua #49322 ezt a játékot másként kell játszani mint mondjuk egy codot ;)
-
OWEN24 #49321 Jól mondod RAMyMamy :)
Ha annyire jó játék miért BF-ezek? Azért játszok BF-el(is) mert megfogott, a pályák, járművek és a játékmenet( bár az utóbbi elég keservesen megy)
-
RAMyMamy #49320 lol, mert egyszerre nem játszhat a 2 multis játékkal? nem fikázta a bf-et, hülye kérdést tettél fel. -
#49319 Ha annyira jo jatek miert BF-ezel? -
eugabesz #49318 Én kb. 10 percet játszottam a 2-vel...nem az én játékom,akkor kiderült. -
#49317 jobb proci:) -
#49316 Nem tudtok valamit ami feldobja az fps-em? A confing.ini dolog nem nagyon segített rajta. -
OWEN24 #49315 csak tudni kell játszani és már is élvezhető.
Részemről a bc2 vel voltak gondok de már megszoktam... Nem kell fikázni mert neked nem megy a játék. -
#49314 LOL? Eppenseggel most toroltem le.. Hogy lehet ennyire szarul megirni 1jatekot nemtudom. Elkezdodik a kor lebombaznak, 2x meghallok ugy hogy a palya masik vegebol grantot dobnak es utana az utca kozepere 3ellenfel koze spawnoltat ez jatek? Nemhinnem az activisionek gratula en baltat fogok belevagni a fejukbe 1meterrol. Mert ez tenyleg vicc. -
eugabesz #49313 Mi az hogy most??... -
#49312 Nandor cod láma lett tudom utálsz most :DD -
#49311 Na a szaggatás eltűnt, teljesen kilőttem msconfigban az avastot :) -
#49310 updaterrel indítsd és a pb-t is frissítsd -
Geri98 #49309 sziasztok!
most tettem fel a gamet, és próbálnék szervert keresni de semmi. arról nem is beszélve, hogy egy csomó ideig waiting for datázik.
valami ötlet hogy mért van ez? -
SzinesGeza #49308 Erre találták ki az M136AT4-et. Ellene szórhatja a flare-t tonnaszámra. :) -
#49307 Még nem az, visszajelzéseket dolgozzák fel. -
#49306 Dejó hogy azt nem vettem meg -
#49305 R11 patch még nem hivatalos? mert mikor anno felraktam 1-2szerver volt :D -
#49304 Vietnamban naponta találkozom ezzel ! :) -
#49303 Hát nemtudom. Egy messze mozgó helit így is elég macerás betracelni. Szerintem bőven rajtamaradhatna a heli, a flare meg annyi lenne hogy annyival tovább maradna életben a heli ameddig +1 RPGt betöltök. Mert a mostani helyzet szerintem undorító, beszáll pár 50es egy blackhawkba és spawnon egyből ledarálnak mindenkit. Jó, nem történt meg sokszor, de amikor igen akkor nagyon lerombolta a játékélményt. -
KaBuTo666 #49302 BFBC2? Hagyd a fenébe a klánosdit, nem érnél vele semmit.
BF3? Keress klánt! -
#49301 Sziasztok van most valamilyen klánba tagfelvétel? -
gsg16 #49300 a "flare",csak úgy mint az életben,a játékban sem nyújt kijátszhatatlan védelmet. -
#49299 Klánszámlálás 2011 -
#49298 Hát abból a szempontból valóban hülyeség, hogy leszedi...viszont a valóságban ugye a rakéta a "flare" miatt nem a heli után megy.Ha nem szedné le újra lehetne rá lőni...de így.Amúgy én észrevettem,hogy ha betracelem a helit és amilyen gyorsan csak tudok váltok rakétára és akkor lövöm ki mielőtt kiírná milyen messze van a cél.Így követi a helit a "flare" ellenére is.Szoktak nézni nagyokat amikor így lövöm ki a heliket.Tehát a "flare" szarság sem 100% védelem.Ami nem tetszik benne,hogy nagyon hamar újratölt...tehát nem elég,hogy újra kell tracelni még a rakéta is újra el van térítve.(hacsak nem jön be amit az előbb felvázoltam) -
#49297 2,3 MHz en nem is csodálom. -
eugabesz #49296 De,van...nekem az előző procim "csak" 2,3 Mhz-en futott alapból és akadtam.
A mostani 3 Ghz-et tud,simán fut.De az igaz,hogy a procinak is köze van közvetve a ping-hez. -
#49295 Azzal nincs gond, a proci gyenge ilyenkor mikor hirtelen sok dolog tortenik korulotted nemtudja a proci atdolgozni igy, felugrik a ping.4magos procinal ilyen nemvolna. -
#49294 Amugy a lackhawk flare leszedi a tracer dartot ami rajta van? NEm hülyeség ez nagyon, vagy csak én néztem be valamit? -
#49293 5mbit/s t-home-os -
#49292 Milyen van? -
#49291 net lehet hibás? -
#49290 Probald ki esetleg a jatekos,modot. Minnel kisseb felbontast,low-ra venni a beallitasokat. Windows 7? Ha igen a settings.ini -ben ird at a dx=auto-t 9-re. Majd nezd meg,ha XP akkor nem kell. De a windows 7 szokott pinget ugraltatni. -
#49289 AMD Athlon(tm) IIN330 dual-core 2,30 GHz -
#49288 proci? Reggebben a NOD tett ilyent hogy 999-es pinget irt. -
#49287 Tedd játék üzemmódba:
-
#49286 avastom van, elvileg "kikapcsolva" de akkor rendszerindításnál kilőjem? (msconfigban)?