Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Majd kiderül melyikõtök kicsoda.
!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo
Legközelebb mennyi lesz? Egy KõbányaKispest – Újpestnyi távolság?
Egyre szánalmasabb vagy.
De ne hagyd abba, mert ugyanakkor vicces is. 😉
[IRAM] leader
Azt fogd már fel, hogy tök mindegy hányan vagytok, ha a hátulról indulókat lövöldözitek hátba.
Azt is megsúgom, hogy azért lõhettél le végül szembõl mert (láss csodát):
MEGFORDULTAM!
Jó pár rakasz lõszerbõl végül csak sikerült leszedne(d)/tek.
Egyébként a "nem is ajánlok" és a "sajnálok" szavak különbözõ jelentéssel bírnak. Diszlekszia rulez.
2. Ha tudod az emailod és a passwordot együttes kombinációját, azzal be tudsz lépni.
Egy olyan problémám lenne, hogy a játékos ismét feltelepítettem és amikor be akarok loginolni, akkor Kéri a Serial key-t be is írom és azt írja, hogy már használatban van.
Viszont régen meg játszottam.
Nincs ötletem.
Válaszokat elõre is köszönöm!
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
[IRAM] leader
Maradjunk ennél .
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Mind tévedhetünk,nyugi,sem kisebb,sem nagyobb ember nem leszel miatta..
Neked is szól,hogy szerintem nagy merészségre vall,ismeretlenül véleményt formálni...Lehet téged kevesebben ismernek,mint engem,bár sokat ez nem számít,de attól még így van.Elõbb kérhettél volna talán azoktól véleményt,mielõtt bárkit is ilyen fényben tüntetsz fel..
[IRAM] leader
Amúgy Géza,az meg sem fordult a fejedben,hogy valaki más is lõhetett rád?
Nem,eszembe sem jut a bizonyítványom magyarázása,nekem te csak egy senki vagy a többségbõl,s nagyon tudlak sajnálni,mert ugyanis én szembõl lõttelek le,s akkor értem fel oda.
Amúgy meg kapja be neked a harapós ló....
A fasza kis szerverünket meg csak ne sajnáld,el leszünk valahogy nélküled is...
[IRAM] leader
Persze a többiek hülyék csak õ helikopter! 😊
Akkor honnan is lõttél?
Kicsit kínos ez a bizonyítványmagyarázás, hogy mindez csak azért mert a csapattársad sniperre vadászott.
Azt persze meg sem említetted, hogy mindhárom pont a mienk volt és ahelyett, hogy a csapatodat (akik a hozzátok legközelebb esõ "A" pontért küzdöttek) segítetted volna vagy ha már ott vagy, foglalod magatoknak a "B"-t vagy a "C-t", inkább ezzel a gerinctelen harcmodorral szórakoztál.
(ami még hülye taktika is, mert ha csendben megvárod, hogy csatlakozzam elöl az enyéimhez, akkor nyugodtan foglalhattad volna az üres zászlót)
Ja, és én nem küldtelek sehová, hanem amikor normális hangon megkérdeztelek, hogy mi lenne ha rendesen játszanál és még neked állt feljebb, akkor a te cinikus válaszod után írtam: "Esetleg bekaphatod gyökér"!
És ezután hagytam ott a fasza kis szervereteket, amit a fentiek fényében ezek után nem is ajánlok senkinek.
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
A rombolhatóság nem gondolom, hogy magas adatforgalommal járna, talán kb mint egy user HP-ja: ha elér egy értéket mindenki infot kap, hogy dõljön össze vagy tûnjön el az adott object. Néhány bájt adat ... ....
Gyuszópapával egyetértek, néha komolyan közöm nincs ahhoz ami mással történik a szerveren. írtam is , hogy van hogy egyszer csak meghalok pedig senki nem lõ rám, persze nyilván lõ , csak valahogy hozzám már nem jut el az info.
Gépemmel nem hiszem, hogy baj lenne, bõven jó ennek a játéknak, maxon 80-90 fps-el játszom nagyon ritkán, tömény füstöknél leesik 50 -re....
De olyat is sokszor látok, hogy befordulok a sarkon, szemben van velem az ellen, és csak megáll bámul rám nem lõ, no ezt sem hiszem el, hogy annyira béna hogy csak csodálkozik, szerintem lõ csak nem látszik nálam. Aztán meg mikor már darál látok két lövést és elfekszem ...
[IRAM] leader
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
Többen állították hogy pl.proci csere után(2 magost 4 magosra)jelentõsen csökkent a játék alatt a ping.Na már most mi a fene köze van a procicserének a pinghez attól nem lesz jobb az internetkapcsolat.Hacsak az a szám amit a játék pingnek nevez valójában semmi köze a pinghez.Inkább itt kurva sok packet loss van szerintem,mert nem egyszer egy egész tárat belenyomok az ipsébe és semmi még találatjelzés sincs,olyan mintha el se jutna a szerverhez hogy én egyátalán lõttem vagy mi a fene.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Szerintem az nem normális ha átmész Neo-ba és mindenhol kódot látsz.
Nem , baj felõlem túráztathatod magad 😊
[IRAM] leader
Nincs olyan,hogy játékon belül 20-as ping.NINCS,NOT,NAIN értve???!!
Még aki a szervergép mellett ül,annak sem!!Több mint egy éves a játék és SENKINEK sem,neked sem volt 20-as ping a játékban.Érhetõ??már végre...
[IRAM] leader
Klasszikus értelemben vett laggom nincs, nem ugrál senki meg teleportál ,egyszerûen csak össze-vissza történik minden....Lehet olyan szinten próbálja felzárkoztatni a magas pingüeket, hogy én szívok.. Nem tudom nem értek hozzá .lényeg hogy alacsony pingen nekem rosszabb, magasabban , 100 alatt jobb de ugye az ismert furcsaságok ott is megvannak azért,, Remélem BF3 jobb lesz ennél ...Bár BF2 -ben ugyen ez a szar hitbox volt, sokszor csak mögé lõve lehetett a futó embert lelõni .... szóval reménykedem, de sokat nem mernék feltenni a javulásra 😊
The Matrix has you...
Ha jó a pingem akkor vannak ezek a megyek, szikla mögött nem hallok nem látok semmit, találatot nem érzékelek, megállok aztán meghalok 😊
Killcamból látom hogy honnan mivel lõtt le 😊))
The Matrix has you...
Jellemzõen ilyeneket látok, azt sem tudom sokszor mi is történik éppen 😊
http://www.youtube.com/watch?v=Bbnvl6bNFSA&NR=1
A csapattársam egy kempelõ csipa miatt ment fel a dombra,akit le is szedett,mikor te lelõtted,én nem messze voltam tõle,bõven a bázisotoktól távol és Istenuccse nem láttam,hogy oda spawnoltál vagy sem,csak annyi tûnt fel,hogy mozog a bokor és odalõttem.
Az ilyen dolgokból jön aztán,hogy az IRAM-osok kempelnek a bázison stb.,holott ebben az esetben errõl szó sem volt,csak a barátom már megunta,hogy nem tudom hanyadjára szedi ki onnan a csipa.
Amúgy adott idõben sajnos nem ment az admin-progi,így nem tudom az igazam bebizonyítani,mivel ha basecamp lett volna,az azonnal ki dobott volna.
Ennyi.
Nem kívánom tovább ragozni,csak annyi,hogy ha legközelebb felidegesít valaki,ne gyere játszani.
[IRAM] leader
[IRAM] leader