Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hali nem tudjátok mitöl dob ki egy csomoszor a BP valami hibával.. ha ujra telepitem a punkbuster setupot utána meg beenged ... de csomoszor el kell ezt játszanom

Sziasztok! Általában recon-nal szoktam lenni és már megszereztem a 4x-es 12x-es zoomot és a red dot-ot a puskámhoz de nem tudom hogy kell beállítani. Szerintem egész biztos, hogy nem közelít rá jobban a távcsõ, és a red dot-ot sem tudom használni. Hogy kell beállítani, hogy használhassam? Légyszi segítsetek! Válaszotokat elõre is köszönöm!
szomferi
vagy mert lesüllyedsz a szintjükre, és a tapasztalatukkal nyernének 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

ahogy Murphy mondta:"hülyével ne vitatkozz,mert összetévesztenek vele!".

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

IMYke2.0.0.0
Szerintem is bolondság már ezen rágódni - a dolog megtörtént, változtatni úgy sem tudtok rajta...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

redmonk
Mindkettõtök ugyanannyira szánalmas és nevetséges, hogy ilyenen vitázik. Ismeritek a mondást, hogy "Okos enged, szamár szenved."?

Majd kiderül melyikõtök kicsoda.

!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo

Váó! Most meg már 150 méterre voltam? Egyre jobb.
Legközelebb mennyi lesz? Egy KõbányaKispest – Újpestnyi távolság?
Egyre szánalmasabb vagy.
De ne hagyd abba, mert ugyanakkor vicces is. 😉

redmonk
childish boys

!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo

Akkor lehet,hogy magyarázkodásnak tûnik...baszki kb.150 méterre voltál a bázisodtól,nehogymá ne lõhesselek le úgy,ahogy nekem jól esik.

[IRAM] leader

Aha, még jó, hogy eszedbe sem jut magyarázkodni. Látom. 😊
Azt fogd már fel, hogy tök mindegy hányan vagytok, ha a hátulról indulókat lövöldözitek hátba.
Azt is megsúgom, hogy azért lõhettél le végül szembõl mert (láss csodát):
MEGFORDULTAM!
Jó pár rakasz lõszerbõl végül csak sikerült leszedne(d)/tek.

Egyébként a "nem is ajánlok" és a "sajnálok" szavak különbözõ jelentéssel bírnak. Diszlekszia rulez.

1. A serial-ra tekints ezentúl úgy mint egy elhasznált óvszerre. (Ugye hogy te se használnád 2xra 3xra azt az óvszert?)
2. Ha tudod az emailod és a passwordot együttes kombinációját, azzal be tudsz lépni.
Sziasztok!!

Egy olyan problémám lenne, hogy a játékos ismét feltelepítettem és amikor be akarok loginolni, akkor Kéri a Serial key-t be is írom és azt írja, hogy már használatban van.

Viszont régen meg játszottam.
Nincs ötletem.

Válaszokat elõre is köszönöm!
Cris99
van itt olyan aki jön a holnapi Gamenight-ra és már benn a csapatba?

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

Khm... Azert velek itt felfedezni nemi bagoly-vereb relaciot.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Nem a kedvedért váltottam ilyenre,nyugi...ez volt a véleményem.Tisztán,érthetõen.

[IRAM] leader

lac coo
Jó, ez már így emberibb hangnem ! 😊
Maradjunk ennél .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

3-4 hsz.-en keresztül váltig ragaszkodtál az igazadhoz,de már látok benned fantáziát,mert részben elismerted a tévedésed...
Mind tévedhetünk,nyugi,sem kisebb,sem nagyobb ember nem leszel miatta..
Neked is szól,hogy szerintem nagy merészségre vall,ismeretlenül véleményt formálni...Lehet téged kevesebben ismernek,mint engem,bár sokat ez nem számít,de attól még így van.Elõbb kérhettél volna talán azoktól véleményt,mielõtt bárkit is ilyen fényben tüntetsz fel..

[IRAM] leader

Merész dologra vállalkoztok,ha ismeretlenül mondasz véleményt....
Amúgy Géza,az meg sem fordult a fejedben,hogy valaki más is lõhetett rád?
Nem,eszembe sem jut a bizonyítványom magyarázása,nekem te csak egy senki vagy a többségbõl,s nagyon tudlak sajnálni,mert ugyanis én szembõl lõttelek le,s akkor értem fel oda.
Amúgy meg kapja be neked a harapós ló....
A fasza kis szerverünket meg csak ne sajnáld,el leszünk valahogy nélküled is...

[IRAM] leader

lac coo
Rosszindualtú az ember, itt is nagy az arca ... ahogy hallom más sem nagyon szereti azt a csapatot ...

Persze a többiek hülyék csak õ helikopter! 😊

Akkor tisztázzuk: A bázisUNK és a "C" pont között voltam mikor jöttek a lövéseid a HÁTAMBA! Elõttem a betonfalon is kopogtak a skulók.
Akkor honnan is lõttél?
Kicsit kínos ez a bizonyítványmagyarázás, hogy mindez csak azért mert a csapattársad sniperre vadászott.

Azt persze meg sem említetted, hogy mindhárom pont a mienk volt és ahelyett, hogy a csapatodat (akik a hozzátok legközelebb esõ "A" pontért küzdöttek) segítetted volna vagy ha már ott vagy, foglalod magatoknak a "B"-t vagy a "C-t", inkább ezzel a gerinctelen harcmodorral szórakoztál.
(ami még hülye taktika is, mert ha csendben megvárod, hogy csatlakozzam elöl az enyéimhez, akkor nyugodtan foglalhattad volna az üres zászlót)

Ja, és én nem küldtelek sehová, hanem amikor normális hangon megkérdeztelek, hogy mi lenne ha rendesen játszanál és még neked állt feljebb, akkor a te cinikus válaszod után írtam: "Esetleg bekaphatod gyökér"!

És ezután hagytam ott a fasza kis szervereteket, amit a fentiek fényében ezek után nem is ajánlok senkinek.

frango
Én tudom. COD4-5-6-7,APB,Homefront, MOH😄 ezek az ingyenes "MMOFPS"-ek mind ilyenek és még lehetne hosszasan sorolni..

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

A fedezékes dolog másik variációja az mikor felnézel és látod hogy még van vagy fél-egy méter a fedezék tetejéig aztán kapsz egy headshoot-ot.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

lac coo
Nem hiszem. Bár mostanában már alig játszom, akkor is csak szórakozásból, de más mai játékoknál nem olvasok ilyen horrort mint ennél 😊)
A rombolhatóság nem gondolom, hogy magas adatforgalommal járna, talán kb mint egy user HP-ja: ha elér egy értéket mindenki infot kap, hogy dõljön össze vagy tûnjön el az adott object. Néhány bájt adat ... ....

frango
Ez kb. mindegyik játéknál így van. Csak itt a szar ping még rá is tesz egy lapát s.art😊. Kivéve a régebbi játékokat amik nagyon le vannak egyszerûsítve.

lac coo
A másik jellemzõ dolog pedig, hogy kilépek a szikla mögül, látok 3 enemyt, gyorsan visszamegyek fedezékbe és láthatóan a sziklán, dombon keresztül jönnek a lövések! Gyanítom ilyenkor sem sikerül a netkódnak szinkronba hozni a játékosokat egymással és náluk kint állok a fedezéken kívül. Sajnos ilyesmit BF3 alpha videóban is látni, szóval kicsit aggaszt a dolog...

http://shop.ogc.hu/products/fps/505/Battlefield_3_Limited_Edition_-_PC

lac coo
Nézd, lehet hogy elnéztem, nem vagyok az a játékos aki állandóan a pontjait lesi... a lényeg az volt, hogy alacsonyabb pingnél rosszabb a helyzet mint magasabbnál.

Gyuszópapával egyetértek, néha komolyan közöm nincs ahhoz ami mással történik a szerveren. írtam is , hogy van hogy egyszer csak meghalok pedig senki nem lõ rám, persze nyilván lõ , csak valahogy hozzám már nem jut el az info.
Gépemmel nem hiszem, hogy baj lenne, bõven jó ennek a játéknak, maxon 80-90 fps-el játszom nagyon ritkán, tömény füstöknél leesik 50 -re....

De olyat is sokszor látok, hogy befordulok a sarkon, szemben van velem az ellen, és csak megáll bámul rám nem lõ, no ezt sem hiszem el, hogy annyira béna hogy csak csodálkozik, szerintem lõ csak nem látszik nálam. Aztán meg mikor már darál látok két lövést és elfekszem ...

Te meg ne makacskodj,forogj együtt a földdel...<#hehe><#zavart1><#ejnye1>

[IRAM] leader

frango
Én tegnap meg most nézegettem a szerver elhelyezéseket. Az a baj, hogy játékon belül nem lehet országokra keresni a szerverek között. Így maradt a GT pl. A magyar szerverek nem olyan rosszak, de kevesebb az fps rajtuk. A német szerverek kb. ugyan olyanok mint a magyarok. Nekem a legjobb szerverek a Holland szerver elhelyezésûek. Stabil, magas FPS(nem dropol ugy mint pl. a magyar szervereken), "alacsony" ping(85-100 között) és még egész jól adja is. Ugyan az mint Black Opsban. Ott is mindig a Holland szerverekre jártam mert sokkal jobban adták. Érdekes, hogy az Olasz szervereken magasabb a pingem viszont nem lehet észrevenni és adja is rendesen...

IMYke2.0.0.0
Bizony.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Cris99
ja-ja, dimenziókésés van a játékosok között

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

Az a legnagyobb gond hogy itt a BC2-ben nem a pingel van baj.
Többen állították hogy pl.proci csere után(2 magost 4 magosra)jelentõsen csökkent a játék alatt a ping.Na már most mi a fene köze van a procicserének a pinghez attól nem lesz jobb az internetkapcsolat.Hacsak az a szám amit a játék pingnek nevez valójában semmi köze a pinghez.Inkább itt kurva sok packet loss van szerintem,mert nem egyszer egy egész tárat belenyomok az ipsébe és semmi még találatjelzés sincs,olyan mintha el se jutna a szerverhez hogy én egyátalán lõttem vagy mi a fene.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

nekem 25 Mbit-es netem van,1,5Mbit-es feltöltéssel,de 100 alá csak egyszer ment le a pingem,különben minimum 120-125.a 20-as ping csak városi legenda.csinálj róla egy képet,hadd lássa mindenki,hogy te láttál ilyent.

Ha lenne normális géped, neted és normális szerverre mennél fel, akkor nem találkoznál ilyennel. Lehet hogy csak én vagyok ilyen szerencsés, de nekem nem szokott lagolni.
Szerintem az nem normális ha átmész Neo-ba és mindenhol kódot látsz.

Cris99
20 akkorsem lehet... az tutifix, nálam a best volt 85 kb... 20 lehetetlen

lac coo
De a csökött agyadig nehezen jut el a mondandó lényege, hogy összevissza dolgozik a netkód, a legszarabb amit eddig láttam! 😊))

Nem , baj felõlem túráztathatod magad 😊

Ahja...<#eplus2> 20 pontot értél el,na látod az lehet,de hogy a pinged nem annyi volt,az hot fix.<#hawaii>

[IRAM] leader

lac coo
Hát a ponttáblázaton néztem ott 20 volt! 😊))

Nem hittem a többieknek és tényleg...Nálad okosabb embert nem hordott a hátán a föld b+
Nincs olyan,hogy játékon belül 20-as ping.NINCS,NOT,NAIN értve???!!
Még aki a szervergép mellett ül,annak sem!!Több mint egy éves a játék és SENKINEK sem,neked sem volt 20-as ping a játékban.Érhetõ??már végre...

[IRAM] leader

lac coo
Játék alatt néztem 20 volt az.
Klasszikus értelemben vett laggom nincs, nem ugrál senki meg teleportál ,egyszerûen csak össze-vissza történik minden....Lehet olyan szinten próbálja felzárkoztatni a magas pingüeket, hogy én szívok.. Nem tudom nem értek hozzá .lényeg hogy alacsony pingen nekem rosszabb, magasabban , 100 alatt jobb de ugye az ismert furcsaságok ott is megvannak azért,, Remélem BF3 jobb lesz ennél ...Bár BF2 -ben ugyen ez a szar hitbox volt, sokszor csak mögé lõve lehetett a futó embert lelõni .... szóval reménykedem, de sokat nem mernék feltenni a javulásra 😊

ha a keresõben lévõ 20-at nézed akkor csak szólok, hogy az nem létezõ érték...lebegõpontos számításból kapott differenciál-egyenletes gyökkettõ...kb...amikor játszol..szerintem az a mérvadó, mégiscsak állandóan frissül, nem? de az fix, hogy nem 20 az...akkor nem ugrálnának a helik ide-oda...na meg az emberek sem.

The Matrix has you...

lac coo
Nem, 20 !

Ha jó a pingem akkor vannak ezek a megyek, szikla mögött nem hallok nem látok semmit, találatot nem érzékelek, megállok aztán meghalok 😊
Killcamból látom hogy honnan mivel lõtt le 😊))

20??? 200 az nem?? kéééét nulláával

The Matrix has you...

lac coo
Huszonegynéhány óra után igazat adok nektek . Ilyen csapnivaló netkódot nem igen láttam még 😊 Ritkán jó minden de legtöbbször a játszhatatlan kategória, ami érdekes nekem jobb ha a magasabb pinggel játszom, 20 körülivel anomália minden 😊

Jellemzõen ilyeneket látok, azt sem tudom sokszor mi is történik éppen 😊

http://www.youtube.com/watch?v=Bbnvl6bNFSA&NR=1

bajgunar
Megjavult!
nekem sem megy.

bajgunar
Tényleg rossz a banner? Vagy csak nekem nem megy?
SzinesGéza:Szeretném ha felfrissítenéd a basecamp és a baserape-rõl szóló fogalmakat,mielõtt minõsíthetetlen hangnemben elküldesz valakit a mittuoménhová.
A csapattársam egy kempelõ csipa miatt ment fel a dombra,akit le is szedett,mikor te lelõtted,én nem messze voltam tõle,bõven a bázisotoktól távol és Istenuccse nem láttam,hogy oda spawnoltál vagy sem,csak annyi tûnt fel,hogy mozog a bokor és odalõttem.
Az ilyen dolgokból jön aztán,hogy az IRAM-osok kempelnek a bázison stb.,holott ebben az esetben errõl szó sem volt,csak a barátom már megunta,hogy nem tudom hanyadjára szedi ki onnan a csipa.
Amúgy adott idõben sajnos nem ment az admin-progi,így nem tudom az igazam bebizonyítani,mivel ha basecamp lett volna,az azonnal ki dobott volna.
Ennyi.
Nem kívánom tovább ragozni,csak annyi,hogy ha legközelebb felidegesít valaki,ne gyere játszani.

[IRAM] leader

..én akkor se...<#schmoll2>

[IRAM] leader

"Hiszem, ha látom."