• False
    Pont nemrég voltam kint Londonban, melózni, hát szó mi szó, vérbeli angolokból tényleg nagyon kevés van, a fekák iszonyat szlenget beszélnek, azért nem érteni mit mondanak, a pakisztániak meg olyan akcentussal nyomják, hogy azért nem érteni.Tudom, hogy nem kötelező, nem is használom, se játékokhoz feliratokat, ha olyan kedven van, filmekhez sem, de a szinkrontól viszont csak hányok,szal akkor fordulok ahhoz ha az orvosom írja fel.

Nem mellesleg, nem értem mért érzed kirohanásnak, a szövegelésemet,nem a személyed,nem a munkád ellen irányult, szimplán kifejtettem, hogy azért is butul az ország, mert ahelyett hogy tanulásra ösztönöznénk őket a játékokkal, még egy fps-hez is van már magyarítás, amihez aztán absolute fölösleges, mert aki ezzel nem boldogul zérus nyelvtudással, az az életre is analfabéta.

A kotor magyarításokból meg csak az 1hez volt szerencsém, az akkor jónak tűnt,nem úgy mint amit az azóta kiadott bioware programok magyar megfelelői.

De ha túlteng benned a hormon,és mindenképp le akarod valahogy ezt küzdeni,meg amúgy is bc2 topicban vagyunk,akkor megbeszélhetünk egy talit a szerverünkön, azt lenyomjuk 1v1ben,vagy XvXben, hozhatod a barátaidat is felőlem, azt jól lelőjük egymást, és legalább majd jogosan mondhatod, hogy támadlak :)