51658
  • Drazse23
    Azzal nem is. A videókból szűrődött ez le, hogy inkább hasonlít (számomra) a Modern Warfare-hez, mint a Bad Company 2-höz.
    Arra szerettem volna kijukadni, hogy a Modern Warfare 2 szingleben jobb volt mint a BC2, de multiban a BF-ek viszik a pálmát. Persze, ahogy írtam a MW2 singleben is kicsit furcsa volt nekem a BC2 után.
  • Cris99
    azta
  • byzhouse
    jó,hogy még nem is játszhattál a BF3 singlevel
  • Drazse23
    Félreértitek vagy inkább én fogalmaztam rosszul. Nem a játékmenetre értettem úgy, hogy MW szerű lesz. Úgy gondoltam, hogy ennek is lesz értelmes sztorija, egyszemélyes kampánya, ami az eddig BF-ekből hiányzott (Csak a Bad Company 1-ben volt tán meg). A MW-ben sokkal közelebb érezted magad a bajtársaidhoz, míg a BC2-ben távolságtartóbbak voltak. A szituk a CoD-ban húzósabbak voltak, normál módban s leizzasztották az embert, míg a Bad Company 2-t hardban lazán végigtoltam. Ebben olyan mint a Modern Warfare. Nekem a Modern Warfare 2 egy kicsit furi is volt a BC2-höz képest, ez az érzésem a BF3-nál is. Nem olyan, mint az eddigi BF-ek, kicsit más.

Kijelentéseim csakis single-re vonatkoznak.
  • KaBuTo666
    Epic Fail úr
  • redmonk
    na ezt meg is oldottam...a többi javaslatot azért még várom, hogyan tudnék plussz fps-ket elérni...
  • redmonk
    Ja ezen a szaron XP van mellesleg. De már van is egy gondom, mivel ilyen USB-s cucc veszi a WiFi jelet ezért mikor mennék rá, hogy telepítés elindítja a Utility-t amit amúgy nem szoktam a netre való csatlakozáshoz használni. Szóval elindítja én zárom azt mert net az van aztán semmi. Mit csináljak?
  • nandorb
    Csak annyi mondok, XP-n jobban fut a game, de te tudod,jobban le lehet reagalni szitukat.
  • Cris99
    nemtom semmit se rakott be :S
  • Cris99
    "a videókat elnézve a Battlefield 3 eléggé Modern Warfare jellegű lesz."

TE A HOLDON ÉLSZ?
  • Drazse23
    Nem tom, hogy ti hogy vagytok vele, de a videókat elnézve a Battlefield 3 eléggé Modern Warfare jellegű lesz. Legalábbis nekem ez szűrődött le. Nem azt mondom, hogy akkor már nem is lesz jó, de MW-ből elég egy is (jó tudom, hogy már 3 lesz), a Battlefield legyen valami más, attól különböző!
    Jó, hogy összedobnak valami pörgős (esetleg még értelmes) sztorit, a BFBC2-é elég lapos és klisés volt. No, de a multi persze remek lett.
  • redmonk
    sziasztok,

elvoltam bevásárolni a TESCO-ba ( :D ) és láttam, hogy 2490,- a game hát mondom ennyit most megér nekem. Így megvettem. Viszont most nincs izom gépem, meg szerintem ezen per pillanat nem is igen fog futni, viszont azért megpróbálom (időm mint a tenger). szóval ha valakinek van elég ideje és hajlandó is segíteni, kérem írja le nekem ide vagy privátban, mindegy...az összes olyan lehetőség amivel plussz fps-ket tudok kicsalni :D előre is köszönöm

u.i.:
    nandi ne is kezd el beírni, hogy "-vegyél jobb gépet!" stb.
  • gsg16
    amióta megvan a játék,talán ha 2X voltam magyar szerveren.bárhová megy az ember,mindenhol talál 5-6 ilyen farokszopót.engem csak az idegesít,hogy akkor minek a PB,ha nem tudnak lépést tartani azokkal a hackerekkel,akik gyártják ezeket a hack-eket.ez végül is egy terméktámogatás,amiért fizet mindenki,amikor megveszi a játékot,és ők vállalják,hogy folyamatosan fejlesztik,és frissítik,de az egész PB csak arra jó,hogy kivágjon a szerverről,ha nincs meg hozzá a legújabb frissítés.különben akár ki is lehetne a szervereken kapcsolni,mert halál lazán csítelnek a köcsög kisgyerekek.
  • KaBuTo666
    ne járj magyar szerverre és megvan oldva a probléma.
  • gsg16
    nem jó ez a punk buster semmire,ha ennyien csítelhetnek egy szerveren.az élettől veszik el az ember kedvét a kis köcsögök.
  • Jim Morrison
    nincs rá időm.most azért majd nyomok egy meccset.
  • KaBuTo666
    Miért nem megy a sima linkelés?
  • gsg16
    hát,ha ez csak fele ilyen lesz...
  • Cris99
    Nyúúún!
    sima linkelés nemment :S
  • nandorb
    Nekem 8-as akkor mivan?:D
  • gsg16
    4db?Te forgalmazod őket?
  • gsg16
    én beírogattam anno széria számtól kezdve account nevet,mikor éppen mit kért az adott játéknál,és nem lettem automatikusan veterán,csak miután a support chat-en egy illetékes utána nézett,és manuálisan visszaigazolta mindegyiket.és persze elnézést kért,mert nem tökéletes a rendszer.ez 1-2 hónapja volt.
  • Beers
    és akinek van 4db bf 1942? :)
  • KaBuTo666
    Aki mákos az automatikusan megkapja...:D
    Sőt olvastam olyat is hogy bc2-n kívül nem is volt más bf játéka a gyereknek és 2es vagy 4es veterán rankú. :D
  • gsg16
    csak annyit ehhez a témához,hogy nem automatikusan kapja meg,mert szar a rendszerük.szólni kell nekik a support chat-en,és akkor utána néznek,és meg is csinálják,ha van több BF a neveden.és amikor ITT bejelentkezel,és már látod a veterán státust jelző ablakban,hogy mondjuk 1X-es veterán vagy,akkor tudod a játékban választani a garandot.
  • szomferi
    az is egy megoldás :D
  • nandorb
    Vagy siman mond meg a csavonak hogy kell a garandra a veteran rang.
  • nandorb
    Rakd fel a BF Heroes-t az mar szamit nekik jatsz 10percet lepj ki es mond el nekik:D
  • szomferi

gondolom a Vietnam nem számít 2. BF játéknak, szóval bukó :D
  • nandorb
    Ittvan leiras.
  • RAMyMamy
    most nézem, azt írja, hogy 2 vagy több bf játéknak kell lennie az ea-s accodon és akkor kapod meg
  • RAMyMamy
    veterán rang kell hozzá vagy mi
  • szomferi
    erről jut eszembe, a Garandot hogy tudom megszerezni?
  • shaddam
    Respect a fordításért, de a singlén kívül nincs sok értelme.Esetleg azt hogy mit kell a rewardokért csinálni.

Nem kéne mindent lefordítani, mert hiába szakszerű olyan érzésem van mintha a magyarra fordított warcraft regényeket olvasnám.
  • Drazse23
    Oké, köszi!

A Specact az evidens, de a Garand az nem teljesen egyértelmű.

Na, de most már igen!
  • Drazse23
    Ami a magyarítást illeti, én nem próbáltam ki és most már több mint egy év után már nincs is sok értelme feltenni.

Kedves False!
    Részben egyet értek veled, részben nem.
    Az tökéletesen igaz, hogy rengeteg játék szinkronja, feliratozása csapnivalóan sikerült és az ember szivesebben játszik eredeti nyelven, minthogy halgassa a rémes félrefordított vagy szimpán hülyén hangzó szinkront. Néha az eredeti nyelv sokkal jobban adja vissza a game hangulatát, mint bármiféle HÁNGÁLÁMODÁS. (A felirat kissé más téma.)

Azt meg kell mondjam, hogy egyátalán nem baj, ha valaki időt és energiát feláldozva feliratot készít egy játékhoz. (Megjegyezném, ha ezt csinálja, akkor csinálja is jól!) Vannak akikbek csak ennek segítségével kristályosodik ki teljes egészében a kép. Mondjuk egy BFBC2 storija nem egy nagy "Was ist das?", így oda sok segítség nem kell.(Nyomulj előre és ölj meg mindenkit! Ennyi.)

Abban nem értek egyet, hogy a magyarítás senkit nem ösztönöz nyelvtanulásra. Én pont ellenkezőleg voltam vele: A STALKER CoP-ot pl orosz szinkronnal, magyar felirattal küldtem. A felirat segítségével kaptam képet a játékról (ami azért összetettebb, mint egy mezei FPS) és ennek hatására kotortam elő mutter régi orosz szótrát, és onnan (online fordítóból) néztem ki, hogy mi mit jelent. Így azért egy nagyon kevéske ragadt rám. Hozzáteszem soha nem tanultam oroszt, mindig is csak németet. (Jó az angol az más tészta, most már szinte a csapból is az folyik.)
  • jimiocsem
    Helló!

kis segítséget kérek.
    nem tudom beállítani, hogy kontrollerrel irányítsam.
    pedig már játszottam vele régen.
    előre is köszi!
  • IMYke2.0.0.0
    Józan paraszti ésszel úgy gondolom, hogy
    - a "Veteran" státuszhoz tartozó fegyver
    - a "Specact Kit"-hez tartozó fegyverek
    megléte nélkül értendő az Insignia.
  • Drazse23
    Sziasztok! Jó régen jártam már itt.
    Mostanság elhatároztam, hogy az összes fegyver csillagát megszerzem. (Nem, eddig még nincs meg mind, mivel eléggé egyoldalúan használtam őket!) Már csak pár fegyver lenne hátra, de az M1 Garand az nekem nincs meg.
    Kérsés: Ha a Garandnak nem szerzem meg a bronz csillagát, attól még megkaphatom a "Distinguished Battlefield Knowledge" és a "Distinguished Weapon Knowledge" jelvényeket? Vagy a Garand nélkül semmit sem ér, akkor felesleges is törnöm magam?
  • RedDevilsza
    "Összes ölés" vagy "Ölések". problem? Amúgy miért kell egyből rossz néven venni? örülj neki hogy legalább kellemes perceket okozol annak, aki ezeket olvassa.