51658
  • RedDevilsza
    Elkérte az emailem, és beaktiválta.
  • redmonk
    mikor feltelepítettem a játékok nem regeltem be steamre se originre viszont mivel kérte ezért egy mail címet adtam meg a játéknak, ezek szerint akkor azon van? csak írnom kéne a supportnak, hogy az én vagyok és rakják be originemre?
  • RAMyMamy
    szóval akkor te sem kaptál hozzá kulcsot, hanem kérni kell
  • RedDevilsza
    WoW! Felmentem EA support oldalára, elkezdtem chatelni egy aszisztensel, és beaktiválta nekem a vietnámot, a digital deluxeomhoz :) Köszi hogy felhívtad erre a figyelmet
  • morphologu
    rendben, köszi a gyors választ
  • IMYke2.0.0.0
    Hardcore szerveren büntit kap érte - pontlevonás. Jobb helyeken az auto admin ki is rúgja.

'Sima' szerveren pedig nem szabad olyan szerveren játszani, ahol a 'Friendly Fire' (csapattárs sebzése) be van kapcsolva.
  • morphologu
    Sziasztok lenne 1 olyan kérdésem hogy tk miatt nem rakják ki a játékost, mert kezd nevetséges lenni hogy emberek azért jönnek be szerverre hogy a másikat bosszantsák.
  • RAMyMamy
    btw, azóta már van vietnamom, csak jó lenne ezt tisztázni, hogy a DDE mit is foglal magában pontosan
  • RAMyMamy
    én nem regisztráltam, hanem az originen vettem (illetve kaptam) a BC2-t és a digital deluxe editiont töltöttem le

specact kit? ott nem írtak róla, és én sem
  • determinator
    Miért adtak volna ingyen vietnamot és specact kittet. Csak azért mert regisztráltad az originbe? Azért nem ennyire rendesek az EA-nal.
    Az hiba hogy DE-t ír, de látják hogy az alapjátékhoz nem vettél vietnamot, ezért nincs. Aki megvette annak megvan, aki nem annak nincs.
  • RAMyMamy
    ??
  • Leky
    Gondolom a cd kulcsod alapján látják, hogy van-e Vietnam vagy nincs így, ha nem volt akkor hiába a Deluxe változatot választottad ugyanúgy aktiválni kellene. Az EA sem hülye, hogy csak úgy ingyen osztogassa a Vietnamot.
  • RAMyMamy
    nem volt vietnamom, de miért kellett volna lennie, ha elvileg a DE-ben benne van?
  • determinator
    Mielőtt originen regisztráltam már megvolt a vietnam és játszottam is vele.
    Miután aktiváltam az originen és onnan telepítettem megmaradt az is.
    Az a kérdés hogy mielőtt aktiváltad az originen, volt e vietnámod?
  • IMYke2.0.0.0
    Íme a helyzet, nálam:

• SzinesGeza
    Pontosan ezt! :)
  • JocoHun
    Nemtudom mértnem jelenik meg a kép amit felakarok ide tölteni.
    Erre gondoltam ami a beállitásokban van ( EGÉR GYORSÍTÁS melette egy pipa )
  • JocoHun

Bocsesz a kép lemaradt.
  • JocoHun
    valaki tudja hogy ha ezt bepipálom a játék közbe és aztán kilépek a játékból és újra elinditom a játékot mértnem marad benne a pipa vagyis mértnem mentiel a játék???
  • eugabesz
    Tévedés.A szerver oldali R32 pach már fent volt az IRAM szerveren is pl.,tehát csak a játékos oldalival vacakolnak.
  • lac coo
    Jah, azt gondoltam már kijött a végleges :)))
  • Szabi1991
    mármint a jövőhét szerdaival ?

igen Marty...
  • lac coo
    De a szerverek már az új folttal mennek ?
  • eugabesz
    Mégis mit vársz egy IRAM-ostól?
  • Leky
    Ha az updeter-el indítod(végigmegy egy csík indításkor) akkor magától letölti. Ha nem akkor a játék mappájában megtalálod az updater-t és azzal indítsd
  • JocoHun
    Kérdés és honnan lehet majd letölteni az BC2 R11 frrisítést? Nemrégóta játszok a játékkal azért kérdem és nemtudom , vagy autómatikusan frrisiti a játék? Kösz a választ.
  • SzinesGeza
    Ki az aki "kaboca" névvel játszik?
    Szép volt a tegnapi csapatmunka (még ha kevesen voltunk is)!
  • RAMyMamy
    én originen kaptam a deluxe editiont, amiben elvileg van vietnam kód, gyakorlatilag nincsen, úgyhogy végülis tök mindegy, hogy melyiket aktiválod
  • Leky
    Nektek előtte volt Vietnam? Vagy csak amúgy is csak az alapjáték volt meg?
  • RAMyMamy
    nekem sincs, szerintem cumi
  • Leky
    Nekem van Vietnam kódom, remélem azt majd elfogadja.
  • bigadam
    Én is ezt csináltam, beírtam a kódot, megkaptam a deluxe editiont, de már játszható volt. Uninstalláltam, majd letöltöttem megint, immáron a teljes deluxe-ot, ami 3 gigával nagyobb is mint a sima. De amikor elindítom, a vietnám fülre kattintva a játékban kéri a redeem kódot. Miért nincs benne?
  • Leky
    Értem, csak most játékra kész van mivel telepítve van a dobozos verzió. Akkor, ha majd pl. újrarakom a Win-t akkor elvileg letöltésre kész kell, hogy legyen, gondolom.
  • determinator
    Ha regisztráltad az origin-be akkor a saját játékoknál ott kell lennie.
    Ott van a "Letöltésre kész" gomb, azzal le tudod tölteni és telepíteni.
  • IMYke2.0.0.0
    Helyesebb fordításban:

Néhány* memória szivárgási hiba eltávolítva,
    Rengeteg tartalom (magas részletességi szint, magasabb látószög vagy több monitor használata) megjelenítésekori fagyások eltávolítása,
    A csat ablak nem okoz többé lag tüskéket**,
    A chat ablak átdolgozott átlátszósággal és láthatósági idövel, amit a 'settings.ini'-ben állítani is lehet,
    A klántag megjegyzésre kerül az automatikus belépés opció használatakor,
    A banner URL-ek akár 252 karakter hosszúak is lehetnek,
    A SecuROM a nem-STEAM-es*** verzióból is eltávolításra került,
    Apróbb teljesítmény javítások,
    Kevesebb akadozás a 24+ játékos szervereken.

* = csak néhány
    ** = nem folyamtos lagot okoz, hanem beszaggatásokat
    *** = így már egyértelműbb nem? nem "nem-Stream-es"
  • Leky
    Az lenne a kérdésem, hogy az Origin programba beregisztrált dobozos BC2-ért kapott Digital Deluxe verziót le lehet-e tölteni utólag? Sajnos akkor nem jegyeztem fel a letöltési linket.
  • Drang
    BFBC2 R11 frissítésről magyarul!
  • Fpocok
    Na most elvileg jó.
  • eugabesz
    Egyenlőre nem...
  • Fpocok
    Kérdés, nektek bejön a banner?