51658
-
#49607 Elkérte az emailem, és beaktiválta. -
#49606 mikor feltelepítettem a játékok nem regeltem be steamre se originre viszont mivel kérte ezért egy mail címet adtam meg a játéknak, ezek szerint akkor azon van? csak írnom kéne a supportnak, hogy az én vagyok és rakják be originemre? -
RAMyMamy #49605 szóval akkor te sem kaptál hozzá kulcsot, hanem kérni kell -
#49604 WoW! Felmentem EA support oldalára, elkezdtem chatelni egy aszisztensel, és beaktiválta nekem a vietnámot, a digital deluxeomhoz :) Köszi hogy felhívtad erre a figyelmet -
#49603 rendben, köszi a gyors választ -
#49602 Hardcore szerveren büntit kap érte - pontlevonás. Jobb helyeken az auto admin ki is rúgja.
'Sima' szerveren pedig nem szabad olyan szerveren játszani, ahol a 'Friendly Fire' (csapattárs sebzése) be van kapcsolva. -
#49601 Sziasztok lenne 1 olyan kérdésem hogy tk miatt nem rakják ki a játékost, mert kezd nevetséges lenni hogy emberek azért jönnek be szerverre hogy a másikat bosszantsák. -
RAMyMamy #49600 btw, azóta már van vietnamom, csak jó lenne ezt tisztázni, hogy a DDE mit is foglal magában pontosan -
RAMyMamy #49599 én nem regisztráltam, hanem az originen vettem (illetve kaptam) a BC2-t és a digital deluxe editiont töltöttem le
specact kit? ott nem írtak róla, és én sem -
determinator #49598 Miért adtak volna ingyen vietnamot és specact kittet. Csak azért mert regisztráltad az originbe? Azért nem ennyire rendesek az EA-nal.
Az hiba hogy DE-t ír, de látják hogy az alapjátékhoz nem vettél vietnamot, ezért nincs. Aki megvette annak megvan, aki nem annak nincs. -
RAMyMamy #49597 ?? -
Leky #49596 Gondolom a cd kulcsod alapján látják, hogy van-e Vietnam vagy nincs így, ha nem volt akkor hiába a Deluxe változatot választottad ugyanúgy aktiválni kellene. Az EA sem hülye, hogy csak úgy ingyen osztogassa a Vietnamot. -
RAMyMamy #49595 nem volt vietnamom, de miért kellett volna lennie, ha elvileg a DE-ben benne van? -
determinator #49594 Mielőtt originen regisztráltam már megvolt a vietnam és játszottam is vele.
Miután aktiváltam az originen és onnan telepítettem megmaradt az is.
Az a kérdés hogy mielőtt aktiváltad az originen, volt e vietnámod? -
#49593 Íme a helyzet, nálam:
-
SzinesGeza #49592 Pontosan ezt! :) -
#49591 Nemtudom mértnem jelenik meg a kép amit felakarok ide tölteni.
Erre gondoltam ami a beállitásokban van ( EGÉR GYORSÍTÁS melette egy pipa ) -
Bocsesz a kép lemaradt. -
#49589 valaki tudja hogy ha ezt bepipálom a játék közbe és aztán kilépek a játékból és újra elinditom a játékot mértnem marad benne a pipa vagyis mértnem mentiel a játék??? -
eugabesz #49588 Tévedés.A szerver oldali R32 pach már fent volt az IRAM szerveren is pl.,tehát csak a játékos oldalival vacakolnak. -
#49587 Jah, azt gondoltam már kijött a végleges :))) -
Szabi1991 #49586 mármint a jövőhét szerdaival ?
igen Marty... -
#49585 De a szerverek már az új folttal mennek ? -
eugabesz #49584 Mégis mit vársz egy IRAM-ostól? -
Leky #49583 Ha az updeter-el indítod(végigmegy egy csík indításkor) akkor magától letölti. Ha nem akkor a játék mappájában megtalálod az updater-t és azzal indítsd -
#49582 Kérdés és honnan lehet majd letölteni az BC2 R11 frrisítést? Nemrégóta játszok a játékkal azért kérdem és nemtudom , vagy autómatikusan frrisiti a játék? Kösz a választ. -
SzinesGeza #49581 Ki az aki "kaboca" névvel játszik?
Szép volt a tegnapi csapatmunka (még ha kevesen voltunk is)! -
RAMyMamy #49580 én originen kaptam a deluxe editiont, amiben elvileg van vietnam kód, gyakorlatilag nincsen, úgyhogy végülis tök mindegy, hogy melyiket aktiválod -
Leky #49579 Nektek előtte volt Vietnam? Vagy csak amúgy is csak az alapjáték volt meg? -
RAMyMamy #49578 nekem sincs, szerintem cumi -
Leky #49577 Nekem van Vietnam kódom, remélem azt majd elfogadja. -
bigadam #49576 Én is ezt csináltam, beírtam a kódot, megkaptam a deluxe editiont, de már játszható volt. Uninstalláltam, majd letöltöttem megint, immáron a teljes deluxe-ot, ami 3 gigával nagyobb is mint a sima. De amikor elindítom, a vietnám fülre kattintva a játékban kéri a redeem kódot. Miért nincs benne? -
Leky #49575 Értem, csak most játékra kész van mivel telepítve van a dobozos verzió. Akkor, ha majd pl. újrarakom a Win-t akkor elvileg letöltésre kész kell, hogy legyen, gondolom. -
determinator #49574 Ha regisztráltad az origin-be akkor a saját játékoknál ott kell lennie.
Ott van a "Letöltésre kész" gomb, azzal le tudod tölteni és telepíteni. -
#49573 Helyesebb fordításban:
Néhány* memória szivárgási hiba eltávolítva,
Rengeteg tartalom (magas részletességi szint, magasabb látószög vagy több monitor használata) megjelenítésekori fagyások eltávolítása,
A csat ablak nem okoz többé lag tüskéket**,
A chat ablak átdolgozott átlátszósággal és láthatósági idövel, amit a 'settings.ini'-ben állítani is lehet,
A klántag megjegyzésre kerül az automatikus belépés opció használatakor,
A banner URL-ek akár 252 karakter hosszúak is lehetnek,
A SecuROM a nem-STEAM-es*** verzióból is eltávolításra került,
Apróbb teljesítmény javítások,
Kevesebb akadozás a 24+ játékos szervereken.
* = csak néhány
** = nem folyamtos lagot okoz, hanem beszaggatásokat
*** = így már egyértelműbb nem? nem "nem-Stream-es"
-
Leky #49572 Az lenne a kérdésem, hogy az Origin programba beregisztrált dobozos BC2-ért kapott Digital Deluxe verziót le lehet-e tölteni utólag? Sajnos akkor nem jegyeztem fel a letöltési linket. -
#49571 BFBC2 R11 frissítésről magyarul! -
#49570 Na most elvileg jó. -
eugabesz #49569 Egyenlőre nem... -
#49568 Kérdés, nektek bejön a banner?