Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

redmonk
lol, gyalogság ellen RPG-t használtok? inkább nem írok véleményt

!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo

IMYke2.0.0.0
Hát, én számszerûen sosem néztem utána...
Így tisztább a kép. <#vigyor5>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Smithwarden
Tanknak 1250-es pancelja van.
AT4-el 380-as tudsz sebezni 1 raketaval (RPG 360, CG 280).
Ezek valtozhatnak a kepessegekkel:
- +25% sebzes a robbano perkkel
- -25% ha a jarmu sofforjenek van jarmupancel ability-je
Hatulrol es oldalrol ugyanugy duplan sebeznek a raketak.
(Plusz az is szamit valamennyit, hogy milyen szogben talalod el. Ha nem merolegesen talalod el akkor kevesebb sebzest kap a jarmu.)

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

IMYke2.0.0.0
Gyalogság ellen az RPG7-es.
Minden más ellen a többi - Az M2 Carl Gustav "Tracer kompatibilis" és a legerõsebb.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Értem.
És amúgy melyik a legjobb rakétavetõ szerinted?
SZEG007
érdekes amikor téged lönek le 2x 3x egymás után, vagy csak egyszerüen csapatod vesztésre áll akkor lelépsz. Biztos mert annyira birod a vereséget...

IMYke2.0.0.0
Hátulról is kell neki kettõ.

Az M2 CG-vel - és Tracerrel rásegítve -, hátulról, volt már úgy, hogy 1 is elég volt.

Köszi!

Amúgy az AT4-el kb hány lövés egy tank?
Hjaj kezdem már unni, az istenért se tudok játszani...1 órája se játszok de már ez a 3. kickem:

Elsõ volt az a lengyeles, aztán jött egy másik a magas skillem miatt, majd végül ez de csak mert a 49,50 lvleket öltem könnyedén egyiket meg szintén lekéseltem. Ennyi ember nem bírja a vereséget? Vasárnap ez ilyen nap? <#ticking><#ticking><#szomoru2><#szomoru2><#duma>
IMYke2.0.0.0
Nincs ilyen pontjuk - viszont mindegyik tanknak ELÖL van a legtöbb páncélzata... ezért, lõdd hátulról õket!

A tankoknak van valami gyenge pontjuk, ahol csak 1 lövés és felrobbannak?(rpg-vel vagy cg-vel)
IMYke2.0.0.0
Ja, és az Elite 666 szerverrõl.

IMYke2.0.0.0
Tegnap engem 'permanent' bannolt az Elite-es klántag, mert 3x lekéseltem...

lac coo
*20 + óra után ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
félek, hogy nem, BF2-ben ugyanez volt, az is jó kis játék lett volna, ha nem az játszik vele aki akar 😊
Rövid idõ alatt már csak autóversenyzésre volt jó publikban ... 😊
Persze GF3-at nem próbáltam, de ott is ennyi kemp hely lesz, akkor azt ki is használja a sok medic, sniper ....
a pontozás viszont már biztos, hogy nem feladat hanem frag központú, szóval ott sem mozdítja senki majd a seggét ha dolog van 😊

Cris99
Komolyan teszt alapján kéne nekik játékot adni vagy fogalmam sincs... 😄
BF3ban is ez lesz egy 1.5-2év után tuti, de ott klasszisokkal jobb lesz a helyzet még így is...

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

lac coo
BF3-ban is ez lesz, ezek a játékok nem valók publikba !!!

Mondjuk BC2-õt én 203 óra után meguntam, vacak egy játék alakul ki a szervereken ...

Korlátozni kéne a sniper-ek számát csapatonként :/
Cris99
Engem elöbb egy gyerek tk-zott folyamatosan fogalmam sincs miért 1x nem öltem meg, mikor szóvá tettem persze én voltam a hülye... hát igen!
Aztán meg kb egész ellenfél csipás volt egy másik szerón, szóvátettem aztán kickeltek tuti az admin is egy büdös camper volt...
Tegnap meg 11 szerverbõl 11en a noobkodás ment nekem már teljesen elment a kedvem az egész játéktól és igen attól ahogy játszák, cg, at4, gl, infantry akkor egész csapat campel... szóval teljesen megutáltam ettõl a játékot!!!

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

lac coo
Lehet, tuti elõbb volt mint Crysisban,bár szerintem nem is volt ez téma ...

ami legelõször tudtommal a half-life-ban volt, de lényegtelen 😊

Ha valaki nem értené...😄 Ezek szerint lengyel az admin, na meg nem szereti ha hátba késelik miközben kempel sniperrel a dombon. <#vigyor1><#vigyor1><#eplus2><#eplus2>
lac coo
Jah, ilyen is van benne, nem tudtam, tán hármat lõttem a rakétavetõvel 😊))

de hogy a fiszbe mozog ilyen gyorsan vele a 3600dpi-s egeremmel nem tom így rángatni a rakétát.

Fpocok
Így van. Az a rakéta oda repül, amerre a lézerescélzó néz. A monitor közepére.

Parasite Eve 2, best game EVER!

lac coo
Én úgy láttam arra fordul a rakéta amerre húzza az egeret, mint crysisban ....De lehet rosszul látom ...

Fpocok
Nem néztem végig? De ebben mi a cheat? Ez nekem skillnek tûnik.

Szerintetek?
Szerintem vmi cheater lehet.

Black Ghost
Jaj hagyjuk már ezt. Egy "mod" nehézségi szintjét, ne az döntse már el hogy 2 vagy 5 mp-ig kell célon tartani azt a kurva egeret.
én is ott éltem 41 évig,Mohácstól 15km-re.
és most a játékkal kapcsolatban.a minap játszottam,és egyszer csak azt látom,hogy valakit bannolt a PB,"invisible sniper" ok miatt.ez mi?valami cheat?létezik ilyen,hogy láthatatlan valaki?
anno játszottam a Combat Arms EU-val,ott rengeteg láthatatlan cheater volt,azért is hagytam azt abba.de bc2-ben most láttam elõször ilyen kiírást,pedig már játszom egy ideje.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

IMYke2.0.0.0
<#wink><#wave>
Kicsi ez az ország - tényleg 😊

lac coo
LOL. Én is ott nõttem fel valószínüleg pár kilométerre tõled 😄

É-K-en sem jobb a helyzet,sajnos az országunk nagyon vízfejû,Budapest centrikus lett....csak tudnám hogyan fognak az aszfalton krumplit termelni..vagy a 6.emeleten?De ez már más tészta.

[IRAM] leader

Cris99
Nem neked ment hanem lac coo-nak!
Énmeg az õrségben, határtól pár km-re...

Cris99
töröltek pár commentet a troll-tól

IMYke2.0.0.0
Drávaszabolcs (határõrközség) mellett, egy kis faluban.

Fpocok
Baranyában merre?

IMYke2.0.0.0
Ezt most nekem címezted?

Ha igen, tájékoztatásul elmondom, hogy Magyarország kevésbé refrektált határvidékein még nincs kábelnet/digitális kábel és 10/20/60/100 Megabites internet-hálózat.
Örülünk, ha a mobil telefonunk kap térerõt.

Jellemzõ módon, ha a PC-s szobámban az asztal bal oldalára teszem a telefont nincs, vagy alig van térerõ, míg a jobb oldalára, és attól is közel 1,5 méterre, akkor van - és hívni is tudnak...
S ez csak 1 példa volt.

XXI. század, Magyarország, Baranya megye.

IMYke2.0.0.0

Cris99
Pl uborkasoft mikor jelenti elõre hogy a DRM-hez kell? Amúgy 2011ben ezt már sejteni lehetne...
De tudom neked semmise tetszik, nem muszály pénzt kiadni rá!

Battlefield Play4Free? <#miaz>
IMYke2.0.0.0
Azaz a "Battlefield 3" - esedékes - kézhezvételének napja.

Tudom, hogy október 25/28 a hivatalos szerver start.

szabii98
november 1, azaz?

I met God. She's black

IMYke2.0.0.0
Hát, nagyon lassan haladok már - tuti nem lesz meg az 50. szint november 1-re.

A "Battlefield 3" amúgy is kimarad - hiszen se jó net, se jó gép hozzá -, de minden adott lenne hozzá, akkor sem venném meg.
Így átverni az embert csak az EA és a DICE tudja.

valaki jön lödözni ?😊

😊

srácok mostanában láttam ilyet, hogy a szerón egy játékosnak különleges ruhája volt- sötétzöld színû. Az micsoda? Valami exluzív tartalom?

every damn day

SZEG007
bah HC-n fragmuvie, 1-2 embereket hátba lö, meg lekéselget, na ehez nem kell nagy tehetség. Normál modba célon kell tartani a fegyvert, itt elég csak pár eltévedt golyo aztán bevágja mint fragmuvie lol

szomferi
a quadon a like a boss, hát azon visítottam 😄

na még mindig nem tudtam 5 retkes killt csinálni MG3-mal, este valaki segítsen már rajtam 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

nagyon vicces , ötletes videó.<#nevetes1>
le a kalappal a készítõje elõtt.