51658
-
eugabesz #49365 Most oda a szép kis piros fejlécem...,pedig milyen f@sza gyerek kinézetem volt úgy... -
#49364 Ja. Elkúrtam. -
KaBuTo666 #49363 -
eugabesz #49362 Na de szabad ilyent??...nekem mindenhol ez a nevem.A Harcimókus a fiam karaktere,de ő nem játszott vele,így most én bitorlom. -
#49361 Igen. -
#49360 Sry, most nézem, hogy véletlenül letöröltem a piros fejlécedet. Visszarakom a rendeset. Ez a neved statverse-n is? -
#49359 Igen. -
steweee #49358 még az alapjáték elején tartok. ott japános hadszíntéren kezdődik. de a tyúbon nézem a multis videókat, ott meg modern hadszíntéren játszódik. akkor most hogy van ez, a történetben is időben előre fogok jönni ? -
eugabesz #49357 Ez így van....nagy baromságot kérdeztél... -
#49356 Van az alapjáték. És van a vietnam, ami egy kiegészítő. Ha deluxe editiont veszel, akkor abban benne van a vietnam is., de ha csak alap van, akkor nem tudsz. -
steweee #49355 nagy baromságot fogok kérdezni sztem, de az alapjáték is vietnámos ? most indítottam el. azt hittem a bfbc2 vietnam egy kiegészítő. hogy van ez ? -
eugabesz #49354 Egyenlőre ez,mert a legújabb még csak "béta" tesztelős fázisban van...várják a visszajelzéseket,csak azt tudnám kitől,hiszen összesen 10 szerver elérhető ilyen tesztelős pach-el,azon is alig lézengenek... -
steweee #49353 mi az utolsó elérhető patch hozzá ?
én ezt találtam :
BFBC2_PC_Client_R10_602574_Patch
de ajánl ettől újabbat is indításnál, pedig 2,4 giga volt
mi a vége ? -
#49352 oks thx. -
#49351 Ugyanannyi. -
#49350 bocs de hülye vagyok, nah nekem Originre van meg...miért kérdeztem steam-et nemtudom. :)
Szóval Originre is még ilyen drága? -
#49349 Most épp nincs akció. 13 euró.
De csak akkor tudod felrakni, ha az alapjátékot is steamen vetted meg. -
#49348 mennyi lehet most a legolcsóbb steames vietnam? -
#49347 És megjegyzem még... vannak olyan játékok, amit attól függően, hogy hol veszed, lehet steamen regelni. Pl megveszed MO-i boltban, azt nem lehet regelni. Ugyanezt a játékot ha megveszed mondjuk GMG-n, akkor be tudod regelni steambe. Kiadótól függ. -
#49346 CODMW2 CSAK STEAMMEL megy. Vannak ilyen, úgynevezett STEAMWORKSös játékok, amiket bárhol is veszel meg, steamre kell regelni, oda rakja fel, steam accountra.
BC2nél úgy volt, hogy csak az ott megvett példányokat lehet beregelni oda.
Esetleg próbáld meg non-steam gamekent felvenni, hátha lesz STEAM overlay alatta. -
ACE #49345 nincs benne cdkulcs? Amit ha beírsz Steam-en nem csinál semmit? Mert a COD:MW2-met sem Steam-en vettem, és simán beregisztráltam Steam alá, tehát az alábbi állítás már megdőlt... -
syluccy #49344 ejj, ez de szar...
köszi! akkor megoldjuk másképp. -
RAMyMamy #49343 felveszed a játékban barátlistára?
öhm, valaki próbálta, illetve végigtolta a single-t? én a hétvégén megtettem, hát, nem volt annyira rossz, de túlzottan jó sem :( -
KaBuTo666 #49342 Hm. Hallod, ez elég logikusnak hangzik ám! -
#49341 Csak a STEAMen vett példányokat lehet STEAMen aktiválni. -
syluccy #49340 Sziasztok!
Boltban megvettem a játékot.
CD Galaxis, 50% leárazás, ha érdekel valakit, szept 11-ig éljen a lehetőséggel! :)
Nem lehet regisztrálni a játékot steamre?
Sokkal egyszerűbbé tenné az életem. Látnám, hogy cimbi mikor, hol játszik.
Nem ilyen egyszerű a dolog? -
#49339 Ne akard tudni... annyit mondok, hogy egy análvibrátorral járkál. -
eugabesz #49338 Kijaza Vica?? -
#49337 Ha kérhetném, akkor ne kezdjétek a cod fikázását és vica versa. Köszönöm.
Aki új, és esetleg szeretne nevére szólo fejlécet, ami mutatja az ingame progressét, az írjon rám pü-t a katonája (ingame) nevével. -
#49336 BF3 publik szerver: "..Most megint mi az anyádért egyedül mész el az autóval ????...2
Kb erről fog szólni :DDDd -
#49335 micsoda megoldásaid vannak!bagoly mondja verébnek...
COD az a 4. résszel bezárólag jó onnantól nem hozza amit kell...ja és azért azt is játszani tudni kell (értelmes szerverre kell felmenni). BF-t nem toltam még nem is fikázom de biztos vagyok benne, hogy meg van a varázsa amiért szerethető...BF3-ban meglátom ;) -
RAMyMamy #49334 marha sok csapatmunkát lehet ám látni... kb. 10-ből 1 meccsben. ha nem ismerősökkel/haverokkal nyomulsz, akkor semmi értelme szinte.
ha nem késő este kezdek el játszani, általában első szoktam lenni, mert én nem agyatlanul lövöldözök, mint a többi, stathuszár idióta, hanem megyek foglalni/robbantgatni/védeni. medicet meg azért szeretem, mert újra tudom éleszteni a sok lámát:D szalad mind előre eszetlenül, szétnézni nem tud, aztán csodálkozik, hogy állandóan szarrá lövik. -
Jossua #49333 ezen a néven találsz rám :) -
Jossua #49332 majd vegyél fel és egy sqvadba nyomulunk majd egyet ha van kedved :) -
#49331 Engem az is :))
Meg mikor pofán lőnek RPG-vel, öten kempelnek egy szobában, de legfőképp , hogy mindenki leszar mindent csak a stat számít ....
Meg nem mozdul szinte senki, még ha 10 méterre van is az MCom-tól :)))
Komolyan többre tartok ma már egy jó single kampányt, az AI.-nak több esze van mint az átlag usernek :))
De néha találok korrekt játékosokat is, olyankor látom milyen jó játék lehetne ez ;) -
Jossua #49330 engem csak az idegesit mikor helivel köröznek a bázisunk felett.. az kibaszott nagy pofátlanság ... -
#49329 Fene tudja...
Régen mohában pl, volt egy maroknyi ember, egy zsebkendőnyi pálya, mégis több csapatmunka volt mint itt. :)
Manapság minősíthetetlen milyen színvonal van a multis játékokban.
COD legalább begyszerű mint a bot, nem tudja tönkre tenni a sok láma, BC2-őt igen . -
Jossua #49328 ez csapatjáték nem agyatlan rohanás mert sokáig tuti nem jutsz -
OWEN24 #49327 CoD csak a mászkálásról és a gyilkolásról szól, a BF változatosabb de emellet nehezebb is kicsit. -
#49326 ...hát azért az assault class az nem sokban különbözik egy cod játékélménytől, de a másik 3 kaszt tényleg változatos.