51658
  • RedDevilsza
    Nektek hogyan van ennyi gránát meg késelés killetek? Valami fun szerón toljátok vagy mi?
  • IMYke2.0.0.0
    Valamit nem értek: miért nincs Platina csillagod akkor?
  • roland4
    Megvettem a játékot, majd behelyezem a CD-t a CD/DVD meghajtóba és valamikor betölti valamikor meg nem... De ha betölti akkor elindítom és valamikor ott fagy le a telepítő amikor a DriectX-et rakja valamikor meg ott amikor kiírja hogy Copying files... De volt olyan hogy a feléig eljutott a telepítés de megint meg fagyott.Pedig a CD/DVD olvasó pedig dolgozok. És azt szeretném kérdezni hogy ha letöltöm a játékot és felrakom majd regizek a játékra és megadom neki a seryalt akkor úgy tudok majd játszani multin vagy semmi értelme megcsinálni? Jah és még valamit, a barátom áthozta az ő CD/DVD meghajatólyát de nem ismeri fel a gép és nem tudja betölteni... De volt olyan is hogy átvittem neki a vinyóm és arra feltelepítettük az ő gépéről, de hazavittem a gépet és elindítottam az XP töltése után kékhalál bejött és újra indult a gép.

VALAKI HELP!!!
  • Bullet
  • Jim Morrison
    mivel általában a csillagokra gyúrok, meg a sniper a kedvencem...
  • Jim Morrison
    na mindjárt belinkelem az enyimét is, csak még 40perc az update :D

off:
    na megjött a g500, kicsit még fura a G5höz képest, de remélem nem bánom meg, hogy ez lett.
  • Kly

Nálam stimmel a katona kezében lévő fegyver, problem?

• Paranoia

:D mókás
  • IMYke2.0.0.0
    Ahhoz, hogy az ember testre szabhassa regisztrálni kell - tököm tele van az ilyenekkel, így nem regisztráltam, és ez az alapértelmezett grafika [szerintem].
  • KaBuTo666
    az egy xm8 a kezében!!!
  • IMYke2.0.0.0
    Ez mekkora poén :)

Forrás: http://bfbcs.com
  • gsg16
    én is úgy tudom,hogy csak egy skin pack,plusz olyan jelvényeket ad a játék harc közben,amit más fegyvereknél nem kaphatsz meg.Itt olvashatsz róla többet.
  • OWEN24
    Nekem azt a választ adták erre, hogy csak külsőségekben más és valós pénzért lehet megvenni.
  • Jossua
    emberek mitöl más a M95 SNIPER SPECACT mint a natur M95??? és hoy lehet megszerezni a speckot ?
  • KaBuTo666
    Mai napi termés. Angolomat ne nagyon fikázzátok.
  • Pintyőke
    Én karácsony környékén vásároltam a neten (külföldi oldal). Épp akcióztak! Ha jól emlékszem durván 1800Ft környékén volt az ára 1-2 napig. Mákom volt! Ennyiért tuti megérte.
  • frango
    Én is megbántam úgymond. 2000HUF-ért játszottam 60órát. Ha úgy nézzük mulatozásban ez max. fél órára elég. 34 Ft/óra. Manapság nem rossz...
  • Leky
    Én nem sajnáltam rá a pénzt és szerintem megérte. Igaz nem Magyarországról rendeltem a kódot így olcsóbb volt.
  • Metalmilitiakid
    tényszerűen mondva, megbántam, hogy megvettem, várd kia a BF3 at, vagy a red orchestra 2
  • OWEN24
    A vietnám kiegért boltban 4-5 ezer ft-t kérnek.. Pedig alig van benne valami -.-
  • Zan
    Szerinted megér 12 eurot most igy a Bf 3 előtt? Többért adják, mint amennyiért magát a játékot vettem...
  • Leky
    Ha most is multizol akkor nem tölt le semmit mivel már a játékod tartalmazza a legutóbbi update miatt. Rákattintasz a menüben a Vietnam fülre beírod a kódot és játszol.
  • Zan
    Sziasztok!

Ha az Originon keresztül megveszem a Vietnam kieget,akkor kapok tőlük egy kódot,amit az eredeti alapjátékba belepötyögve letölti nekem az új tartalmat?
  • lac coo
    Egyetértek,nagyon meresztenem kell a szemem hogy észre vegyem miben más :)
    Talán csak ha karakter áll a fel mellé közel akkor látszik valami ....

amúgy DX9 időkben ezt rárajzolták texturákra azt jóvan, statikus világítás mellett nem mindegy....

ezt még régen csináltam, semmi ficsör nincs rajta csak egy darab textura, nulla erőforrást igényel, nem értem én ezeket az új dolgokat, látványban ugynaz, viszont jó csomó pénz kell gépfejlesztésre :)))

• frango
    Azért megrángatja az FPS-t. Én nem használom. Látványban kb. 0 amit pluszba ad.
  • Nagydög
    30 meteren belul magnum ammoval testloves is halalos M95-bol, legalabbis a tablazat szerint
  • lac coo
    Még jó , hogy én ezt nem tudom és gond nélkül használom ! :DDD
  • bajgunar
    HBAO-t nVidia kártyáknál ajánlott haszálni!

HBAO Comparison
  • lac coo
  • OWEN24
    Az anzisztrópikus szűrés mire való? Most 16-oson van és úgy evszem észre kicsit világosabb a játék mint ha mondjuk 4-en van.
  • lac coo
    És az baj, többet számol jó ,hogy csökken az fps....
    Ha meg gyenge egy konfig valamihez, akkor gyenge, nem a kártya vagy a játék hibája ...
  • Cris99
    Problémám nekem sincs de 110 helyett 90van kb :D
  • lac coo
    Nekem csak 6870 -em van, de semmi változást nem látok bekapcsolt hbao-nál, mondjuk nem vagyok az a fajta aki méregeti az fpst, lehet hogy lemegy 90-ről 70-re ....
    De hát több számítást igényel miért is ne esne valamennyit, de nem bugos nem fagy stb ...
  • Cris99

nekemse
  • lac coo
    Ezek megint legendák ,nekem is AMD-m van és semmi baj vele ...HBAO meg sem kottyan neki .
  • Smithwarden
    Alt + enter ketszer.
  • OWEN24
    és ilyenkor ha kilépek nem menti az eddig szerzett pontjaimat.
  • OWEN24
    Amúgy csak nekem szokott elfeketedni a képernyő? Amikor véget ér egy meccs és a következő mapot betölti minden fekete de van célkereszt és jelzi a csapattársakat is, meg az m-com-okat, minden más korom fekete.
  • OWEN24
    jaj bocs, nem néztem :P
  • RAMyMamy
    roland4-nek szólt, mert a múltkor azt írta, hogy egy magos procija van, ami nem felel meg a minimális rendszerkövetelménynek, így kukázhatja az eredeti játékot kb.