51658
-
RAMyMamy #49527 azért azt nem vágom, hogy mi a francnak játszik valaki egy játékkal, ha láma hozzá? azt meg pláne nem értem, hogy újra és újra megveszi a játékot, rosszabb esetben több 10e ft-okért... biztos annyi pénze van, hogy azt használja budipapírnak is. lol -
gsg16 #49524 ok,téma lezárva -
#49523 Az a rengeteg specifikussan 1szerveren volt vagy? Hackerek/Csalok mindig lesznek ez ellen nincs 100%-os vedelem, de a csit nem marad orokke undetected es ilyenkor kibuknak a butacskak. De az hogy megveszi a jatekot es a csitet egyebbet arrol nem a pb tehet. Hanem a DICE aki nemtudta megirni normalissan a programot. Mert ha akartak volna megcsinalhattak volna hogy ne legyen egyaltalan torheto a jatek, hackel. Meg egyebbek, de mivel ok ebbol profitalnak ha vki. 10x megveszi a csitet mert lebukott. Meg ilyenek van 1 magyar srac MOH-ban bukott a pb_guid-ja ugyanaz mint a BC2 de tovabbra is jatszik. Evenbalance szerint Globally Banned. (Csak ugylatszik nem minden jatekban.)
Masik ha nem akarsz csalo ellen jatszani akkor kilehet lepni a szerverrol. De mint mondom 1 csit nem biztos hogy 100%-osan undetected. Amig nem buksz meg vele csak addig. De megint utalok arra hogy a pb-nek nincs hozzaferese az EA adatbazishoz,ha lenne akkor igazabol kevessebben csalnanak, mivel ha van vkinek 5-10jateka EA accounton es megbukik,bannolnak a CD kulcsat es a EA accountjat akkor nem volna ennyire elbaszva a rendszer. A masik meg aki csak csalassal tud pozitiv statot elerni az balfasz... -
eugabesz #49522 Ezt egy párszor már kitárgyaltuk...nincs 100%-os védelem...ennyi. -
gsg16 #49521 azt látom,hogy rengetegen csalnak.és a PB nem tesz ellenük semmit.nagy ritkán ki írja,hogy valakit ilyen-olyan ok miatt bannol,de az töredéke annak,ahányan sumákolnak a szervereken.a másik meg az,hogy az senkit nem vigasztal,hogy előbb utóbb,úgy is megbuknak majd,mert megint megveszik a játékot,megint megveszik a hack-et,megint felmennek online,és amíg le nem buknak,már ha lebuknak egyáltalán,megint elcseszik sok-sok ember játékát. -
#49520 Uj CD kulcs, de nem nagy szam nev alapjan barkinek a guidjat kikaparom, es hiaba csinalsz uj katonat mikor annak a nevet is megtudom... -
#49519 Milyen termek tamogatas az ha megbuksz csittel? kapsz uj jatekot, ez csak marketing kerdes meg azis hogy undetected sok helyen az adminok nem raknak be streamet nemtudjak hogy kell meg hasonlo. Elegge erdekes hogy az emberek azt hiszik, hogy soha senki nem bukik meg...
SAMURAIHAX is megbukott,ujra megvette a jatekot es? Attol fuggetlenul banlistas marad es megmarad a neve.
Van 1csavo aszem magyar de nem 100% John Doe,rendszeresseggel megveszi a jatekot es rendszeressen megbukik vele. Az a tokeletes undetected cheat. De hajra probald ki megnezzuk hova jutsz... -
#49518 Hogy kap új pb guidot? -
gsg16 #49517 ja,a csalóknak van terméktámogatásuk.mi meg csak anyázhatunk maximum,ha egy 45-ös pisztollyal 300m-ről,futás közben fejbe lő egy faszkalap. -
#49516 Ertesz hozza? Rendszeres vasarloja vagy neki hogy ennyire bizol benne?:D -
Amadeus HU #49515 haha a stream szart sem ér a fizetős cheatekért mert ha el is kapja őket a pb a hackerek garanciát vállalnak rá és adnak egy újabb pb azonosítót -
#49514 Te aztan tudod... Streameljuk a bfhu-t es megis kifogott olyanokat akik a sima pb-s szeron tudnak jatszani mig a GGC vagy a PBBANS altal streamelt szerverek nem engedik fel... -
#49513 cheat írok mindig 1 lépéssel előrébb járnak nundikám -
Leky #49512 Úgy nézem, hogy az utolsók között rendeltem meg ezt a verziót:
Battlefield 3 Limited Edition + ajándék Battlefield 3 póló - PC
Most már ez van kiírva:
Nem rendelhető -
#49511 Tevedes,semmi sem undetected, csak akik ezt veszik konnyu szivvel elvezik, mig veletlenul detected es kibuknak... De aki ugyis csal megfogja ujbol venni. -
#49510 Ez eddig oké, de nem lehet valahol jelenteni? Jó lenne ha azok is ki lennének takarítva akik fizetnek a csalásért. Szívem szerint a belét is kitaposnám az összes kis rohadéknak. :) -
#49509 Szívesen - haver is innen rendelte - fontos [ha még nem javítotték ki]: a visszaigazoló e-mail hibás, de ettől függetlenül a rendelés él. -
Leky #49508 Köszi, elő is rendeltem. -
OWEN24 #49507 nekem 5 rongy volt... Ha rendeltem volna vagy kivártam volna egy akciót megúsztam volna 2500-el de még így is megérte. -
#49506 igen dísznek és csak a nem fizetős csíttel rendelkezők buknak le.
RyO: 3k -
RYO21 #49505 Mennyibe kerül az alapjáték dobozosan? -
#49504 Két kérdés:
PB-dísznek van?
Hol lehet jelenteni a kis patkányokat? -
#49503 Tobb resszel is jatszottam, nekem sosem volt ilyen.
BC2 osszesegeben jobban tetszik az idegesito rossz netkoddal is, de hogy a COD-ok sokkal jobban beadjak a loveseket, az 100% sajnos. -
gsg16 #49502 nekem előfordult már olyan is,hogy elkezdtem dobálni a C4-et,és egyszerűen nem fogyott el.folyamatosan le tudtam dobni,vagy 20-at,bár az is igaz,hogy nem is tudtam felrobbantani őket.de azt sem nagyon értettem,hogy miközben dobálom lefele a taposó aknákat,egyszer csak az egyik minden ok nélkül felrobban,én meg ez miatt "öngyilkosságot" követek el. -
#49501 CoD-ban néha van olyan lag, hogy belelősz egy tárat az emberbe, lelő téged, utána még sétál pár másodpercet, majd összeesik. Széttárom mind a két kezemet. -
#49500 überkonzol.hu -
Leky #49499 Van olyan hely ahol érdemes előrendelni a BF3-at? Gondolok ezalatt az árra illetve a vele adott dolgokra. -
eugabesz #49498 Sehogy.Nem barát ennek a játéknak. -
jimiocsem #49497 Valaki segítsen, hogy lehet beállítani a kontrollert.
köszi! -
#49496 Én játék közben nem tudtam.
Csak az "Előzmények" menüpontban, és értelemszerűen a szerver keresőben - az a "kacsacsőr", tudod...
-
OWEN24 #49495 Játék közben el lehet menteni egy szerót kedvencekhez? -
eugabesz #49494 Ezer hála és köszönet,már csak egy házigazdi kell... -
eugabesz #49493 Leesett közben és már kész is...már lassan bannolgatni is én fogok... -
#49492 Jobb lesz a fekete... szerintem.
De, tessék, megcsináltam neked, amennyire tudtam:
-
#49491 -
eugabesz #49490 -
eugabesz #49489 linkt,hol is van ez?
-
#49488 Ahhoz manuálisan kellene átszíneznem mégegyszer a bannered. Most nincs kedvem. Csináld meg magadnak és kiteszem :D -
eugabesz #49487 Pocok...intézd vissza a szép kis piros fejlecem,mert összeakad a bajuszunk... -
eugabesz #49486 Nem.Nem játszol a Vietnammal oszt ennyi.A játék még sokáig "élni" fog,most akarnak új pach-et kiadni hozzá,meg szvsz nem mindenki fog a bf3-al játszani.