Földönkívüli élőlények
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.
Az elismerés és bizonyíték között óriási különbség van. A mondat helyes úgy szólna, hogy tudományosan nincs bizonyítva. Amúgy tényleg, a nem létező dolgokat tényleg lehelten bizonyítani, ezzel egyetértek.
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2016.09.02. 20:24:08
Nagy ember volt.. a háttérhatalom birtokában volt
Utoljára szerkesztette: overseer-7, 2016.09.02. 19:40:01
Az hogy én gyilkolok, többet ér ezer imánál.
hinni akarok, tehát van!!!, bizonyítani akarok, de nagyon nehéz
gondolom te is jártál iskolába
várom a javaslatod:))
amúgy pedig több "okosság" is van tőle
Utoljára szerkesztette: maki85, 2016.09.02. 18:49:51

Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.
ne legyél már ennyire naív:)))
lehet, de várjunk még pár évtizedet, és az általad linkelt térképen az orosz rész is be fog ufo-sodni:))
de addig is A National Geographic Channel közvélemény-kutatása szerint minden tizedik amerikai látott már idegen űrhajót az égen
amikorra meglesz a kitörés és szabad információ áradat lesz, akkora már az emberek oly mértékben el lesznek altatva, hogy nekik már a kilenc is páros lesz... vagy vannak már most is ilyenek ? <#bohoc>#bohoc>
Milyen privilégiumok? Ki beszélt ilyenről? Egyébként is Európából is jön annyi felvétel a yt statisztikái szerint:
De Dél Amerika is elég forró terület észlelés szempontjából max nem oda töltik fel, vagy videók nem készülnek.
mert nem, pontosan az ellenkező volt a célom
bár azért megkérdezném, hogy melyek azok a privilégiumok melyek "feljogosítják" a nyugati hatalmakat, főleg az USA-t, az alienekkel kapcsolatos történések kizárólagos birtoklására????
az oroszok épp olyan éhesek a mesére, mint az amcsik, csak nem olyan tehetségesek:)))
mert sajnos egyenlőre még a mese, fantázia talaján mozog az ufo kérdés annak ellenére, hogy a neten tuti "bizonyítékokat" találni, melyek olykor egymásnak teljesen ellentmondanak
nem akarom nagyon megbántani az egyik társunkat, de az ilyen magok sajnos sokszor, nagyon sokszor termékeny talajra hullanak:
"Még Bill Cooper től tudjuk a 80 as évekből, hogy ez az elit emberi kolóniákat létesít a Naprendszer több bolygóján (holdakon) ahol ilyen kisebb közösségek élnek a bolygók kérge alatt egymástól távol."
ez a topic még csak fantázia dolgokkal tud foglalkozni, az igazi kitörés akkor lesz, ha meglesz az első, a "fizetett", vagy nem, tudosok által töbszörösen bizonyított tények napvilágra kerülnek
Utoljára szerkesztette: maki85, 2016.09.02. 18:20:18
A kamionsofőrös is oké, értem hogy most évforduló, de nem elég pontos a megfigyelés szerintem, mi semmit nem láthattunk belőle, nem sokkal van a régi mónika show meg balázs show vendégeitől akik olyanokat állítottak hogy jaj.
Szoktál te ezektől jobbakat is linkelni, olyanokat mint pl Stockbauer által linkelt film.
Ez a műholdas sztori meg vicces, 1 évig nem jöttek rá maguktól? Egyébként még régi szovjet műhold ha jól értesültem, szóval kétlem, hogy bármi nagyon titkos megoldás lenne már benne.
Utoljára szerkesztette: Palinko, 2016.09.02. 14:45:32
bár, hogy katonai, mond valamit
Utoljára szerkesztette: maki85, 2016.09.02. 14:33:14
az persze már más tészta, ha hivatkozok egy oldalra, az tükrözi-e az én nézetemet, vagy el akarok-e érni vele valamit, mint pl én olykor egy-egy trash linkkel
a rosszból is származhat valami jó, vagy még egyszerűbben, kutyaharapást szőrével:)))
Ott egyszerűen csak leadják az anyagot.. és muszáj bedarálni, bemagolni az információt "nem a tudást" mint egy élő lexikon.
Aztán ebből dolgozat.. és el lehet felejteni.
Amikor én suliba jártam.. ez volt a menetrend.. ettől nem nagyon tértünk el.
Probléma megoldási gyakorlatok.. nem voltak.
Nem volt olyan, hogy adott egy probléma, és az a feladat, hogy ennek a problémának a megoldására találjunk ki, dolgozzunk ki megoldási terveket.. majd adjuk elő.
Helyette olyan, az, hogy előre bemagoltatják a megoldást.. majd azzal ellenőrzik, hogy megtanultad e, hogy ezt az előre legyártott megoldási tervet, vissza tudod e ismételni.. alkalmazni. Ami nem rossz dolog, de hiányzik belőle az új dolog létrehozása.. a kreativitás.. a megkérdőjelezés.. próbálkozás.. a probléma megoldásának keresése.. a legmagasabb szinten való gyakorlása, alkalmazása az intelligenciának.
Nem... ilyet nem tanítanak meg az iskolában.
Pedig nagyon jó és hasznos tréningeket lehetne erre kidolgozni.
Az információ, internet világában nem élő lexikonokat kellene kiképezni az iskolában a gyerekből.. hanem probléma megoldó kreatív emberi lényeket.
<#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2016.09.02. 12:49:29
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.09.02. 12:32:03
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2016.09.02. 12:23:57
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2016.09.02. 09:36:08
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2016.09.02. 00:30:57
sok tudós pedig rimánkodik, hogy legalább egy vírust találjanak már a Földön kívül <#fejvakaras>#fejvakaras>
Ez a legjobb komment. :-DDD
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
ami a legjobban tetszett, hogy megálltak egy kocsmánál, ijedtükben!!!!, és az ufo is ott állt meg
egy hsz:" Ez így van, mint tudjuk az ufók félnek a sötétben ezért kell világítanak mindenfele."
Talán Einstein (?) pedig azt mondta, hogy a harmadik VH-t gépekkel fogjuk vívni, a negyediket viszont biztosan kövekkel.
Hawking pedig azt mondta, szuper faj lenne az emberiség, ha az agressziójával tudna kezdeni valamit.
Erre az "intelligens gép" dologra nem tudok semmit mondani, ez már a mesterséges intelligencia területe. Természetesen egy gépet át lehet küldeni a mélyűrön, viszont elég nehéz felkészíteni egy, a fejlesztőitől eltérő létformával való kommunikációra, kapcsolatfelvételre, bármire.
Persze a SETI programban mi is küldtünk szondát az űrbe (éppen Sagan fogalmazta a szöveget, amit sugároz), és én is szeretnék hinni benne, hogy nem vagyunk egyedül, a posztomat, amire reagáltál, arra az őrültségre válaszul fogalmaztam meg, hogy az idegenek itt járkálnak/röpködnek/élnek közöttünk, mert ugye abban egyetértünk, hogy ezt Sagan sem állította.
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2016.08.31. 10:15:27
És még sokan mások..
Amúgy feltételezhetően, a földön kívüli intelligens élet.. valószínűleg nem is ÉL..
vagyis, hogy inkább intelligens gépekről lehet szó többségében, mint biológiai lényekről.
A gép nem hal meg.. nem káros neki az űrben lévő ionizáló sugarak.
Nem gond neki pár millió év az utazás során.. tud várni.. hiszen halhatatlan.
a) nem tudjuk, hogy létezik-e élet a Földön kívül, és ha létezik, milyen fejlettségű (egysejtű vagy akár intelligens), mennyire van tőlünk, stb,
b) ha létezik valahol intelligens élet, nem tudjuk, hogy képes-e az űrutazásra,
c) azt sem tudjuk, hogy mi képesek vagyunk-e az űrutazásra, mert az új kísérletek szerint a háttérsugárzás krónikus sejtburjánzást (rákot) okoz (a Föld-Hold viszonylat távolról sem űrutazás).
Viszont:
a) semmilyen konkrét bizonyítékunk nincsen rá, hogy földönkívüliek élnének közöttünk,
b) az ufó-konteó egy vallás, a hívei ugyanolyan szektások, mint mondjuk a jehovások (primitív, de megingathatatlan nézet, minden ellenérv csak üldöztetés és dezinformáció lehet),
c) az ufóhívők fekete-fehéren gondolkoznak, és általában az ufóhit mellett szívesen kajálják a NWO, chemtrails és egyéb szemetet is,
d) természetesen a tudósok hazudnak és a nevenincs senki nickeknek van igazuk, esetleg bukott politikusoknak, akiknek életünkben először halljuk még a nevüket is.
Szerintem megérett a topik arra, hogy átkerüljön a saját fórumokba, mert ez nem tudomány, ez elmebeteg bulvárszemét, ami itt napi szinten folyik.
én személy szerint úgy tudom, hogy egyetlen egy valami van, ami gondolkodásra készteti a tudósokat, a WOW jel
Utoljára szerkesztette: maki85, 2016.08.30. 19:29:08
nagyjából eljutottunk oda, hogy még SEMMIT!!! nem tudunk bizonyosan:))
mármint ezen a téren
Szóval neked az iskolából annyi jött le, hogy tekintélyelvűség? Rendben, nem jó az oktatás Magyarországon, de azért ez durva kijelentés még tőled is...
egyébként is saját gondolataimat írtam le, csak az ötlet volt onnan, de ha megnézted volna, hogy mit fikázol ezt tudnád.
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2016.08.30. 18:38:40
A tudományos kétséghez, elégedhetetlen a hozzá tartozó tudás is. Pontosan az ismeretek hiányoznak az önjelölt koteohívőkből, de olyan alapszinten is, amit egy gimnáziumot (jól) végzett egyszerű ember is kiveri a biztosítékot. Nem minden kétkedés értelmes, vagy hasznos, van ami paranoid vagy egyszerű tudatlanság.
"nem keresik a végső igazságokat, mert akkor maguk alatt vágnák a fát,"
És pedig ezt onnan tudod, hogy a youtube-on megmondták egy videóban? Kicsit sem érzed magad naivnak, becsaphatónak, átverhetőnek? Nem mi... :( Csak mert ha én ügynök lennék, simán átvernélek annyira hiszékeny vagy. De a te dolgod végül is, addig legalábbis amíg szellemi környezetszennyezést nem csinálsz. Mint, amikor próbálod lejáratni a tudományt, úgy, hogy soha életedben nem dolgoztál egyetlen kutatólaborban sem, nincs semmiféle tapasztalatod, de még tanulmányaid sem ilyen téren. Egy dolgod van, youtube videó. Hát ha csak ennyire vagy képes, hogy filmeket nézz?