6569
12149940121232355297.jpg
  • maki85
    "Tudom mi a baj ok."

tudod ez régen is úgy volt, hogy sokkal elegánsabb volt rákenni az emberi bűnöket az istenekre, majd később az egy Istenre, és annak teremtettjére, a sátánra, és manapság pl az alienek változatos sokaságára, azokra akik más DNS-el rendelkeznek, és persze jók is vannak köztük, akik meg akarják védeni az emberiséget
    mert az emberi elme már csak ilyen, MINDIG KELL egy megfoghatatlan hatalom
    várj még pár száz évet, és biztos lehetsz, hogy az alieneket majd "mások" váltják fel a sötétségben:(((

azért még annyit hozzátennék, hogy szerintem sem valószínű, hogy egy kivételes hely lenne a Föld az élet tekintetetében, de nem a fentebb említett kontextusban
    Utoljára szerkesztette: maki85, 2017.01.01. 15:12:53
  • Irasidus
    Neeeem, a földön még soha egyetlen ember sem csapta be másik embert, és sem tévedett még soha, egyetlen ember sem hitt még semmi olyanban mi nem igaz, erre nem volt még példa, ilyen nincs. Hogy is feltételezhetnék ilyet... egyszerűen elég elhinni amit mond, ez így működik. Tudom mi a baj ok...
  • dregnarr1 #5230
    :DDDDDDDDDDDD
  • kjhun
    Egy, kis szilveszteri rágcsálnivaló "UFO-s" riport, az előző évtizedből.
    Utoljára szerkesztette: kjhun, 2016.12.31. 20:35:07
  • maki85
    szóval te azt állítod, hogy vannak akik, mint például David Icke, a nagy mesemondók kategóriába tartoznak??:))
    pedig milyen jó lenne, ha MINDENKI felébredne, és a bajok igazi okát keresné:))
    bár szerintem nem is kell keresni, majd kiszúrja a szemünket
  • Irasidus
    Ő, érted te egyáltalán a mondat végi írásjelek mire szolgálnak? Nem mondtam, és nem mondott senki ilyet, egyszerűen kérdeztem valamit. Segítek, erre a kérdésemre a válasz az, hogy nem tudom! Ennyi. Nem tudod, pedig utána lehetne járni, de szarsz rá, mint ahogy a kedves barátaid is szarnak utánajárni a dolgoknak. Viszont úgy beszéltek róla, mintha igaz lenne. Ezt gondolom nem számít.
    Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2016.12.29. 23:53:49
  • Irasidus
    Ez egy mese, szép álmokat!
  • maki85
    nem tudom, ez volt a kép alá írva
    mindenféle hátsó gondolat nélkül, nekem az ugrott be, hogy zsidó lehetett, mármint az orra miatt

minap olvastam egy érdekes dolgot (sajnos nem mentettem el)
    tudósoknak hiteles bizonyítékaik vannak arra, hogy az emberiség több millió éves
    vagyis már a dinók megjelenése előtt igen fejlett társadalmat alakítottak ki
    olyannyira, hogy a Hold, és a Mars felé is rendszeresen tettek utakat
    azonban a 65 millió évvel ezelőtti kisbolygó (mert bizony az volt, bármennyire is próbálja a fősodratú tudomány másként beállítani) becsapódása olyan gravitációs rengést okozott a Föld közelében, hogy mind a Marson, mind a Holdon levő kolóniákat elpusztította
    egyedül azok menekültek meg, akik a Föld belsejében, a Belső Földön hoztak létre telepeket
    ők azonban nem akartak közvetlen kapcsolatba kerülni velünk, attól félve, hogy a tudás gyors átadása traumát okozott volna nekünk, és ezért csak finoman adagolva tették ezt
    pl a gabona elterjedése
    de arra is megdönthetetlen bizonyítékok vannak, hogy ők segítettek felépíteni például a piramisokat is, hiszen józan ésszel el nem képzelhető hogyan tudtak volna az egyiptomiak akkora köveket megmozgatni
    igen, eltaláltad!!! levitáció, az volt a segítség
    ők alkalmazták az amerikai földrészen, de máshol is a kőzetolvasztásos építést
    sajnos volt egy nagy veszteségük, időlegesen abbamaradt a kapcsolatuk az Androméda-galaxis-ban levő Unacon bolygón levő testvéreikkel, amit csak mostanában kezdenek kiheverni
    ez azonban sajnos nem minden nehézség nélkül történik, hiszen az egyik járművük most szenvedett végzetes balesetet a spanyol hon felett
    mindenki tudja a való igazat, csak a vakok nem
    tehát így kell vizsgálni a dolgokat
  • Saintgerman
    Ki mondta, hogy tudom
  • Garga Pitic #5223
    Az "állítólag" az egyetlen bizonyítható része a szövegnek
  • Irasidus
    Honnan tudod, hogy nem modern kori hamisítvány?
  • Saintgerman
    Honnan tudod, hogy (földi) ember ?
  • maki85
    elgondolkodtató, nem??
  • maki85

Egy Acambaróból származó szobor, mely egy dinoszauruszon lovagló embert ábrázol

harminc millió éves az ember
  • Saintgerman
    Ha minden nem is, de még a teljesen alvókat is ébredezteti..
    Na és erre mit teszel: http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2016/12/megdobbento-formaju-es-anatomiaju.html
  • fonak
    Az x-akták című dokumentumfilmből is kiderül minden. :)
  • maki85
    "Állítólag 1947-ben egy amerikai katona vette fel"

na ez az amit útálok
    betesznek egy szót, "Állítólag", és az egész hír máris veszít értékéből, talajt adva azoknak, akik csípőből utasítják el az ordító valóságot
  • Stockbauer33 #5215
    http://hir.ma/18-2/roswell-1947-elokerult-filmtekercs/709941#utm_source=JMHe&utm_medium=JMHe&utm_campaign=JMHe
  • Stockbauer33 #5214
  • maki85
    egy ujabb, talán bizonyító erejű marsi felvétel, az ottani életről
  • maki85
    valóban igazad van:)
    csak néha nehezen értelmezek, vagy inkább kapcsolok:)))
  • Stockbauer33 #5211
  • Stockbauer33 #5210
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Aha oké.Köszi hogy szóltál

én még ezt is elhittem. Szija

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.12.22. 18:21:20
  • Katalizátor
    Hát ez elég harmatgyenge...
    Elég egy Sagan Kozmosz részt megnézni és választ kapsz erre az összes tudománytalan állításra.
    Pedig Sagan nem arról volt híres, hogy kétségbe vonta volna a földönķívüli létet. :)
  • Stockbauer33 #5208
  • Saintgerman
    nem jó, vagy nem érthető ? itt van, hogy mit lehetne kiolvasni egy mondatból:

https://www.youtube.com/watch?v=6G_s4LQ_2ig
  • BladeW
    ...és minthogy egy vallási fanatikussal sem állsz le vitatkozni isten létéről, úgy velük is felesleges. Bár lehet, hogy mégsem, a többségre úgy tűnik mégis hatnak az észérvek.
    http://index.hu/tudomany/2016/12/05/megdobbento_de_hatnak_az_eszervek_az_osszeeskuves-hivokre/
    Utoljára szerkesztette: BladeW, 2016.12.19. 20:22:00
  • tamas79
    Igazad van, de nekik ez ad megnyugvást. Nem kell mást tennie , mint teljes szívvel, gondolkozás nélkül hinni ezekben az agyament teóriákban. Majd ölbe tett kézzel ülni, teljes lelkibékében a sugárzó világegyetemre tekinteni , hol a kitudja mifélék épp miértünk hadakoznak. A közbeesö szünetekben pediglen azokat szidni acsarkodva , akik nem veszik be ezeket a maszlagokat. Érdekes kettösség. Hirdetik a lelki békét a világgal, meg elfogadást, beengedést, az elme felszabadítását, utána meg telipofával zsidó/soros/államibérencezik. Szánalmas.
    De egy értelmes mondatot még egyik sem írt le, a cáfolatokra meg jön az elöbbi.
    Utoljára szerkesztette: tamas79, 2016.12.19. 17:09:55
  • Katalizátor
    Azért van egy fontos különbség! A vallás lelki megnyugvást okoz, babusgat, betakargat és forró kakaót ad a kezedbe, miközben megpuszil. Nehogy tudonást vegyél a rideg valóságról.
    A gyíkember-teória meg a rideg valóságra ad "magyarázatot".

Annyi biztos, hogy mindkettő ragaszkodik ahhoz, hogy a rossz dolgokat nem te okozod, pontosabban nem az a kollektíva, aminek a része vagy. De minkettő lényege egy: te vagy a jófiú!
  • tamas79
    Pontosan olyan korlátolt és szűklátókörűek vagytok , mint a bigott vallásos hívők, akik Istenben hisznek feltétel nélkül. Semmi , de semmi különbség nincs , azon kívül , hogy felcseréltétek gyíkemberekre, meg egyebekre. Tényeket nem értitek, mindenki más hazudik, van néhány prófétátok, akik bármit beböföghetnek , nulla bizonyítékkal vagy alátámasztással, ti meg nyelitek , mint gödör a szart.
    Lehet tovább ragozni, ti éltek álomvilágban. Amúgy tudhatnád, hogy a gazda is levágja a malacot, úgyhogy ez sem jött be.
  • Saintgerman
    nem ahogy a malacok se tudnak különbséget tenni a gazda meg a hentes között ...
  • allock #5199
    Legyen belátásod szerint, legyen tiéd +1 pont.
  • Irasidus
    Gyakorlatilag te azt állítod, hogy mindenki hazudik, és korrupt aki nem ért veled egyet! Szép kis paranoia, ennek cáfolására a világot kellene bemutatni, amire nyilván hely és idő sincs. Viszont kényelmes is számodra, mert uraságodnak semmit sem kell bizonyítania, elég beböfgnie, hogy hazudik, korrupt, és ennyi. Ezt bárkire rá lehet fogni, bizonyíték nélkül. Bravó.
  • allock #5197
    Tőlem lehet több-kevesebb % is, a lényegen nem változtat. A valóságban? A "valóság buborékodban" amit korlátokhoz kötöttél.Tanuljad még akkor, mert lesz mit. Ami viszont neked nem tetszik, az nem is lehet igaz. Mit kéne alátámasztani mégis? Tőlem vársz leleplezést, megkérdőjelezhetetlen bizonyítékot? Megtették mások, lépj kapcsolatba velük. Van köztük sok-sok Dr., de azok nem elfogadhatóak neked.
    Te hiszel valaminek a működésében, és az csak úgy és csak is úgy működhet, sehogy máshogy, mert az elképzelhetetlen számodra(is). Pedig előítéletes vagy, de nem baj, engem nem zavar.

Utoljára szerkesztette: allock, 2016.12.18. 21:00:53
  • Irasidus
    A tapasztalás nem doktorátushoz kötetet, viszont a megszerzett tudás igen. Számtalanszor elmondtam, hogy az óvodában volt az módszer, hogy mindent megnyalunk urambocsá tapasztalunk, ennél van egy sokkal jobb módszer is a világ megismerésére. De sebaj, neked mindent meg kell nyalni, akarom mondani tapasztalni. Ráadásul a tapasztalat az szubjektív, és nem objektív megismerési módszer. Becsaphat megfelelő tudás nélkül, ezért sem jó módszer a világ megismerésére, és óvodán kívül, csak debilek használják.
    Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2016.12.18. 18:00:52
  • Irasidus
    Ne szórakozz, ezt az 1% te találtad ki, ez olyan mint az óvodában. Nincs ilyen, csak hallgatólagosan belementem, hogy lásd, hogy így is hülyeséget beszélsz, de azért ácsi. A prekoncepció itt kezdődik, én valóságban élek, és tapasztalom, látom, tanulom hogyan működik a világ. Ellenben te a fotelből szerzed az információidat, és azt hiszed amit olvastál az interneten, és neked tetszik az igaz. Eddig egyetlen állításod sem sikerült semmivel alámásztatni, igazolni, ezért fantáziálgatás. Ez a prekoncepció, amit attól még, hogy óvodás módjára visszamondod nekem, még nem leszek előítéletes. Szánalmas, hogy még eredeti gondolatod sincs.
  • allock #5194
    Nem nekem lényeg ki miből doktorál, a tapasztalás nem doktorátushoz köttetett. Persze nyilván nívósabb egy xy titulussal megáldott ember beszámolója, leírása, de van mikor ez is édeskevés. Köznevetség tárgyává válik, megbélyegzik. Mint itt. :)
  • allock #5193
    Te az 1%-hoz teszel, én meg nem. Az általad felállított "diagnózisod" lepereg. Mind a két tábornak van prekoncepciója. Másképpen tapasztalunk bizonyos dolgokat, nincs ezzel baj, lesz ez még egyforma is.

Ha kitudódik, akkor káoszba fullad a rendszer.
  • tamas79
    A játékfilm elnevezés csak nekünk szól. Ők tudják, hogy az igaz és valójában dokumentum film. ;)
  • BladeW
    Semmi gond. Vannak akik, ha Függetlenség Napja 2 mellé nem írnák oda, hogy amerikai játékfilm, simán elhinnék, hogy valós. Mitől lesz egy ilyen szutyok valóságosabb, mint egy random amerikai akciófilm? Mert a címben valamilyen "Dr" titulus szerepel (utánanéztél vajon miből doktorált?), vagy mert a bemutatott videó fosszar minőségű?