Földönkívüli élőlények
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2016.09.04. 06:11:49
Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.
Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.
ejnye-bejnye Saintgerman, hát szabad ezt???
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2016.09.03. 21:29:31
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2016.09.03. 20:57:13
rákosi pufajkásai ezt úgy mondták anno: nincs itt kérem semmi látni való. tessék haza menni. Ha teccik érteni.. <#zavart2>#zavart2>
A kérdés nem az volt, ki vizsgálja a földönkívülieket, hanem ki vizsgálja az égboltot, azt a teljes területet ahol az ufok előfordulhatnak. Te azt írtad, "észlelésekkel hivatalosan ha jól tudom nem foglalkozik senki tudományosan" - márpedig az égbolt észlelésével lehet ufot észlelni, ha valóban vannak ufók, és az égboltnak vannak észlelő, kutatói. Itt ugye megint úgy csinálsz mint aki nem érti mit mond a másik, bocs de ez annyira röhejes a részedről. És jól mondod, nincs semmi amit vizsgálni kellene. Ennyi.
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2016.09.03. 19:51:03
de nem ez leggusztustalanabb az oldallal kapcsolatban, hanem a komment szabályzat meg az orosz propaganda terjesztése.
az okoskodókat nemnagyon látni ebbe a topikba <#fejvakaras>#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.09.03. 14:09:46
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
már ne haragudj, de, ha egy oldalt anélkül linkelsz be, hogy fűzné hozzá valamit, az másokban úgy jön le, hogy te azzal egyetértesz:)))
Utoljára szerkesztette: maki85, 2016.09.03. 14:04:28
noha a cikk szerkesztői is hadilábon állnak saját "tudásukkal", mert telepakolták kérdőjelekkel <#fejvakaras>#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: maki85, 2016.09.03. 13:53:20
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2016.09.02. 21:22:33
Utoljára szerkesztette: maki85, 2016.09.02. 21:17:53
http://www.alexcollier.org/alex-collier-defending-sacred-ground-1996.pdf
Bocsi, de igen. Úgy hívják őket, hogy csillagászok, meteorológusok, azok az emberek akik észlelik az eget, hivatalból. Tudom ezt nehéz megemészteni, hogy van egy terület aminek vannak kutatói, akik olyan dolgokat keresnek fent amit eddig még nem láttunk. Ugye erről szól a tudomány, kutatjuk a természet titkait. Másrészt, volt ilyen kutatás a 70 évektől egészen a 90 évekig, és semmit olyat nem állapítottak meg, hogy földönkívüliek lennének itt.
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2016.09.02. 20:56:46
csak ne csinálna az oldal bohócot magából
egyesek szerint így néz ki a Hold belülről
ha elkezdem felfedni a pénzrendszer működését, miközben koboldokról hadoválok.. az emberek azt fogják gondolni, hogy hülyeség az is amit a bankrendszerről állítok.. nincs is semmi féle összeesküvés.. minden csak kitaláció.. mese
Az hogy én gyilkolok, többet ér ezer imánál.
észlelésekkel hivatalosan ha jól tudom nem foglalkozik senki tudományosan, tehát tudományosan nem is lehet igazolva. ha igazolva lenne már hivatalosan is el lenne ismerve. viszont nagyon jól tudod, hogy a Wirght fivérek gépe még repült attól, hogy tudományosan nem volt igazolva, lehetetlennek volt tartva a repülés.
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2016.09.02. 20:42:04
vagyis egy mese szereplői tudják, hogy ők kitalált lények
ez óriási!!
"A földönkívüliek is ezt olvassák"
"Napi UFO"
"Itt a nyári invázió"
esetleg az oldal szerkesztői üzenni akartak valamit??
netán élni akarnak valamiből???
Utoljára szerkesztette: maki85, 2016.09.02. 20:41:02
.. ha hihetünk a modern fizika, kvantummechanika eredményeinek.
Ez lesúlytó... mit tegyenek az emberek?
Az hogy én gyilkolok, többet ér ezer imánál.
Irasidus:
már hogy lenne bármi is tudományosan bizonyítva, amivel nem is foglalkoznak :D úgy látszik ilyen gender studies meg hasonlók most sokkal fontosabb a tudományos világ számára. egyébként olyan elven is lehetne bizonyítani, bármilyen videó meg bármilyen beszámoló nélkül mint, hogy az egész világ egy szimuláció. csak azért nem nézik hülyének Elon Muskot ha beszél róla, az ufos közösség meg nagyon lejáratta magát az igaz.
Utoljára szerkesztette: Palinko, 2016.09.02. 20:35:37