Földönkívüli élőlények
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MINDENKI tudja, hogy a szürkék, és társai itt campingeznek időtlen-idők óta, erre ezek a majmok milliókat szórnak a kukába
Utoljára szerkesztette: maki85, 2016.10.27. 21:37:18
Valamit találjunk már ki !!!
Ez túl beteg dolog ahhoz, hogy ember fejében ilyen megforduljon.
Kizárt dolog, hogy egy beteg szekta világméretű tevékenysége ez nagyon nagyon masszív sok ezres tömeggyilkosság.
Az hogy én gyilkolok, többet ér ezer imánál.
Pontosan tudják, hogy néz ki belül egy béka, meg meg milyen szétvagdalni
De mindig vannak újjak akik kíváncsiak és a tanulás miatt is fognak egy tanulmányi példányt.. és megnézik, hogy hol megy be az étel.. mivel rágcsál az egyed.. hogyan megy tovább.. még jön ki.. még a segglyukát is elteszik emlékbe.
Ez nem éppen emberi gondolkodásra vall.. de.. valamilyen szinten még értelme is van és rendszer van benne.
Gyakran találni élőlényeket szerte a bolygón akik hasonló féle képen.. és magyarázat nélkül haltak meg.
.. és ugyan így lettek megcsonkítva.. vagy hasonlóan.
Ez még a szarvasmarha csonkítások világ botránya idején lett kicsit közismert.
Ezt MI okozza?
Hülye emberek ezzel szórakoznak világszerte?, hogy kivágják a szemüket, a fél szájukat.. fülüket.. emésztő rendszer eltávolítása.. seglyuk kivágása.. stb Ki / kik szórakozna már ezzel több ezres tételben?
Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.
erről ez jutott eszembe 😄
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
http://hvg.hu/itthon/20160817_Elraboltak_az_UFOk_a_kormany_kedvenc_terrorrszakertojet_de_mar_visszahoztak
Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Ő tolta nagyon előre a médiában ennek az őssejt kutatás témát.. emlékszem amikor berobbant a köztudatba.. hirtelen mindenki, még hivatalosan is csodaszernek tartotta.. aztán jött a nagy kiábrándulás.
Még ma is csodaszerként gondolnak rá, de már látják, hogy mennyi fejlődés kell még, hogy szerveket lehessen sajáttal pótolni.. megváltoztassák a biológiai jellemzőket, annak érdekében, hogy a szervezet egészségesebb irányba lendítése.. "enzim vagy gyógyanyag termelő pótsejtek", vagy szövetpótlásra csont, vérpótló velő, mirigy sejtek, máj sejtek, idegszövet sejtjei stb... stb
párizsit, mert látta, hogyan készül. Én most beleláttam abba, hogyan készülnek az alternatívmedicina-
híroldalak. Tudják mit? Százszor inkább a párizsi."
Lehet, hogy aki meg látott már kemoterápiás beteget, az százszor inkább a vöröskáposztát/tengeri uborkát/stb. választja.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
a neten az hiteles, amit az olvasó, a néző annak vesz, műveltsége arányában
van aki szerint födönkívüliek irányítanak bennünket, mások pedig azt mondják, hogy egyenlőre nincs bizonyíték a födönkívüli életre
ha pedig néha egy-egy tudós megpróbál helyretenni némelyeket, akkor ők biztosan a háttérhatalom megfizetett pribékjei
úy látszik valóban igaz, hogy minél jobban tágul a tudás köre, annál nagyobb felületeten érintkezik az ismeretlennel, amit ki is használnak sokan
Semmi sem hiteles..
Sőt a leghitelesebbnek gondolt médiából, info hot spotokból jönnek, áradnak ki azok az információk, amik kisiklatják a világot a normalitásból.. így lesznek háborúk, konfliktusok, és gyűlölködések.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
szerinted miért akarnak CSAK oda küldeni embereket??
azt akarják, hogy rossz vége legyen??
no nem egészen, mert ott már várják őket disznótorossal
BIG <#eljen>#eljen>
meg olvassák-ot is vedd bele

A másik, hogy az akitől információ származik, mennyire kompetens abban a témában amivel foglalkozik.. jó jel ha több száz szakmai könyvet, kutatási eredményt és más médiaforrásokat jelöl meg mint hivatkozás.
én nem ismerem személyesen.. csak a gitárost Alapit ismerem távolról de személyesen is.
Vannak az orosz propaganda oldal által megvezetettek, akik oroszok által üzemeltetett, de angol nyelvű hírforrásokból táplálkoznak amik ritkán megbízhatóak.
Vannak amik teljesen fantáziára alapoznak és trollkodás szintűek.
Vannak kik nem ásnak elég mélyre és jelentéktelen dolgokat találnak, nem is érdekel sok embert.
Mindezek mellett azért vannak olyan oldalak amik ismeretterjesztőek, ahogy a szóban is benne van tényleg érdekes dolgokat terjesztenek, nem kell megváltania egy blogolónak a világot, pont elég ha eljut minél több emberhez és mint egy antenna csak közvetít. Ha jó kritikus szemmel válogatja meg a dolgokat, szerintem lehet egy ilyen hasznos.
Attól még nem komolytalan valami hogy a youtubera töltik fel, persze ezzel nem arra akarok utalni, hogy a "nagy gonosz csúnya USA-t jól leleplezték a youtuben", csak annyit, hogy ez is egy elfogadott és jól bevált tartalom terjesztési forma.
Példának okáért pl youtuben is fent vannak a wikileakses kiszivárogtatott videók.
Blogra meg mondanám mondjuk a vastagbőrt.
Patakival kapcsolatban annyit elárulok, hogy először a nagy deviza adósságával került a hírekben, hirtelen aztán kezdett ufo-zni. Azért tűnik nekem úgy hogy haknizik, bár tagadhatatlan, hogy utánajárt annak, hogy mit mondanak mások és azt visszamondja.
A legjobb az, amikor valaki a youtube-on terjeszti a nagy leleplezéseket. Észak-Koreábn egy plakát letépéséért lesittelnek államellenes bűncselekményért (jó, ha le nem lőnek), de az iszonyatosan gonosz USA-t a blogspoton és a youtube-n leplezik le.
Én inkább csak azt nem tudom eldönteni, ki a szándékosan hazudó bulvárszemét-gyártó és ki a meggyőződéses téveszmés (pl. Pataki Attila az utóbbinak tűnik, de nem ismerem személyesen).
@Saintgerman, nem kell nekem ahhoz konteót gyártanom, hogy bebizonyítsam, milyen könnyen megtéveszthetők az emberek. Itt egy kitűnő cikk a témában.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Az meg, hogy van egy két szerencsétlen aki kiáll a kamera elé csak úgy lehetséges, hogy vannak nála még hülyébbek is, akik nézik. És ezek csak az eszetlenekre vannak hatással, de semmi köze magához a tárgyhoz.
Utoljára szerkesztette: fonak, 2016.10.12. 18:58:28
Ha Edgar Mitchel interjúk ahol beszél pl a szürkékről nem voltak elég meggyőzőek akkor gondolom ez még annyira sem, pedig jó volna észrevenni, hogy egy irányba mutatnak a dolgok és nem csak a nyilvánosság előtt pózolt ezzel, hanem szívügyének tekintette az információ terjesztését.
Tudom csak megint híres akart lenni, még úgy is hogy magán levelezés amit elloptak 😄
De az biztos, ha holnap fellövök egy blogspot-oldalt, a bemutatkozó modulba beleírom, hogy a CIA-nál dolgoztam, most pedig szabadúszó újságíró vagyok, aztán "megszivárogtatnék" néhány "hiteles információt", akkor az ilyen oldalakon többen is boldogan lobogtatnák a cikkeimet.
Én pedig nézegetném a bankszámlámat, hogy mikor utal a Google Hírdetések.
Ez a kétségbeejtő abban is, amikor azt a szerencsétlent látom a youtube-on, aki állandóan arról magyaráz, hogy a Marson emberek élnek, a Hold sötét felén meg nagyvárosok vannak... aztán a kommentelők közül, akik vitatkoztak, az egyik benyögte, hogy biztos igaza van ennek az embernek, mert a NASA-nál is volt valami kiképzésen. :-D
Hát itt tartunk szellemileg sajnos.
annak a felhő alakú cuccnak érdekes alakja és mozgása van hmm
még cgi nek is fenomenális
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Night vision széleslátókör
Mutatott rajta már madár rajokat és meteorokat meg villogó repülőket is.. összehasonlítás képen.
Ezekre a jelenségekre viszont mik a magyarázatok?
műholdak? repülők? ufók?
HD ben nézzétek.

kitűnő link arra, hogy elgondolkozzanak páran, miért is nehézkes az ürrepkedés
hacsak (?!)