Irasidus#5419
"sok ország feloldotta már a titkosítást a földönkívüli észlelésekre vonatkozóan.."
Amit kiadtak, azok értékelhetetlen dolgok, nem földönkívüli észlelésekre vonatkozóan. Csak egyszer kellene megérteni, hogy ha valami ismeretlen az, azt jelenti nincs ismeretem róla, ami nem egyenlő a földönkívüliekkel. Ezért nem lehet normálisan beszélgetni veletek, hiszen ufo alatt ti nem azt értitek, amit eredetileg értettek, bár bizonygatjátok, de ilyenkor kiderül mégsem. Ismeretlen =/= földönkívüli hanem kapaszkodj meg Ismeretlen = nincs elég adatom ami bármi lehet.
"Az is egy érdekes dolog, hogy miért is kellett ezeket az észleléseket évtizedekig titkosítani .. ?!"
Mert a hadsereg és titkosszolgálatok régi rossz szokása, hogy mindent titkosítanak. Miért is kell bármit titkosítani? Mert talán nem akarják, hogy tudja az ellenség, hogy végül is látták a gépét, csak csak azt nem tudják, hogy az ő gépe volt...
"Ha nem léteznek.. az olyan mintha titkosítanák a rózsaszín spagetti szörny észleléseket.. ami nem is létezik.
mégis.. a legtöbb nagyhatalom úgy döntene, hogy titokban kell tartani a vélt vagy valós spagetti szörny észleléseket.. mert csak "
Értem én, hogy számodra ennek a mondatnak van értelem de valójában nincs.