Assassin's Creed II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mit ér a tanács ott, ahol összevész a gonoszság és a józan ész.
a video 2:55 percénél járok, ahol az utolsó kulcsot kell megszerezni..
a videóból kiderítettem, h hogyan kell továbbmenni. a falra ugorva és oldalra továbbugrik a kapaszkodóra... csak, h nem tom, h mit nyomjak, h mikor felmegy a falra, utána jobbra ugorjon... az a baj, h a falnál a kamera sem úgy mozog, h jó legyen.
itt vagyok elakadva
The Matrix has you...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
The Matrix has you...
ui: The Truth viszont nem teljesen világos számomra, bár lehet, hogy csak túl fáradt voltam hozzá 😊
The Matrix has you...
Egy jó minõségû kép. Red/Cyan
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
red-cyan:
red-blue:

[merlinw.org]
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
every damn day
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
DE hogyan lehetne még 2 különbözõ játékállást is visszatölteni egy játékon belül?
Így mindhárman tudnánk onnan folytatni, ahol abbahagytuk.
Ötlet?
Sajnos kitörlõdött az AC 2 a géprõl. Fiaimmal hárman játszottunk, 4-es, 8-as, 11-es sequence részeknél. Újratelepítés után vissza lehet valahogy tenni ezt a 3 különbözõ mentést a játékba vagy csak egy mentést?
/ Ubisoft game launcher törlõdött ki valahogyan. Esetleg ezt vissza lehet tenni valahogyan? /
ja, hozzáteszem, most látta elõször ezt a játékot és szerintem hasonlót sem nagyon, nem egy játékõrült😊
mikor beleestem a szekér szalmába, ezt mondta: "Miért nem robbant szét az a szekér alatta?" 😄
komolyan röhögõgörcsöt kaptam, mert nekem ez eszembe se jutott, de Õ a kicsi "realizmusával" nem értette miért nem tört szét alattam a szekér, holott ennek kellene történnie ha kicsit gondolkozol fizikai törvényekkel is 😊
The Matrix has you...
PSN ID.: Beegabor
Na mind majd kiderül a végén, de csak hnap 😛
[merlinw.org]
The Matrix has you...
every damn day
Amúgy az reális a körülötte lévõ emberek nem veszik észre, menj ki egy forgalmas utcára, bökje meg vkit, majd menj arrébb, senkit nem fog érdekelni h történt e vmi, még azt sem aki elszenvedte. Mai emberek mennek mint a birkák. 😊
this game. Failed to connect to the ubisoft master servers. Please verify that your internet connection is functional and try again.''
Pedig van netünk meg minden ami kell. Aki tud tippet mondani a megoldásra, hogy mûködjön azt megköszönöm.
Pedig már jó párszor szenvedtem vele.
Nothing is True, Everything is Permitted
Füstbomba,aztán instantkillek
PSN ID.: Beegabor
És akkor minek a kard és a kés is + nálad? fölösleges ennyi fegyver. Úgyis vagy a hidden balde és a puszta kéz kombózás/váltogatás a legjobb