Assassin's Creed II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ezt tom...
Atkamon
Mert a kamerával együtt változnak az iránygombok is...

gondoltam erre is..., de nem sikerül... mindig a vízbe ugrok... 😞 próbálkozok, de ma már szenvedtem vele eleget.
elitehun
Bármilyen hihetetlen ahhoz hogy jobbra ugorjon a falról a jobbra+ az ugrás gombot kell nyomni ^^
Luna73
Erre én is kíváncsi vagyok, két napja szenvedek én is!

Mit ér a tanács ott, ahol összevész a gonoszság és a józan ész.

hali elakadtam egy ponton, légyszi segítsetek.

a video 2:55 percénél járok, ahol az utolsó kulcsot kell megszerezni..
a videóból kiderítettem, h hogyan kell továbbmenni. a falra ugorva és oldalra továbbugrik a kapaszkodóra... csak, h nem tom, h mit nyomjak, h mikor felmegy a falra, utána jobbra ugorjon... az a baj, h a falnál a kamera sem úgy mozog, h jó legyen.

itt vagyok elakadva
bigapó
köszönöm szépen, nekem is ez jött le. hiába, újra kell játszani az egészet és most jobban figyelek a szövegre is 😊

The Matrix has you...

elitehun
Idézet részben Seth hsz-ébõl (mert most fáradt vok megfogalmazni XD)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azok a rohanó emberek Ádám és Éva, a kovácsoló emberek meg tudatuktól megfosztott emberek. Az alak aki a fénylõ gömböt tartja pedig egy olyan õsi civilizáció tagja,mint amilyen Minerva is volt(aki a végén megjelent Eizo-nak, meg Desmond-nak is)A lényeg, hogy az embereket ez az õsi civilizáció alkotta, az Eden -nel pedig irányították õket. Ádám és Éva ellopta az Eden egy darabját igy rájuk már nem hatott a hipnotizálás (vagy hívd ahogy akarod), azzal menekültek
bigapó
ezt úgy érted, hogy ott is a napkitörések okoztak galibát a Földön? Én nem emlékszem ilyenre. az Õsökre igen, hogy úgy hoztak minket, de itt többrõl van szó szerintem. de világosits fel, lehet nem értettem jól valamit a végvideóban😊

The Matrix has you...

Rage47
nekem is tetszett
bár a stargate-ben is ugyanez a téma kb., így nem adott túl sok újdonságot :|
bigapó
Nekem tetszik a végkifejlet, nem gyenge a történet amit kitaláltak köré. Méltó folytatása az elsõ résznek, de egy teljesen új játékot kaptunk szerintem. Gratula a készitõknek 😊

ui: The Truth viszont nem teljesen világos számomra, bár lehet, hogy csak túl fáradt voltam hozzá 😊

The Matrix has you...

Atkamon
Hát én és még sokan mások simán játszunk vele egér+bill kombóval...

hali! csak egy olyan kérdésem lenne, hogy billentgyûzet+egér kombóval lehet vele rendesen játszani vagy szükséges a gamepad? köszi!

gabesz752

Egy jó minõségû kép. Red/Cyan

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

gabesz752
Így, ahogy mondod. A minõség az tényleg rossz. De "élõben" már nem ennyire vészes. Ugyebár ez nem stereo 3d, hanem anaglyph-es és a színek sajnos "eltûnnek".

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

MerlinW
A cyan nem kék, hanem türkizkék lehet, azért volt paca😊 Megfelelõ távolságbõl nézve nem rossz, mondjuk 2percnél tovább nem bírnám😊

red-cyan:

red-blue:

[merlinw.org]

DarkSector
jah nem tökéletes de azért 3d-s....😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

elitehun
Persze hogy nem fõleg játékoknál nem de ez akkor se 3D mert éppen volt kéznél piros/kék szemüvegem és az egész egy nagy paca
DarkSector
neméppen.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Atkamon
Nem tom, ez a red/cyan nem a legjobb, sõt, mondhatni elég szar:S Nvidia 3D visionnel, vagy mi a neve, viszont azt mondják, hogy eszméletlen jó... tényleg lehet látni a magasságokat, meg minden😄 Csak ne lenne olyan drága...

elitehun
Hogy 3D-ben lássuk ahhoz 2 szögbõl kellett volna felvenni a jeleneteket ergo ez nem 3D-s
gabesz752
Ha valakit érdekel milyen 3D-ben a játék és van Red/Cyan szemüvege akkor klikk IDE

Hé, az miért van, h az AC2 90 %-os Userem visszaugrott a Seq. 10-re???

every damn day

XBox360-on eleinte az benne sem volt, csak a késõbbi kiegészítõben tették hozzá. Ugyan is sokan felháboorodtak, hogya a repülõ masinériát nem lehetett többet használni (a fõ küldetést után).

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

MerlinW
Csak úgy, pontosan.

[merlinw.org]

JethroHUN
A special memory mire jó? Florí ban van egy, a világító toronyból indul, repkedni kell de nincs hozzá küldetés, sandbox vagy mi? csak úgy szórakozásképpen repkedni kell? Mert pl ha lesek akkor sincs "mission faild" vagy hasonló.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Atkamon
Vedd meg és akkor nem kell vele többet bajlódni😊

sziasztok.töröltem uj cracket tettem fel és törlödtek a savek.Tud vki vmit hogy lehet visszaálitani õket???
ugyanabba a mappába próbált átírni a mentések nevét..talán így session 1-2-3-ként látni fogja õket...
11-es sequnce savegame visszatöltve.
DE hogyan lehetne még 2 különbözõ játékállást is visszatölteni egy játékon belül?
Így mindhárman tudnánk onnan folytatni, ahol abbahagytuk.
Ötlet?
Valaki tudna segítene?

Sajnos kitörlõdött az AC 2 a géprõl. Fiaimmal hárman játszottunk, 4-es, 8-as, 11-es sequence részeknél. Újratelepítés után vissza lehet valahogy tenni ezt a 3 különbözõ mentést a játékba vagy csak egy mentést?

/ Ubisoft game launcher törlõdött ki valahogyan. Esetleg ezt vissza lehet tenni valahogyan? /

bigapó
😄DD nem rajtad nevetek, csak eszembe jutott, hogy megmutattam barátnõmnek, hogy milyen magasra fel tudok mászni és onnan milyen sokáig zuhan a csávókám (ami egyébként marhára tetszik nekem is, néha beleborzongok ahogy másodpercekig zuhan, az nagyon élethû tényleg😊 )

ja, hozzáteszem, most látta elõször ezt a játékot és szerintem hasonlót sem nagyon, nem egy játékõrült😊

mikor beleestem a szekér szalmába, ezt mondta: "Miért nem robbant szét az a szekér alatta?" 😄

komolyan röhögõgörcsöt kaptam, mert nekem ez eszembe se jutott, de Õ a kicsi "realizmusával" nem értette miért nem tört szét alattam a szekér, holott ennek kellene történnie ha kicsit gondolkozol fizikai törvényekkel is 😊

The Matrix has you...

Seth
Azok a rohanó emberek Ádám és Éva, a kovácsoló XD emberek meg tudatuktól megfosztott emberek.Az alak aki a fénylõ gömböt tartja pedig egy olyan õsi civilizáció tagja,mint amilyen Minerva is volt(aki a végén megjelent Eizo-nak)A lényeg, hogy az embereket ez az õsi civilizáció alkotta, az Eden -nel pedig irányították õket. Ádám és Éva ellopta az Eden egy darabját, azzal menekültek

PSN ID.: Beegabor

JethroHUN
Most raktam össze a The Truth videót, hát... nem nagyon értem hogy mi a lényeg benne és hogy jönnek azok a mûanyaggal bevont emberek az AC2 be. Az egy dolog h a nõnél ott az az alma, de a kovácsolók? o.O
Na mind majd kiderül a végén, de csak hnap 😛

MerlinW
Mássz meg egy házat, ölj meg egyedül 10 páncélos lovagot, ugorj 10+ métereket, stb. 0 realizmis van ebben a játékban. Ha lenne benne szimulátor lenne. De nem, ez csak egy árkád ugribugri😊

[merlinw.org]

Atkamon
Hát azért ebben lehet keresni szerintem😊 A legtöbb dolog tök realisztikus benne, ez az egyik ok, amiért imádom.

bigapó
Ezt amúgy nem is vettem észre, de akkor lehet Én csináltam valamit rosszul, nekem nem csapkodtak. majd kipróbálom😊

The Matrix has you...

bigapó
ne keressünk realitást egy szórakoztató játékban 😊

The Matrix has you...

elitehun
Addig igaz hogy a tömegbõl senki nem venné észre de a delikvens valszeg. Szvsz egy bökés és egy szúrás között van különbség vagy 1-2 cm a húsban 😄
Azért ha én egy nagy tömegben éppen csak megérintek valakit, az fel sem tûnik, mert mellette még 6 ember áll ugyanebben a távolságban...

every damn day

JethroHUN
Jah ez a pénzes dolog az is vicces, hogy mindenki eszét vesztve rohan florinért, Florin!!! florin!!! gold!!! yeah
Amúgy az reális a körülötte lévõ emberek nem veszik észre, menj ki egy forgalmas utcára, bökje meg vkit, majd menj arrébb, senkit nem fog érdekelni h történt e vmi, még azt sem aki elszenvedte. Mai emberek mennek mint a birkák. 😊

Sziasztok. Miért van az, hogy ha elindítom a játékot és csatlakozni akar a szerverre akkor kiírja, hogy ,,Internet Connection is required to play
this game. Failed to connect to the ubisoft master servers. Please verify that your internet connection is functional and try again.''
Pedig van netünk meg minden ami kell. Aki tud tippet mondani a megoldásra, hogy mûködjön azt megköszönöm.
Azután, hogy megírtam a hszt rögtön sikerült 😄
Pedig már jó párszor szenvedtem vele.
CroftManor
nélküle? így 😊

Nothing is True, Everything is Permitted

Seth
"Nélküle pl hogy csinálod meg azt a küldit amikor 10 brute szuper páncélos katonát kell 1 perc alatt likvidálni? 😄 "
Füstbomba,aztán instantkillek

PSN ID.: Beegabor

Atkamon
San Gimignano-ra gondolsz? Csak mert van egy épület is Velencében, aminek meg San Giacomo de Rialto a neve, de mondjuk azon szerintem viewpoint sincs😄 Csinálj egy screenshot-ot, abból, amit leírtál nem lehet rájönni, hogy ez melyik torony.

san giacomo-ban van 1 viewpoint a falon belül középtájon amit az istenért se tudok megcsinálni. Már fenn vagyok a legtetején de nem akar felhúzódzkodni. Már felfelé is trükkösen sokszor kell az oldalt váltani, valaki segítene?
robotnyk
jó poén néha, fõleg ahogy csapkodnak utánna. a kardos mérgezettek veszélyesebbek, mint alapból 😄
Atkamon
Úgy értem a hangulatrombolót, hogy egyátalán nem realisztikus... Odamegyek valakihez, megszúrom egy tûvel, és nem veszi észre... De még ha õ nem is veszi észre, a körülötte álló 100 ember sem veszi észre, hogy én odamentem hozzá, csináltam valamit, aztán eljöttem, és utána megõrül az illetõ... Aztán ugyebár elkezd õrülten csapkodni a fegyverével, de ha egy kis aprót dobok a közelébe, mindenki rohan oda, és leszarják, hogy akár meg is halhatnak😄

JethroHUN
Nem hangulatromboló egyáltalán, ötletes. Nélküle pl hogy csinálod meg azt a küldit amikor 10 brute szuper páncélos katonát kell 1 perc alatt likvidálni? 😄 Amúgy ha szerencséd van akkor elég a célpont õrét megszúrni és levágja akit kell. 😊 100 esetbõl egyszer 😄
És akkor minek a kard és a kés is + nálad? fölösleges ennyi fegyver. Úgyis vagy a hidden balde és a puszta kéz kombózás/váltogatás a legjobb