7877
  • dronkZero
    1.-re a válasz: 2. :D A felkiáltójelek a fő feladatok.

3. Érdemes, a mellékküldetéseket akkor látod meg, meg a minimap is csak onnantól kezdve működik.
    4. Őrök.

Ne olvasgass, játssz! :) Ezek három perc játék után totál egyértelműek lennének...
  • simonl #6555
    Sziasztok,
    Most kezdtem a játékot, és böngészem a hozzá kapott könyvet.
    Olyan b+ mint valami KRESZ kiskönyv.....

Kérdésem a következő(k):
    1. Minitérképen mik az elsődleges feladatok? Miről ismerszik fel?
    2. Mik a felkiáltójelek?
    3. itt is érdemes először a view pontokat teljesíteni?
    4. Mik a kis piros pontok? Kerülendők? vagy vegyek el tőlük valamit?

egyenlőre ennyi és köszönöm a türelmes válaszokat
  • Maksi
    Igazából mindent megcsináltam 100%ra, csak a fegyvereket szeretném kipróbálni, jókora ramazurit csapva, nem látott kombókat megtekinteni, ilyesmit.
    Köszi a választ!
  • dronkZero
    Persze, megy tovább. De céltalanul eléggé baromira unalmas. Nem egy GTA, sajnos... Ha hagytál mellékküldetéseket, pl versenyt, férjverést, kriptát, "Az Igazságot", vagy ilyesmit, akkor azokat megcsinálhatod.
  • Maksi
    Van lehetőség rá, hogy a sztori végigvitele után tovább garázdálkodjon az ember a városokban? Vagy az endcredit után már nincs tovább?
  • Atkamon
    Nem folyamatosan kell nyomni a shift-et, hanem egy cak egyszer kell megnyomni, illetve nem árt, ha kijelölöd a célpontot, de azt nem muszáj.
  • Madmano
    Aha.Megpróbálom.Köszi.
  • dronkZero
    Úgy rémlik, hogy sprintben. Ha sima futás közben nyomod meg, akkor csak odébbtaszigálja a járókelőket a vállával.
  • Madmano
    Na várj csak:sima futásban vagy sprintben?
  • Madmano
    Értem én.Láttam róla videókat is.De ez az Istennek sem csinálja.Padig mikor elég közel érek,a gombnak a neve meg is változik arra,amit a segítségben ír a játék.De megnyomom és semmi.Már keresztül-kasul hajkurásztam a faszit a városon.
  • dronkZero
    Gyakorold járókelőkön(csak őrök ne lássák). Elvileg rávetődik, és a földre viszi az illetőt, ilyen amerikaifocis stílusban. Kb két méteren belül kell lenned, sprintben.
  • Madmano
    Biztos én vagyok a béna,de megint elakadtam.Van a Fox Hunt nevű feladat:egy figurát kell üldözni,aki lenyúlta a pénzem.A videók szerint el kéne gáncsolni vagy fellökni.Írja is a játék kergetés közben,hogy az üres kéz gombot kell nyomni,amivel máskor félretolom az embereket.De,amikor nyomom az előre,meg a futás gombot és közben,mikor elég közel érek ezt az előbb említett gombot,nem történik semmi.Mit nem csinálok jól már megint?
  • dronkZero
    Ja, még annyi, hogy lesz még egy rész Ezio szereplésével, a Brotherhood, de nagyon remélem, hogy a 3 vagy egy új szereplőt hoz, vagy a modern korban, Desmonddal fejezi be a sztorit.
  • gfreak
    egyetértek, szerintem is elég könnyű volt az egész játék...még a Tomb-ok is, hiszen éppen hogy csak nem jelölték ki villogó nyilakkal merre menj, hova ugorj...max az időlimites kapuk okoztak egy kis feszültséget, de az sem nevezhető túl nehéznek..szórakoztató volt, remek sztori meg hangulat, pofás grafika (bár a detail distance katasztrofális) és animációk, csak hiányzott nekem is a 'haladó' nehézségi szint...a harc megint csak roppant könnyűre sikerült, egymagad ha akartál, lemészárolhattál egy fél hadtestet...a potikkal meg szinte sérülés nélkül nyomhattad végig
  • dronkZero
    "Voltak viszont iszonyat nehéz részek, hogy egy csoportot mondjak, az Altair szetthez kellő titkos helyek. Hát 1-2-nél azt hittem a falhoz vágom magam, nagyon nehezek lettek, neki kellett futni 3-4x mire meglett."

Nekem meg az a bajom az egész játékkal, hogy csukott szemmel is végig lehet játszani, annyira elbaszottmód könnyű. Gyakorlatilag csatában lehetetlen meghalni, szinte csak és kizárólag elbaszott ugrások miatt haltam meg ebben a játékban.

Igen, ehhez képest a 3-4 nekifutás valóban "nehéz"-nek tűnik, de én még emlékszem játékokra, ahol a 30-40 próbálkozás is még benne volt a pakliban. Ebben a játékban szerintem egyetlen nehéz rész sem volt a ~40 órája alatt.

Nagyon hiányzik a kihívás a játékokból, mert pl ezt az AC2-t is végigjátszottam, baromira tetszett, de csak a sztori, meg a kivitelezés. Nem volt a végén olyan érzésem, hogy na, ez teljesítve lett, semmi jóleső megelégedettség, hogy ez is kész van. Még egyszer ennyi is elfért volna, mert nem volt küszködés a végén, nem volt semmi, ami akadályozott volna, az egész valami fura hiányérzetet hagyott.

Szal... kellene a nehézség, mert anélkül alig-alig van sikerélmény.
    Mondjuk lehet, hogy én basztam el azzal, hogy 25+ éve játszom... :P
  • Shockmaster
    Nnna, sikerült végigjátszanom nekem is ezt a gyönyört :) Mit is mondjak, a grafika, mint azt a videókon is láttam, egyszerűen elképesztő. Más játékoknak a videói nem ilyen szépek. Gyönyörűen ki volt dolgozva minden, le kellett húznom kb felére a grafikai beállításokat, de még így is iszonyatosan valósághű volt minden. A arakter mozgása...látszik, hogy a Ubisoft nem most kezdett el ilyen stílusú játékokat csinálni. Egyszerűen zseniális volt, hogy bárhol felmászhattam a háztetőre, ráadásul nem a láthatatlan kapaszkodókat fogta meg, hanem rendesen párkányokba, ablakokba, rácsokba kapaszkodva mászott fel.
    Különösen tetszett ez a tolvaj-feeling. Te dönthetted el, hogy a küldetéseket milyen módon csinálod meg. A kedvenc részeim messze a lopakodós, kivárós, becserkészős voltak, ez nem is kérdés. Nagyon hangulatos volt 40-50 őr mellett úgy elmenni, hogy ne sejtsenek semmit. Ebben a kategóriában is voltak persze nehéz részek, pl a 9 lieutantos küldetés hajós része. Na ott tényleg komolyan gondolkodni kellett mit hogyan csinálsz, hogy észrevétlen maradj. Persze a legtöbb küldetés ment úgy is, hogy berongyolsz, ledobsz egy füstbombát és egyszerűen hasba szúrod a szerencsétlent.
    Az emberek reakciói is tetszettek. Ha kiraboltam őket és ott maradok elkezdik keresni a tettest, és általában szólnak egy őrnek is. Ha esetleg lopakodásnál szimatol ki egy őr, akkor a többiek nem állnak ott, mint a kuka, hanem elhúzódnak, mint egy leprástól. Át lehet élni az egészet :)
    Az elterelések tetszettek még nagyon. Ha valakit követni kellett, eléggé rá kellet tapadni, ergo ha jött egy őrcsapat, elvegyülni vagy leülni nem lehetett, mert akkor elveszted őket és futni sem szabad utánuk, mert az egyből bukás. A kedvenc segítőim a csajok voltak, velük bárhova be lehetett jutni. De az idegesítő tolvajok se voltak rosszak :D
    Voltak viszont iszonyat nehéz részek, hogy egy csoportot mondjak, az Altair szetthez kellő titkos helyek. Hát 1-2-nél azt hittem a falhoz vágom magam, nagyon nehezek lettek, neki kellett futni 3-4x mire meglett.
    A story leginkább az Avatarra emlékeztetett, már ami a modern vonalat illeti. Ami az 1400-as évek végén játszódik annál igazából a 2. küldetés után elvesztettem a fonalat :D Szóval oylan, mint story terén nem sokat mondhatok, mivel nem tudtam épp kit ölök és miért, de gondoltam Ezio jobban tudja. Ezek között a flancos olasz nevek között úgyse tudtam különbséget tenni, a főhős nevét is kb a játék felénél tudtam megjegyezni :)
    Ami negatívum számomra az a harcrendszer. A mozgásokkal ellentétben ez nem túl dinamikus, eléggé lassú és nehézkes. Amíg nem ütöttek meg egyszer, addig élvezettel szurkáltam torkon az ellenfeleket, kifejezettel feelinges volt, de amikor a rendes harc vette kezdetét... nos, eléggé lehangoló volt számomra. Amíg nem vettem egy méregdrága kardot valahonnan, addig eléggé szenvedés volt bármit is elérni a szemtől szembeni küzdelemben, amivel nem is lett volna semmi gond, ha tényleg nem ilyen lassú, ismétlődő ütésekkel kellene bármit is elérni. A kivégzési animációk pofásak voltak, sajnáltam, hogy nem rkatak be valami kombó-rendszert (vagy csak én nem találtam meg?), amivel ki lehetett volna végezni pikk-pakk embereket.
    Nagyjából ennyi volt benne a negatívum (na meg hogy csak 3 füstbomba lehet nálam ). Minden más zseniális lett, a készítők nem kevés munkája van benne, és nem kevés tapasztalata. A story végét legalább értettem, kicsit mintha eltért volna az előzményektől, de mivel süt róla, hogy lesz folytatás, szurkolok Ezionak, hogy benne legyen az Assassin's Creed III-ban is!
    Respect (10/10)
  • simonl #6540
    Igazad volt, már úgy indult a játék a korábbi felhasználónevemmel, csak a serial -t kellett megadni és már indult is:)

Még egyszer köszi...
  • Atkamon
    Persze. De szerintem ezeket nem is kell megadni, elég ha a játék indítása előtt bejelentkezel a már létező account-oddal.
  • simonl #6538
    Köszi a gyors választ, akkor nyilván a jelszó és az ezekhez tartozó e-mail cím is ugyanaz legyen?

• Atkamon
    Ugyanazzal a felhasználónévvel használd, akkor azon lesz az összes Ubisoft játékod, nem kell külön.
  • simonl #6536
    Sziasztok,

Megvan eredetiben a SC: Conviction, ma megkaptam az Assassins Creed 2 -t.
    Kérdésem: az utóbbi telepítésénél meg lehet adni ugyanazt a Felhasználónevet és jelszót vagy egészen más legyen?

Köszönöm
  • syberia2
    már csak egy dolgot várok: vmi cheat, hogy végtelen parasztot ölhessek meg:D
  • Madmano
    Megoldottam,köszi mindenkinek.
  • bigapó
    vagy egy gamepad, ha már olyan zavaró a sok gomb billen...
  • BAk3R
    ehhez kell space, jobb klikk meg w-a-s-d. azért annyira nem sok.
  • Madmano
    Ok-ok.Csak elég sok gombot kell használni a játékhoz.Az első résznél frankón beállítottam mindent,de az rég volt.
  • Atkamon
    Hát, mint észrevehetted, nem nagyon lehet rövidíteni... De amúgy alapból gyorsabban tud Ezio futni, mint Federico (ja igen, amúgy a "muksó" a bátyád...) úgyhogy simán le tudod előzni azon az útvonalon, amin ő megy... Ha nagyon nem megy, amit kétlek, nézz meg egy youtube videót...
  • Madmano
    Tehát a csóka után menjek?Én mindig rövidíteni próbáltam.
  • Kongy
    LOL. :D Pedig az a lehető legegyszerűbb feladat. Figyeld meg az útvonalat.
  • Madmano
    Én most kezdtem.Lehet,kérdés,de az elején,mikor versenyezni kell azzal a muksóval,akivel a dokihoz mentünk....Szóval nem lehet azt elmismásolni?Még szoknom kell a gombokat a mászkáláshoz és nem tudok felérni a templom tetőre előbb,mint ő.
  • MerlinW
    Velem megutáltatta magát az emulátorkészítés alatt:) Már lassan egy hónapja, hogy eladtam:)
  • Atkamon
    Nem tom, nekem bőven tudott újat mutatni a játék a második, sőt még a harmadik végigjátszásra is. Plussz én azért kezdem újra és újra, mert iszonyúan tetszik az egész.
  • BAk3R
    hát nem tudom, én biztos nem állnék neki mégegyszer. annyira hosszú volt a sztori, hogy pont elég volt. egyébként meg nem úgy tűnt mintha lennének alternatívák, akkor meg minek kezdjek neki megint?
  • Maksi
    Nagyon köszönöm!
  • mike01010101
    Igen, a menuben a database-ben megmutatja hogy melyik varosban hanyat csinaltal mar meg.
  • Maksi
    Ha egyetlen Glyph hiányzik már csak, de nem tudom, melyik városban, hol nem néztem meg az egyiket, ami kimaradt, akkor hogy tudnám kideríteni, hogy mégis hol keressem anélkül, hogy az összes város, összes helyét végigböngészném? Meg lehet nézni valahol a játékban legalább azt valahogy, hogy melyik városban kell lennie az utolsónak, amit nem leltem meg?

Köszi a segítséget!
  • mike01010101
    De emellett a fejlesztok dicserik a jatek magas ujrajatszhatosagi erteket is, masodjara viszont mar nem biztos hogy minden videot ujra akarok nezni, ugyhogy nyugodtan belerakhattak volna. Ez ugyanolyan erthetetlen mint az, hogy az elso reszbe nem tettek feliratot. Lehet moge ideologiat gyartani de a lenyeg hogy hianyzott a felirat nagyon. A masodik reszbe mar tettek is.
  • syberia2
    Hát szerintem nem véletlenül nem raktak bele ilyen gombot. Milyen lenne az, hogy az egyik képkockán beszélgetsz a pápával, a másikban pedig narancssárgán izzik Ezio. A videó is történetet mesél el!
  • bigapó
    Természetesen van igazság abban amit mondasz, nem túl kényelmes, hogy kivették a tekerés gombot. Azt hiszem már el tudom dönteni, hogy mi érdekel és mi nem illetve Én is gyorsabban elolvasom a szöveget általában, így kitaláltam azt, hogy átváltok olaszra és figyelem mit mond. tök érdekes dolgok jöttek ki belőle, próbáld ki.
  • nan76