7877
  • Atkamon
    A Brotherhood nem a harmadik rész lesz, csak egy amolyan kiegészítő rész, multiplayerrel:)

3. részről semmit sem tudni
  • bigapó
    kb ugyanezeken a helyszíneken folytatódik a történet, főleg Rómában. nem nagy dolog átnevezni és pár házat átrakni, hogy máris mási kvársoban érezd magad:)
    persze próbálják élethűre csinálni, de hát a nagyobb épületeken kívül ki tudja hol és milyen volt anno.
  • davidka003
    Ugyanúgy Ezio lesz a főszereplő.
  • Zilo85
    Üdv Mindenkinek!

Csak 1 kérdés:
    Csak nekem tűnt fel, hogy az AC2 gépigénye alacsonyabb az első részénél?
    (lehet, hogy az első rész nem tetszett a gépemnek v.miért?)
    Gépem: Acer Extensa 5420
    Proci: AMD Turion 2x2Ghz
    Ram: 2 GB
    GPU: ATI Mobility Radeon HD 2400 XT 256 MB
    (1024x768-ba nyomom közepes/magas beállításokkal)

Na mind1. Jobb így mint fordítva az biztos!

Annyit még, hogy sokakkal ellentétben nem merném állítani, hogy ez a legjobb eddigi game, de hogy ennek van a legjobb hangulata az biztos!

Ja és még 1 kérdés:
    Az tudja v.ki, hogy mikor és hol fog játszódni a 3. rész?
  • f4ember
    Steam az ilyen ingyenes játékokra meg ilyen kipróbálási lehetőségekre jó, mint pl a hétvégén volt a Shattered Horizon. Meg mondjuk jókis 50%-os akcióik szoktak lenni.
  • elitehun
    Persze hogy van magyar kézi könyv benne ráadásul a fordítás is tökéletes. Úgy értem hogy nem magyartalan.
  • davidka003
    Csak az olcsó Ubisoft játékokban nincs kézikönyv és a dvd tok is elég igénytelen műanyagból van.

A nem rég említett "gagyi fehér tok" az pedig csak a gyűjtői kiadáshoz tartozott(White Edition).

A normál kiadás ilyen:
  • Atkamon
    Kézikönyv van a magyar kiadásban? Mintha úgy hallottam volna, hogy nincs benne. De amúgy a Ubisoft itthoni dobozai mindig valahogy hiányosak.
  • elitehun
    Nem tom te hol láttad de az én AC2 dobozom egyáltalán nem gagyi és nem is ízléstelen :)
  • tomvader60
    Én Zavviról rendeltem az AC2-met. Olyan 5 nap alatt meg is érkezett, ráadásul kemény 1 fontos postaköltség volt, ellenben az itthoni minimum 1000 forintos költséggel. Illetve a Magyarországon kapható AC2 egy ízléstelen gagyi minőségű fehér tokba van rakva...A Zavvi teljesen megbízható, ajánlom bátran;).
  • davidka003
    Eredeti játékaink
  • Atkamon
    Hétfőn rendeltem meg a Bioshock 2 CE-t, az még nem jött meg, bár az egy jó nagy doboz... Hétfő-keddre már tuti meg lesz. De amúgy az "Eredeti játékaink" topicban ha körbekérdezel, szívesen segítenek, ott sokan rendelnek mindenféle külföldi oldalról:)
  • bigapó
    neked mennyi idő alatt hozták ki zavvi-ról? már ha jól értem, hogy rendeltél is onnan valamit.
  • Atkamon
    De ez az, hogy nem is olyan sokkal kényelmesebb... Ha boltban veszed, már akkor is drágább, úgyhogy netről megrendeled, aztán hozza a postás az ajtódhoz... Berakod, nem kell töltögetni sem, install közben olvasgatod a kézikönyvet, aztán kész...
  • bigapó
    abban igaza van, hogy akcióban érdemes venni. nekem is úgy van meg a gta4 és nem hiányzik nagyon a doboza sem. multizni majd jó lesz vele, bár most más játékok érdekelnek, de a 2000 Ft-ot megérte:)
  • JethroHUN
    a steam egy szar, mint a warez, letöltheted pénzért... a dobozossal legalább ott van a kezedben, nem csak vmi pár gb terület a gépeden, h nesze ez járt 14ezerért. de rajta vedd meg duplájáért és még töltsed is 6-8 órát... jah kényelmesebb, persze...
  • Atkamon
    Én sehol, de mostmár annyi pl Zavvin.
  • bigapó
    hol vetted ezt 5-ezerért dobozosan?
  • xxxpaulxxx
    Már, ha nincs steamen akció:)
    Nem tudom... szép a doboz, meg minden, de szerintem a Steam sokkal rendezettebb... és kényelmesebb
  • davidka003
    Én csakis dobozos játékokat veszek. Steam játékoknak nincs értéke.
    Sokkal szebb és jobb egy dobozos verzió, ráadásul most még 5-6 ezerrel olcsóbb is.
  • xxxpaulxxx
    Csak steames játékokat veszek, ha veszek
  • Atkamon
    LOL Steam-en végülis csak 14ezer... Dobozosan meg 5ezer... Annyit nehogy ne tudj már kiadni rá... főleg ha olyan géped van, amin elmegy.
  • xxxpaulxxx
    Majd ha egyszer lemegy az ára steamen... nekem meg feltöltődik sok pízzel a kártyám:D
  • Neton
    Én is ezért vettem meg eredetiben. Az első nem volt akkora cucc, de ez kőkeményen odavágott.
  • xxxpaulxxx
    Wow!
    Toszkánától leesik az állam annyira gyönyörű és hangulatos...
    Meg ez az egész játék... fantasztikus... alig kezdtem el, de már most sokkal izgalmasabb, mint az 1. rész... tyű.. .az de monoton volt... itt legalább már van valami történet... különféle küldetések vannak:)
    Jógémez!:D
  • Atkamon
    Hát igen amúgy, ez is jó kérdés:D Soha nem használom a kardot én sem:D
  • xxxpaulxxx
    :D:D
  • JethroHUN
    kard? az minek?
  • Atkamon
    LOL ilyen kérdéssel miért jössz fórumra??:D Játszd a játékot inkább:D
  • elitehun
    Nyugi majd ha kelleni fog kapni fogsz egyet
  • belarus
    Helo!
    Most játszom elösször ezt a gamet.Mikor még a legelején van az akasztás elveszik a kardom.Mikor lesz majd újbol kardom mert jelenleg nincs?
  • xxxpaulxxx
    Okkéj! köszi:D
  • Atkamon
    Eredeti?

Előző kérdésre szintén ez a kérdésem.
  • davidka003
    Töltsd le a javított cracket.
  • peppino3
    Az egyik mellék küldetést nemtom megcsinálni sárga kör jelzi a helyet belül meg piros két fickót kéne megölnöm de ha megöltem őket nem történik semmi mit csináljak ?
  • xxxpaulxxx
    Kérdés:
    Miért kell minden indításnál újra beállítani, hogy megjelenítsen a játék feliratot?
  • JethroHUN
    Az nem szökevény, és nem feltétlen üldözik... az egy zsebtolvaj, térképen, legend: pickpocket -nek van írva. és nem csak te tudod elvenni a pénzét. ki is tud rabolni, ha pl nem figyelsz rá és mögéd jut.. tőlem 28 000f (!) lopott el, de megjárta :)
  • JethroHUN
    repülés öröme, más nem.. no meg h 1000 íjász lő rád. faja naon.
  • Shockmaster
    Kiderítettem az Igazságot, ez végül is miben is segített / mire volt jó?
    A másik, hogy megjelentek ilyen speciális visszaemlékező helyek, amikre ha ráállok, akkor repülhetek még jó pár kört Leonardo szárnyaival. Ebben van valami konkrét feladat vagy csak a repülés öröme a lényeg?
  • f4ember
    Az elején, azért nem rossz aza kis tutorial. Elég érthetően elmond mindent. Különben, hogyha térképen ráviszed a jelölőt, akkor kiírja, hogy miis az.
    1. itt kezdödik az emlék, tehát a küldetés.
    3. folyamatosan csináld a küldetéseket, és amikor szükséges, akkor használj view pontot.
    4. A sima piros pontok azok a katonák, nem igazán érdemes velük kötözködni, de még nekik mennük se. A piros körben lakat, az pedig egy szökevényt jelez, akit éppen üldöznek a katonák. Ha sikerül leterítened (tackle), akkor egyből kapsz 1500 f-t.