Assassin's Creed II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudna valaki egy normális cracket adni a reloaded verzióhoz, mert nekem csak az 5-dik küldetésig jó a crackem.
Help valaki!
Elõre is kösz!
<#szomoru1>#szomoru1>
én ugy csináltam meg h a tetöröl egyböl leugorva megöltem a 2 parton állö ört, aztán vizbevetettem magam, majd aki a stégen cikázik azt öltem meg a hajó hátamögött aztán felmásztam a hajó oldalára (arra ami a parttól távolabb van), ott egyenként berántottam a 2 tagot, aztán továbbmászok fel fent likvidálom a másikoldalon az ört, majd azt a 2-t a fedélzeten low profilba öltem meg aztán sajnos épphogy észrevett az egyik ör lentrõl de én visszamásztam gyorsan a hajó hátuljára igy az elszaladt aztán piff ráugrottam a célszemélyre...
szóval ott óvatosan annál a taton lévö 2-nél. <#vigyor3>#vigyor3><#idiota>#idiota>
Remélem nem terveznek egy 100% ilyen játékot megint megcsinálni! Akkor vagy új story, vagy új képesség, stb...
every damn day
The Matrix has you...
vagy pedig számos egyéb módon, mert ha hátulról támadod õket, úgy, hogy közben távol vannak egymástól, tehát egyszerre csak 5-el küzdesz akkor könnyebb. várd ki a megfelelõ pillanatot. amúgy füstbombával tényleg könnyû, én is úgy csináltam. a hidden blade kettõt is öl egyszerre, csak jó helyen állj.
The Matrix has you...
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
A képzelõerõ sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelõerõ felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
Processzor: Intel Pentium 4 CPU 3.40 GHz (2 CPU)
Memória: 2560 MB RAM
Videókártya: NVIDIA GeForce 9500 GT (1 GB)
Ha valaki tud rá megoldást, hogyan növelhetném az fps számot az legyen szíves írja le. Elõre is köszönöm.
The Matrix has you...
Segítséget szeretnék kérni! Velencében itt vagyok elakadva: http://www.youtube.com/watch?v=D-ivSbyN5Uo.
A srácnak elején a felsõ koponyát kell kinyitnia és utána kell kinyitni az alaksort de nekem a felsõt nem engedi kinyitni viszont a könyvekkelé ki tudom nyitni az alaksort ott viszont a sírt nem birom kinyitni ugyanis semeik koponyánál semmiféle interactot nem ír ki...
Elõre is köszi
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
[merlinw.org]
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
Condottiero War Hammer
The Matrix has you...
The Matrix has you...
mindegy, gondoltam, hogy nálam lesz a gubanc, úgyhogy holnap újracsekkolom az összes várost. köszi azért.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
tényleg a 2-es tomb, megtaláltam:)
TOMB 2
The Matrix has you...
The Matrix has you...
egyet lehet tenni: gyakorolni, gyakorolni és gyakorolni. elõbb-utóbb megtanulod fejbõl, hogy mennyire nyomd és milyen irányba, akár billt, akár gamepadot, ne add fel, sikerülni fog:) ha nagyon nem megy, akkor pihenj egy kicsit, kb 15 percet és próbáld újra, elsõre fog menni, mert az ujjad már megtanulta, csak agyban vagy fáradt hozzá. sok sikert.
The Matrix has you...