Assassin's Creed II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ismét: Warez topik!
Sziasztok!

Tudna valaki egy normális cracket adni a reloaded verzióhoz, mert nekem csak az 5-dik küldetésig jó a crackem.

Help valaki!
Elõre is kösz!
<#szomoru1>
ewuk
Szedd le az UBI változatot és menni fog, amúgy meg, mint az elõttem szóló írta, warez topikban keresgélj.
JethroHUN
warez topik. <#nezze>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Tudnátok abban segíteni, hogy a játék közepén Venice-ben .a fejezet indulásakor abszolút lefagy a játék. SKIDROW változat van fent. Az új Splinter Cell miatt feltelepítettem a legújabb Radeon drivert. Mi a teendõm ? Esetleg valakinek mentés ezen a részen?
Prince23
Törölt felhasználó
énis most jártam itt az elõbb...
én ugy csináltam meg h a tetöröl egyböl leugorva megöltem a 2 parton állö ört, aztán vizbevetettem magam, majd aki a stégen cikázik azt öltem meg a hajó hátamögött aztán felmásztam a hajó oldalára (arra ami a parttól távolabb van), ott egyenként berántottam a 2 tagot, aztán továbbmászok fel fent likvidálom a másikoldalon az ört, majd azt a 2-t a fedélzeten low profilba öltem meg aztán sajnos épphogy észrevett az egyik ör lentrõl de én visszamásztam gyorsan a hajó hátuljára igy az elszaladt aztán piff ráugrottam a célszemélyre...
szóval ott óvatosan annál a taton lévö 2-nél. <#vigyor3><#idiota>
Atkamon
Öld meg azt, aki a hajó mellett sétálgat, aztán mássz fel a hajó végébe, onnan húzd le a kettõt, aki járkál oda-vissza, hátul mássz fel, öld meg egyszerre a két õrt a kormány mögött, aztán ugorj rá a célpontra.

Hali! Elakadtam, asszem FIrenzében vagyok, 9 kapitányt kell likvidálni. Az egyik egy hajón van amit keményen õriznek. Nem szabad hogy észrevegyenek, de sehogy nem sikerül kinyirnom, mert mindig észrevesznek. Próbáltam egyenként leszedni az õröket, de van 4 ami a hajó közepén van igy nem tudom berántani õket a vízbe és ha rálépek akárhol a fedélzetre egybõl észrevesznek és vége.....
Atkamon
A következõ epizód Rómában fog játszódni, és egyenlõre Ezio sztoriját viszi tovább. Biztos, hogy lesznek benne új dolgok, ha más nem, a helyszín, a sztori, és biztos raknak bele valami új képességet is.

Ezt mióta tudjuk(hogy megjelenik, és h nem lesz olyan jó:))
Remélem nem terveznek egy 100% ilyen játékot megint megcsinálni! Akkor vagy új story, vagy új képesség, stb...

every damn day

na már van füstbombám :)

elitehun
Ezaz. Én simán megcsináltam csak a rejtett pengét használva
bigapó
nem muszáj hozzá a csapat, anélkül is meglehet és mondom, füstbomba nélkül is.

The Matrix has you...

ezt néztem, de ott nekem egy lélek sincs ahol felbérelte a videóban. szerintem haladok a sztorival aztán majd visszajövök ha keményebb vagyok.

bigapó
valószínûleg csak nicns bejelölve, hogy mutassa õket. egyébknét így is lehet 10 Brute kill
vagy pedig számos egyéb módon, mert ha hátulról támadod õket, úgy, hogy közben távol vannak egymástól, tehát egyszerre csak 5-el küzdesz akkor könnyebb. várd ki a megfelelõ pillanatot. amúgy füstbombával tényleg könnyû, én is úgy csináltam. a hidden blade kettõt is öl egyszerre, csak jó helyen állj.

The Matrix has you...

Atkamon
A következõ "epizód" valamikor 2010 áprilisa és 2011 áprilisa között jelenik meg:) Bár az nem lesz akkora, mint a második rész.

JethroHUN
Most értem, végig. Jó játék, már alig várom a 3. részt, remélem lesz. Biztos vagy 2 év minimum. :|

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Atkamon
Vegyél nagyobb méregtároló táskát valamelyik szabónál... De Ha már 5öt megmérgezel, onnantól nem olyan nehéz a többi ötöt megölni, low profile-ban hidden blade-el simán meg lehet õket úgy ölni, hogy a többi ne lássa meg.

méreg max 5 lehet nálam, füstbombám meg nincs.

Atkamon
Méreggel, füstbombával... nagyon könnyû:)

hm, a térképen ilyen kardjeleknél lehet elvileg felbérelni õket, csak, hogy nekem egy sincs. ezt így akkor, hogy csináljam meg?

Van egy ilyen bérgyilkos küldetés, hogy ki kell nyírni 10 brute arcot 1 perc alatt, kissé lehetetlen. Olvastam, hogy lehet katonákat bérelni, hol tudom ezt megtenni?

Atkamon
Menj a "Milyen gépet vegyek most?" topicba:)

Csak megjegyzem, hogy a CoD Modern Warfare 2 Very High grafikán 40 fps-sel, a Crysis Mediumon, a Far Cry 2 High-on megy 30 fps-sel.(Ezen a gépen). Arty-nak igazat adok, én is már gondolkodtam ugyanezen. Ha ajánlanál egy jó processzor-vga párosítást (mert ez is fontos) kb. 30000-30000 Ft értékben, azt megköszönném. (De ha valakinek van ennél pénzkimélõbb (nem hardveres) ötlete, az ne legyen lusta írni! :)))
Sharks
Ilyen gépen nem win7-et kéne futtatni. Az is csoda, ha az egyenletesen mûködik rajta.

A képzelõerõ sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelõerõ felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

arty
jobb processzor, jobb vga

Forza.

Valaki meg tudná mondani, hogy miért csak 12-14 fps-sel megy a játék minimumon és maximumon egyaránt? A konfigom: OS:Windows 7 64-bit
Processzor: Intel Pentium 4 CPU 3.40 GHz (2 CPU)
Memória: 2560 MB RAM
Videókártya: NVIDIA GeForce 9500 GT (1 GB)
Ha valaki tud rá megoldást, hogyan növelhetném az fps számot az legyen szíves írja le. Elõre is köszönöm.
nagyon király egy játék, remek sztori+játékmenet. ahogy a "korabeli" küldetések mellett még "az igazságot" is keresem, stb. azt hiszem egy jó ideig el leszek ezzel. bár minden ubisoft játék ilyen lenne.

bigapó
Abort Memory. Kezd elölrõl ezt a pályát, nekem is beragadt a koponya, nem volt interact, miután abortoltam jó lett és még grafikai hiba sem volt (eltûntek azok a karok amikre rá kellett ugrani :) )

The Matrix has you...

Õszintén bevallom nem az :) az 1 et anno megvettem de a nagy csalódás után ezt már nem :) Amugy olvasgattam más forumokon és erdeti játékosoknak is vannak ilyen problémáik :)

Köszi szépen a biztatást ...próbálkozok majd sokat :) nem akarom törölni a feladatot és tovább menni, mert ezt is meg kell csinálni, már csak ez a zár van, h kinyissam a rácsot :)
Atkamon
Nem tom, miért lehet ez... Eredeti a játék?

elitehun
Oh hát nincs mit <#rolleyes>
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni! Velencében itt vagyok elakadva: http://www.youtube.com/watch?v=D-ivSbyN5Uo.

A srácnak elején a felsõ koponyát kell kinyitnia és utána kell kinyitni az alaksort de nekem a felsõt nem engedi kinyitni viszont a könyvekkelé ki tudom nyitni az alaksort ott viszont a sírt nem birom kinyitni ugyanis semeik koponyánál semmiféle interactot nem ír ki...

Elõre is köszi

Rage47
ja azokra gondoltam. annyira részletesen nem ástam bele magam, mert csak ámultam-bámultam a végén:D de elitehun felvilágosított:D
nan76
köszi mindenkinek,megoldódótt.Nem az volt a bibi:)De mégegyszer köszi a gyors válaszokat<#worship>

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

MerlinW
Regisztrálj és jelentkezz be. Egyszer kell csak, utána minden Ubis játékhoz jó lesz.

[merlinw.org]

Seth
Ez nem hiba, be kellene jelentkezned az ubi rendszerbe

PSN ID.: Beegabor

nan76
Sziasztok.Van egy olyan problémám,hogy amikor el akarom indítani a játékot,bejön EZaz ablak.Ami azért mókás mert telepítésnél se kért ilyet.Valaki meg tudja mondani mi a bánat lehet a hiba????Elõre is köszi

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

bigapó
Igazad van, csak annyiban tévedtél, hogy 50 toll után van meg az utolsó fegyver. akkor nekem ez hiányzik:) köszi:)

Condottiero War Hammer

The Matrix has you...

bigapó
nekem nincs meg az 50 toll, de Altair kardját már megszereztem. a fegyverhez is kell a toll? biztos?

The Matrix has you...

bigapó
az megvan, ezért nem értem. megnéztem magukat az állványokat és az egyik buzogány fajta hiányzik, ezért nézegettem a városi kovácsokat, hátha meglelem, de egyszerûen nincs. persze tuti ha most játszanék rögtön megtalálnám a hiányzó kovácsmestert:)
mindegy, gondoltam, hogy nálam lesz a gubanc, úgyhogy holnap újracsekkolom az összes várost. köszi azért.

The Matrix has you...

elitehun
Asszem 50 toll után kapod meg. Am még van egy buzogány akármi is amit asszem 100 toll után kapsz meg
Atkamon
Öh, Altair kardja az utolsó, Monteriggioni fegyverboltjában szoktam megvenni, bár lehet, hogy máshol is meg lehet nem tudom... de azt valamivel fel kell nyitni, csak nem tom mivel xD Talán Altair páncéljával együtt:D

bigapó
jut eszembe, a villában található lista szerint nincs meg mindegyik fegyver, egy hiányzik, de ha megyek a városokban már nem tudok venni újat, ott azt mutatja, hogy mind megvan. ez valami bug lesz?

The Matrix has you...

bigapó
jaja, az is nagyon jó volt. az elõzõ videóban a zene is tök jó, ez legtöbbször versenynél volt nekem, de ezek szerint itt is ez ment:)

tényleg a 2-es tomb, megtaláltam:)

TOMB 2

The Matrix has you...

Atkamon
Nekem a Basilica de San Marco a kedvencem, rohadt szép belülrõl az épület, meg a "puzzle" is ötletes.

bigapó
nekem személy szerint azt hiszem a második volt a kedvenc a Tomb-ok közül. Egész pontosan az amikor egy templom belsejében kell mászkálni és már a végén kurva magasra jut fel az ember, tele ilyen gerendákkal, meg rudakkal, az nagyon kúl pálya volt:)

The Matrix has you...

bigapó
ez eléggé szopatós rész volt, nekem is meggyûlt a bajom vele, de csak azért, mert nem arra ugrott amerre Én szerettem volna, inkább két centivel arrébb, hgoy pont ne érjem el amit meg tud fogni :)

egyet lehet tenni: gyakorolni, gyakorolni és gyakorolni. elõbb-utóbb megtanulod fejbõl, hogy mennyire nyomd és milyen irányba, akár billt, akár gamepadot, ne add fel, sikerülni fog:) ha nagyon nem megy, akkor pihenj egy kicsit, kb 15 percet és próbáld újra, elsõre fog menni, mert az ujjad már megtanulta, csak agyban vagy fáradt hozzá. sok sikert.

The Matrix has you...