7877
  • szabii98
    Nekem is csak néha, végre 20as misszió:DDDDDDD
  • Swarn
    Nekem viszonylag régi gépem van (2 hónapos ) de jól megy rajta az AC II, már kívülről-belülre kinyaltam, azt is tudom, hogy nyög Ezio.
  • syberia2
    nekem nem mindíg, de yakran, főleg ha lassú a gép, de utána a játéték már nem
  • Atkamon
    A Ubi logo nekem is mindig beszaggat, és mindig ugyanazon a ponton, nem tudom miért... De a játék nem szokott.
  • rage
    Mert az ilyen típusú akadozást (lásd Ubisoft logo utáni) nagyon gyakran hangprobléma okoz.
  • ofp
    Nem is a vga körül keresem :). Miből gondolod, hogy hangkártya?
  • rage
    Szerintem nem is feltétlen a VGA kártya körül kellene a problémát keresni, hanem könnyen lehet, hogy inkább a hangkártyád drivere körül.
  • ofp
    A vga 4870 toxic 1gb.
  • ofp
    Van valakinek ötlete mitől szaggat EZEN a konfigon. Futás, háztetőkön ugrálás közben főleg. Pár másodpercenként akad egyet, belassul, szaggat. Ami a legszebb az egészben, hogy mindent levehetek minimumra, hiába állítok a ccc-en mindent teljesítmény felé, csak alig befolyásol valamit.
    Már az furcsa volt amikor indítás után bejött az ubisoft logo rögtön akadt egyet.
    Próbáltam vissza rakni régebbi catalystot nem ért semmit ill. procit is lekorlátoztam, de ebből sem derült ki egyértelműen semmi. Közel sem játszhatatlan a játék, de nagyon idegesítő.

Nem pont ilyen de ehhez nagyon hasonló a gond:
    http://www.youtube.com/watch?v=6C7L7xCst6M
  • szabii98
    Azt a ruhát, ami a képen van hogy tudom megszerezni és mikortól?
  • MerlinW
    Nekem sem áll szándékomban megmondani ki-mit csináljon, de ha én csak azért megvettem, hogy közreműködjek a törés elkészítésében, azoknak akik ki szeretnék próbálni, akkor ha tetszik, te is megvehetnéd:)
  • syberia2
    Igen, ez az antiwarezeseknél olyan mint ha megveszel egy limited edition-t -csak a legjobb érdemli meg
  • Atkamon
    Szerintem akkor igazán megérdemelné, hogy megvedd... De mindegy, te döntésed, ebbe most ne menjünk emgint bele...
  • MaRee
    Én inkább lehúztam gyorsan netről, amíg nincs benne multi én nem adok ki rá pénzt, de ettől függetlenül a legjobb játék amivel valaha játszodtam.
  • szabii98
    Holnap vagy holnapután jön a játék de várom már:DDDDDDDDD
  • MaRee
    Akkor fullra megéri! :D
  • Grove4
    Azért nem fogok kaparni, 98%-ban így is megvan a játék.
  • Atkamon
    Az Auditore palástot, amivel mindenhol notorious vagy :)
  • Grove4
    A 100 tollért mit kapok?
  • bigapó
    nekem is megjött a Blur kb 10 nap alatt, nem volt gond vele, azóta is rendszeresen játszom, szóval még csak nem is kamu kódot raktak bele.
  • szabii98
    Na ha minden igaz holnap rendelhetem a játékot
  • Atkamon
    Nem tudom, nem értek hozzá, de nem hinném... Ha olyan könnyen fel lehetne, akkor már feltörték volna.
  • gregtom6
    És nem lehet azokat a titkosított fájlokat vhogy feltörni?
  • Atkamon
    Az előző részben nincsenek is feliratok, szóval ha magyarítanák is, csak a menüket tudnák. A 2-t jó lenne, de sajnos (úgy, mint az 1ben) az összes játék fájl titkosított, úgyhogy nem lehet őket módosítani...
  • gregtom6
    És ezt tapasztalatból mondom...
    Am. kíváncsi lennék, hány FPS-ed van(frame per screen) a játékban azzal a videókarival...
  • gregtom6
    Nem amiatt szaggat, és nyugi, szar a videókarid egy ilyen játékra.
    De nem csak erre sajnos.
    Nekem laptopomban van ilyen videókari, 2004-ig megjelent játékok futnak rajta, onnantól semmi.
    Max az alacsony költségvetésű játékok, talán. Tehát az oldalnézetes játékok.
  • gregtom6
    Hy all!
    Magyarítást nem készít senki ehhez a játékhoz? Meg talán az előző részéhez?
  • rage
    Nincs köze hozzá, attól még szaggatni fog.
  • Taylor10
    Az Assassin's Creed egy kicsit szaggat mert directx 9 van fent,de ha a directx 10-et felrakom akkor nem fog szaggatni???
  • syberia2
    megyek, várj meg:D
  • Atkamon
    Ott az eredeti játékaink topic, tökéletesen megfelel erre a célra.
  • syberia2
    Értem. Csak én nem ismertem, ez olyan volt, minrt az ikszpangó, ami meg egy fostaliga
    Kéne nyitni egy topicot ennek, túl sok az off
  • Atkamon
    Hát igen, ha egy furcsa oldalon kérik az adatokat, akkor valszeg nem adom meg, de ha egy akkora cég kéri, mint a Zavvi, akkor megadom...

2 éve vásárolok a netről dolgokat, főleg játékokat, és eddig egyszer sem volt semmilyen gondom... Pedig Ebay-t is sokat használom pl... Olyan helyről kell vásárolni, ahonnan sokan teszik...
  • syberia2
    Szerintem...
    Ez azért nem egy életbiztosítás
    Ott van egy ilyen "furcsa" oldalon, hogy add meg a bankkártyaszámodat, az nekem gyanús. Nem mondom hogy ne rendelj, sőt én is rendelnék, de ennek a veszélyeibe nem árt belegondolni
  • szabii98
    okéé:DDDDDDDD
  • Atkamon
    Nem, amikor megrendeled, beírod a kártya adatokat, levonja a pénzt, és küldik.
    A szállítás tényleg ennyi, nekem is ennyiért hoztak egy nagy 2 kilós dobozt... Itt Magyarországon meg belfölfi szállításért elkének egy 1000rest... De nem kell félni amúgy semmitől, nagyon korrektek, nagyon jól be volt csomagolva a cucc, egy karcolás sem volt rajta.

#6719: Nem tudom, nézd meg az oldalukon hol vannak boltok.
  • szabii98
    De átutalás nem?Nem olyan hogy kihozzák és ott a kocsiban van egy kártyalehúzó xDD
    Anyum azért nem akarja, mert nem hiszi el 1 font a kiszállítás:S
    De am megengedi:DD
  • syberia2
    francba, az nem jó :s
    Párizsban v svájcban vannak boltjaik?(oda megyek nyáron)
  • szabii98
    Te szerencsés :D
  • Atkamon
    Heh, teljesen legális, kurva nagy boltjaik vannak nagy britanniában, én is voltam párban Dublinban például, az egyik legnagyobb bevásárlóközpontban van egy nagyon jó boltjuk, imádom.

Csak kártyával lehet, igen.