Assassin's Creed II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sajna bevállaltam egy küldetést, 3 levelet kell széthordani a térkép legszéleire 2 perc alatt, de sehogy sem sikerül😞
Hogy lehet küldetést törölni? Vagy idõugrást csinálni?😊)))
\"Néha bukik az ember, de a törött csontok összeforrnak, és hajtunk tovább.\" by Gilles Villeneuve We want PT!!!! BARCA!! BARCA!! BARCA!!
az egérgyorsítást ki lehet valahogy kapcsolni? (egyébként ki van, de a játékban mégis benne van)
Per Aspera Ad Inferi.
Össze szeretném gyûjteni a tollakat (mind a 100 darabot) de kéne valami térkép amivel könnyebb lenne összeszedni. Nem tudtok véletlenül 1 ilyet?
every damn day
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Amikor da Vinci szárnyaival kell menni, akkor melyik gombokkal kell irányítani(pc-n)?
Mert én mindig lezuhanok(a w-t és a s-et, de azon kívül).
Valaki játszott már vele?
I met God. She's black
ahhoz hasonlítva h mostanában a játékok maximum 4-5 órásak,ezt elsõre 25 óra körül vittem végig...
szóval erre még én se sajnálom a 7-8 ezer FT-t
grafika 10/10
hangulat11/10 😊
zene 10/10
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
hát aki meg nem vette meg, az már rég letöltötte és ezért nem fogja megvenni
Nothing is True, Everything is Permitted
every damn day
Majd valami akcióban 1500-ért esetleg!
Next PC upgrade: 2022
Nothing is True, Everything is Permitted
Next PC upgrade: 2022
de sztem is sokkal jobb ez mint az 1
nem is kell sokat (annyira) mászkálni
every damn day
Sokkal nehezebb mint a 2. resz. Ti nem igy latjatok? A 2. reszt az uszas mint menekules, a duplapenges kivegzes, a tetorol lerantas, a tolvajok es kurvak felberelelese, a fustbomba es fejleszetett tomegbevegyules nagyon megkonnyitett. Az elso resz mar-mar frusztraloan nehez (nekem).
A fejleszetett tomegbevegyulest es a duplapenget el tudnam kepzelni az elsoben is.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
every damn day
😄
Racism is a weapon of mass destruction!
Atkamon meg jól beszél (és mégcsak nem is sokat 😄 ) zsóval a wareztiopik csodálatos világa egyetlen kis kattintásnyira van tõletek, a mágikus '(warez topik kattint ide)' felirat mögött rejtõzködik...szóval uzsgyi be a nyúl üregébe, és mindjárt a jó heylen is kérdezõsködhettek, ahol aztán válaszokat is kaptok, meg simit a gondolkodástól túlhevült kis buksitokra (csak tudnám hogy a viharban fogjátok ti megoldani a rejtvényeket ingame? 😄DD )
Racism is a weapon of mass destruction!
am régen nem az volt h ''uborka''
server unavailable problémú:rakd fel a legújabb (telepítõs emut).
kösz MERLINW
Ádesz
-------------------------------------------------------------------------
így csináld : http://www.youtube.com/watch?hl=hu&v=l_HGDQ8He28
nekem ott volt ha merlines emut használod akk legújabb valu
Ne haragudjatok hogy nem olvasom végig lehet, hogy már volt ez a kérdés.
Végigjátszás problémám lenne. a Toan Crier nevû misszióban. Kitakarítottam az összes tornyot ahol láttam, hogy íjász van (ezt írja a végigjátszás is) felmentem a legmagasabb toronyba ahol a célkereszt is van és nincs ott az ürge akit ki kéne nyírnom. Nem tudjátok mi lehet a probléma?
please reinstall the game
error code 1
most raktam ujra a gamet , jöhet a windows ?
am ez asszem a 9-10 sequence-nél ment el , de nem tuti
és ha elindítasz egy rendes küldetést ( felkiáltójeleset) akkor megjavul 😞
de ha végigvitted akkor örökké halk marad