7877
-
Fbn Lx #28 nabaszd, én meg aszittem már bőrdzseki, géppisztoly és felhőkarcolókon ugrálás lesz, erre 1700 :c -
#27 Coop-ot jó lenne ha tennének bele, kinézhető a játékból. -
#26 Ne a grafikán csiszoljanak, maximum grafikai bugokat javítsanak. Tegyenek bele összetetettebb harc és irányításrendszert, és legyen sok különböző küldetés. Na meg a multiplayert sem kellene kihagyniuk (vagy legalább COOPot). Ha ezt megteszik, akkor tényleg fantasztikus játék lesz. Nem kell dx10 meg dx11... -
#25 én a vistának NEM adnék 2-3 évet. már javában hegesztenek egy normálisabb oprendszert (egyfajta javított vistát) a mikrofoséknál. -
#24 Azé remélem dx 9 alatt játszható lesz (xp)
Vagy már lassan érdemes átállni vistára? én azért 2-3 évet adnék még az xp-nek. -
moralosan #23 Kevés tartalom van a grafika mögött.* -
#22 Kiváncsi vagyok mennyit csiszolnak a grafikán, na meg persze a játékélményen. A grafikáról csak annyit, hogy az első rész szép volt, de azért 1-2 helyen láttam benne graf bugot. Nem tudom a játék támogatni fogja e a DX 11-et, mert a Windows 7 csak 2009 Decemberében fog jönne -
#21 Az még igen csak messze van -
#20 lol a 2. rész nem?
a még messze van -
#19 kíváncsi vagyok a 3. rész milyen lesz -
#18 Az első rész csak szimpla "jó"-ként vonult be a "játékostársadalomban" NÁLAM. Egyáltalán nem jött be, nem nyűgözött le, kivéve a kezdő, oktatójellegű küldetések jöttek be igazán. Ott legalább haladt is a történet szépen, rendesen. De miután kijöttem Masyafból már dögunalom lett, monoton küldetések áradata jellemezte a küldetéseket. ÁLLANDÓAN CSAK 3-4 fajta és AZONOS küldikből épült fel. Így nem lett 5-ös a játék nálam, csak egy szimpla, korrrekt 4-eske. Suzal majdenm átlgos lett, de attól erősebb, szerencsére :D
Remélem 2. rész már fogja ütni a GTA részek változatos küldetésfelépitéseit! Mert ha nem, akkor már el is könyvelhetik nálam a 2. részt bukásként! :) -
#17 Az első részbe csak az nem tetszett hogy ugyanazokat a küldetéseket kellett csinálni, am jó kis gamma -
#16 Az AC, én már fél óra után untam,...pedig még bele se kezdtem komolyabban a játékba :/ -
#15 És tényleg, ráadásul ugyan az a legnagyobb probléma (állandóan ismétlődő küldetés, meg hogy bizonyos helyeken állandóan harcolni kell), bár azért ott még hozzájön 1-2 dolog ami ront a játékélményen, és szinte ellekezője az AC-nek (alig lehet az útakról letérni, teli van hegyekkel amikre lehetetlen felmenni, illetve gyenge AI, meg még van pár). -
#14 Igen, de kissé emelett unalmas, ahogy az AC 1 is -
#13 Hát az a Far Cry 2 mellett szól hogy azt a DUNIA engine-t nagyon eltalálták szép is baszott nagy terület nincs töltés a mászkálások során és jól fut! Remélem sok cég licenszeli majd! -
#12 Hát ja, FC2 is unalmas lett
A legtöbb mai játékfejlesztő, inkább a grafikára gyúr, de kevés van a tartalom mögött. -
#11 Dehogy, ilyen hírek még nicnsenek... csak most jelentették be hivatalosan, hogy lesz 2. rész, platformokról még csak említés sincs. -
#10 ubisoft mostanában ilyen monoton game-kat csinál, a FC2 is unalmas lett... -
#9 De ez a 2. rész nem úgy volt, hogy nem jön PC-re? Vagy már van valami hír róla? -
#8 Igazából végtelenségnyi katonát meg lehet benne ölni, mert nem támadnak egyszerre, 1 támad maximum miközben támadsz egyet, de 2 gombot lenyomsz és már meg is ölte a támadót.
A hangulat, mozgás, történet fantasztikusan jó, az irányítás megoldása tényleg nagyon gyenge (főleg ugye ez a harcrendszer), az állandó ismétlődő feladatokkal nem értem miért kellett egy ilyen játékot így elrontani, unalmassá tenni. -
#7 "1700-as évek" kijelentéséből miért olvasták ki azt, hogy "a francia forradalomban fog játszódni"? :)
Ebbe belefér legalább három Lajos, az amerikai függetlenségi háború, rakat egyéb európai esemény és a legvégén a forradalom. -
#6 Igen mert vegulis ugyanazokat a dolgokat kellet csinalni egymas utan.
Mar a jatek felenel annyira megtanultam harcolni, hogy 8-9 katonat is kinyirtam egy fightbol :P -
#5 nekem egy ideig rohadtul tetszett, de aztán tényleg monotonná vált a dolog... -
#4 KIRÁLY! Az első része is kedvenc volt. És az, hogy a Francia Forradalom korában játszódik, mégjobb, mert az a kedvenc korszakom:D. -
bgabor #3 Én is. Az első teljesen unalomba fulladt.
És azt is remélem hogy a háztetőkön ugrabugrálás most nem abból fog állni, hogy három gombot egyszerre lenyomva kell tartani.
Az előzőben gyakorlatilag ha raktál valami nehezéket arra a három gombra, magától átugrált az egész városon keresztbe a háztetőkön. Egy pöttyet illúzióromboló volt. Ezenkívül a harcrendszert is át kellene dolgozni.
És reméljük ez már nem kizárólag wide-screen only lesz, mint az első. -
#2 Remélem ez már nem lesz olyan unalmas mint az elődje!Kíváncsian várom! -
#1 Assassin's Creed 2 Megerősítve