7877
  • Traky70
    Szia!

Hibás feltételezés...
    Csak egyszerűen nem szeretem, ha rámerőltet(ne) a játék valamit.
    Én pl. a feliratokat szoktam olvasni (szövegértésem még nem olyan jó) és az olvasással töredék idő alatt végzek. Ilyenkor szívesen tovább nyomnám. Pl. utolsó akció - szerep játék, amit végigtoltam, az a Mass Effect 2 volt. Öröm volt a sztoriban haladni, már alig vártam, hogy új párbeszédek, új szálak jöjjenek. De abban tovább lehetett nyomni, ha hamarabb elolvastam, vagy csak épp nem érdekelt (ilyen ritkán volt), esetleg másodszorra mentem végig a játékon.

Szóval szerintem van ennek létjogosultsága.
    Természetesen ha nem adják meg a lehetőséget (számomra érthetetlen okból- hadd döntse már el a felhasználó/vevő, hogy végignézi az átvezető részeket, vagy nem), akkor nem nyom(hat)om tovább :) Igazából ez lett volna a kérdésem, de elvileg megkaptam...
    Szóval akár köszi.

UI: na erre is nyomjon valaki egy jelet ...
  • vzajcev
  • elitehun
  • Atkamon
  • syberia2
  • gfreak
    ja felháborító, hogy azt akarják legyen valami lövésed az amúgy nagyon jól megkomponált, jópofa történetről, ahelyett hogy csak mész és ölsz...szemetek
  • Traky70
    Ez most komoly, hogy nem lehet a párbeszédeket felpörgetni (hasonló játékokban általában space megnyomásakor ugrik a párbeszéd a következő részhez), vagy csak én nem találtam meg a módját ??
  • Risu Führer
    köszi már megtaláltam
  • Atkamon
    Sőt, még sokkal egyszerűbb beírni google-ba a glyph nevét.
  • elitehun
    Nem azért de már azt is elfelejtettem hogy volt ilyen kép :D
    Egyszerűbb lenne ha dobnál egy képet.
  • Risu Führer
    a rooseveltes és a vietnámos képen mit kell keresni?
  • gfreak
    mi a bánat történt itt gyerekek? :D
  • syberia2
    :D
  • nan76
    +1
  • elitehun
    Jó qúrva ügyes vagy most mehetsz a warez topikba bb
  • csaby14
    köszönöm a segítséget már működik csak az emut raktam újra nem a játékot kellet volna ahogy sokszor csináltam
  • Atkamon
    Menj már át a warez topicba légyszives.
  • csaby14
    valaki be tudna linkelni egy jó cracket?
  • csaby14
    nekem merlines emulátorral volt
    de ki tudja lehet egy nagy bug
  • bigapó
    nekem emulátorral sem volt gondom. menj a warez topikba és Merlin-féle emulátort szedd le. tuti, hogy működik, nekem megy.
  • gstyle
    Nagggyon köszi!!!!

nekem a kijutás a várból volt hosszú idő, de a videó nagyon sokat segített:))))
  • davidka003
    Próbáld ki. Lehet, hogy jó lesz.
  • csaby14
    de ha ujratelepítem a játékot és nem rakom fel az emut hanem leszedek hozzá egy cracket akk ugye jó?, mer a játék az ugyanolyan csak nem emulátorral indítom el
  • Atkamon
    Hát pedig nekem 0 problémám volt az egérrel, és játszottam a játékkal kontrollerrel is, és kurvára nem ment. De amúgy meg leszarja mindenki szerintem, hogy kinek milyét milyen esetben vágnád le.
  • davidka003
    Én gamepaddal nyomom tehát nálam ilyen gond nincs.
    Aki meg egy ilyen játékot egérrel játszik annak levágnám a kezét.
  • csaby14
    nem én szedtem le oszt társam kiírta nekem és egyébként sztem azér szedte le mert ez kb feleakkora és feleannyi idő alatt jött le
  • davidka003
    Nem értem, hogy miért kell azzal a szutyok emulátorral szenvedni mikor már van crack-es verzió is.
  • RatBaG #6489
    erre senki?
    csak engem őrjít meg?
  • csaby14
    höh kössz:D
  • Atkamon
    Vedd meg és jó lesz...
  • elitehun
    Épp tegnap csináltam meg azt a küldetést. Másodjára sikerült sztem s eolyan nehéz
  • csaby14
    nem. Emulátoros ráadásul ilyen DVD5ös GENTi
  • Atkamon
    Eredeti?
  • csaby14
    Hali van a 13. fejezetben egy küldetést ahol 9 embert meg kell ölni de a 6. után elakadtam amikor a doctort kellett megölni megöltem de nem történt semmi utána leráztam az őröket és semmi tovább a többi ember helyét már ki se írja. Mit tegyek hogy menjen? nem naon akarok új mentést kezdeni mer már majdnem végigjácottam és már altair cuccai is megvannak
  • Atkamon
    Nem olyan nehéz az...
  • gstyle
    De ez csak a küldit törli, vagy mindent?:))
  • gstyle
    De, lovagoltam mint állat, a max sebességét a lónak kihasználva, de a 2. leadási pont után kb 5-10 mp-m maradt:))
  • davidka003
    Abort Memory.
  • Atkamon
    Lovaglásra nem gondoltál? -.-
  • xXtamasXx
    nah ma poénból szórogattam a pénzt az utcán és valaki eldobta a seprűjét hát gondoltam felveszem... (nem is tudtam h lehet) aztán elkezdtem vele öldösni a katonákat aki még nem próbálta pótolja elég vicces egy seprűvel elvágni valakinek a torkát
    am nemtudom, h lehet törölni egy küldetést még sohasem próbáltam