Assassin's Creed II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Matrix has you...
Kár hogy nem lehet magyarítani mert így nem játszom végig újra!
Next PC upgrade: 2022
Ott annyi h leugrasz a vízbe... annyira egyszerû, h nem is gondolsz rá. nekem is csak csak sokadjára jött le h nem kell ám mindenféle trükk, ess a vízben aztán sétálj fel.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
[merlinw.org]
All hail the double x!
Ennyire hogy lehet elbaszni a kamerakezelést itt a belsõ részben.Esély nincs átvinni így 😞<#levele>#levele>
Vissza lehet valahogy állitani? nem nagyon lenne kedvem ujra kezdeni😞
[merlinw.org]
A templar lair is hasonló idõpocsékolás? mert azért nem megyek le hogy 1000 õrrel kardozhassak.
Nothing is True, Everything is Permitted
Nothing is True, Everything is Permitted
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
van egy tuti tipp, én ugy zsinorba megcsináltam, fuss egyenessen és a bal szélén minnyár nyugiba ugorj le a picsába!
Szó szerint! Elvileg nem fogsz belehalni és azonnal leérkezel a talajra, ennyi vissza már gondolom megoldod...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
egyébként marha szép fények vannak néha, fõleg mikor templomokban van és a rozettás üvegen jön be a fény, az királyul néz ki.
The Matrix has you...
The Matrix has you...