Assassin's Creed II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atkamon
Hát igen, a fõküldetésekben egyszer sem használtam, kb két vagy három mellékküldetésben jól jön... De mondjuk szerintem alapból hülyeség az egész poison blade dolog, nekem elég hangulatromboló...

CroftManor
nagyon ritkán

Nothing is True, Everything is Permitted

bigapó
Ti használtátok a mérgezett pengét? ÉN egyszer sem találtam "hasznosnak", mindent meg tudtam oldani nélküle is.

The Matrix has you...

elitehun
Nem kapsz páncélt Õ a többi tombra gondolt
grebber
Én a rácson beugrottam nem vizeztem.
Kár hogy nem lehet magyarítani mert így nem játszom végig újra!

Next PC upgrade: 2022

JethroHUN
Szerintem tudom h hol szenvedtél, ott ahol a (3 v 4 kapu) ahol fent vagy egy párkányon és hozzád jobbra is van egy párkány szembe meg egy jó magas rács ahol fölül átlehetne ugrani az ajtóhoz. De a kapra belemegy a falba és semmit nem látsz?
Ott annyi h leugrasz a vízbe... annyira egyszerû, h nem is gondolsz rá. nekem is csak csak sokadjára jött le h nem kell ám mindenféle trükk, ess a vízben aztán sétálj fel.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

JethroHUN
A családi kriptában kapok páncélt? o.O Én nem találtam, pedig meg volt a titkos láda is, de a végén, két sír volt de egyiket sem lehetett felnyitni, csak 4 szokásos 500f es láda és annyi :| akkor elmentem volna mellette?

grebber
Na egy jól irányzott szerencsés vakugrással meglett!

MerlinW
Nekem 3-4. próbálkozásra sikerült. Nézz jútúb videót, ha elakadtál. Nem olyan nehéz az a kripta. Van annál rosszabb is😊

[merlinw.org]

grebber
Hát 1 órát görcsöltem már és mindig ugyanott úgy behal a kamera hogy esélyem nincs átugrani ahova kéne mivel full ellenkezõ irányba mutat a kamera és nem is látom a karaktert se azt hogy merre néz hogy "vakon" ugorhassak esetleg!

Atkamon
Jajj, azért ne túlozz már... Tény, hogy nem lehet elsõre megcsinálni a kamera miatt, de azért nem lehetetlen...

pxxl
hát én is szptam vele jó ideig mire sikerült <#wilting> anyáztam is rendesen

All hail the double x!

robotnyk
nálam nem vitte le ennyire a megítélést, de nagy baromságot csináltak, az tény 😄
grebber
Jézusom Ubi ezzel a családi kriptás kieggel le is rombolta a gamerõl felépített véleményemet!
Ennyire hogy lehet elbaszni a kamerakezelést itt a belsõ részben.Esély nincs átvinni így 😞<#levele>

MarkBlade
Plusz kapsz egy jó páncélt 😊
barcalaci84
storage mappában benne marad a törölt session fájlai ( a két deleted végû fájlt nevezd vissza...)
Atkamon
Hát, letörölted a mentésedet, azt már nem fogod tudni visszaállítani.

bigiboi
Valaki tudna segiteni?? A 11.pályánál jártam de véletlen nyomtam egy delete sessiont .
Vissza lehet valahogy állitani? nem nagyon lenne kedvem ujra kezdeni😞

MerlinW
Hasonló. Persze, ha neked a játék idõpocsékolás, vannak értelmesebb idõtöltési megoldások is😊 Olyanok amiket a lányok is szeretnek csinálni fiúkkal.. pl😊

[merlinw.org]

JethroHUN
Most mentem végig a a családi kriptán... jó szánalmas, 2000 florinért... 30 percig ott szenvedni az ugrálással 😞 semmi új cucc.... 2000 rohad florin... hát b***** meg. Legalább egy kard vagy kés.
A templar lair is hasonló idõpocsékolás? mert azért nem megyek le hogy 1000 õrrel kardozhassak.

Atkamon
Nem a bal egérgombot kell nyomni, hanem a jobbot😊 Simán fuss el

csak tartsd nyomva a spacet és fuss el
Lehet én vagyok a béna de amikor tanítanak küzdeni ott az utolsó "cuccot" (escape performed) nem tudom megcsinálni,mert nem értem mit kell "csinálni" .Mondja hold attack 1 button ill a space.Ha legyomom az attack gombot és nyomva tartom akkor v beüt neki egyet v lehajol,de közben már megüti kardal és nem tud hátralépni..és igy nem tudok innen tovább jutni...
Seth
Naná hogy nincs boxon drm,még csak az kéne

PSN ID.: Beegabor

Atkamon
Én sem vettem még észre semmit a DRM-bõl😊

Atkamon
Hát szerintem már csak azért is nagyon fontos szerintem, hogy láthasd, hogy mennyi mindent újítottak. Sokkal jobb érzés úgy játszani szerintem😊

Én is elkezdtem a 2-õt, viszont az egyel nem játszottam. Az alaptörténetét vágom, meg amit elmondtak a kettõ elején. Fontos végigvinni elõtte az 1-et?
manome
Na végre sikerült végig tolna a gametjo volt már várom a következõ rész 😄 (Az uj DRM nélkül persze 😄 )

CroftManor
hát igen 😊 de tavaly november se most volt 😛 jó persze azóta sokszor elõvettem meg 2x kitoltam, de most vhogy elfogott a "vágy" h játszak vele. Még jó h boxon nem volt ilyen DRMes faszság, vagy ha van is rajta, az egészbõl semmit nem lehet észrevenni, akármikor tudok játszani

hát nagyon húderég nem lehetett, mert konzollal is kb bõ fél éves 😛
CroftManor
hú de rég játszottam a kettõvel 😊 elõ kéne venni megint

JethroHUN
Tudom, #5960 as HSZ is ezt írja, de elugrik mellette, le a párkányra megint. :| Kipróbálom a felugrást 😊 Amúgy köszi

Atkamon
Gerenda mellett felfutsz a falon, amikor a legmagasabb ponton vagy, elugrasz a gerenda felé, és akkor belékapaszkodik... De már olyat is olvastam, hogy simán beállsz a gerenda alá, és jobb klikket nyomva tartva megnyomod egyszer a space-t, és akkor felugrik...

JethroHUN
Én is ott vagyok elakadva. Nem megy sehogyse...

Atkamon
Én ezt a zászlós részt nagyon egyszerûen megoldottam😄 Az elsõ kettõ nagyon könnyû, a harmadikat meg úgy csinálom, hogy odamegyek, ahova a másiknak el kell vinnie a zászlót, és elveszem tõle mielõtt bevinné, és akkor már nem tud utolérni😄

végigvittem a játékot.. hát, hallottam hogy a vége szájtátós, de erre tényleg nem számítottam! az "epilógus" meg ad 1-2 tippet mirõl is fog szólni a 3. rész... vagy ki tudja.
DarkSector
jah mert akkor beszívósodik a szivacsfejû.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

JackSparrow88
Ok sikerült azóta. Egyébként én is úgy csináltam hogy leugortam a picsába és épphogy túléltem. De ahogy elõttem is mondták, harmadik alkalommal kb 1 másodperccel elõbb ér oda a tag mint én szal az azért volt nehezebb mint az elsõ kettõ...

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

elitehun
Velem is ez volt. harmadjára teljesen beindul a csávó
DarkSector
Igen én is szívtam!

van egy tuti tipp, én ugy zsinorba megcsináltam, fuss egyenessen és a bal szélén minnyár nyugiba ugorj le a picsába!
Szó szerint! Elvileg nem fogsz belehalni és azonnal leérkezel a talajra, ennyi vissza már gondolom megoldod...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

JackSparrow88
Valaki segítsen már please annál a zászlós résznél amikor 3szor meg kell szerezni és elvinni egy helyre.(karneválnál)Képtelenség utolérni akármilyen gyorsan is megyek.(érdekes hogy 2szer sikerült, harmadikra azonban már egyszer sem) Ha mégis sikerült harmadjára is akkor meg átvált ilyen hülye kameranézetbe és akkor meg elveszi újra tõlem aztán b*szhatom már...

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

DarkSector
Én 2x lenyomtam konzolra 2x, de ebbõl 1x-se tünt fel, akik beszámoltak valszeg agyonbuherált géppel tették, nem hiszem hogy eredeti sértetlen javítatlan géppel, mert akkor én is láttam volna már.

Pedig PC.
Atkamon
Aha, hivatalos fórumon sokan írtak errõl meg tettek képeket, ugyanez volt, de PCstõl még nem hallottam.

bigapó
konzolon? az érdekes, akkor tényleg nem törés miatti hiba.

egyébként marha szép fények vannak néha, fõleg mikor templomokban van és a rozettás üvegen jön be a fény, az királyul néz ki.

The Matrix has you...

Atkamon
Nem hinném, hogy a tört miatt van, bár PC-n eddig még nem hallottam errõl a bug-ról, csak konzolon.

Ez állat<#wow1>, füstbombát nem dobtál el tuti kifagytál volna a sok krehálastól <#nevetes2>
bigapó
valószinû a tört verzió miatti grafikai hiba lesz. ha más játéknál nincs ilyen akkor nem kártyahiba, ettõl függetlenül futtass le egy driverfrissitést és még directx-et is nézhetsz újat.

The Matrix has you...

robotnyk
😄DDD de állat
CroftManor
mikor felfutsz a falra, újból megnyomod az ugrást plusz az oldalra gombot...