7877
  • Ádesz
    Köszi szépen!
  • Lorant999
    jaa bocs má megy uborkaszof game problem : töröld le rakd fel újra
    server unavailable problémú:rakd fel a legújabb (telepítős emut).
    kösz MERLINW
    Ádesz
    -------------------------------------------------------------------------
    így csináld : http://www.youtube.com/watch?hl=hu&v=l_HGDQ8He28
    nekem ott volt ha merlines emut használod akk legújabb valu
  • Ádesz
    Ez így mind? :)
  • szabii98
    Kávészünet
  • Ádesz
    Sziasztok!

Ne haragudjatok hogy nem olvasom végig lehet, hogy már volt ez a kérdés.
    Végigjátszás problémám lenne. a Toan Crier nevű misszióban. Kitakarítottam az összes tornyot ahol láttam, hogy íjász van (ezt írja a végigjátszás is) felmentem a legmagasabb toronyba ahol a célkereszt is van és nincs ott az ürge akit ki kéne nyírnom. Nem tudjátok mi lehet a probléma?
  • Lorant999
    unable to find uborkaszoft game launcher
    please reinstall the game
    error code 1
    most raktam ujra a gamet , jöhet a windows ?
  • Lorant999
    5.1-esen 3/4 hangerőn a zene dübörög, a lépéseket, a ló vágtát nem hallod
    am ez asszem a 9-10 sequence-nél ment el , de nem tuti
    és ha elindítasz egy rendes küldetést ( felkiáltójeleset) akkor megjavul :(
    de ha végigvitted akkor örökké halk marad
  • szabii98
    Az ilyen válaszokat bírom:DDDDDDD
  • Atkamon
    Hangosítsd fel...
  • Lorant999
    halk audióra nem tudtok vmit ?
  • Lorant999
    látom nagyon sg-zel , meguntad a sok hülyét az oldaladon
  • Lorant999
    jó tom szarul írtam bocs :)
    de hogy szaródott el az 1-ik napról a másikra?
    meg yahoon azt írják h LEHET hogy úgy megy,meg másolj átt filéket stb
  • enlightened
    Nem rég ubi-ék kijavították a webbattle-t, hogy pc-n is rendesen menjen. Szóval most már mindenki nézheti a statjait meg összevetheti másokkal. Csak gondoltam szólok annak akit érdekel.
  • MerlinW
    A játékot telepítsd újra, ne a Windows-t, te lüke. Utána pedig gyúrjál rá a fogalmazásra, esetleg olvass el egy könyvet:)
  • Lorant999
    http://kephost.hu/share-AFD5_4BF15CC5.html
  • Lorant999
    helló
    ja és ezt az ubisoft game launcher írja
    légyszíves segítsetek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    re installing game may fix this problem
    0x0003
    configuration error : 0x0002
    cannot find essential information in the registry
    az van h :failed to start the gamee
    most rakjam újra a winfost ha elsőre akarom h menjen ?

alulról nézd
  • triplet
    "vagy az utcán áldogáló csapatos sunákra"
    Ember, ez kurva nagyXD
  • MerlinW
  • gfreak
    egész jópofa lett, de a kiejtésre figyelnék legközelebb - nem az ubi hanem a jubi, nem cell hanem szell, nem loading hanem lóding
  • tomvader60
    Hali!
    Ha érdekel titeket, csináltam egy videóbemutatót az AC2-ről
    http://www.youtube.com/watch?v=OS73rwP0Ufg
  • grebber
    Természetesen!
  • davidka003
    Ha végigviszem a játékot akkor utána még lehet szabadon mászkálni?
  • bigapó
    a játék azon szakaszában éppenséggel érdemes fejleszteni, mert elég sok fegyvert "kell" venni, akkor van a legnagyobb pénzköltési lehetőség:)
    igaz, utólag már csak megmarad a sok lé, de hát ez is a játék része, persze, hogy kipróbálom milyen:)
  • JethroHUN
    jaj -.-" Te sem olvasod végig a átvezetők szövegét... Maxra felfejlesztve pl 20 percenkét 50000florin pénzt termel...
  • Atkamon
    Hozza is a pénzt... minél többet fektetsz bele, annál többet ad... Dehát nem muszáj fejleszteni, ha nem akarsz, de én például nem éreztem volna teljesnek a játékot, ha azt nem csinálom meg... Na meg ha 100% szinkronizálást akarsz elérni, akkor azt is meg kell csinálni.
  • JackMeadow
    ti fejlesztettetek akármit is metereggionin én bementem az elején és csak a legvégfén tértem visza megint, mi értelme van egyáltalán? csak a pénzt viszi el
  • bigapó
    Nekem a tollak felkutatásában nagy segitség volt az Eagle Vision, már messziről látszik.
  • MerlinW
    Valamint a szimbólumok, tollak, felvehető tárgyak, ellenfelek kutatására is jó.
  • szabii98
    Igen, de azért mégis jobb, mikor a warez után végig viszed a legális játékot is:)
  • alma2
    Csak azert kerdeztem, mert ez alapvetoen egy konzolos jatek, igy igen szajbaragosan el van benne mondva, le van irva az egesz, mi, hogy, miert tortenik. Igy szerintem teljesen felesleges igy raizgulni elore, ha ezt a par sorodat osszehoztad, akkor a jatek alatt sem lesz gondod rajonni, hogy is mukodik. Nem beszelve arrol, igy akaratlanul is egy csomo felfedezes oromerol, netan jatekbeli csavarrol lemaradsz, hisz megtudod elore.
    A legvegen igy megsporolsz par hajszalat a forum olvasoinak is, na meg egy ket gyalazast is, hogy fogyatekos vagy-e :) Hisz a nem nezek at a masik forumba, akkor nem jovok ra, hogy miert is teszel fel ilyen kerdeseket, amire annyira egyertelmu a valasz.
    Amugy meg van "warez" nem kell varni juliusig mikor megveszed, hogy a sajat borodon megtapasztald az egeszet :)
  • szabii98
    Igen, kb akkor.Én mindig így csinálom, először az érdekesebb infókat beszoktam gyűjteni, utána ha youtubon fenn van akkor beleszoktam nézni a küldikbe, ha van demó akkor letöltöm, ha nincs akkor letöltöm a warezt, megnézem milyen játék, megéri-e megvenni=) és mire ezzel kész vagyok, megvan rá a pénz:D
  • alma2
    opsz, sorry igaz :), most nezem a harmadik resz topikjaban, nem egyszeru arc Szabi. De igy meg is kerdeznem tole, tenyleg csak juliusban kapod meg ezt a jatekot es mar most gyujtod az infot rola ?
    Ez nagyon durva lenne :)
  • Atkamon
    Nem eagle eye, hanem eagle vision...:D eagle eye az egy film (többek között:D)
  • szabii98
    Egyáltalán nem tudtam mi az, annyit tudok róla hogy az AvP3ban is olyan van az Aliennek.De alma2 írta, és most már tom, eagle eye=)
  • alma2
    az eagle eye, hogy a neven nevezzuk altalaban arra jo, ha egy celszemelyt kell megolni egy bizonyos kuldetesnel akkor azt sargan fogja mutatni. Mivel ilyenkor altalaban notorius vagy, vagyis minden or ugrak rad, ha a kozelebe mesz, ilyenkor latod pirossal oket, na azokat erdemes nagy ivben elkerulni.
  • Atkamon
    Hú hallod, nem vagyok benne biztos, hogy ez nekedvaló játék:D Kicsit tanulgass angolt... :D
  • szabii98
    Azt tudom, de folyamatosan?Mert asszem fehércsoki mondta hogy 3 vagy mennyi után valamit csinál vagy mi és nem lehet tovább.Am nem az a célom h mindenkit megöljek:DD félre ne értsetek xD
  • alma2
    mindenkit meg lehet olni, kerdes, hogy kell-e...
  • szabii98
    Ha bekapcsolom azt a valamit, amikben pirosan meg kéken látom az emberkéket, akkor a pirosakat lehet megölni?Vagy azok rád támadnak?
  • alma2
    Pont ez a jatek ebresztett ra, mi a fo kulonbseg a logitech rumble 2 es pl egy xbox kontroller kozott, leszamitva a szembe otlo dolgokat.
    A leglenyegesebb kulonbseg es a legbosszantobb is egyben, mig az xbox kontrollernel a joystickot egy kor alaku uton lehet korbetekerni szerencsere, addig a masiknal inkabb egy lekerekitett negyzet a palya. Utobbinal borszaszto nehez teljesen egyenesen tartani ertsd 12 oranal, eszre se veszi az ember, marit fel egy, vagy fel tizenketto fele tolja, ezt persze altair meghalalja a mindenfele rossz iranyba torteno elugrassal. Xbox kontrollerrel, bar gondolom tobb 1000 forintos kontroller is az o formajat kovette, most probaltuk es elmondhato tized olyan nehez a megfelelo iranyba tartani az emberket. Szoval fuj logitech, "szerencsere", hogy pont abbol van ketto.