Assassin's Creed II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
le kell venni külön, elõször én is azt hittem hogy bug. kiválasztod, és equip helyett van remove.
Atkamon
Ugyanott... Valamelyik Cape-et vedd fel..

hello

feloldottam ezio armorját de az outfistsban átvettem altairt így altair lettem<#nemtudom>

hogy tom visszaváltani ezio-ra?

köszi elõre is...
Ez az egyik dolog, ami legjobban tetszik a játékban, h valós történelmi személyeket és eseményeket szõnek Ezio története köré 😊.
MerlinW
"Kinyír mindenkit, akinek köze van a családja halálához, bla, bla, bla"
Annak pedig, hogy kiket nyírt ki, utána lehet nézni az olasz történelemben, hiszen mindenki valós történelmi személyiség volt😊

[merlinw.org]

Ez grebbernek ment.
Röviden összefogalva. Vannak a templomosok és az assassinok. Az assassinok a jófiúk. Desmond assassinok leszármazotja és az Animus segítségével az õsei emlékeit újra tudja élni. A jelenben az a 3 ember, akikkel egy szobában van, azok szintén assassinok. Ahonnan megszöktek a játék elején, az pedig egy templomos bázis, ahol az 1. rész játszódott és ahol Altair emékeit, aki szintén Desmond egy õse, élte meg. A 2. részben Ezio emlékei vannak fõszerepben. 1400-as évek Olaszországában játszódik a dolog.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ezio családját kivégzik. Rájön, h az apja assassin volt. Megbosszulja a családját, de közben kiderül, h sokkal nagyobb dolgok vannak a háttérben, mint azt õ gondolta. Az egész sztori az éden gyümölcse körül forog. Ez egy nagy hatalommal bíró tárgy. Kinyír mindenkit, akinek köze van a családja halálához, bla, bla, bla és a végén a pápával áll szembe Vatikánban. Ugyanis megtudja, h Vatikánban van egy földalatti rejtekhely, ahol vmi nagy dolog van és az éden gyümölcsével nyitható ki. Elmegy Vatikánba, ott harcol a pápával, akirõl már korábban kiderül, h õ felelõs Ezio családjának a haláláért és aki be akar jutni ebbe a föld alatti izébe. Ugyanis úgy gondolja, h ott van Isten és ha kinyírja, akkor nagy hatalma lesz. Szal Ezio elmegy Vatikánba, harcol a pápa ellen, a pápánál van egy másik nagy hatalmú tárgy, az a bot izé. Ezio legyõzi, bemegy a földalatti izébe. Ott találkozik egy hologramszerûséggel. Beszélget vele, kiderül, h egy fejlett civilizáció képviselõje és az övéké az éden gyümölcse pl és õk azok, akiket régen az emberek isteneknek hittek. A hologram beszél Desmondhoz, elmondja, h az õ kezében van az emberiség sorsa, Ezio kérdezik, h wtf ki az a Desmond. Desmond meg, h wtf honnan tudja a hologram izé, h õ ott van. Jönnek a templomosok, Desmond kiszáll a gépbõl. Eziotól tanult képességeivel legyõzi õket és lelépnek. Ennyi 😊.
Értem. Kár érte, azért köszi!

Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB

dani71
http://www.gamesradar.com/f/assassins-creed-ii-feathers-and-treasure-chests-guide/a-20091118131317820094<#email>
TÖK JÓ OLDAL <#nyes> találsz itt olyan térképeket amin rajta van,hogy hol vannak a tollak

AMD DirectX11 Radeon HD 6850 Saphire Toxic

grebber

Na akkor ennek örömére valaki leírhatná mirõl szól a game! Persze Spoiler keretein belül!

Next PC upgrade: 2022

Én is végig toltam,a végét jól megcsinálták...😊

Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW

Végigjátszottam a játékot. Az egész játéknak nagyon jó hangulata, története van és sokkal jobb, változatosabb, mint az elõzõ rész. Ezio személyisége is szimpatikusabb, kiforrottabb, mint Altairé. Nem akarok ódákat zengeni róla, röviden: tetszett és kész. Egyedül a vége volt kicsit hm, gagyi.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bokszmeccs a pápával 😄. Elég furcsa volt.
Atkamon
Nem.

Azt tudom, de ha Altair páncélját akarok viselni, akkor nem lehet más ruhám?

simon007: Vezérlõpult\ Kezeléstechnikai központ vagy Kisegítõ lehetõségek

Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB

Tudnátok segíteni?

Valószínüleg beállítódott a beragadó 'shift' billentyû, vagy mi a szösz. A gép folyamatosan bekapcsoltnak észleli, és így AC 2-ben nem lehet normálisan játszani. PL. viewpont-ot nem tudom 'E'-vel szinkronizálni, folyamatosan leesik csimpaszkodásba illetve semmilyen
rúdon, kéményen nem marad fenn.
Hogy lehet ezt a beragadó shift billentyûzetet kikapcsolni?
Atkamon
A villában tudsz páncélt cserélni...

Én azt szeretném kérdezni, hogy ha már Altair páncélja van rajtunk, akkor onnantól nem is tudunk ruhátcserélni? Csak fekete, és kész, ennyi volt?

Atkamon
Jelöli a térkép, ha találsz kódexlapot... Ha meg esetleg a játék végén jársz, akkor meg a villában találod.

Ott van a villádban ...

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

dani71
Hova lett leonardo: nem találom velencében<#nemtudom>

DarkSector
de a kétoldalú fehér nyilaknál...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

A játékban nem lehet valahogy gyors utazni ?
Pl egy távoli városból kattintással átutazni?
<#conf>
Atkamon
Pause menu-ben Inventory, aztán outfits, kiválasztod, ír róla, hogy mire jó, aztán Equip.

Azt szeretném kérdezni, h ki lehet-e választani valahol, h a megszerzett köpenyek közül melyiket hordja Ezio. Megvan az is amelyiket hordva nem növekszik a notoriety Firenzében és Velencében, illetve egy másik, amelyiknél Toscana-ban és (ha jól tudom) Forlí-ban. Azonban fogalmam sincs, h hogyan választhatom ki, h melyiket hordja.
Köszi a választ! Kipróbálom majd, de most kicsit szünetet tartok. Most szereztem meg Altair pajzsát. 😊 Bár a kinézete nagyon azért nem tetszik.

Atkamon
Nem tom... videókari driver frissítés esetleg?

Atkamon
Szia rodman, még mindig béna vagy😊

Sziasztok!
Ugyanaz a bajom mint focilac-nak. Velence betoltesenel megfagy a dolog. nekem nem eredeti a jatek... 😊
eddig semmi problemam nem volt vele.
Remelem van valami megoldas...
Törölt felhasználó
én ezt úgy csináltam meg h elszórtam nagyon sok pénzt az egyik oldalon és odagyûltarról az oldalról az összes õrés a nagy tömeg, majd (simán a SHIFT nyomva tartása mellett) eloldalaztam mellettük és sutty ledöftem a rejtett törrel, majd elfutottam onnan 😄
Hali!
Olyan gondom van, hogy van egy mellékküldi, ahol úgy kell megölni egy embert, hogy nem vesznek észre. A közelben elég sok õr van, és a célpont mellett közvetlen is van egy õr. A méreggel próbálkoztam, beadtam a mellette lévõ õrnek, aki kicsit meg is szúrkálja a csávót, de nem öli meg. Ezután már nagyon sasol az ember, és persze az õrök is, így nem tudom mit lehetne. A méreg itt akkor nem jön szóba? Csak füstbomba, vagy a tetõrõl dobáljam meg késsel?
Köszi

az a problámám amikor az elején beülök az animusba csak fehérség van mi a probléma???
attiGT
Én azt sajnos nem vittem végig, és nem hiszem, hogy újra elõvenném. Azért hagytam abba, mert jött a BadCompany2 BETA-ja, még anno, és azzal toltam. 😊

JethroHUN
<#eljen> khömköhm Mass Effect 2 után <#wink>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

attiGT
Végigvittem. Határozottan mondhatom, hogy számomra a legeslegjobb játék, amivel valaha játszottam. Várom a folytatását!

Hello
Nekem az a problémám, hogy a sequence 7 vége után, Velence betöltése közben lefagy a játék, és nem tudok tovább menni, és még csak ki se tudok lépni a játékból, csak ha lekapcsolom a gépet...
Mi lehet a baja?
(A játék eredeti)
JethroHUN
o.O<#email>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

MerlinW
14 seq van, de a 10, 11 rövid.

[merlinw.org]

attiGT
Igen, épp ez köt le a játék mellett! Iszonyat jó, Dragon Age mellett számomra a legjobb! Bevallom férfiasan, megállás nélkül játszom szinte tegnap este óta, és nem bírom itthagyni 😊 Most szereztem meg Altair cuccait és a 9. sequence-t csináltam meg most. Mennyi van még hátra?

MerlinW
Keresgéld az ajtót😊 Egy kis kihívás hidd el csak ízt ad a játéknak😊

[merlinw.org]

Az tovább tart! 😄
attiGT
Megoldva, sorry

attiGT
San Marco-s Sealhez hogy lehet bejutni? mármint magába a barlangba.

MerlinW
Igen

[merlinw.org]

Atkamon
Igen, de a villában felveheted azt a páncél szettet, amelyiket akarod.

attiGT
Sziasztok, megvettem a játékot, tegnap este óta pedig képtelen vagyok abbahagyni. Iszonyat gyönyörû a grafikája, a játékmenetet meg kell szokni, mint az irányítást is. 4/6 Assasins Seal-nél járok, és szeretném tudni, ha megvan mind a 6, akkor megkapom Altair cuccait?
Jo jatekot mindenkinek 😊

dani71
Megszereztem altair páncélját és ehez uj ruha jár,mi lenne ha vennék egyet?lecserélõdne?

Atkamon
Öh, talán arra, hogy ne tudjanak megütni?😄

dani71
jó kis összefoglaló<#taps>nem semmi
ja és hiányzik a jobb gyûrûsujja.Hogy semmi se maradjon le.
egyébként a deflect az mire jó<#kerdes>

CroftManor
ma vettem meg a Convictiont 😊

Nothing is True, Everything is Permitted

Atkamon
Két egérrel is próbáltam, de ugyanolyan mindkettõvel.