7877
-
#6396 Jólvanna rég játszottam vele és nem emlékszem pontosan, de majdnem talált XD -
#6395 Pont itt tartunk, marmint ez volt az utolso kuldetes amit megcsinaltunk, pedig talan mar egy honapja megvan a jatek. Szoval hosszu idore szorakoztat. Persze hozza kell tenni megkotottek a kezem, egyutt jatszunk asszonnyal, ha o jatszik, kevesbe haladunk az ido viszont telik :)
Ez mar gondolom nagyon a vege fele van, itt volt 10 kuldetes egyben amit meg kell oldani, utana vege is a foszalnak ?
-
syberia2 #6394 :D:D
Space lenyomvatartva, és nekikmész
Amúgy most szórakozok, szedegetem össze a tollakat, és a tetőn állva az összes kurtizán felrobban, és repülnek fel a tetőre Oo
Mindegyik más irányba zuhant el:D:D -
#6393 :DD -
#6392 Nem a shift-et kell nyomni, hanem a space-t... Miért szóltok hozzá, ha fogalmatok sincs róla?:D -
#6391 A lopáshoz nem kell nyomni a jobb egérgombot csak simán a shiftet -
#6390 Nem értek hozzá és még életemben nem játszottam ezzel a gammel, így sztem ha átlehet rakni a gombokat, billeket, akkor sztem rakd át a futást.Nem tudom, csak egy 5let. -
#6389 A kurtizánoknál járok, ahol lopni tanítanak, de az istennek nem akar sikerülni, mert a jobb egér gombot kéne nyomni, de ugyanazon van a futás is. Hogyan kell ezt megcsinálni? -
#6388 jah én is ezt mondtam. P -
#6387 Amit alapból tartalmaz a PC-s verzió. -
#6386 amugy meg dlc az eredetileg. -
#6385 Flori környékén van a játék végén egy "küldetés" ahol repkedhetsz akármikor. -
#6384 Értem=) -
#6383 Nem, az csak egy E3 demó, de nem lehet letölteni sehonnan, nem adtak ki semmilyen demót. -
#6382 A demó ami a videókban van(hogy da Vinchi "szárnyaival" lehet menni) az tölthető valahonnan vagy az mi?Mert az állítólag demó, nem? -
#6381 Nem, ezt nem tudom, hol hallottad:) -
#6380 nem úgy van h ha végig toltam, egyszer akkor az új végig játszásba elejétől a Villában lesz a teljes páncél és fegyver gyűjtemény? Vagy csak 100% után? tollak... kincsek? -
#6379 -
syberia2 #6378 -
#6377 Vedd meg ;) -
feketesarkany #6376 hello
megcsináltam Velencébe a thief kimentős küldit.
majd csinálni akartam tovább a főküldiket de amikor rámegyek a felkiáltó jelre az eltünik és nem történik semmi.
másik az egyik sírt ahol egy képet kell forgatni ott lemegyek és a sír nem nyílik ki.
van ötletek mit csináljak?
a válaszokat előre is köszi -
#6375 Most kb 3 perc múlva, 14:10 kor előröl kezdem :)
(ez a be jelentés a hírekbene is látható lesz) xD -
#6374 Lovon, gyalog, vagy a város széli "utazási irodával":)
Játssz és előbb-utóbb feloldódnak a városok. -
mogyi21 #6373 sziasztok hogy lehhet átmenni tőbbi városba? -
#6372 Magyarul a játék topikja -
#6371 További képek, infók, beszélgetés... itt -
#6370 -
#6369 Majd a templomosok bőrébe is belebujtatunk
Forrás -
#6368 már volt írva erről egy esszé, de röviden kb:
aki a stégen járkál azt öld meg először, aztán a hajó hátulján mássz fel és a két sétáló őrt kapd el, külön-külön, aztán a két háttal álló őrt és onnan már a korlátra felállva rá tudsz ugrani a közvetlenül alant álló célpontra. -
mogyi21 #6367 sziasztok ne haragudjatok hogy enyit kérdezek elakatam amikor a hajon kell egy embert megőlni 4.őrt is megőlők utána mindig észrevesznek hogy lehet meg csinálni vagy melyik őrrőkel kell kezdeni hogy ne vegyenek észre? -
#6366 Á, ez komoly lesz! :D -
#6365 Jön az új rész, infók- -
#6364 Az utolsó logikus, hiszen a templomos embléma az:) -
zozox333 #6363 Köszi! -
#6362 Minden fegyvernél mutatnak egy jelet, az utolsót meg facebook-on találod az AC rajongói csoportban -
Dobronski #6361 Ezt hogy kell kirakni? :D -
#6360 Kiraktam a 6 szimbólumot és kaptam érte egy randa háttérképet:) -
#6359 Az jó nagy fAil lenne :S -
#6358 Hmm, ez valami utalás lesz a következő játékra, az tuti. Lehet, hogy Templarokkal leszünk?:O -
syberia2 #6357 Ez mi akar lenni...?