7877
  • syberia2
    jah, és még 1- csak kártyával lehet fizetni?
  • syberia2
    Ez a Zavvi mennyire legális? Minden infót tudnom kell:D
    Mora mennyiért lehet rendelni? Megbízható? Nem gyanús h ilyen olcsó?
  • szabii98
    Oké, köszi:)
  • Atkamon
    Változó... Hallottam olyan embert, aki azon a héten megkapta, amikor megrendelte... Én nemrég rendeltem tőlük a Bioshock 2 CE-t, ami egy elég nagy doboz, azt hétfőn rendeltem meg, és következő szerdán hozták csak... De volt egy másik srác, aki egy nappal utánam rendelte meg ugyanazt, és egy nappal előbb kapta meg, mint én... :D
    Ilyen kis doboznál nem tudom mennyi, nem rendeltem még ilyet Zavviról. Eredeti játékaink topicban tudnak segíteni, ott sokan rendeltek már onnan.
  • szabii98
    Sorry az offért,
    Mennyi idő alatt hozzák ki?:D
  • Armisael
    Köszi!
  • Atkamon
    A DLC-k a játék utolsó két fejezetét teszik ki, most még csak átutazol Forlí-n Velencébe menet.

A puzzle megoldását pedig itt találod. Görgess kicsit le, aztán ott lesz az összes puzzle megszámozva.
  • Armisael
    Sziasztok két kérdésem volna. Először, hogy a Truth egyik kirakója a Dallas-os ahol a JFK. merénylet képei vannak és egy számot kell kitalálni, ott milyen logika alapján kell gondolkodni?

A másik meg ,hogy most végeztem a Leonardo+Ezio+Fogat=Menekülés pályával és amikor utána rögtön betölt akkor Forliban vagyok. Ez a Forlis pálya már a DLC pálya csak a bele van integrálva a játék történetébe vagy a játék rendes történet vezetésében is van Forli pálya, és ha az utóbbi akkor a DLC pályák mikor lesznek elérhetők? (ha egyszer végigvittük a játékot?)
  • szabii98
    Oké:D
  • Atkamon
    Vedd Zavvin, ott csak 16 font, plussz 1 font szállítás ;) Link
  • szabii98
    Saját örömömre, rászándékozom magam megvenni a játékot:)
    Off:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az Amazonon most 5990ft. lenne, mennyi lenne a házhozszállítási díj, vagy egyáltalán szállítanak házhoz?:D
  • Taylor10
    Remélem hogy fut csak az a baj hogy az első részhez Dual core processor 2.6 GHz Intel® Pentium® D kell.
  • MerlinW
    Az egy DX10-es Intel Chip. Az első rész tuti jól fut vele. A második rész pedig így fut. (a videó készítője szerint 1024-ben is bőven játszható ha nem rögzíti játék mellett a videót)

Egyébként Itt egy szűk kompatibilitás lista - ami csak tájékoztató jellegű. Ez alapján be lehet lőni, mit bír a cucc.

• MerlinW
    OFF

Vista SP2-vel tökéletesen megy a játék (POP:TFS), láttam két szép szememmel. Egyébként borzalmas bughalmaz lett a PC-s verzió. Lényeg, hogy a rendszered környékén lesz a probléma, a játéknak el kell indulnia ha van minimum 2GB memóriád és egy 2,6+Ghz-es kétmagos prockód. Ja és kell neki egy legfrissebb VGA driver is.
  • Kongy
    Video Card: Mobile Intel(R) 4 Series Express Chipset Family

HÜLYE VAGY TE? Tudod ezzel mi megy közepesen?? A passziánsz bazdmeg.
  • Taylor10
    De az Assassin's Creed 1 vagy a 2 menne rajta minimumon vagy közepesen.
  • davidka003
    Ne csodálkozz. Azzal a videokártyával nem is fogsz normálisan játszani.
  • Taylor10
    Remélem hogy menne rajta valamelyik.A GTA IV nem ment rajta valami csikos képernyő jött be és alig láttam valamit.
  • rage
    Szerintem menne rajta mind a kettő.
  • Taylor10
    Vagy az első rész menne inkább rajta???
  • Taylor10
    Sziasztok.Menne ezen a gépen???

CPU: Pentium(R) Dual-Core CPU T4200 @ 2.00GHz
    CPU Speed: 2.00 GHz
    Ram: 2.0 GB
    OS: Microsoft Windows 7 Enterprise Edition (build 7600), 32-bit
    Video Card: Mobile Intel(R) 4 Series Express Chipset Family
    A videó kártya ezeket tudja:
    Video RAM 780.0 MB
    3D Yes
    Hardware T&L Yes
    Pixel Shader version 4.0
    Vertex Shader version 4.0
    Sound Card: High Definition Audio hangeszköz
  • davidka003
    Escape/Abort Memory
  • MaRee
    Hogy kell egy missiont abortolni? Még nagyon az elején vagyok, és futkározás közben felvettem egy ilyen checkpointos küldit, 1:30 alatt kell 14en keresztül menni, de persze nem sikerül és rohadtul idegesít.Ha elbaszom, akkor kezdődik újból.Mi a teendő ilyenkor?
  • syberia2
    Semmi, egyszerűen nem vették vissza a boltban!
  • Atkamon
    Syberia, nem értem, hogy ez most DRM hiba volt, tehát folyton lekapcsolódott a szerverről, vagy pedig maga a játék fagyott le sokszor.
  • davidka003
    Akkor menne net nélkül és nem kommunikálna folyton a szerverrel. Felesleges egy single játéknál. Úgyis feltörik.
  • Atkamon
    Ha nem lenne a DRM, akkor is ugyanaz maradna a rendszerkövetelmény...
  • Kongy
    Az is igaz. De nekem semmi gondom nem volt vele, és eddig úgy tűnik védi is a játékot.. persze csak bizonyos ideig.
  • davidka003
    Talán nem kéne bele az a szar DRM.
  • Kongy
    Bazdmeg, talán nem fél évtizedes konfiggal kéne játszani. Én 2x végigtoltam a PoP TFS-t, egyszer sem fagyott, a DRM is rendesen működött, és reccenés nélkül futott, inden hiba nélkül (á la AC2)
  • DarkSector
    win7...ha gyengébb a géped akkor xp sp3.
  • syberia2
    off kérdés, bocs: Win7 vagy Xp?
  • davidka003
    Tanulság: minden játékot crackelve kell játszani.
    Még nincs crack a PoP-hoz de majd lesz és akkor net nélkül is menni fog.
  • Atkamon
    Hát... válts win7-re szerintem minél hamarabb :S
  • syberia2
    Most lett elegem
    Újabb DRM baki
    Megvettem a PoP Forgotten Sands-t, ami Vistán nem fut hibátlanul. 8000 Ft volt, és NEM VETTÉK VISSZA a boltban
    Állítólag nem tudnak mit csinálni a kóddal, ezért nem is fizetik vissza. Szóval elbuktam a pénzt. Aztán akadozva, meg ki-kikapcsolva végigvittem, 2-3 óra alatt. Aki egy ilyenért elkér 8at, az még nem látta az AC2-t!!
    8k és nekem 30 óra volt!
  • Grove4
    Ne OFF-oljunk itt, a warez topicbaírom a továbbiakat.
  • frno
    Mindig visszateszi karanténban még akkor is ha kikapcsolom...
  • Grove4
    Alul a szem ikon, jobb klikk :vírus és kémprogram védelem letítltása, és a felette lévő is.
  • frno
    Bocsi de te hogy kapcsolod ki a Nododt?
  • Grove4