Assassin's Creed II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de hogy szaródott el az 1-ik napról a másikra?
meg yahoon azt írják h LEHET hogy úgy megy,meg másolj átt filéket stb
[merlinw.org]
ja és ezt az ubisoft game launcher írja
légyszíves segítsetek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
re installing game may fix this problem
0x0003
configuration error : 0x0002
cannot find essential information in the registry
az van h :failed to start the gamee
most rakjam újra a winfost ha elsõre akarom h menjen ?
alulról nézd
Racism is a weapon of mass destruction!
Ha érdekel titeket, csináltam egy videóbemutatót az AC2-rõl
http://www.youtube.com/watch?v=OS73rwP0Ufg <#vigyor0>#vigyor0>
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
igaz, utólag már csak megmarad a sok lé, de hát ez is a játék része, persze, hogy kipróbálom milyen😊
The Matrix has you...
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
The Matrix has you...
I met God. She's black
A legvegen igy megsporolsz par hajszalat a forum olvasoinak is, na meg egy ket gyalazast is, hogy fogyatekos vagy-e 😊 Hisz a nem nezek at a masik forumba, akkor nem jovok ra, hogy miert is teszel fel ilyen kerdeseket, amire annyira egyertelmu a valasz.
Amugy meg van "warez" nem kell varni juliusig mikor megveszed, hogy a sajat borodon megtapasztald az egeszet 😊
szerintem
I met God. She's black
Ez nagyon durva lenne 😊
szerintem
I met God. She's black
szerintem
I met God. She's black
I met God. She's black
A leglenyegesebb kulonbseg es a legbosszantobb is egyben, mig az xbox kontrollernel a joystickot egy kor alaku uton lehet korbetekerni szerencsere, addig a masiknal inkabb egy lekerekitett negyzet a palya. Utobbinal borszaszto nehez teljesen egyenesen tartani ertsd 12 oranal, eszre se veszi az ember, marit fel egy, vagy fel tizenketto fele tolja, ezt persze altair meghalalja a mindenfele rossz iranyba torteno elugrassal. Xbox kontrollerrel, bar gondolom tobb 1000 forintos kontroller is az o formajat kovette, most probaltuk es elmondhato tized olyan nehez a megfelelo iranyba tartani az emberket. Szoval fuj logitech, "szerencsere", hogy pont abbol van ketto.
szerintem
Ez mar gondolom nagyon a vege fele van, itt volt 10 kuldetes egyben amit meg kell oldani, utana vege is a foszalnak ?
szerintem
Space lenyomvatartva, és nekikmész
Amúgy most szórakozok, szedegetem össze a tollakat, és a tetõn állva az összes kurtizán felrobban, és repülnek fel a tetõre Oo
Mindegyik más irányba zuhant el😄😄
every damn day
I met God. She's black
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
I met God. She's black
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
every damn day