Assassin's Creed II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
megcsináltam Velencébe a thief kimentõs küldit.
majd csinálni akartam tovább a fõküldiket de amikor rámegyek a felkiáltó jelre az eltünik és nem történik semmi.
másik az egyik sírt ahol egy képet kell forgatni ott lemegyek és a sír nem nyílik ki.
van ötletek mit csináljak?
a válaszokat elõre is köszi
(ez a be jelentés a hírekbene is látható lesz) xD
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Játssz és elõbb-utóbb feloldódnak a városok.
[merlinw.org]
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Forrás
aki a stégen járkál azt öld meg elõször, aztán a hajó hátulján mássz fel és a két sétáló õrt kapd el, külön-külön, aztán a két háttal álló õrt és onnan már a korlátra felállva rá tudsz ugrani a közvetlenül alant álló célpontra.
The Matrix has you...
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64
every damn day
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
[merlinw.org]
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Az is egy érdekes koncepció lenne mert igaz vannak már lõfegyverek de még elöltöltõs egylövetûek így ott még mindig a hideg fegyvereké lenne a fõszerep.Na mindegy.Lehet Assassins Creed 2 és 3/4-be még belefér ez a régi kósza hír.
[merlinw.org]
program files/ubisoft launcher/storage/krixkrax/4
[merlinw.org]
Hol találom a játék mentéseket (Win7 x64)? Véletlen elszállt itt az egész x@r és már elég jól benne voltam nem szeretném újrakezdeni!
ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64
every damn day
Lenne egy problémám.
Elkezdtem az Assassins Creed 2-vel játszani. Örültem is neki, hogy milyen jól megy, szaggatás meg minden baj nélkül... Így volt ez 1,5 hétig. Aztán egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy a játék amikor megyek elõre, akkor rajzolja meg az árnyékokat és élesíti ki a képet... Ilyenkor eléggé visszaesik az FPS is. Kicsit zavaró, annak tudatában, hogy 1,5 hete még korrektül ment és nem csinált ilyen jelenséget.
Semmi beállítás nem lett módosítva...
Mi lehet a baja?
Elõre is köszönöm a válaszokat!
Másik fele, hogy szerintem az elsõ rész is kurvajó volt, én az általános véleménnyel szemben nem találtam unalmasnak, de ez minden tekintetben jobb lett.
Befejezés után 95%-on állok, hiányzik egy fegyver, egy köpeny, meg vagy 50 toll. A köpenyt és a fegyvert tippem sincs, hogy hol keressem.
Valaki összegyûjtötte már a tollakat? Spoilerben eláruljátok, hogy mi lesz, ha összegyûjtöm?
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
every damn day
2.: "f"-el kijelölöd...
every damn day