7877
-
frno #6676 KAranténbol visszaállitottam, kikapcsoltam nodott ,de a ubilancherbe nem tudom bemásolni a dll craket
hiába huzom átt nem másolja be semmi hibaüzenet de nem másolja oda.. ????? Mit tegyek? -
#6675 Nekem is előfordult, kapcsold ki a vírusvédelmet mialatt játszol, ha továbbra is probléma, akkor nézd meg, hogy nem tette e karanténba és állítsd vissza,majd azután kapcsold ki a védelmet. -
frno #6674 Unable to find the ubisoft Game launcher , please re install Assassins creed 2 .
Ubisoft game launcher:
Error code 2.
ui.: ubiorbitapi_r2.dll craket a nodom trojainak érzékeli és egyfolytában irtja.
A játékot már 90% ban kijátszottam nem szeretném előröl kezdeni .de gondolom a crack miatt nem is engedné..
Nagyon megköszönném ha valaki tudna segíteni ,hogy mit tegyek vele hogy tudjam folytatni.várok megoldásra ötleteket.
Előre is köszönöm.. -
#6673 igen itt én is elakadtam. lol mikor megtudtam hogy kell....:D
nah fuss fel szembe a falon majd oldalra nyomd az irányitót, és ugorj...énis aszittem ugy megy mint prine of persia-ban....:D -
giczinger #6672 hello
falon futás hogy működik
az utolsó síros küldinél az istenért nem jöttem rá
-
#6671 Azt én még soha nem tapasztaltam. -
#6670 Még nem tapasztaltam.Azt viszont igen, hogy néha nem blokkol. -
#6669 akadozik az egér ha körbefordulsz, próbáld ki nyilakkal is a kameramozgatást úgy mennyivel jobb -
#6668 Játsz a játékkal, jön majd minden sorban... -
#6667 jah ok, csak mostvagyok ott hogy mario le vezetett oda. -
#6666 jelöli a térkép, de el kell jutni egy bizonyos pontig szal a legelején hiába keresed.... -
#6665 és azok mere vannak? -
#6664 Assassin's Tomb-okban össze kell gyűjteni azt a hat medált. -
#6663 Altair páncélját hoygan lehet megszerezni? -
#6662 Kösz. -
#6661 Csak repkedni lehet. -
#6660 A special memory ad vmit, vagy csak repkedni lehet? -
#6659 Milyen egérhibát? -
#6658 Nem... -
#6657 javították már am az egérhibát?? -
#6656 a jobb klikk még a high profile is nem csak az üres kéz, persze csak ha épp nem harcolsz.. :) -
#6655 ja tényleg, üres és fegyveres kéz, na ez nem jutott eszembe :) -
#6654 pontosabban : láb, fej, üres kéz, felfegyverzett kéz (az elején mikor Ezio születik is így írja) -
#6653 nem írja, de annak van nevezve vagy hogy mondjam:) első részben is már volt ez. az eagle vision pl azt hiszem az. de lehet keverem:) mindenesetre van láb, kéz, fej és fegyver. vagy nem fegyver? :) -
#6652 Jobb klikk... Nem ír az Head gombot :) -
Armisael #6651 Sziasztok ma vettem meg a játékot és olyan kérdésem lenne, hogy mivel kell blokkolni? A leírásban a "Head" jel lenyomását írja de ez nem működik... (és őszintén nem is látom értelmét, hogy ezen a gombon lenne) -
#6650 lehet jönni az AC Brotherhood topicba... -
#6649 juj de komoly:) kíváncsi vagyok multiba milyen lesz :) zászlórablás, mint cod-ban :) hasonló ugye van benne, mármint a kettőbe. állat szép videó, az elején már majdnem film minőségű. -
#6648 jeee -
#6647 Ha másban nem is grafikába mindenképpen ;) -
#6646 pc > xbox 360 -
syberia2 #6645 lehet -
#6644 Hát, talán grafikailag... -
syberia2 #6643 dede videotesztben mondták, h teljesen egyformák -
#6642 a PC Guru ilyet sosem állított... -
#6641 Van... az első részt is, meg ezt is majdnem fél évvel később kaptuk meg, mint a konzolosok... -
syberia2 #6640 na nemár
bibibi
És ezek után mondja azt a PCGURU hogy nincs különbség a pc és box közt:P -
#6639 A PC verzió a Director's Cut, több féle küldetés van benne, mint konzolon. -
syberia2 #6638 hmm
tényleg az:D
milyen a director's cut?
nekem is az van asszem, de nem tudom, mi a különbség... -
#6637 Ubisoft weboldalán meg lehet vásárolni az első rész Director's Cut verzióját 14 EUR-ért, a második részt meg 49-ért.
S van egy olyan lehetőség,hogy mindkettőt együtt - 14 EUR-ért.
Érdekes...:-)