Assassin's Creed II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hello
megcsináltam Velencébe a thief kimentõs küldit.
majd csinálni akartam tovább a fõküldiket de amikor rámegyek a felkiáltó jelre az eltünik és nem történik semmi.
másik az egyik sírt ahol egy képet kell forgatni ott lemegyek és a sír nem nyílik ki.
van ötletek mit csináljak?
a válaszokat elõre is köszi
JethroHUN
Most kb 3 perc múlva, 14:10 kor elõröl kezdem 😊
(ez a be jelentés a hírekbene is látható lesz) xD

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

MerlinW
Lovon, gyalog, vagy a város széli "utazási irodával"😊
Játssz és elõbb-utóbb feloldódnak a városok.

[merlinw.org]

sziasztok hogy lehhet átmenni tõbbi városba?
elitehun
Magyarul a játék topikja<#kacsint>
Kongy

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

elitehun
Majd a templomosok bõrébe is belebujtatunk
Forrás
bigapó
már volt írva errõl egy esszé, de röviden kb:

aki a stégen járkál azt öld meg elõször, aztán a hajó hátulján mássz fel és a két sétáló õrt kapd el, külön-külön, aztán a két háttal álló õrt és onnan már a korlátra felállva rá tudsz ugrani a közvetlenül alant álló célpontra.

The Matrix has you...

sziasztok ne haragudjatok hogy enyit kérdezek elakatam amikor a hajon kell egy embert megõlni 4.õrt is megõlõk utána mindig észrevesznek hogy lehet meg csinálni vagy melyik õrrõkel kell kezdeni hogy ne vegyenek észre?
KaszaN
Á, ez komoly lesz! 😄

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

Kongy

MerlinW
Az utolsó logikus, hiszen a templomos embléma az😊

[merlinw.org]

Köszi!

ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64

Atkamon
Minden fegyvernél mutatnak egy jelet, az utolsót meg facebook-on találod az AC rajongói csoportban

Ezt hogy kell kirakni? 😄
MerlinW
Kiraktam a 6 szimbólumot és kaptam érte egy randa háttérképet😊

[merlinw.org]

JethroHUN
Az jó nagy fAil lenne :S

Atkamon
Hmm, ez valami utalás lesz a következõ játékra, az tuti. Lehet, hogy Templarokkal leszünk?😮

Ez mi akar lenni...?

every damn day

Semmi, már megtaláltam...

Mi a 6 jel amit be kell nyomni? Mert 3at kijelez amikor rámegyek a fegyókra, és bejön a kis animáció... Azokat kell? És ha igen, akk mi a maradék 3?😊 Mert a fejszénél, meg a karomnál nincs animáció😞

KaszaN
He! Feloldottam azokból a szimbólumokból egy bónusz fegyvert. Valami újfajta rejtetttõrnek tûnik nekem.

MerlinW
Eskorzo elég spanyol immár 12 éve😊

[merlinw.org]

296 nap?
Ez ska zene, egyáltalán nem spanyol. 😊 A nyelv talán.
ska
KaszaN

Még az elsõ rész után röppentek fel infók a lehetséges második résszel kapcsoltban hogy a forradalmi Franciaországban játszódna.
Az is egy érdekes koncepció lenne mert igaz vannak már lõfegyverek de még elöltöltõs egylövetûek így ott még mindig a hideg fegyvereké lenne a fõszerep.Na mindegy.Lehet Assassins Creed 2 és 3/4-be még belefér ez a régi kósza hír.
MerlinW
Egy kis Spanyol hangulat Olaszországban😊

[merlinw.org]

Atkamon
Hát Ezio sztorija azért egész lezártnak tekinthetõ😄 Dehát mondom, az 1hez képest ez azért sokkal több😄 Az elsõben kb a legizgalmasabb pontnál egyszercsak elkezdtek pörögni a nevek... 😄

MerlinW
Jaja még amíg nem volt meg a szõkecsibe, addig nincs lezárás😊)

[merlinw.org]

elitehun
Sztem ez semmilyen tekintetben nincs lezárva 😄
Atkamon
Hát az elsõ részhez képest ez egy iszonyat jó és kerek lezárás xD

MerlinW
Miután trilógiáról van szó. Vége majd a 3. rész végén lesz. Elsõ rész sem volt lezárva,

[merlinw.org]

MerlinW
Csak mert szeretjük azokat, akik nem képesek visszaolvasni:

program files/ubisoft launcher/storage/krixkrax/4

[merlinw.org]

Sziasztok!

Hol találom a játék mentéseket (Win7 x64)? Véletlen elszállt itt az egész x@r és már elég jól benne voltam nem szeretném újrakezdeni!

ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64

sziasztok elakatam amikor 3 papot kell ûldõzni ott mit kell csinálni?
MÁrcius óta 2. alkalommal vittem végig az imént, és még most is úgy érzem, hogy itt tényleg nem fejezhették be a storyt...

every damn day

Sziasztok!
Lenne egy problémám.
Elkezdtem az Assassins Creed 2-vel játszani. Örültem is neki, hogy milyen jól megy, szaggatás meg minden baj nélkül... Így volt ez 1,5 hétig. Aztán egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy a játék amikor megyek elõre, akkor rajzolja meg az árnyékokat és élesíti ki a képet... Ilyenkor eléggé visszaesik az FPS is. Kicsit zavaró, annak tudatában, hogy 1,5 hete még korrektül ment és nem csinált ilyen jelenséget.
Semmi beállítás nem lett módosítva...
Mi lehet a baja?
Elõre is köszönöm a válaszokat!

JethroHUN
jaj elfeledtem, a fegyvert nem ingyen kapod, csak megjelenik a kovácsnál és meg kell venni.

JethroHUN
A fegyver 50 tollnál jár, dobozba kell lenni nem nálad, a köpeny pedig 100nal, de értelmetlen, Auditore családi címeres köpeny, hatása: folyamatos notority. 😊

dronkZero
Uh, befejeztem. Minden idõk legjobb folytatása. Rég kötött le ennyire játék.
Másik fele, hogy szerintem az elsõ rész is kurvajó volt, én az általános véleménnyel szemben nem találtam unalmasnak, de ez minden tekintetben jobb lett.

Befejezés után 95%-on állok, hiányzik egy fegyver, egy köpeny, meg vagy 50 toll. A köpenyt és a fegyvert tippem sincs, hogy hol keressem.
Valaki összegyûjtötte már a tollakat? Spoilerben eláruljátok, hogy mi lesz, ha összegyûjtöm?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

DarkSector
thx.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Atkamon
Program Files/Ubisoft/Ubisoft Game Launcher/Storage/randomszámokésbetûk

DarkSector
hol vannak a mentések a c-n?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

nm

every damn day

syberia2 kõszõnõm a segitségedet
Atkamon
Hosszan kell nyomni a bal egér gombot, nem csak egyszer megnyomni... De amúgy írja oldalt, hogy HOLD the attack button... tudod, a hold nem csak egy égitest...

1.: pisztoLY
2.: "f"-el kijelölöd...

every damn day

sziasztok elakatam a játékal amikor a pisztojal kell gyakorolni ott hogy kell megcsinálni hogy eltaláljam a célpontot nem oda lõ ahova akarom mindig máshova lõ mejik gombot kell nyomni?