Assassin's Creed II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rage47
most eléggé felba*ott ez az egér szaggatás, remélem Splinter Cellben olyan jól megcsinálják az irányítást, hogy már a billentyût sem érzékeli -.-
lehetséges, hogy csak logitech egérrel csinálja ezt? nektek milyen egeretek van?
MerlinW
Google vazze, goooooooleeee.

"A játék fõszereplõje Altair aki egy Assassin vagyis merénylõ. A teljes neve Altair Ibn La-Ahad. Altair Desmond Miles õse volt, Altair memóriája bele van kódolva Miles DNS-be.

Az Abstergo vállalat kényszerítette Milest, arra hogy kipróbálják rajta Animust (egy gép, amit a vállalat fejlesztett ki, segítségével kódolni tudják a genetikai állományt és kibontják az információkat Altair agyából. Õ egy profi merénylõ, képes különleges akrobatikai ugrásokra. Tagja a Hashshashin szektának (ami úgy ismeretes, mint az elsõ számú merénylõ szekta, sok merénylet volt már ezelõtt is). A játék kezdetén "be nem avatott", a legtöbb képességét elveszíti. a fõ feladata, hogy megöljön 9 embert, akik részt vettek egy összeesküvésben a szent föld ellen, de mestere nem mondta el, hogy az összeesküvés valójában 10 embert takar. Altair a játék során beutazik 4 várost (Masyaf, Acre, Damascus, Jerusalem) és megöli az áldozatait különbözõ fegyverekkel.

Az Altair név egy arab szó ami azt jelenti "a repülõ sas". A nevének második része Ibn La-Ahad azt jelenti, "senki fia", érzékeltetve titokzatos eredetét.

Kiderült az is, hogy az apja egy Síita Muszlim, az anyja pedig keresztény. Megjelenése megegyezik Desmondéval, de ha közelebbrõl figyeljük meg, egy sebhely figyelhetõ meg az arcán. A sebhelyet csatában vagy gyakorlás közben szerezhette.

De Altair nem tudta teljesíteni legutolsó küldetését, újra vissza kell szereznie rangját a 9 ember megölésével, ezzel stabilizálva a hosszú ideje békétlen régiót. Néhány dialógus a játékban megemlíti, hogy Altairnak különleges kapcsolata volt Adra-val, de önállóvá vált, mert a lány nem tudni miért elhagyta. A játék végén megöli Lord Basilisket, de Adhát tovább viszik egy hajón, de Altair esküt tesz, hogy megtalálja õt.

1191, a vidék nyugtalan és forrongó, javában dúl a harmadik keresztes háború, kiskirályok zsarnokoskodnak a keresztesek által elfoglalt területen. Altair, a kudarcot vallott merénylõ (Robert IV de Sablét, templomfõmestert nem tudta eltenni láb alól) kap egy újabb esélyt Al Mualimtól az Assassins vezetõjétõl, hogy kilenc haszonlesõt kell megölnie. Míg Richárd hadai dél felé haladnak, hogy újabb csatát vívjon Szaladinnal, Altairnak rájön, hogy ez a küldetés mégsem olyan egyszerû, mint ahogy az elsõre kinéz...

A játék végén Altair meggyõzi Oroszlánszívû Richárdot, a kersztes hadak vezetõjét, hogy hozza el a békét és vessen véget a harmadik keresztes háborúnak."

[merlinw.org]

Tudna nekem valaki egy gyors összefoglalót mondani az 1 történeseirõl? Nem vittem végig ebben meg van bõven utalás az 1re.
Vagy ha esetleg van vmi link az is nagyon megfelel.

Elõre is köszönöm!
Tower Guard
Kössz a választ!
De egyébként nincs kiírva hogy a 2-est nyomjam, legalábbis én nem látom sehol.
Egyébként ez a rész így tényleg elég furán lett megoldva, miért nem elég ha ráváltasz?

Na mind1, köszi

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Tower Guard
Köszönöm!

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

CroftManor
jaja... biztos õ sem játszott az 1el...

Nothing is True, Everything is Permitted

CroftManor
Ti nem játszottatok az 1eé? mert ez a rész benne volt az 1ben is.

Nothing is True, Everything is Permitted

bigapó
akkor ne nekem irj😊 félreérthetõ igy. már máskor is csináltad, de akkor nem foglalkoztam vele.

The Matrix has you...

MerlinW
ki mondta, hogy nem lehet? <#idiota>

Közérdekû információ volt. Nem kell rögtön a másiknak esni.

[merlinw.org]

bigapó
ki mondta, hogy nem lehet?

The Matrix has you...

MerlinW
Mindenkit rájuk tudsz küldeni, zsoldosokat és a konzumhölgyeket is (ugyanúgy, F majd E) 😊

[merlinw.org]

bigapó
az õröket el tudod hajtani ha tolvajokat bérelsz fel és rájuk küldöd õket (ezt már mondták). Nekem úgy sikerült megcsinálni, hgoy elvegyültem a tömegben akik át akartak menni az árkádon. csak sétálj az emberek mellett, olyan lassan ahogy õk, ha jól csinálod, akkor a talajon fehér vonalak jelennek meg. amikor közel érsz legyen aktiválva a hidden blade és ki fogja irni ha le tudod szúrni (assassinate). próbálkozz vele ha nem sikerül elsõre, ez a játék lényege, tanulás 😊
megpróbálhatod a kurvás trükköt is, de Én nem találtam csajokat a környéken, egyszerûbb volt a tömeggel menni.

The Matrix has you...

Shiwo
köszi, Atkamon módszerével sikerült...

most eljutottam Velencébe...van két templomtorony, amire nem tok felmászni...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Én is megszenvedtem azzal a résszel ,meny fel az erkély hosszabb peremére ami párhuzamos a fallal , szembe vagy az ajtóval (gugolsz) a párkányon a lámpa feletted , és csak felugrasz nem elõre csak fel. <#eljen>
dani71
kösz

AMD DirectX11 Radeon HD 6850 Saphire Toxic

Atkamon
Mármint melyik? A rejtett kés, vagy a tõr? A tõr az... nem tom, gyorsabb, meg... nem tom😄 Más animációi vannak😄

A rejtett kés jobb, mert counter-el rögtön öl.

dani71
mire jó a kés:mármint jobb valamibõl mint a kard?

Atkamon
Gerenda mellett fuss fel a falra, amikor a legmagasabb ponton vagy gerenda irányába gomb+space.

Shiwo
Hali !

Kellene 1 kis help, elakadtam..

Sequence 7 -nél tartok, mikor Altair-ként kell egy csajt üldözni...csajszi befutott egy toronyba, a jelek szerint annak a tetejére kellene feljutnom..nahmármost egy erkélyig fel is jutok, ahol van egy ajtó, ajtó fölött egy gerenda, rajta lóg egy lámpa...innen hogy jutok tovább ? jobbra - balra semmi olyat nem látok, amit meglehetne mászni (és le is esek szépen, ha próbálkozok) a gerendára meg az istennek nem akar felugrani.. próbáltam jobbról, balról, szembõl, de egyik se...csak gugolászik az erkély-párkányon, esetleg leugrik róla az ajtó elé, de ennyi...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Atkamon
Az nem az a ruha, amit az 1ben hordott, hanem amit az 1 történései után kifejlesztett. Ez (és még sok midnen Altair késõbbi életérõl) le van írva a kódexben.

Lecserélni a villában tudod a régebbi páncélokra.

Rage47
<#eljen>
dani71
nagy szenvedés után sikerült megszereznem altair páncélját.
tök jó ,hogy sohasem kell javítani.
de nekem nem ilyennek tünt az elõzõ részben
hogyan tudom lecserélni a ruhát?mert a páncél feloldása után fekete lett.

robotnyk
😄DDDDDD
MerlinW
Desmond lefekszik, megöl pár rosszfiút, "what the fuck", felkel és stáblista.

[merlinw.org]

grebber
Valaki összefoglalná dióhéjban a történetet?

Next PC upgrade: 2022

Erre emlékszem, itt én is elõbb azt hittem, kifagyott a játék, pláne, hogy a Q-val kiválasztottam a Hidden Blade-et, mégsem történt semmi.
De aztán persze, a 2-essel továbbment, de azért elég furán van megoldva.
Atkamon
Ki van írva, hogy mit kell nyomni... a 2-es gombbal választod ki a hidden blade-et...

Már nem is írok semmit az ilyenekre, szép csendben fogom a fejem....

Tower Guard
Úgy néz ki mintha ki lenne fagyva utána a játék, de reagál a menüre az inventorira meg a térképre...

Tower Guard
Üdv!

Ott tartok amikor Leonardohoz kellett vinni egy régi tárgyat aki megcsinálta, és valami titkos fegyvert kell elõvennem úgy néz ki mint egy szeg az inventoriban.
Nem akarja elõvenni valamiért és áll az egész, próbáltam már mindent, de nemértem.
(Még nagyon az elején van. Tudnátok segíteni?)

jaja shift+ amikor közelvagy ugrás és jön a videó hogy elkaptad.
Atkamon
Nem megütni kell, hanem a shift gombbal ráugrani, amikor elég közel vagy hozzá.

Leakadtam annál a küldetésnél, még az eleje táján, amikor egy tolvajt kell üldözõbe vennem... Én akárhogy kergetem (nyomom a space-t, sok ember között a shiftet is), de ha utol is érem, 1x megütöm aztán szalad a másik irányba, addigra én úgy lelassulok, h megint vehetem üldözõbe. Próbáltam épületre felmászni, és valahogy a "nyakába ugrani", de ez még ennyire sem jön be. Tud valaki valami jó tippet? Elõre is köszi!
3 sírhelyet megcsináltam (négy évet õszültem) nem tom ki hogy van vele de én nem erõltettem volna a Tombrájderes szutykot, a tornázás teljesen elég az épületek között sõt az 5*-ös. Ha már ilyen jól kidolgozták a harcot akkor miért nem valami erõdöt kellene bevenni teli bojlertestû pánzer katonákkal meg a haverjukkal, na mindegy e kivétellel fullfull a game
elitehun
Most eszembe jutottak a földrajzórák XD
MerlinW
Baja egy város 😄

[merlinw.org]

arty
"Mi lehet a bja????"

h nem a wareztopikban tetted fel a kérdést 😊)

Forza.

MerlinW
Hibás a letöltött képfájl. Egyébként "warez topik kattint ide"

[merlinw.org]

Hali! az a problémám hogy letöltöttem a clone9-es vrziót és amikor lekezdem telepíteni eng sound pack fájltelepítésénél hiba üzenet jelentkezik és leálla telepítés_! Mi lehet a bja????
grebber
MerlinW
1. Anélkül is beállítható az Olasz nyelv a játékban, hogy levinnéd Velencébe.
2. Miután bemektél és lemektél a sírhoz, nézd meg, hogy az inventory tartalmazza-e a következõ tárgyakat:
- Hungarian spelling kodex (homo-sapiens class, lvl 16)
- Pergament for +20 IQ skill
- Purchased game account (21 IQ points required)

Ha ezek megvannak, shift lenyomásával kinyitható lesz a sír. Jó játékot.

[merlinw.org]

Seth
Nekem más volt a reakcióm,mire elolvastam XD

PSN ID.: Beegabor

enlightened
Wow!

Császtok az a gáz nekem hogy mikor viszem a gamet Velencébe és bemek az assassins tomb 5-be(az a kirakós) akkor bemek és má megvan csinálva pl ugy hogy nemkell kinyitnom semmien sirt az elején és ha kirakom a jelet és lemek akkor azt a sírt ott középen nemtom kinyitni mert nem ír ki semmit. Ötlet?<#vigyor2><#nemtudom>
De úgy kérdeznek néha ilyeneket mintha nem lehetne megnézni vagy állítgatni a bill kiosztást xD

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

MerlinW
Shiftet... komolyan... tényleg mario-val kellene játszanotok. A simával, mert a super mario túl van bonyoítva...

[merlinw.org]

enlightened
Áhh, válaszoltam egy régi postra, király, sg megint nem frissített.

enlightened
Áhh, komolyan srácok, ha nem értetek semmit a game-bõl hagyjátok békén. Elmondja hogy vinni kell a ládát nem feltörni, és azt is odaírják hogy mit kell nyomni egyszer röviden.

Shiftet.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

rvn
Az a feladat van, hogy egy nagyon magas toronyra kell felmenni a tolvaj lány küldetése. És a majom ugrást kellne használni, fel is ugrik de nem kapaszkodik meg: Ahhoz hogy kaszapkodjon még kell valami mást is nyomni.

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

Atkamon
Igen.

Akkor a warez topicban többet tudnak segíteni.