7877
-
Master Rick #6356 Semmi, már megtaláltam... -
Master Rick #6355 Mi a 6 jel amit be kell nyomni? Mert 3at kijelez amikor rámegyek a fegyókra, és bejön a kis animáció... Azokat kell? És ha igen, akk mi a maradék 3?:) Mert a fejszénél, meg a karomnál nincs animáció:( -
#6354 He! Feloldottam azokból a szimbólumokból egy bónusz fegyvert. Valami újfajta rejtetttőrnek tűnik nekem. -
#6353 Eskorzo elég spanyol immár 12 éve:) -
Dobronski #6352 296 nap? -
Dobronski #6351 Ez ska zene, egyáltalán nem spanyol. :) A nyelv talán.
ska -
#6350 Egy kis érdekesség -
Metontour #6349 Még az első rész után röppentek fel infók a lehetséges második résszel kapcsoltban hogy a forradalmi Franciaországban játszódna.
Az is egy érdekes koncepció lenne mert igaz vannak már lőfegyverek de még elöltöltős egylövetűek így ott még mindig a hideg fegyvereké lenne a főszerep.Na mindegy.Lehet Assassins Creed 2 és 3/4-be még belefér ez a régi kósza hír. -
#6348 Egy kis Spanyol hangulat Olaszországban:)
-
#6347 Hát Ezio sztorija azért egész lezártnak tekinthető:D Dehát mondom, az 1hez képest ez azért sokkal több:D Az elsőben kb a legizgalmasabb pontnál egyszercsak elkezdtek pörögni a nevek... :D -
#6346 Jaja még amíg nem volt meg a szőkecsibe, addig nincs lezárás:)) -
#6345 Sztem ez semmilyen tekintetben nincs lezárva :D -
#6344 Hát az első részhez képest ez egy iszonyat jó és kerek lezárás xD -
#6343 Miután trilógiáról van szó. Vége majd a 3. rész végén lesz. Első rész sem volt lezárva, -
#6342 Csak mert szeretjük azokat, akik nem képesek visszaolvasni:
program files/ubisoft launcher/storage/krixkrax/4 -
zozox333 #6341 Sziasztok!
Hol találom a játék mentéseket (Win7 x64)? Véletlen elszállt itt az egész x@r és már elég jól benne voltam nem szeretném újrakezdeni! -
mogyi21 #6340 sziasztok elakatam amikor 3 papot kell űldőzni ott mit kell csinálni? -
syberia2 #6339 MÁrcius óta 2. alkalommal vittem végig az imént, és még most is úgy érzem, hogy itt tényleg nem fejezhették be a storyt... -
Danyi #6338 Sziasztok!
Lenne egy problémám.
Elkezdtem az Assassins Creed 2-vel játszani. Örültem is neki, hogy milyen jól megy, szaggatás meg minden baj nélkül... Így volt ez 1,5 hétig. Aztán egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy a játék amikor megyek előre, akkor rajzolja meg az árnyékokat és élesíti ki a képet... Ilyenkor eléggé visszaesik az FPS is. Kicsit zavaró, annak tudatában, hogy 1,5 hete még korrektül ment és nem csinált ilyen jelenséget.
Semmi beállítás nem lett módosítva...
Mi lehet a baja?
Előre is köszönöm a válaszokat! -
#6337 jaj elfeledtem, a fegyvert nem ingyen kapod, csak megjelenik a kovácsnál és meg kell venni. -
#6336 A fegyver 50 tollnál jár, dobozba kell lenni nem nálad, a köpeny pedig 100nal, de értelmetlen, Auditore családi címeres köpeny, hatása: folyamatos notority. :) -
#6335 Uh, befejeztem. Minden idők legjobb folytatása. Rég kötött le ennyire játék.
Másik fele, hogy szerintem az első rész is kurvajó volt, én az általános véleménnyel szemben nem találtam unalmasnak, de ez minden tekintetben jobb lett.
Befejezés után 95%-on állok, hiányzik egy fegyver, egy köpeny, meg vagy 50 toll. A köpenyt és a fegyvert tippem sincs, hogy hol keressem.
Valaki összegyűjtötte már a tollakat? Spoilerben eláruljátok, hogy mi lesz, ha összegyűjtöm? -
#6334 thx. -
#6333 Program Files/Ubisoft/Ubisoft Game Launcher/Storage/randomszámokésbetűk -
#6332 hol vannak a mentések a c-n? -
syberia2 #6331 nm -
mogyi21 #6330 syberia2 kőszőnőm a segitségedet -
#6329 Hosszan kell nyomni a bal egér gombot, nem csak egyszer megnyomni... De amúgy írja oldalt, hogy HOLD the attack button... tudod, a hold nem csak egy égitest... -
syberia2 #6328 1.: pisztoLY
2.: "f"-el kijelölöd... -
mogyi21 #6327 sziasztok elakatam a játékal amikor a pisztojal kell gyakorolni ott hogy kell megcsinálni hogy eltaláljam a célpontot nem oda lő ahova akarom mindig máshova lő mejik gombot kell nyomni? -
#6326 Oh, és élő adásban kéne beszélgetni veled?:P Jól hangzik:D -
#6325 Hi!
Egész napos Chips&Cola day lesz és délelőtt 11.00 - 12.00 között az Assassins Creed 2 játék streamelve lesz.
Szívesen beszélgetek valakivel ( skype ) aki esetleg végigjátszotta.
A nap végén C&C FAN Card-ot lehet nyerni amin radEEr Di EZIO lesz látható.
Chips&Cola - Stream Veled ! -
#6324 Jólvan na rég játszottam a játékkal -
#6323 Nem értem... Az Caterina, nem Amelia:D -
#6322 "Caterina Sforza? Are you missing any children?" -
#6321 Huh? Caterina-nak mentjük meg a gyerekeit. -
#6320 Vagy akinek megmentjük a gyerekeit XD -
#6319 Forli-ban az utolsó Race küldetésben a csaj, akit megdönt Ezio. -
syberia2 #6318 Most nézek videót, és csak nézek, h ki az az Amelia? Már végigtoltam, de nem emlékszem rá... -
#6317 jólvan, le lehet állni.