Assassin's Creed II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lehetséges, hogy csak logitech egérrel csinálja ezt? nektek milyen egeretek van?
"A játék fõszereplõje Altair aki egy Assassin vagyis merénylõ. A teljes neve Altair Ibn La-Ahad. Altair Desmond Miles õse volt, Altair memóriája bele van kódolva Miles DNS-be.
Az Abstergo vállalat kényszerítette Milest, arra hogy kipróbálják rajta Animust (egy gép, amit a vállalat fejlesztett ki, segítségével kódolni tudják a genetikai állományt és kibontják az információkat Altair agyából. Õ egy profi merénylõ, képes különleges akrobatikai ugrásokra. Tagja a Hashshashin szektának (ami úgy ismeretes, mint az elsõ számú merénylõ szekta, sok merénylet volt már ezelõtt is). A játék kezdetén "be nem avatott", a legtöbb képességét elveszíti. a fõ feladata, hogy megöljön 9 embert, akik részt vettek egy összeesküvésben a szent föld ellen, de mestere nem mondta el, hogy az összeesküvés valójában 10 embert takar. Altair a játék során beutazik 4 várost (Masyaf, Acre, Damascus, Jerusalem) és megöli az áldozatait különbözõ fegyverekkel.
Az Altair név egy arab szó ami azt jelenti "a repülõ sas". A nevének második része Ibn La-Ahad azt jelenti, "senki fia", érzékeltetve titokzatos eredetét.
Kiderült az is, hogy az apja egy Síita Muszlim, az anyja pedig keresztény. Megjelenése megegyezik Desmondéval, de ha közelebbrõl figyeljük meg, egy sebhely figyelhetõ meg az arcán. A sebhelyet csatában vagy gyakorlás közben szerezhette.
De Altair nem tudta teljesíteni legutolsó küldetését, újra vissza kell szereznie rangját a 9 ember megölésével, ezzel stabilizálva a hosszú ideje békétlen régiót. Néhány dialógus a játékban megemlíti, hogy Altairnak különleges kapcsolata volt Adra-val, de önállóvá vált, mert a lány nem tudni miért elhagyta. A játék végén megöli Lord Basilisket, de Adhát tovább viszik egy hajón, de Altair esküt tesz, hogy megtalálja õt.
1191, a vidék nyugtalan és forrongó, javában dúl a harmadik keresztes háború, kiskirályok zsarnokoskodnak a keresztesek által elfoglalt területen. Altair, a kudarcot vallott merénylõ (Robert IV de Sablét, templomfõmestert nem tudta eltenni láb alól) kap egy újabb esélyt Al Mualimtól az Assassins vezetõjétõl, hogy kilenc haszonlesõt kell megölnie. Míg Richárd hadai dél felé haladnak, hogy újabb csatát vívjon Szaladinnal, Altairnak rájön, hogy ez a küldetés mégsem olyan egyszerû, mint ahogy az elsõre kinéz...
A játék végén Altair meggyõzi Oroszlánszívû Richárdot, a kersztes hadak vezetõjét, hogy hozza el a békét és vessen véget a harmadik keresztes háborúnak."
[merlinw.org]
Vagy ha esetleg van vmi link az is nagyon megfelel.
Elõre is köszönöm!
De egyébként nincs kiírva hogy a 2-est nyomjam, legalábbis én nem látom sehol.
Egyébként ez a rész így tényleg elég furán lett megoldva, miért nem elég ha ráváltasz?
Na mind1, köszi
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Nothing is True, Everything is Permitted
The Matrix has you...
Közérdekû információ volt. Nem kell rögtön a másiknak esni.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
megpróbálhatod a kurvás trükköt is, de Én nem találtam csajokat a környéken, egyszerûbb volt a tömeggel menni.
The Matrix has you...
most eljutottam Velencébe...van két templomtorony, amire nem tok felmászni...
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
A rejtett kés jobb, mert counter-el rögtön öl.
Kellene 1 kis help, elakadtam..
Sequence 7 -nél tartok, mikor Altair-ként kell egy csajt üldözni...csajszi befutott egy toronyba, a jelek szerint annak a tetejére kellene feljutnom..nahmármost egy erkélyig fel is jutok, ahol van egy ajtó, ajtó fölött egy gerenda, rajta lóg egy lámpa...innen hogy jutok tovább ? jobbra - balra semmi olyat nem látok, amit meglehetne mászni (és le is esek szépen, ha próbálkozok) a gerendára meg az istennek nem akar felugrani.. próbáltam jobbról, balról, szembõl, de egyik se...csak gugolászik az erkély-párkányon, esetleg leugrik róla az ajtó elé, de ennyi...
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Lecserélni a villában tudod a régebbi páncélokra.
tök jó ,hogy sohasem kell javítani.
de nekem nem ilyennek tünt az elõzõ részben
hogyan tudom lecserélni a ruhát?mert a páncél feloldása után fekete lett.
AMD DirectX11 Radeon HD 6850 Saphire Toxic
De aztán persze, a 2-essel továbbment, de azért elég furán van megoldva.
Már nem is írok semmit az ilyenekre, szép csendben fogom a fejem....
Ott tartok amikor Leonardohoz kellett vinni egy régi tárgyat aki megcsinálta, és valami titkos fegyvert kell elõvennem úgy néz ki mint egy szeg az inventoriban.
Nem akarja elõvenni valamiért és áll az egész, próbáltam már mindent, de nemértem.
(Még nagyon az elején van. Tudnátok segíteni?)
Next PC upgrade: 2022
2. Miután bemektél és lemektél a sírhoz, nézd meg, hogy az inventory tartalmazza-e a következõ tárgyakat:
- Hungarian spelling kodex (homo-sapiens class, lvl 16)
- Pergament for +20 IQ skill
- Purchased game account (21 IQ points required)
Ha ezek megvannak, shift lenyomásával kinyitható lesz a sír. Jó játékot.
[merlinw.org]
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
[merlinw.org]
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic