• dronkZero
    "Voltak viszont iszonyat nehéz részek, hogy egy csoportot mondjak, az Altair szetthez kellő titkos helyek. Hát 1-2-nél azt hittem a falhoz vágom magam, nagyon nehezek lettek, neki kellett futni 3-4x mire meglett."

Nekem meg az a bajom az egész játékkal, hogy csukott szemmel is végig lehet játszani, annyira elbaszottmód könnyű. Gyakorlatilag csatában lehetetlen meghalni, szinte csak és kizárólag elbaszott ugrások miatt haltam meg ebben a játékban.

Igen, ehhez képest a 3-4 nekifutás valóban "nehéz"-nek tűnik, de én még emlékszem játékokra, ahol a 30-40 próbálkozás is még benne volt a pakliban. Ebben a játékban szerintem egyetlen nehéz rész sem volt a ~40 órája alatt.

Nagyon hiányzik a kihívás a játékokból, mert pl ezt az AC2-t is végigjátszottam, baromira tetszett, de csak a sztori, meg a kivitelezés. Nem volt a végén olyan érzésem, hogy na, ez teljesítve lett, semmi jóleső megelégedettség, hogy ez is kész van. Még egyszer ennyi is elfért volna, mert nem volt küszködés a végén, nem volt semmi, ami akadályozott volna, az egész valami fura hiányérzetet hagyott.

Szal... kellene a nehézség, mert anélkül alig-alig van sikerélmény.
    Mondjuk lehet, hogy én basztam el azzal, hogy 25+ éve játszom... :P