7877
-
att88ila #6636 Köszi szépen sikerült! -
#6635 A kiálló gerenda mellett fuss fel a falra, amikor a legmagasabb ponton vagy nyomd a gerendafelé mutató iránygombot, és nyomd meg az ugrást (space)... -
att88ila #6634 Sziasztok!
Elakadtam 1 helyen.Mikor újból desmondal vagyok és útánna Altair vagyok követnem kell 1 embert aki 1 toronyhoz mén.És ott hogyan lehetne felmászni a torony teteire?Erkélyig felmászok és onnan hova tovább? -
#6633 jó, ügyes vagy :D -
#6632 Nekem az sikerült 30mp körül úgy, hogy csak a sima rejtett tőrt használtam. -
#6631 hát szerintem elég hatékony pl a van az a küldetés amikor 10 bruteot kell megölni 1 perc alatt , 5öt megmérgezel amint meghalnak akkor indul a számláló és leszurkálod a többit de pl ha csendesen kell vkit likvidálni akkoris jó -
#6630 OK.Köszi. -
#6629 szerintem az assassin contract nem termelődik újra.
a poszterek igen, mert azzal a körözésed szinjét tudod csökkenteni.
a mérgezett pengétől pár másodperc múlva furcsán fognak viselkedni a delikvensek és ha ez pl egy őr, akkor a kardjával elkezd csapkodni. nem túl hatékony, de ilyen elterelésnek talán jó, vicces, egyszer próbáld ki milyen:) -
#6628 Az assassin contract-ok meg a letéphető posterek újratermelődnek?
Ja és a mérgezett pengét még sosem használtam.Mire jó az? hogy működik? -
#6627 Már rájöttem közben, kb. kiszúrta a szemem, de csak most vettem észre, hogy nyitva van. -
#6626 Lemehetsz és külön külön is aktiválhatod őket de a cuccot csak akkor kapod meg ha az összes a helyén lesz -
#6625 Ezt is tudom, megvan már négy, vágom, hogy oda való, csak azt gondoltam lemehetek és külön-külön is aktiválhatom őket. Ezek szerint nem. -
#6624 A városokban az Assassin ikonok jelölnek rejtett sírhelyeket, ahol találsz kőtáblákat, amikkel fel tudod majd nyitni Altair páncélját. -
#6623 Már levezetett, csak kurvára elfelejtettem, és igazad van, most, hogy mondod, eszembe is jutott, majd lenézek oda, ha le lehet. -
#6622 Mario elvezet oda egyszer... Ha még nem vezetett, akkor még nem tudsz lemenni. Mario szobájában amúgy a könyvepolc mögötti folyosó. -
#6621 Azt vágom, hogy az a föld alatti szoba, csak hogy kell oda lemenni, én azt hittem, ott kell valahogy leereszkedni, de nem találom sehol a lejáratot. -
#6620 A Sanctuary az a föld alatt lévő szoba, ahol az assassin szobrok vannak:) Én is sokáig azt hittem, hogy a rács alatt van valami, de nem. -
#6619 A Sanctuary-ba le lehet valahogy jutni,mert ahol a térképen jelöli, ott egy ráccsal lezárt kútfélesgé van? Vagy majd a későbbiekben lesz ott dolgom? -
#6618 Sokan ott dobták a játékot. Nekem van egy hülye szokásom, hogy ha már megszerzek egy játékot azt végigviszem akármilyen rossz is. -
#6617 Csak azt veszem meg amiben biztos vagyok. Vásárlás előtt demo-zom, vagy warez. "Vakon" általában max 10€-t adok ki, illetve nagyobb értékű játékok esetén külön-külön Steam account-ot regisztrálok, így el lehet adni.
Alone in The Dark-ot warez megoldában próbáltam ki, de az elején az autós jelenet után kuka lett:) -
#6616 Én büszkén végigvittem azt a valamit. Sokat anyáztam közben. -
#6615 Én pl. az Alone in The Dark -ot kb. 20%-nál abbahagytam.
Kár volt megvenni. :( -
#6614 A megvásárolt dobozos játékokkal mind játszol? Hülye kérdés... Miért ne játszanék? Azért veszem meg. -
#6613 És ezekkel mind játszol is? Csak mert olybá tűnik nekem így az ismerőseim Steam accát nézegetve, hogy sokan megveszik a játékot, aztán 1-2 óra gémpléj után megy a levesbe és nem játszanak vele. Ezért én nem tartom értelmes dolognak megvenni. -
#6612 bemész a szobába ahol Claudia is van (mellesleg ott tudod megnézni a kiadásaid meg ilyesmi) és ottvan egy építész előtte egy rohadtnagy makettel beszélsz vele és ő fejleszti amit kérsz -
att88ila #6611 Sziasztok!
Elértem a kastélyig de ezt,hogy kell fejleszteni?Látom,hogy vannak ládák de ezek még üressek.Fejleszteni,hogy kell hova kell menni? -
#6610 1. Nekem a játék fílingje kell nem a dobozé.
2. Letölthetném ingyen, de akkor egyrészt lopnék, másrészt nem járna a kényelmes support (soron kívüli automatikus javítások, kiegészítők, modok, stb), a nagyszerű Steam-es integrált online közösségi rendszer, az olykor jópofa achievement rendszer (pl. Left 4 Dead) stb.
3. A játékok sokszor drágábbak mint a dobozos, viszont minden héten van 1-2 50-75%-os leértékelés. Példaként: 2000Ft-ért vettem Orange Box-ot, GTA4-et, Shattered Horizont-ot, Killing Floor-t, 5000-ért Left4Dead 1-2 pakkot, stb.
4. Nem mindig magatokból kell kiindulni, el kell fogadni mások véleményét is. Mindenkinek mások az igényei. Én inkább könyvekkel töltöm ki a polcaimat mint DVD tokokkal. -
syberia2 #6609 Ezzel az erővel még le is töltheted, ingyen
én semmi erkölcsi akadályt nem érzek, végülis miért ne tölthetnék le, de jobban megéri nekem, ha a kezembe kapom a dobozt, a CDvel! -
#6608 Szerintem sem... Meg mint mondtam, az AC2 pl sokkal drágább steam-en, mint dobozosan... Meg most ezzel az új rendszerrel a dobozos játékokat is lehet úgy használni, mint a steam-et... Bárhol leszedheted a DVD képfájlt, és bejelentkezel a ubi accountoddal... És nem a sok játéktoktól néz ki úgy egy szoba, mint egy tinédzseré:) -
#6607 Hát, nem tudom, szerintem egy dobozos játék feelenigjét a steames nem tudja visszaadni. -
#6606 Én is kizárólag. Nemrég adtam el az összes dobozos játékomat és vettem meg újra Steam-en őket (már amire szükségem volt). Bárhol elérhető, kényelmes automatikus frissítés, nem foglalják a helyet a polcon. Végre nem úgy néz ki a lakás mint egy tinédzser szobája:D -
#6605 ezt bírom amikor tegyük fel 1-2 hétig gameplayt néz v ilyesmi aztán játszik 10 percet és megkérdezi, hogy holvan ez meg ez amit majd a játék végén kap meg + tényleg "hülyebiztosan van megépítve" ..x)
most általánosságban mondtam, szal attila meg ne sértődj csak ez így már "gyűlt"...:D -
#6604 inkább játszál, mindenre rá fogsz jönni magadtól, mert olyan hülyebiztosan van megépítve a játék....tudod... -
att88ila #6603 Én azt hittem,hogy az a ház az amit fejleszteni kell majd.Melyik az a birtok ami az enyém meg milyen jellel van jelölve? -
#6602 Minek kell az a ház, oda már nem is kell többet menni:D -
att88ila #6601 Térképen hol jelöli mert nem találom meg.Milyen jel van? -
#6600 Térkép jelöli, amúgy h a francba sikerült össze keverni az U az Ú-val mérföldekre van a billentyűzeten :D -
att88ila #6599 helo!
Megtúdnátok mondani,hogy hol van az épűlet a térképen ahol felvette eizio a bérgyilkos rúháját?Még nagyon az elején vagyok.Elfelejtettem megjegyezni a helyet. -
#6598 na az előbb értem a játék végére. igaz most nem volt semmi komolyabb harc így befejezésként, de a story odabasz rendesen.
alig várom a folytatást!
kár, hogy 100 tollért a jutalom ilyen gyengusz, normál végigjátszással 71et találtam... -
#6597 szerintem a 3. résszel még várnunk kell pár évet :D