Assassin's Creed II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atkamon
Oh, és élõ adásban kéne beszélgetni veled?😛 Jól hangzik😄

radeer
Hi!

Egész napos Chips&Cola day lesz és délelõtt 11.00 - 12.00 között az Assassins Creed 2 játék streamelve lesz.
Szívesen beszélgetek valakivel ( skype ) aki esetleg végigjátszotta.
A nap végén C&C FAN Card-ot lehet nyerni amin radEEr Di EZIO lesz látható.

Chips&Cola - Stream Veled !

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

elitehun
Jólvan na rég játszottam a játékkal
Atkamon
Nem értem... Az Caterina, nem Amelia😄

Kongy
"Caterina Sforza? Are you missing any children?"

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Atkamon
Huh? Caterina-nak mentjük meg a gyerekeit.

elitehun
Vagy akinek megmentjük a gyerekeit XD
Atkamon
Forli-ban az utolsó Race küldetésben a csaj, akit megdönt Ezio.

Most nézek videót, és csak nézek, h ki az az Amelia? Már végigtoltam, de nem emlékszem rá...

every damn day

Kongy
jólvan, le lehet állni.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

?

every damn day

gfreak
én is 😄 lehet megszokásból 😄 meg kontroller miatt amúgy is megszoktam hogy tolom neki 😄DD

Racism is a weapon of mass destruction!

Atkamon
Az elõre gombot nem kell nyomni? Én mindig nyomom azt is😄

Rosánál az egyik küldetés során tudod megtanulni a spéci mászási technikát. Melynek a lényege az, hogy lenyomva tartod az egéren a jobb klikket, majd nyomsz egy space-t (ekkor ugrik), a megkapaszkodáshoz pedig a shift-et kell használni.

Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!

elitehun
Elõször is a neve Ezio. Másodszor ahogy halad elõre a storyvonal meg fogod tanulni
gfreak
miután elvégezted a 'Monkey see, Monkey do' küldetést, te is tudsz majd nagyot mászni...egyébként a mai figyelembajnok kitüntetést is átveheted ezért a teljesítményért 😄

és hogy miért? a belinkelt youtube videó leírása: "XxTorrentWolfxX — 26 December 2009 — you need to do the mission "Monkey see, Monkey do" to climb this."

sziasztok
az a kérdésem hogy lehet nagyot mászni úgyértem itt vagyok http://www.youtube.com/watch?v=3-XB4pX1dbo a 36sec-tõl kezdve látható hogy Enzio milyen szépen mászik fel pc-n ezt hogy tudom megvalósitani hogy én is feltudjak mászni?
sziasztok
Nekem is ez volt a hibám, de azóta folytattam a játékot, kb a felétõl, innen hogyan juthatok vissza(volt itt egy küldetés amit naggyon utáltam;D)?

every damn day

Azért köszi.

Atkamon
Ezesetben warez topic....

bocs, írom mi van(Storage ,SKIDROW,4, 1 save. )

Atkamon
De van...
C:/Program Files/Ubisoft/Ubisoft Game Launcher/Storage/randombetûkésszámok

nincs olyan mappa hogy deleted .

Atkamon
A Ubisoft Launcher mappájában a mentéseknél van olyan mappa, hogy deleted, onnan valahogy vissza lehet állítani, nem tudom, hogyan, talán mások tudják.

Hali: ha tud segíteni valaki nagyon meg köszönném !! az 5ös vagy 6 os pályán voltam , és valahogy letöröltem az összes mentésem. A hideoutnál kéne egy mentést küldeni! Elõre is köszi.

elitehun
Ha az Ubi hajszolja a pénzt akkor mit szólsz az activisionhoz? 😊
Atkamon
Van egy olyan érzésem, hogy enyhénszólva el lesz kapkodva... Még a második rész is el van, amit csináltak 2 évig... Beletettek volna még 1 évet, kijavíthattás volna a soksok bugot, meg tehettek volna bele olyan dolgokat, amik nagyon hiányoznak pl sequence-ek újrajátszhatósága...
Annyira szigorúan megszabja nekik a kiadó gondolom a megjelenési dátumot, a fejlesztõcsapat meg elég maximalista, ki akarnak hozni belõle minél többet, de a határidõre meg nem tudják befejezni... Ez volt az elsõ résszel is, meg ezzel is és szerintem a következõvel is ez lesz...
Az a baj a Ubival, hogy iszonyatosan hajszolják a pénzt...

elitehun
LOL. Látom nem sok embert dobott fel hogy a köv ac már idén megjelenik 😄
gfreak
igaz, high profile akció ez is 😉 bocsi 😊

Atkamon
Ja csak közben nyomni kell a jobb klikket is folyamatosan.

gfreak
lockolsz rá, és amikor támad akkor megnyomod az ütés gombot (mintha counter-t nyomnál)

sziasztok elakatam a játékban amikor a marionak a kardját kel elveni nem tudom elvenni mejik gombokat kell nyomni?
elitehun
A következõ rész az Assassin's Creed: Brotherhood
Atkamon
Nem tudsz tovább menni, amíg nincs smeg mind, igen, ez a vége, a kódexlapokat pedig a városokban találod... Mássz meg minél több viewpointot, hogy lásd õket a térképen kis tekercs ikonnal.

Sziasztok.
A Játékban ott tartok hogy az almát vissza szereztem és a nép máglyán el égette azt a papot.
Vissza kellett mennem Mario házába,és azt írja hogy hiányzik 6 kódex lapom.
Amíg nem találom meg a kódex lapokat nem is enged tovább?
És ez már a vége fele van?
még 1 kérdés... a kódex lapokat hogy tudom a legkönnyebben felkutatni?

Köszönöm a válaszotokat elõre is ... üdv...
Köszönöm! közben rájöttem😊
JethroHUN
Keress rá youtubon, mert így nem tudni mire gondolsz. van egy két puzzle

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Atkamon
A kódexlapokat? Én jobb klikkel szoktam.

Sziasztok!

Hogyan kell a puzzle-ben a darabkákat forgatni, melyik billentyûvel kell?
Like;D

every damn day

MerlinW
Ennyi. 99%-ban csak az rinyál aki egyébként sem venné meg. Jó kifogás a warez mellett. Bárki az ellenkezõjét állíthatja, úgysem hiszem el😊

[merlinw.org]

Atkamon
Én is így vagyok vele...

Sima alapverziom van, de egyebket biztos szemetseg ez a drm meg minden de en eszre sem vettem jatek kozben. Az elejen regisztraltam, beirtam a kodot es annyi. A netem mindig aktiv, eszembe sem jutott jatek kozben az egesz, meg a lemezt sem kell betenni.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

gfreak
akkor jól tippeltem hogy ez a kettõfél lesz még csak 😄DD megnyugodtam 😄

Atkamon
Ja, vagy ha gondjaid voltak a megjelenéskor a DRM-el😄

#6279: Ez még nem a harmadik rész lesz, a Ubi úgy szokta emlegetni, hogy AC 2,5, csak egy kiegészítés lesz Ezio történetébõl, meg lesz benne valamilyen multi...

MerlinW
Csak ha Black Edition-t vettél.

[merlinw.org]

A Templar Lair-ek elerhetok a pc-s verzioban? Eredeti jatekom van, vegignyomtam de ezeket nem talalom.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

gfreak
nemár hogy az AC3ban nem lépünk kort..pedig még menyni jó idõben lehetnénk jó helyen 😄DD

na meg Desmonddal is kéne már aprítani rendesen 😄

MerlinW
Arról nem is beszélve, hogy Reloaded még bottal sem nyúlt a játékhoz, tehát nem elég hogy warez verziód van, de még az is fake😊

[merlinw.org]

JethroHUN
Jah, elég csak erre kattintanod (warez topik kattint ide) és máris ott lesz a megoldás, ha nem veszed észre akkor szemüveg 😛

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!