Assassin's Creed II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utolsó sírban vagyok...
Hogy kell felfutni a falra és oldalra ugrani, két napja ezzel baszakolódok... mit hogyan kell nyomkodni?
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Nothing is True, Everything is Permitted
Olyan jó amúgy, hogy rögtön észreveszitek, ha le merem írni, hogy ez a rész nekem elsõre sikerült, csak azt nem látjátok, hogy elõttem már kb 6 embernek leírtam, aki megkérdezte, hogy mit kell annál a résznél csinálni...
Velence elõtt van az a küldetés, amikor animus-ból kiszállás után Altair bõrébe bújunk, követni kell valakit, de az bezárkózik,és fel kell mászni a torony tetejére...na már most, ahogy elérem az erkélyt, ahol egy fagerenda áll ki a falból egy lámpással, na arra a gerendára k.vára nem akar felmászni se felugrani sehogy sem, ez most bug, vagy én csinálok valamit rosszul??????
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
velencei karnevál, megyek a tetõkön, egszer csak látok egy íjászt, gyorsan odamegyek, leölöm. Ám ekkor egy valag vörös nyíl jelent meg baloldalt, odanézek, kb NEGYVEN ÍJÁSZ ÁLLT A TETÕN!!!!! nem csináltak semmit, csak álltak egy helyben.
ha a közelükbe mentem akkor meg jobbrabalra dobált a kamera és folyamatosan villogott, mintha minden másodpercben üldözõbe vettek volna.
Képek is vanak ám:

The Matrix has you...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ez amugy a játék legdurvább gebasza.
menj az erkély szélére, fuss fel a torony oldalán és ugrás jobbra vagy ballra, attól függ merre van hozzád képest a ród, majd onnan megint fel....
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
Az lenne a gondom, hogy miután megszereztem Altair páncélját, megváltozik a ruha színe és elveszik a piros palást, amivel elvileg el lehet kerülni az õröket Firenzében. Hogy lehet visszaszerezni az eredeti fehér ruhát és a piros címeres palástot?

[merlinw.org]
The Matrix has you...
A csapat egyébként üzent is a kiadónak, méghozzá a következõket: "Köszönjük, Ubisoft, ez egy valódi kihívás volt. De minket nem állíthat meg semmi. Épp ezért legközelebb a játékra koncentráljatok, mert ezzel csak a legális vásárlók kedvét veszitek el a vásárlástól."
Ubisoft has registered website domains for Assassin's Creed: Brotherhood.
adventure due for release this year - which will once again star Ezio.
The domains registered were, tellingly, AssassinsCreedBrotherhood.com.
This "new episode" of Assassin's Creed will be released in Ubisoft's next fiscal year, which runs between April, 2010 and March 2011, the publisher has confirmed earlier.
It will again star Italian hero Ezio, Ubisoft has confirmed - and will be created by the same studios behind AC2. The publisher revealed that the story of the game will be a "follow-up" to AC2.
"We have a new Assassin's Creed that we expect will be a very high quality product that as well as an offline component will have a multiplayer component," Ubisoft CEO Yves Guillemot said.
"It is the same studios because it's not only one studio creating the game, but an association of studios and they are working together to make it happen."
A fellow Ubisoft spokesman then added: "The game will take place with the same hero, which is Ezio, and will follow-up the story that took place in Assassin's Creed 2."
The majority of AC2 was developed by Ubisoft Montreal.
And if that shockingly quick series turn around doesn't surprise you (Assassin's Creed II was released in November for platforms - this is undoubtedly being handled by a separate team) the new game is confirmed to be the first franchise entry to include online multiplayer."
[merlinw.org]
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Most kipróbáltam behutni egy küldi közben a palazo ducaleba, Antonio jött utánam. Látta(...), h próbálok bemenni, és BEMENT ! Valahogy felmászott a kupolára, és én meg csak néztem, ahogyAntonio kiabál bentrõl. Másodszor nem akarta, ezért orrbavágtam, akkor meg átesett a kerítésen...
every damn day
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Elvállaltam egy bérgyilkos küldetést, amiben 10 nagydarab páncélost kéne megölnöm.. 1 perc alatt! kezdjük ott, hogy számomra kb sebezhetetlenek, counterezni nem lehet, fegyvert elvenni se sikerült, hogy kéne ezt most megcsinálnom?
Én valahogy nem erre emlékszem, ott is kurva sokat beszéltek, fõleg mikor megpurcantak, szóval volna mit fordítani. mondjuk feliratosan nem volt nagyon nehéz értelmezni a dolgot, de mégiscsak anyanyelven (ami nekünk szerencsére nagyon szép is😊 ) lenne jó olvasni😊
The Matrix has you...
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Kivéve, ha hivatalos, de ha az lenne, már úgy jött volna ki a játék is.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
[merlinw.org]