7877
  • gstyle
    Sziasztok!

Sajna bevállaltam egy küldetést, 3 levelet kell széthordani a térkép legszéleire 2 perc alatt, de sehogy sem sikerül:(

Hogy lehet küldetést törölni? Vagy időugrást csinálni?:))))
  • RatBaG #6475
    egy kérdés:
    az egérgyorsítást ki lehet valahogy kapcsolni? (egyébként ki van, de a játékban mégis benne van)
  • syberia2
    Nem láttam az előző linket, de itt mutat játékbeli képet h hol van:
  • brucsuzda
    Köszi :D
  • doggy90
    itt nezz korul
  • brucsuzda
    Szeretnék 1 kis segítséget kérni.
    Össze szeretném gyűjteni a tollakat (mind a 100 darabot) de kéne valami térkép amivel könnyebb lenne összeszedni. Nem tudtok véletlenül 1 ilyet?
  • CroftManor
    ja, nekem is xboxon van meg :) imádom
  • syberia2
    Nagyon jó
  • Atkamon
    Ja, képzelem... :D
  • MerlinW
    Ebből 1,4 milliót PC-re:)
  • grebber
    9 milliónál is több db-ot adtak el a gameből nem rossz!
  • davidka003
    Tűz fölé kell menni és akkor kapsz egy löketet de ezt el is mondja.
  • Rolka7
    Legyenszíves válaszolni valaki!!!!!!
  • Rolka7
    Sziasztok!

Amikor da Vinci szárnyaival kell menni, akkor melyik gombokkal kell irányítani(pc-n)?
    Mert én mindig lezuhanok(a w-t és a s-et, de azon kívül).
  • JethroHUN
    iphone verzióval? nem x)
  • szabii98
    Havernak megvan az első résznek a demója, most raknám rá az én telómra is(mert telóra is van:P)
    Valaki játszott már vele?
  • Lorant999
    szerintem ez a játék nagyon jó.
    ahhoz hasonlítva h mostanában a játékok maximum 4-5 órásak,ezt elsőre 25 óra körül vittem végig...
    szóval erre még én se sajnálom a 7-8 ezer FT-t

grafika 10/10
    hangulat11/10 :)
    zene 10/10
  • mike01010101
    Elkezdtem jatszani ujra az elso resszel es mivel tetszik, tegnap megvettem ebay-rol 13$-ert (szallitasi ktg-gel egyutt).
  • CroftManor
    "Többen vannak biztos mint akik megvették"
    hát aki meg nem vette meg, az már rég letöltötte és ezért nem fogja megvenni
  • syberia2
    Én már két és fél hónapja napi rendszerességgel leülök mellé egy órára minden nap, szerintem megér 7000-t
  • Atkamon
    Hát arra még várhatsz... De ez mondjuk pont olyan játék, ami megéri az árát.
  • grebber
    Többen vannak biztos mint akik megvették!
    Majd valami akcióban 1500-ért esetleg!
  • CroftManor
    "aki még nem vette meg, annak érdemes még várnia kicsit".. Hát ki az aki még nem vette meg? xD
  • szabii98
    ja:DDD
    akk ok
  • elitehun
    Mivel az csak x360-ra meg PS3-ra jön és a PC-s verzióban amúgy is benne vannak a DLC-k ezért ne várd meg
  • grebber
    PC-re ha jól olvastam nem lesz ilyen kiadás!
  • Atkamon
    Mindenképpen vedd meg szerintem, vétek kihagyni ezt a játékot.
  • szabii98
    Jól hangzik(Y)
    Szerintetek már várjam meg azt, vagy vegyem meg most?:P
  • grebber
    Új kiadással jelentkezik az Assassin's Creed II
  • Lorant999
    az 1. részbe az volt a jó ,hogy amikor kinyirtunk vkit akkor toll :)
    de sztem is sokkal jobb ez mint az 1
    nem is kell sokat (annyira) mászkálni
  • syberia2
  • mike01010101
    Annyira tetszett az AC2 hogy elkezdtem jatszani az elso resszel ami azelott nem jott be egyaltalan. Es most mar nagyon tetszik az is.
    Sokkal nehezebb mint a 2. resz. Ti nem igy latjatok? A 2. reszt az uszas mint menekules, a duplapenges kivegzes, a tetorol lerantas, a tolvajok es kurvak felberelelese, a fustbomba es fejleszetett tomegbevegyules nagyon megkonnyitett. Az elso resz mar-mar frusztraloan nehez (nekem).
    A fejleszetett tomegbevegyulest es a duplapenget el tudnam kepzelni az elsoben is.
  • syberia2
    :D:D
  • Lorant999
    kösz, má végigtoltam :)
    :D
  • Ádesz
    Igen köszi tudtál csak érdekes hogy egyből a legmagasabb toronyhoz kell menni és nem kipucolni a többit... Na mind1. További jó játékot mindenkinek.
  • gfreak
    na nekem nagy a szám, aztán miket félreütöttem :DDD sebaj, nyolc óra daráló után ez így is elég pofás lett xD
  • gfreak
    Lórika az isten szerelmére gyönyörű gyermekem, tanuljál már egy kicsit fogalmazni mielőtt nekilátsz fórumozni, mert a Grétsy itt zokog az egyik fülembe, a Lőrincze meg a másikba :DDD

Atkamon meg jól beszél (és mégcsak nem is sokat :D ) zsóval a wareztiopik csodálatos világa egyetlen kis kattintásnyira van tőletek, a mágikus '(warez topik kattint ide)' felirat mögött rejtőzködik...szóval uzsgyi be a nyúl üregébe, és mindjárt a jó heylen is kérdezősködhettek, ahol aztán válaszokat is kaptok, meg simit a gondolkodástól túlhevült kis buksitokra (csak tudnám hogy a viharban fogjátok ti megoldani a rejtvényeket ingame? :DDD )
  • Lorant999
    ádesz tudtam segíteni ?
  • Lorant999
    jaa bocs de itt volt a telepítés :)
    am régen nem az volt h ''uborka''
  • Atkamon
    Warez problémákkal menjetek a warez topicba, köszi.