7877
-
#6476 Sziasztok!
Sajna bevállaltam egy küldetést, 3 levelet kell széthordani a térkép legszéleire 2 perc alatt, de sehogy sem sikerül:(
Hogy lehet küldetést törölni? Vagy időugrást csinálni?:)))) -
#6475 egy kérdés:
az egérgyorsítást ki lehet valahogy kapcsolni? (egyébként ki van, de a játékban mégis benne van) -
syberia2 #6474 Nem láttam az előző linket, de itt mutat játékbeli képet h hol van:
-
brucsuzda #6473 Köszi :D -
doggy90 #6472 itt nezz korul -
brucsuzda #6471 Szeretnék 1 kis segítséget kérni.
Össze szeretném gyűjteni a tollakat (mind a 100 darabot) de kéne valami térkép amivel könnyebb lenne összeszedni. Nem tudtok véletlenül 1 ilyet? -
#6470 ja, nekem is xboxon van meg :) imádom -
syberia2 #6469 Nagyon jó -
#6468 Ja, képzelem... :D -
#6467 Ebből 1,4 milliót PC-re:) -
#6466 9 milliónál is több db-ot adtak el a gameből nem rossz! -
#6465 Tűz fölé kell menni és akkor kapsz egy löketet de ezt el is mondja. -
Rolka7 #6464 Legyenszíves válaszolni valaki!!!!!! -
Rolka7 #6463 Sziasztok!
Amikor da Vinci szárnyaival kell menni, akkor melyik gombokkal kell irányítani(pc-n)?
Mert én mindig lezuhanok(a w-t és a s-et, de azon kívül).
-
#6462 iphone verzióval? nem x) -
#6461 Havernak megvan az első résznek a demója, most raknám rá az én telómra is(mert telóra is van:P)
Valaki játszott már vele? -
Lorant999 #6460 szerintem ez a játék nagyon jó.
ahhoz hasonlítva h mostanában a játékok maximum 4-5 órásak,ezt elsőre 25 óra körül vittem végig...
szóval erre még én se sajnálom a 7-8 ezer FT-t
grafika 10/10
hangulat11/10 :)
zene 10/10 -
mike01010101 #6459 Elkezdtem jatszani ujra az elso resszel es mivel tetszik, tegnap megvettem ebay-rol 13$-ert (szallitasi ktg-gel egyutt). -
#6458 "Többen vannak biztos mint akik megvették"
hát aki meg nem vette meg, az már rég letöltötte és ezért nem fogja megvenni -
syberia2 #6457 Én már két és fél hónapja napi rendszerességgel leülök mellé egy órára minden nap, szerintem megér 7000-t -
#6456 Hát arra még várhatsz... De ez mondjuk pont olyan játék, ami megéri az árát. -
#6455 Többen vannak biztos mint akik megvették!
Majd valami akcióban 1500-ért esetleg! -
#6454 "aki még nem vette meg, annak érdemes még várnia kicsit".. Hát ki az aki még nem vette meg? xD -
#6453 ja:DDD
akk ok -
#6452 Mivel az csak x360-ra meg PS3-ra jön és a PC-s verzióban amúgy is benne vannak a DLC-k ezért ne várd meg -
#6451 PC-re ha jól olvastam nem lesz ilyen kiadás! -
#6450 Mindenképpen vedd meg szerintem, vétek kihagyni ezt a játékot. -
#6449 Jól hangzik(Y)
Szerintetek már várjam meg azt, vagy vegyem meg most?:P -
#6448 Új kiadással jelentkezik az Assassin's Creed II -
Lorant999 #6447 az 1. részbe az volt a jó ,hogy amikor kinyirtunk vkit akkor toll :)
de sztem is sokkal jobb ez mint az 1
nem is kell sokat (annyira) mászkálni -
syberia2 #6446 -
mike01010101 #6445 Annyira tetszett az AC2 hogy elkezdtem jatszani az elso resszel ami azelott nem jott be egyaltalan. Es most mar nagyon tetszik az is.
Sokkal nehezebb mint a 2. resz. Ti nem igy latjatok? A 2. reszt az uszas mint menekules, a duplapenges kivegzes, a tetorol lerantas, a tolvajok es kurvak felberelelese, a fustbomba es fejleszetett tomegbevegyules nagyon megkonnyitett. Az elso resz mar-mar frusztraloan nehez (nekem).
A fejleszetett tomegbevegyulest es a duplapenget el tudnam kepzelni az elsoben is. -
syberia2 #6444 :D:D -
Lorant999 #6443 kösz, má végigtoltam :)
:D
-
Ádesz #6442 Igen köszi tudtál csak érdekes hogy egyből a legmagasabb toronyhoz kell menni és nem kipucolni a többit... Na mind1. További jó játékot mindenkinek. -
#6441 na nekem nagy a szám, aztán miket félreütöttem :DDD sebaj, nyolc óra daráló után ez így is elég pofás lett xD -
#6440 Lórika az isten szerelmére gyönyörű gyermekem, tanuljál már egy kicsit fogalmazni mielőtt nekilátsz fórumozni, mert a Grétsy itt zokog az egyik fülembe, a Lőrincze meg a másikba :DDD
Atkamon meg jól beszél (és mégcsak nem is sokat :D ) zsóval a wareztiopik csodálatos világa egyetlen kis kattintásnyira van tőletek, a mágikus '(warez topik kattint ide)' felirat mögött rejtőzködik...szóval uzsgyi be a nyúl üregébe, és mindjárt a jó heylen is kérdezősködhettek, ahol aztán válaszokat is kaptok, meg simit a gondolkodástól túlhevült kis buksitokra (csak tudnám hogy a viharban fogjátok ti megoldani a rejtvényeket ingame? :DDD ) -
Lorant999 #6439 ádesz tudtam segíteni ? -
Lorant999 #6438 jaa bocs de itt volt a telepítés :)
am régen nem az volt h ''uborka'' -
#6437 Warez problémákkal menjetek a warez topicba, köszi.