4747
-
#582 Aki próbálta már a Battlefield 2- ben a Cobra + pilóta + lövész lehetőségeket az már érezheti milyen lesz majd a két játékos 1 gépben felállás - állati jó. A hab a tortán, hogy az Apache hasolnó autotrimmel rendelkezik mint az Eagle. Egyszóval könnyű lesz vezetni. Ha végre kijön majd a DCS-hez az A-10 és az AH-64, akkor leszek majd igazán boldog. Ráadásul az A-10C már tényleg a 21. század szájíze.
Jó ez a Kamov is, no de egy Varacskossal megámogatott Rézbőrű az az igazi TŰZERŐ :D -
#581 CPU controll az egy érdekes progi... sokan hisznek benne, aki meg úgy érti is mi az hogy SMP alkalmazás, az inkább a bios felé nyúl hátha lehet az fsb-t emelni jobban.
Nekem példul FC-ben attól szünt meg a rángatódzás, (ami valljuk be még nagyon jó gépen is előjön) hogy fut az utorrent ami "bökdösi" a vinyót..
Mondjuk ez lehet azért hatásos mert notebook vinyóm van, és az hajlamos a fordító bója után leejteni a fordulatot és beköpni a gyertyát egy rossz öblítés miatt... tuti... -
#580 Köszi! Sikerült... -
#579 Szép ez a játék, de úgynézki ráérek vele játszani 2-3 év múlva ha megint gépet fejlesztek :) Majd azért még megpróbálom ezt a CPU kontrollt, de rajtam nem +15 fps fog segíteni :D -
#578 Részletes leírás az első oldalakon, itt a topkban. -
-
#576 Srácok, volt már arról szó hogy, hogyan lehet átlőni az X52-vel azt hogy ne a pici csúszkán legyen a Collectiv? Nem találtam a játékban, vagy legalább is nem tudtam állítani...
Ha nem, akkor tud valaki segíteni ebben?
Köszi előre is... -
maori721 #575 Ez az első ilyen komolyabb szimulátoros játékom.Amugy egy régi játékal szoktam játszani:Commanche 4 -el:)Egyébként imádom a repülést és repgépeket is!Ezért kértem segitséget itt a játék instalálásához ,elinditásához.Amugy meg van a IL-2 ill Lock On is. -
#574 Milyen repszimekkel nyomattad eddig? -
maori721 #573 Sziasztok!
Most töltötem le a játékot.Tudna valaki segiteni abban,hogy mit is kell tennem azért,hogy a játékal tudjak játszani?Kicsit nekem bonyolultnak tünik a játék inditása.Hogyan is kell egészpontosan lépésről lépésre?
Köszönöm a segitséget! -
Solt #572 A 31-es hibakód azt jelzi, hogy már fent van! Eltávolítod programon belülről a SF-t, majd az eszközkezelőből is eltávolítod az anti SF divert, és újraindítasz! Felteszed újból a leírt procedúrák szerint... a kék halál sajnos velejárója! Néha eszébe jut, néha nem! :( A lényeg, hogy mindent rendszergazdaként csinálj... Nálam működik rendesen... -
#571 Meg tudja nekem mondani valaki hogy 32bites vista alatt is elindul-e a game?Mert mindent ugyan ugy csinálok mint XP alatt de most kékhalál lesz a dologbol.És az ASF-et se tudom rendeszen az eszközkezelöbe feltenni, valami 31-es kodra hivatkozik hibaként. -
#570 Egyébként most hogy már jó ideje nyomom a BS-t, totál nem értem mi tartott ennyi ideig nekik... ha úgy hiszitek hogy a talaj meg a sok extra textúrát Edéék gyártották akkor rossz nyomon vagytok.. emlékszek volt vmi MOD team ami bedolgozott nekik.
-
#569 Én jobban örültem volna mondjuk egy fullos Su-25-nek (natúr A)
A-10C kabin
Apache se rossz gondolat csak hát akkor is az irányítása érdekes lenne:)
Emlékszek a DI csinált annó Hind, meg Apache szimut amiben ez a rész úgy volt megoldva hogy ha az ember pilóta volt akkor, a célzást, célfelkutatást az AI oldotta meg és bemondta hogy mit talált... az volt az igaz!
mucsigivjúú szoldzser!! -
#568 Úgy tűnik, hogy hivatalosan az A-10C (igen C mint Cecil) lesz a következő gép.
http://forums.eagle.ru/showpost.php?p=562844&postcount=9
http://forums.eagle.ru/showpost.php?p=562893&postcount=12
Végre egy jó döntés.
Az "A" szerintem a Lonciban (1.02) a legjobban lemodellezett gép.
Hülyeség lett volna kiadni azt (gyakorlatilag újra).
Nna addig a 2 évig marad a BS és az FF. -
#567 Ugyan nagyon pici az esély ,de azért megkérdem...
Valaki esetleg nem tudja hol lehetne azt beállítani hogyha a billentyűről sztném adagolni a gázt, akkor azt finomabban fokozatosabban tegye a játékban.
Van olyan hogy slow keyboard speed, de ez hatástalan erre a funkcióra..
Ha valaki talált rá megoldást, ne habozzon megosztani! -
#566 Szerinten hány kill hány saját halál mellett. Mivel én nem játszok vele ez csak tipp, de van ilyen a Falconban is. -
#565 A pilot logbookban van egy olyan, hogy kill ratio ***/** .Ez miez? -
#564 Épp tegnap akadtam bele a readme-be a sounds könyvtárban, amikor az új "élethű" rotorhangot próbáltam ki. (nekem nem tetszett, úgyhogy valósághű vagy nem, kuka, marad a régi).
Így már világos, hogy az egyik demo trackben hogyan van (az a barbie nevezetű az; a másik szám, a Stop Kran meg az első hivatalos BS promó videónak a soundtrackje volt).
Arra azért kíváncsi vagyok, hogy egy hangos trackből mi lesz az AVI render után (de lehet, hogy mindjárt oda is teszem renderelődni ezt a tracket, mire felkelek, talán kész lesz vele...félig...) -
#563 HDD:\Eagle Dynamics\Ka-50\Sounds\Samples\RadioMayak\
Ide lehet betteni zenéket ( OGG vagy WAV formátumban ).
Felkell kapcsolni a lentebb látható kapcsolókat ill. bekell állítani a 125 675-ös izét.Ha tesztek be zenét akkor a Sound mappában lévő SampleDurationTable.lua -t kikell törölni ( autómatikusan újra csinálja majd a program ), hogy benne legyen a listában az új zene.Azt írja a RadioMayak_ReadMe.txt, hogy OGG-nál előfordulhat némi lassulás de ez WAV-nál nincs.
Ha már tudtátok akkor bocsánat.
-
#562 Flare hangja a lonciból ( valamelyik soundpakkban volt ).Szerintem ez is jobb mint az eredeti ;) -
#561 Új, maszek videó.Szerintem egész pofás.
-
#560 Várj meg pls, reggel 7-re hazaérek! :D -
Solt #559 Nem olyan régi az! :D
Egyébként gyönyörű dög... -
#558 Tessék mondani erre az ingyiánra is vonatkozik valamelyik usa tagállam régi rendelete, hogy 3 vagy több indián már csoportosulásnak számit és felszólitás nélkül közéjük lehet lőni? :) -
#557 Azért ez az ingyián ottvan a szeren.
-
#556 Innen tölthető. -
#555 Most indítok Server-t: HJ's Playgroud
Tesztelés:
Gunships (Mi-24, Mi-28, Ka-50, Ka-52, AH-64A+D, AH-1) és Planes (MiG-29A, F-15C, A-10A, Su-25T) -
#554 már nem tölthető.. -
#553 Némileg valósághűbb rotorhang innen ! -
#552 moderátorok topicba írsz, hogy ezen és ezen a linken lévő bannert tegyék ki ebbe és ebbe a topicba. (topicot asszem lehet linkelni.) -
#551 Jaaaa.Látod azt észre sem vettem.
-
#550 Elején írogatta valaki ezt h default könyvtárba kell tenni csak úgy jó.. vagy valami ilyesmi. -
#549 Emberek.Mit kell tenni, hogy egy qrva bannert kitegyenek a tápigba? -
#548 Én simán a D partícíóra tettem a "Eagle Dynamics" mappába.
De miért is nemenne? -
#547 Sziasztok! :) Feltettem énis. Nekem továbbra is EECH, de majd ha lesz időm megpróbálom befűteni a motorokat.
Te írtad hogy nem vagy hajlandó default könyvtárba rakni a proggit?? Nos én nem oda tettem, hanem egy F nek becézett vinyóra, de csak annyit csináltam, hogy a C betűt átírtam F re (tehát csinált egy program filest stb) és így megy. -
Solt #546 A force feedback is FC. Akinek Saitek Cyborg Evo force, vagy egyéb force feedback joya van, annál csak akkor működik a trimmelés, ha az iniben letíltja a force feedback-et! :) -
#545 Pár észrevétel:
Az újratöltés, külső áramforrás, és egyebek a bázison csak úgy műkszenek ha kinyitod a kabin ajtót!
A mission editor tök ugyanaz mint FC-ben, +megvan toldva némi triggereléssel mint az armed assult-ban.
Egy nagy - ugyanis nem lehet bekapcsolni a térképnél hogy valós világot mutassa felülről ami azért lenne jó, hogy amikor pakolgatja az unitokat az ember, akkor ne egymásra rakja őket. ez el van cseszve.... de rendesen
-
#544 Nekem mondhatod, ha nem fut^^
Na majd újvassal^^ -
Solt #543 Én kinyomtattam a ramp start leírást, ölbe vettem és hajrá! :) Harmadjára már nem kellett... az már más, hogy most el sem tudnám kezdeni... :(