4747

Digital Combat Simulator

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

Hasznos linkek

• HungaroJET
    Aki próbálta már a Battlefield 2- ben a Cobra + pilóta + lövész lehetőségeket az már érezheti milyen lesz majd a két játékos 1 gépben felállás - állati jó. A hab a tortán, hogy az Apache hasolnó autotrimmel rendelkezik mint az Eagle. Egyszóval könnyű lesz vezetni. Ha végre kijön majd a DCS-hez az A-10 és az AH-64, akkor leszek majd igazán boldog. Ráadásul az A-10C már tényleg a 21. század szájíze.

Jó ez a Kamov is, no de egy Varacskossal megámogatott Rézbőrű az az igazi TŰZERŐ :D
  • polluxware
    CPU controll az egy érdekes progi... sokan hisznek benne, aki meg úgy érti is mi az hogy SMP alkalmazás, az inkább a bios felé nyúl hátha lehet az fsb-t emelni jobban.

Nekem példul FC-ben attól szünt meg a rángatódzás, (ami valljuk be még nagyon jó gépen is előjön) hogy fut az utorrent ami "bökdösi" a vinyót..

Mondjuk ez lehet azért hatásos mert notebook vinyóm van, és az hajlamos a fordító bója után leejteni a fordulatot és beköpni a gyertyát egy rossz öblítés miatt... tuti...
  • DonZorro
    Köszi! Sikerült...
  • Gyöször
    Szép ez a játék, de úgynézki ráérek vele játszani 2-3 év múlva ha megint gépet fejlesztek :) Majd azért még megpróbálom ezt a CPU kontrollt, de rajtam nem +15 fps fog segíteni :D
  • L Viper #578
    Részletes leírás az első oldalakon, itt a topkban.
  • LeonSilver

• DonZorro
    Srácok, volt már arról szó hogy, hogyan lehet átlőni az X52-vel azt hogy ne a pici csúszkán legyen a Collectiv? Nem találtam a játékban, vagy legalább is nem tudtam állítani...
    Ha nem, akkor tud valaki segíteni ebben?
    Köszi előre is...
  • maori721
    Ez az első ilyen komolyabb szimulátoros játékom.Amugy egy régi játékal szoktam játszani:Commanche 4 -el:)Egyébként imádom a repülést és repgépeket is!Ezért kértem segitséget itt a játék instalálásához ,elinditásához.Amugy meg van a IL-2 ill Lock On is.
  • polluxware
    Milyen repszimekkel nyomattad eddig?
  • maori721
    Sziasztok!

Most töltötem le a játékot.Tudna valaki segiteni abban,hogy mit is kell tennem azért,hogy a játékal tudjak játszani?Kicsit nekem bonyolultnak tünik a játék inditása.Hogyan is kell egészpontosan lépésről lépésre?
    Köszönöm a segitséget!
  • Solt
    A 31-es hibakód azt jelzi, hogy már fent van! Eltávolítod programon belülről a SF-t, majd az eszközkezelőből is eltávolítod az anti SF divert, és újraindítasz! Felteszed újból a leírt procedúrák szerint... a kék halál sajnos velejárója! Néha eszébe jut, néha nem! :( A lényeg, hogy mindent rendszergazdaként csinálj... Nálam működik rendesen...
  • repvez
    Meg tudja nekem mondani valaki hogy 32bites vista alatt is elindul-e a game?Mert mindent ugyan ugy csinálok mint XP alatt de most kékhalál lesz a dologbol.És az ASF-et se tudom rendeszen az eszközkezelöbe feltenni, valami 31-es kodra hivatkozik hibaként.
  • polluxware
    Egyébként most hogy már jó ideje nyomom a BS-t, totál nem értem mi tartott ennyi ideig nekik... ha úgy hiszitek hogy a talaj meg a sok extra textúrát Edéék gyártották akkor rossz nyomon vagytok.. emlékszek volt vmi MOD team ami bedolgozott nekik.

• polluxware
    Én jobban örültem volna mondjuk egy fullos Su-25-nek (natúr A)

A-10C kabin

Apache se rossz gondolat csak hát akkor is az irányítása érdekes lenne:)

Emlékszek a DI csinált annó Hind, meg Apache szimut amiben ez a rész úgy volt megoldva hogy ha az ember pilóta volt akkor, a célzást, célfelkutatást az AI oldotta meg és bemondta hogy mit talált... az volt az igaz!

mucsigivjúú szoldzser!!
  • Buren
    Úgy tűnik, hogy hivatalosan az A-10C (igen C mint Cecil) lesz a következő gép.

http://forums.eagle.ru/showpost.php?p=562844&postcount=9
    http://forums.eagle.ru/showpost.php?p=562893&postcount=12

Végre egy jó döntés.

Az "A" szerintem a Lonciban (1.02) a legjobban lemodellezett gép.

Hülyeség lett volna kiadni azt (gyakorlatilag újra).

Nna addig a 2 évig marad a BS és az FF.
  • polluxware
    Ugyan nagyon pici az esély ,de azért megkérdem...

Valaki esetleg nem tudja hol lehetne azt beállítani hogyha a billentyűről sztném adagolni a gázt, akkor azt finomabban fokozatosabban tegye a játékban.

Van olyan hogy slow keyboard speed, de ez hatástalan erre a funkcióra..

Ha valaki talált rá megoldást, ne habozzon megosztani!
  • Molnibalage
    Szerinten hány kill hány saját halál mellett. Mivel én nem játszok vele ez csak tipp, de van ilyen a Falconban is.
  • LeonSilver
    A pilot logbookban van egy olyan, hogy kill ratio ***/** .Ez miez?
  • sure
    Épp tegnap akadtam bele a readme-be a sounds könyvtárban, amikor az új "élethű" rotorhangot próbáltam ki. (nekem nem tetszett, úgyhogy valósághű vagy nem, kuka, marad a régi).

Így már világos, hogy az egyik demo trackben hogyan van (az a barbie nevezetű az; a másik szám, a Stop Kran meg az első hivatalos BS promó videónak a soundtrackje volt).

Arra azért kíváncsi vagyok, hogy egy hangos trackből mi lesz az AVI render után (de lehet, hogy mindjárt oda is teszem renderelődni ezt a tracket, mire felkelek, talán kész lesz vele...félig...)
  • LeonSilver
    HDD:\Eagle Dynamics\Ka-50\Sounds\Samples\RadioMayak\

Ide lehet betteni zenéket ( OGG vagy WAV formátumban ).
    Felkell kapcsolni a lentebb látható kapcsolókat ill. bekell állítani a 125 675-ös izét.Ha tesztek be zenét akkor a Sound mappában lévő SampleDurationTable.lua -t kikell törölni ( autómatikusan újra csinálja majd a program ), hogy benne legyen a listában az új zene.Azt írja a RadioMayak_ReadMe.txt, hogy OGG-nál előfordulhat némi lassulás de ez WAV-nál nincs.

Ha már tudtátok akkor bocsánat.

• LeonSilver
    Flare hangja a lonciból ( valamelyik soundpakkban volt ).Szerintem ez is jobb mint az eredeti ;)
  • LeonSilver
    Új, maszek videó.Szerintem egész pofás.
  • sure
    Várj meg pls, reggel 7-re hazaérek! :D
  • Solt
    Nem olyan régi az! :D

Egyébként gyönyörű dög...
  • Gundark 1 1
    Tessék mondani erre az ingyiánra is vonatkozik valamelyik usa tagállam régi rendelete, hogy 3 vagy több indián már csoportosulásnak számit és felszólitás nélkül közéjük lehet lőni? :)
  • LeonSilver
    Azért ez az ingyián ottvan a szeren.

• LeonSilver
    Innen tölthető.
  • HungaroJET
    Most indítok Server-t: HJ's Playgroud

Tesztelés:
    Gunships (Mi-24, Mi-28, Ka-50, Ka-52, AH-64A+D, AH-1) és Planes (MiG-29A, F-15C, A-10A, Su-25T)
  • Gyöször
    már nem tölthető..
  • LeonSilver
    Némileg valósághűbb rotorhang innen !
  • Bucser
    moderátorok topicba írsz, hogy ezen és ezen a linken lévő bannert tegyék ki ebbe és ebbe a topicba. (topicot asszem lehet linkelni.)
  • LeonSilver
    Jaaaa.Látod azt észre sem vettem.
  • Gyöször
    Elején írogatta valaki ezt h default könyvtárba kell tenni csak úgy jó.. vagy valami ilyesmi.
  • LeonSilver
    Emberek.Mit kell tenni, hogy egy qrva bannert kitegyenek a tápigba?
  • LeonSilver
    Én simán a D partícíóra tettem a "Eagle Dynamics" mappába.
    De miért is nemenne?
  • Gyöször
    Sziasztok! :) Feltettem énis. Nekem továbbra is EECH, de majd ha lesz időm megpróbálom befűteni a motorokat.
    Te írtad hogy nem vagy hajlandó default könyvtárba rakni a proggit?? Nos én nem oda tettem, hanem egy F nek becézett vinyóra, de csak annyit csináltam, hogy a C betűt átírtam F re (tehát csinált egy program filest stb) és így megy.
  • Solt
    A force feedback is FC. Akinek Saitek Cyborg Evo force, vagy egyéb force feedback joya van, annál csak akkor működik a trimmelés, ha az iniben letíltja a force feedback-et! :)
  • polluxware
    Pár észrevétel:

Az újratöltés, külső áramforrás, és egyebek a bázison csak úgy műkszenek ha kinyitod a kabin ajtót!

A mission editor tök ugyanaz mint FC-ben, +megvan toldva némi triggereléssel mint az armed assult-ban.

Egy nagy - ugyanis nem lehet bekapcsolni a térképnél hogy valós világot mutassa felülről ami azért lenne jó, hogy amikor pakolgatja az unitokat az ember, akkor ne egymásra rakja őket. ez el van cseszve.... de rendesen
  • Scottt
    Nekem mondhatod, ha nem fut^^
    Na majd újvassal^^
  • Solt
    Én kinyomtattam a ramp start leírást, ölbe vettem és hajrá! :) Harmadjára már nem kellett... az már más, hogy most el sem tudnám kezdeni... :(