4747
-
Wampa #462 Mármint itt -
Wampa #461 " A speciális egységek műveletei során a rejve operálás a lényeg"
Ja,ja....kivéve mikor nem.Vagy kivéve mikor a nagy rejtve operálás közben már nincsennek rejtve.Mert akkor a szaladjunk ahogy birunk,meg lőjjünk azzal amik van lép életbe.Kivonáskor se egy árva helikopter megy értük.
Itt is éppen nem használnak légi fedezetet.
-
#460 Spec foce támogató helikopter? Ilyen hülyeséget - már bocsánat - az életben ritkán hallani. A speciális egységek műveletei során a rejve operálás a lényeg. A heli ettől messze van és felesleges is. Ahova heli kéne ott a kis létszámú - 4-8 fős - egységeknek már régen rossz. Mellesleg minek egy olyan cuccra 12 (!!) db harckocsi elleni raketta? Szó sincs erről. Ez pont olyan csatatéri heli, mint az AH-64. -
#459 Én úgy tudom, hogy a következő modul a Hog lesz, utána pedig a FCR nélküli Apache. (9 havonta fognak megjelenni a gépek az 5 éves terv szerint )
A HIND-et meg a HAVOC-ot addig is tudjuk nyúzni az EECH-ban. (igaz előbbihez befejezhetné már arneh a fülkét ) -
gsg16 #458 hát igen,egy új HIND,vagy egy MIL28 szimulátor,lehet hogy sikeresebb lenne.a BS-ot lehet hogy reklám ajándéknak szánták.ha valaki vesz egy ilyen helikoptert,az megkapja a programot grátisz. -
#457 Nemvok rá büszke... Tudod mielőtt elkezdtem volna itt fórumozgatni, nemnagyon volt rá lehetőségem hogy külföldről rendelgessem a progit, viszont nagyon megtetszett az amit SIMHQ-n írtak a su-25t-ről szóval addig szenvedtem vele míg elindult (külföldi segítséggel persze:)
Aki teheti azért vegye meg, mert bőven megéri az árát..
Nekem példul mai napig jobban esik repkedni a 25T-vel mint ezzel a helivel. Használhatóbb fegyverterhelés, és egyebek szempontjából...
Ezt valki írta is már előttem hogy ez spec force támogató heli, nem csatagép mint példul a mi-24 hind. -
sindelnet #456 A nem eredeti FC-t,kétfajta módon is működésre lehet bírni.
Az egyik,amit itthon Polluxware kollegánk publikált sok embernél működik.
Már csak ezért is érdemes Vele jóba lenned...:) -
Solt #455 Bukfenc megvolt, de elég nehezen szedtem össze utána... fél percig csipogott és villogott minden! :)) -
#454 Nekem az FC eddig is működött minden sallang nélkül..
antistarfoccer se kell hozzá
-
#453 1) Szinténmuzsikus (Lokkon eredeti, FC eredeti *2, BS eredeti lesz ha kijön EU-ba is )
-
#452 1.Ha a SF kiiktatására gondolsz akkor elképzelhető, hogy ha már a BS működik akkor utána az FC is fog. Viszont mindenkinek javaslom, hogy aki pár év múlva is szimezni szeretne az VEGYE is meg a programokat !
Nehogy most az ED "megsértődjön" és eltűnjön a piacról, hogy így felcseszték Őket a tuti biztosnak hitt SF védelem kijátszása miatt.
Nekem eredeti FC-m van. A BS is az lesz, ha kijön a nemzetközi verzió.
2.Előbb utóbb össze lesz gyúrva a két program. A szebb 3D BS file-k beépíthetők azonnal az FC-ben. DE mivel a BS tisztán LUA scriptes ez simám, még könnyebben MODolható. Csak idő kérdése átnézni, megérteni és átírni a dolgokat.
A repülőgépek matekja, repmodellja hiányzik a BS-ből, de majd megnézem át lehet-e hozni FC-ből.
Több arra utaló jel is van, hogy már készülnek a következő addon az A-10 beépítésére a LUA file-k-ben.
Mellesleg az ÖSSZES gyári FC repülőgép benne van a BS-ben mint "human" azaz vezethető, de több feltételnek is teljesülnie kell, hogy valóban így legyen.
Jelenleg ott tartok, hogy Harrier GR9 benne a játékban teljes fegyverzettel. Repülhető a többi helikopter Ka-50 fülkével. Kissé fárasztó volt az a kb. 10 óra amit próbálkoztam, de úgy tűnik jó lesz. Minden gépnek külön fizikája van tehát pl. majd a Hind-ot kissé lomhábra kell venni. Tömeg, teljesítmény, fordulékonyság, Stb. A valós fülkék kialakítása sem lesz probléma viszont annál időigényesebb. :( -
gsg16 #451 én az első telepítési leírást,amit láttam,az úgy kezdődött,hogy telepíteni kell az FC-t,mert kell hozzá. -
#450 Ez tökéletes.
a piros és feketecsillagozást meg hagyjuk meg alsótagozatos tanárnéniknek. (akinek van az ismeretségében alsótagozatos tanárnéni kérem ne sértődjön meg, nem lekommunistázni kívántam). -
bgabor #449 Oké. -
#448 Egy fontos kérdés!
Telepítésnél a választható opciókról nem tudja valki hogy mi micsoda?
úgyértem az
1. black shark telepítése
2.?
3.?
4.?
5.(acrobat reader asszem)
6.directx9c -
#447 Nekem sikerült bukfencet csinálni, de totál nincs értelme harci helyzetben, másrészről rettentő nagy az esély hogy összeakadnak az alsó és felső rotorlapátok..
Tehát ha a repmodell-t kérded arra nem lehet panasz, kellően nehéz repkedni vele... példul a vortex ring tökéletesen létrejön hirtelen gáz levételnél gyors lassítás során. Először elkezd remegni a gép majd hiába nyomod a gázt már nem lehet visszahozni lebegésbe ugyanis a turbinákat is lefolytja...
Egyébként valki említette hogy nem lehet mással repkedni, én azért ajánlom a figyelmetekben a World\ könyvtár textures részénél a Su-25T, 39 kabinok tömörített textúra csomagjait (cdd).. 20-25 megás dolgok... nem értem miért is vannak benne.
-
#446 1. nem
2. nem
gsg1.6 -nak volt ez csak spanyolviasz felfedezése, mióta a projekt nem Black Shark (AKA Lock On 1.2), hanem DCS, azóta sulykolva van, hogy ez egy különálló program. -
#445 Azért nemkéne ilyen szinten ismeretlenül leszólni a másikat.. Azt mondod neked csípi a szemed a veres csillag ami ez esetben ezen a fórumon nem fogható fel másként mint egy natúr felségjel.
Szemethunyok a beszólásod felett mert békeszerető ember vok, úgyhogy megbocsájtok, és utolsó szó a (sértett jogán) tényleg hagyjuk abba ezt a vitát... Tiszteletben tartom a viszolygásod ettől a jelképtől -
gsg16 #444 nekem eredetiben van meg az FC,de vannak itt többen,akiknek sikerült elindítani a másolt verziót,ők szerintem szívesen elmondják,hogy csinálták.nekem anno nem sikerült.most meg csak egyszerűen elfelejtettem feltenni előtte a FC-et,és így is simán elindúlt. -
Caterpillar #443 Én egy bukfencet megmerészeltem alkotni.. Igazából sarkosan minden gond nélkül megcsinálta.. Gyakorlatilag amit én ott küzdöttem az összeszedésével nah az nem volt pitlák! -
bgabor #442 Ezzel a módszerrel a nem eredeti FC-t is működésre lehet bírni?
Egyfajta merged install lesz, mint anno a sturmoviknál, ha felrakod az Fc mellé a BS-t? -
bgabor #441 Ha megfigyelted senkinek se a gép oldalán látható csillaggal volt a gondja, mert az a hitelesség miatt kell. Azzal volt a gond hogy egyesek szerettek volna mégegy bazinagy vörös csillagot a helikopter mellé, a bannerba. Az IL-2 topic bannerjében pedig nincsen vörös csillag. Az IL-2 játék logója van benne a topic bannerjében. Sajnos a hülye orosz fejlesztők szükségét érezték, hogy a játék logójába belecsempésszék a vörös csillagot. Marhára nem ugyanaz mint kirakni egyet külön, jól láthatóan. -
#440 #434 & #436
Itt a bűnös ni -->
( M270 MLRS ) -
gsg16 #439 persze a starforce védelem miatti procedúrát végig kell csinálni,de működik. -
gsg16 #438 ma arra jöttem rá,hogy nem kell a FC a játékhoz.windows újratelepítés után először a BS-t tettem fel,és elfelejtettem előtte a FC-et feltenni.simán elindúlt a játék,és megy is szépen. -
#437 Csinált már valaki orsót vagy bukfencet a játékban? -
#436 Tüzérségi vagy rakétatámadás? -
#435 Cseréld ki a bal alsó Hokumot a Kamov-os és az ED-s logóval és jó lesz szerintem. -
#434 Füzér bomba avaty arty-nak köszönheted ezt a remek kis ébresztőt?Gépnek nem lett semmi baja?:) -
#433 -
#432 Na ebben van az igazság!!! -
#431 JA Bucsi, mivel az egész kép sárgás árnyalatú, ezért sz.v.sz az sárgás keret jobb lenne. Csak tegyetek mér pontot az ÜGY végére. -
#430 Szerintem is fárasztó már ez az egész. Így jó ahogy van. Akinek nem tetszik csukja be a szemét és ne járjon Árpád sávos lobogós Weboldalra sem ha csípi a szemét vagy a "Magyarságát" a sok "jelkép". Ez Mind a Magyarok Történelemének része, tetszik vagy sem.
Hypo JÓ lesz így,de ha még mindig habozol akkor tegyél egy olyan képet ahol oldalról látszik a Kamov a csillaggal. Ozt tegyed be a Bannert, ozt slussz-passz. -
gsg16 #429 egy viccből ekkora vitát kreálni,az nem semmi.szerintem legyen egy olyan kép a gépről a bannaerban,amin oldalról látszik,és akkor látszik az oldalán a csillag is.és ne legyen benne különálló motívumként,mint az az IL2 bannerban is látszik.ezen már ne vitázzunk,mert ez nem az a topic,ahol egymásnak kellene ugrania bárkinek is,egy vörös csillag miatt. -
#428 kérdés vörös csillaghoz fehér keretben vagy vörös csillaghoz sárga keretben? -
bgabor #427 Ha fele annyira művelt lennél, mint amekkora a szád, tudnád hogy az árpádsávos zászló a középkorban majd ötszáz évig volt az ország címerében. Tudod ez akkor volt, amikor még magyarország valamirevaló ország volt, és nem mások, törökök/osztrákok/szovjetek szolgája. Ez még sokkal azelőtt volt, mielőtt a rohadt nyilasok kisajátították volna maguknak ezt a jelképet.
És azt is tudnád hogy a vörös csillaghoz, mint a kommunizmus jelképéhez hozzávetőlegesen 90 millió ember halála köthető. Ennyi az össztermése sztálinnak, maonak, pol potnak, castronak meg a többi vörös idiótának.
Úgyhogy nem véletlenül van betiltva minden valamiravaló országban.
És ennek megfelelően azt hiszem teljesen érthető, hogy sokan nem akarják ezt a szart a topic bannerjában látni.
De gondolom te pont az a fajta emberek egyike vagy, akik tudatlanságukban és ostobaságukban Che Gevarás pólóban grasszálnak. -
#426 Mindenki ideírhatná, hogy mikor óhajt Multizni. Talán sikerülne népes társaságot összeszedve csapatban küzdeni :) Mission Description-ba legyen odaírva, hogy SG-Multi, ide pedig a fórumba a jelszó :D
-
#425 Ja.De átkell dolgozni mert így béna a heli, hogy nem látszik a felső rotor.
**--**
Zajlott az élet rendesen :) Még éppen időben léptem a távozás kiba***** mezejére :D
-
#424 Szavazzunk... -
#423 ezt tudom hogy ez lesz, nem akartam en semmi vitat gerjeszteni csak lattam hgy epp banneren godnolkodtok.
Amugy olyan ami mindenkinek tetszik olyan nincs:) talan mindegyiket kene hasznalni es valtakozik:))) igy mindenki orulhet.