4747

Digital Combat Simulator

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

Hasznos linkek

• Wampa
    Mármint itt
  • Wampa
    " A speciális egységek műveletei során a rejve operálás a lényeg"
    Ja,ja....kivéve mikor nem.Vagy kivéve mikor a nagy rejtve operálás közben már nincsennek rejtve.Mert akkor a szaladjunk ahogy birunk,meg lőjjünk azzal amik van lép életbe.Kivonáskor se egy árva helikopter megy értük.
    Itt is éppen nem használnak légi fedezetet.

• Molnibalage
    Spec foce támogató helikopter? Ilyen hülyeséget - már bocsánat - az életben ritkán hallani. A speciális egységek műveletei során a rejve operálás a lényeg. A heli ettől messze van és felesleges is. Ahova heli kéne ott a kis létszámú - 4-8 fős - egységeknek már régen rossz. Mellesleg minek egy olyan cuccra 12 (!!) db harckocsi elleni raketta? Szó sincs erről. Ez pont olyan csatatéri heli, mint az AH-64.
  • Buren
    Én úgy tudom, hogy a következő modul a Hog lesz, utána pedig a FCR nélküli Apache. (9 havonta fognak megjelenni a gépek az 5 éves terv szerint )

A HIND-et meg a HAVOC-ot addig is tudjuk nyúzni az EECH-ban. (igaz előbbihez befejezhetné már arneh a fülkét )
  • gsg16
    hát igen,egy új HIND,vagy egy MIL28 szimulátor,lehet hogy sikeresebb lenne.a BS-ot lehet hogy reklám ajándéknak szánták.ha valaki vesz egy ilyen helikoptert,az megkapja a programot grátisz.
  • polluxware
    Nemvok rá büszke... Tudod mielőtt elkezdtem volna itt fórumozgatni, nemnagyon volt rá lehetőségem hogy külföldről rendelgessem a progit, viszont nagyon megtetszett az amit SIMHQ-n írtak a su-25t-ről szóval addig szenvedtem vele míg elindult (külföldi segítséggel persze:)

Aki teheti azért vegye meg, mert bőven megéri az árát..

Nekem példul mai napig jobban esik repkedni a 25T-vel mint ezzel a helivel. Használhatóbb fegyverterhelés, és egyebek szempontjából...

Ezt valki írta is már előttem hogy ez spec force támogató heli, nem csatagép mint példul a mi-24 hind.
  • sindelnet
    A nem eredeti FC-t,kétfajta módon is működésre lehet bírni.
    Az egyik,amit itthon Polluxware kollegánk publikált sok embernél működik.
    Már csak ezért is érdemes Vele jóba lenned...:)
  • Solt
    Bukfenc megvolt, de elég nehezen szedtem össze utána... fél percig csipogott és villogott minden! :))
  • polluxware
    Nekem az FC eddig is működött minden sallang nélkül..
    antistarfoccer se kell hozzá

• LeonSilver
    1) Szinténmuzsikus (Lokkon eredeti, FC eredeti *2, BS eredeti lesz ha kijön EU-ba is )

• HungaroJET
    1.Ha a SF kiiktatására gondolsz akkor elképzelhető, hogy ha már a BS működik akkor utána az FC is fog. Viszont mindenkinek javaslom, hogy aki pár év múlva is szimezni szeretne az VEGYE is meg a programokat !
    Nehogy most az ED "megsértődjön" és eltűnjön a piacról, hogy így felcseszték Őket a tuti biztosnak hitt SF védelem kijátszása miatt.
    Nekem eredeti FC-m van. A BS is az lesz, ha kijön a nemzetközi verzió.

2.Előbb utóbb össze lesz gyúrva a két program. A szebb 3D BS file-k beépíthetők azonnal az FC-ben. DE mivel a BS tisztán LUA scriptes ez simám, még könnyebben MODolható. Csak idő kérdése átnézni, megérteni és átírni a dolgokat.
    A repülőgépek matekja, repmodellja hiányzik a BS-ből, de majd megnézem át lehet-e hozni FC-ből.
    Több arra utaló jel is van, hogy már készülnek a következő addon az A-10 beépítésére a LUA file-k-ben.
    Mellesleg az ÖSSZES gyári FC repülőgép benne van a BS-ben mint "human" azaz vezethető, de több feltételnek is teljesülnie kell, hogy valóban így legyen.

Jelenleg ott tartok, hogy Harrier GR9 benne a játékban teljes fegyverzettel. Repülhető a többi helikopter Ka-50 fülkével. Kissé fárasztó volt az a kb. 10 óra amit próbálkoztam, de úgy tűnik jó lesz. Minden gépnek külön fizikája van tehát pl. majd a Hind-ot kissé lomhábra kell venni. Tömeg, teljesítmény, fordulékonyság, Stb. A valós fülkék kialakítása sem lesz probléma viszont annál időigényesebb. :(
  • gsg16
    én az első telepítési leírást,amit láttam,az úgy kezdődött,hogy telepíteni kell az FC-t,mert kell hozzá.
  • Bucser
    Ez tökéletes.

a piros és feketecsillagozást meg hagyjuk meg alsótagozatos tanárnéniknek. (akinek van az ismeretségében alsótagozatos tanárnéni kérem ne sértődjön meg, nem lekommunistázni kívántam).
  • bgabor
    Oké.
  • polluxware
    Egy fontos kérdés!

Telepítésnél a választható opciókról nem tudja valki hogy mi micsoda?

úgyértem az

1. black shark telepítése
    2.?
    3.?
    4.?
    5.(acrobat reader asszem)
    6.directx9c
  • polluxware
    Nekem sikerült bukfencet csinálni, de totál nincs értelme harci helyzetben, másrészről rettentő nagy az esély hogy összeakadnak az alsó és felső rotorlapátok..

Tehát ha a repmodell-t kérded arra nem lehet panasz, kellően nehéz repkedni vele... példul a vortex ring tökéletesen létrejön hirtelen gáz levételnél gyors lassítás során. Először elkezd remegni a gép majd hiába nyomod a gázt már nem lehet visszahozni lebegésbe ugyanis a turbinákat is lefolytja...

Egyébként valki említette hogy nem lehet mással repkedni, én azért ajánlom a figyelmetekben a World\ könyvtár textures részénél a Su-25T, 39 kabinok tömörített textúra csomagjait (cdd).. 20-25 megás dolgok... nem értem miért is vannak benne.

• sure
    1. nem
    2. nem

gsg1.6 -nak volt ez csak spanyolviasz felfedezése, mióta a projekt nem Black Shark (AKA Lock On 1.2), hanem DCS, azóta sulykolva van, hogy ez egy különálló program.
  • polluxware
    Azért nemkéne ilyen szinten ismeretlenül leszólni a másikat.. Azt mondod neked csípi a szemed a veres csillag ami ez esetben ezen a fórumon nem fogható fel másként mint egy natúr felségjel.

Szemethunyok a beszólásod felett mert békeszerető ember vok, úgyhogy megbocsájtok, és utolsó szó a (sértett jogán) tényleg hagyjuk abba ezt a vitát... Tiszteletben tartom a viszolygásod ettől a jelképtől
  • gsg16
    nekem eredetiben van meg az FC,de vannak itt többen,akiknek sikerült elindítani a másolt verziót,ők szerintem szívesen elmondják,hogy csinálták.nekem anno nem sikerült.most meg csak egyszerűen elfelejtettem feltenni előtte a FC-et,és így is simán elindúlt.
  • Caterpillar
    Én egy bukfencet megmerészeltem alkotni.. Igazából sarkosan minden gond nélkül megcsinálta.. Gyakorlatilag amit én ott küzdöttem az összeszedésével nah az nem volt pitlák!
  • bgabor
    Ezzel a módszerrel a nem eredeti FC-t is működésre lehet bírni?
    Egyfajta merged install lesz, mint anno a sturmoviknál, ha felrakod az Fc mellé a BS-t?
  • bgabor
    Ha megfigyelted senkinek se a gép oldalán látható csillaggal volt a gondja, mert az a hitelesség miatt kell. Azzal volt a gond hogy egyesek szerettek volna mégegy bazinagy vörös csillagot a helikopter mellé, a bannerba. Az IL-2 topic bannerjében pedig nincsen vörös csillag. Az IL-2 játék logója van benne a topic bannerjében. Sajnos a hülye orosz fejlesztők szükségét érezték, hogy a játék logójába belecsempésszék a vörös csillagot. Marhára nem ugyanaz mint kirakni egyet külön, jól láthatóan.
  • LeonSilver
    #434 & #436

Itt a bűnös ni -->

( M270 MLRS )
  • gsg16
    persze a starforce védelem miatti procedúrát végig kell csinálni,de működik.
  • gsg16
    ma arra jöttem rá,hogy nem kell a FC a játékhoz.windows újratelepítés után először a BS-t tettem fel,és elfelejtettem előtte a FC-et feltenni.simán elindúlt a játék,és megy is szépen.
  • Molnibalage
    Csinált már valaki orsót vagy bukfencet a játékban?
  • Molnibalage
    Tüzérségi vagy rakétatámadás?
  • Buren
    Cseréld ki a bal alsó Hokumot a Kamov-os és az ED-s logóval és jó lesz szerintem.
  • Scottt
    Füzér bomba avaty arty-nak köszönheted ezt a remek kis ébresztőt?Gépnek nem lett semmi baja?:)
  • Hypo #433
  • DonZorro
    Na ebben van az igazság!!!
  • HungaroJET
    JA Bucsi, mivel az egész kép sárgás árnyalatú, ezért sz.v.sz az sárgás keret jobb lenne. Csak tegyetek mér pontot az ÜGY végére.
  • HungaroJET
    Szerintem is fárasztó már ez az egész. Így jó ahogy van. Akinek nem tetszik csukja be a szemét és ne járjon Árpád sávos lobogós Weboldalra sem ha csípi a szemét vagy a "Magyarságát" a sok "jelkép". Ez Mind a Magyarok Történelemének része, tetszik vagy sem.

Hypo JÓ lesz így,de ha még mindig habozol akkor tegyél egy olyan képet ahol oldalról látszik a Kamov a csillaggal. Ozt tegyed be a Bannert, ozt slussz-passz.
  • gsg16
    egy viccből ekkora vitát kreálni,az nem semmi.szerintem legyen egy olyan kép a gépről a bannaerban,amin oldalról látszik,és akkor látszik az oldalán a csillag is.és ne legyen benne különálló motívumként,mint az az IL2 bannerban is látszik.ezen már ne vitázzunk,mert ez nem az a topic,ahol egymásnak kellene ugrania bárkinek is,egy vörös csillag miatt.
  • Bucser
    kérdés vörös csillaghoz fehér keretben vagy vörös csillaghoz sárga keretben?
  • bgabor
    Ha fele annyira művelt lennél, mint amekkora a szád, tudnád hogy az árpádsávos zászló a középkorban majd ötszáz évig volt az ország címerében. Tudod ez akkor volt, amikor még magyarország valamirevaló ország volt, és nem mások, törökök/osztrákok/szovjetek szolgája. Ez még sokkal azelőtt volt, mielőtt a rohadt nyilasok kisajátították volna maguknak ezt a jelképet.

És azt is tudnád hogy a vörös csillaghoz, mint a kommunizmus jelképéhez hozzávetőlegesen 90 millió ember halála köthető. Ennyi az össztermése sztálinnak, maonak, pol potnak, castronak meg a többi vörös idiótának.
    Úgyhogy nem véletlenül van betiltva minden valamiravaló országban.

És ennek megfelelően azt hiszem teljesen érthető, hogy sokan nem akarják ezt a szart a topic bannerjában látni.

De gondolom te pont az a fajta emberek egyike vagy, akik tudatlanságukban és ostobaságukban Che Gevarás pólóban grasszálnak.
  • HungaroJET
    Mindenki ideírhatná, hogy mikor óhajt Multizni. Talán sikerülne népes társaságot összeszedve csapatban küzdeni :) Mission Description-ba legyen odaírva, hogy SG-Multi, ide pedig a fórumba a jelszó :D

• LeonSilver
    Ja.De átkell dolgozni mert így béna a heli, hogy nem látszik a felső rotor.

**--**

Zajlott az élet rendesen :) Még éppen időben léptem a távozás kiba***** mezejére :D

• DonZorro
    Szavazzunk...
  • Hypo #423
    ezt tudom hogy ez lesz, nem akartam en semmi vitat gerjeszteni csak lattam hgy epp banneren godnolkodtok.
    Amugy olyan ami mindenkinek tetszik olyan nincs:) talan mindegyiket kene hasznalni es valtakozik:))) igy mindenki orulhet.