Digital Combat Simulator : Black Shark
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Ha kérdésed van DCS-sel kapcsolatban, ide írj.
Egyébként fel lehet, és fel is kell telepíteni DCS World alá, ha multiban akarsz repülni. Sajna mostanság eléggé kevés a közös reppenés.
Tegnap regisztráltam a fórumra. Tisztelettel szeretném megkérdezni, hogy a Black Shark 2-õt fel lehet-e telepíteni a DC World alá. Ha igen, akkor hogyan? Az eredeti BS2 van meg és nagyon szeretnék a DC World-ben repülni vele. Mindennemû tanácsot ill. segítséget nagyon szépen köszönök!
Dübörög a 965ös x4
Köszi!
Dübörög a 965ös x4
Ha valakinek van esetleg eladó Thrustmaster MFD Cougar Pck-ja, akkor már talált is rá vevõt, személyemben.
Írjatok, ha akad valakinél egy elfekvõ db.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Az alap (dobozos/letöltõs) BS2 esetleges frissítéseit (ahogy nézem, a legutolsó az az 1.1.1.1. verzió) a digitalcombatsimulator.com-ról lehet letölteni, ennek nincs auto frissítése. Auto frissítés a DCS World programban van, ami egy közös mag (felfogható demonak is) nagyjából egy éve. Ennek a lényege, hogy nem kell minden egyes modul (A10-C, BS2, P51-D, CA, FC3, ...) röpke 5GB-os telepítõjét külön letölteni és telepíteni, hanem a közös dolgokat a World tartalmazza, a modulok pedig kisebb méretûek lettek. Javaslom, keresd meg itt az SG-n a World fórumot és olvasgass ott is, a további kérdéseidre ott megtalálod a választ.
A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!
Megvettem a Black shark 2, kérdésem az lenne, hogy a frissitéseket honnan szedem le hozzá, ha van, vagy felteszi magának vagy nekem kell?
Köszönöm.
Ja a gázkar amúgy Sturmovik alatt remekül mûködik, a Profilerben is simán állítható, érzékeli. Már töröltem a Logi szoftverjével a win-es joy beállításokat is, meg találtam valami DXTweak programot is a wingmanteam.com oldalon, de semmi...
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
www.pcpilot.hu
Elõször ki kell választani hogy mivel repülsz, pl. A10 Sim vagy A10 Game, ha Simnél állitod be, de a nehézségnél Game van akkor nem fog müködni a beállitás, utána ki kell választani a második legördülõ menüben az Axis Commands-ot és utána a Throttle Both mivel az X-52-õn nincs külön jobb meg ball gázkar, aztán ahol irja hogy Saitek X 52 Flight Controller annál a sornál klikkelsz rá és lent a Clear majd az Add ekkor bejön egy ablak ahol ki tudod keresni mit akarsz hozzárendelni, de egyszerübb ha ilyenkor megmozgatod a gázkart és ekkor magától beteszik, majd OK-t nyomsz.
Remélem érthetõ voltam.
Itt egy kép is hogy miket keress:

Nem játszottam a játékkal, bár meg van pár éve, de akkor még nem volt elég erõs gépem hozzá, aztán feledésbe is merült. De most elõvettem. Tényleg nagyon összetett és ez nagyon tetszik.
Viszont van egy nagy gondom az irányítással.
Egy Saitek X52m van. Beállításoknál hiába állítom a kollektívet a gázkarra, nem mûködik. Alapból mindenféle beállítás nélkül a "slider"-re teszi a kollektívet és hiába állítok be bármi mást, akkor is ott van. Beállítom, elmentem, visszatöltöm a beállítást, a listában azt mutatja, amit szeretnék. Ennek ellenére semmi.
1.02 verzió.
Nem tudom, volt-e valakinek problémája vele
Ka-50
Nem tudjátok hogy miért nem látja más a szervert amit multiba indítok?
(IP cím alapján sem tudtak csatlakozni)
Pedig egy ideje már azt hiszem tudok olvasni.
Köszönöm a segítséget!
Annyi volt csak a gond, hogy nem pipáltam be, hogy 'csomagolja is ki! a fájlokat.
Amennyiben készítesz még szívesen fogadom!
A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!
Bár nekem csak az elsõ Black Shark van meg, de még azzal sem nagyon boldogulok... Tudtok ajánlani tutorialokat, amikbõl el lehet sajátítani? Vagy nektek hogy sikerült megtanulni vele repülni?
Én úgy értelmeztem, hogy a Total Commander-rel nem boldogulsz, de ha áthúzod vagy ha kijelölted, kiválasztod a másolást, akkor átteszi az adott mappába és jó lesz. Nem kell megnyitni a mappában lévõ fileokat.
Kiválasztani a szerkesztõben tudod a telepített skin-t, hogy repülhess vele!
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Vagy más is aki segítene!
A skineket szeretném telepíteni, de nem megy.
Hiába, nem értek ennyit a géphez, de ha segítenek meg tudom csinálni.
Le vannak töltve a zip fájl, nem a megadott helyre hanem egy másik mappába.
Total Commanderben látni a fájlt.
Másik oldalon a leírt elérési út.
Amennyiben rákattintok kétszer a zip fájlra akkor elõkerül a mappa, (pl. Russian Continental II) ha arra is rákattintok kétszer akkor látni a fájloka.
Ha jobb gombbal kattintok és megnyitás, akkor kiírja, hogy keressen webes szolgáltatást, vagy kiválasztom a telepített programokból.
Eddig jutottam. <#falbav>#falbav>
De nekem is lenne egy kérdésem. Amikor leszállok és teljesen leállítom a gépet, de tényleg mindent lekapcsolok, akkor is van még egy kis zümmögõ hang valahonnan. Szerintetek az mi lehet?
Amirõl Vogel beszél az szerintem az autopilot Heading Hold kapcsolója.(Kissé balra lent az ejecting system power ((katapult)) kapcsolója alatt az öt kék kapcsoló azaz az autopilot gombok egyike) Ha ez be van kapcsolva, akkor mindig abba az irányba "néz" a gép, amelyik pillanatban aktiváltad a gombot. Ez a küldetések nagy többségében sajnos aktiválva van így mindig egy irányba próbál fordulni a gép. Mondjuk benne is van a nevében: "Heading" azaz "fejjel elõre" gomb. (Durva fordítással) Ha teljesen Magad akarod uralni a gépet Vogel, akkor kapcsold ki az INU Power-t. (Jobbra teljesen hátra, a váll fölött.) De ezt nem ajánlom... ;)
Önképzésben tanulom már jó ideje a gépet, de csak most jött az elhatározás, hogy írjak. A heli beüzemelése után mindig egy irányba akar fordulni, esetemben 30 fokon van a gyémánt, és arra fordul rá. Így elég nehéz lépni a gépet. Mivel lehet feloldani ezt a ráállást? Waypoint nincs, csak egy felszállás. Thx