4747
-
#702 Hát szegény Wo’rlv is megfeküdt tőle.. -
#701 Bocsi de ezen sírok 20 perce,az a fény -
#700 Az ez . -
Solt #699 ...és bocsásd meg a mi vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek! Ámen! -
blackshark #698 Ami van mellette az a HOTAS az mi? -
INNEN letölthető az angol nyelvű billentyűkiosztás.Javaslom tanulmányozd.A kérdéseidet meg próbáld meg összeszedni és egy-két postba sűríteni. -
Solt #696 Pollux! Unatkozol? -
blackshark #695 Nah még pár kérdés XD
Katapultálni meg olyan fény vmit amivel el lehet téríteni a rakétát mivel kell csinálni? -
blackshark #694 Ez is jó vidi!
És am a játék nromálban használja mind2 magot?(proci)
Vagy bekell állítani? -
blackshark #693 De bénák XD http://uk.youtube.com/watch?v=StKgzoKlXZg&feature=related
Egy kis összehasonlítás http://www.youtube.com/watch?v=rX0sVeZf4XI&NR=1
Éljen a Black Shark!!!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=IEGBZeAWYGo -
#692 szep banner:))) na vegre -
Solt #691 Mert a két fa egy irányba akart menekülni amikor meglátták a helit, és így összezártak! Ha ismerték volna a Hofit, akkor ilyet nem csinálnak: "Az a hülye akác, az..." -
blackshark #690 Én jobb pióta lennék -.-a két hülye XD -
Caterpillar #689 A beszélgetés a pilcsi meg az operátor között:
P.: Szerinted elférünk a két fa között?
O.: Nem...
P.: Óóóó dehogynem!!!
(mégsem fértek el...)
-
#688 Nem igazán értek angolul. De ez a két Einstein itt most nekiment a szép nagy fának? :) -
#687 Most már a DCS-ben tudunk mi is ilyet produkálni, Kamovval is (nagyfesz távvezetékkel pl.)
Oh yeah with a little faith... look how big that is..., avagy híres utolsó modatok sorozat újabb gyöngyszeme. -
#686 kamov helyett -
#685 X52-hez régi .dat profil-t tudnátok ajánlani ? Köszke :) -
#684 Cutye lett a banneresh,cupposh -
blackshark #683 Sikerűlt!!!!!!!!!!!!!!!!!! JEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!Köszi mindenkinek!!!!!!
Első élményem:véletlenűl megnyomtam a POWER gombot XD -
#682 1.Letörlöd a szarfórszt (játék könyvtárjában bin\stable\protect.exe-t megnyitod, és rákattintasz a rimúv-ra.
2. Felrakod az antiszarfórszt. -> Vezérlőpult -> nyomtatók és más hardverek -> hardver hozzáadása -> igen -> lista végén új hardver hozzáadása -> a 2. pöttyre katt, tovább ->
minden eszköz megjelenítése -> saját lemez -> töltöget utána tallózás -> kikeresed a torrentes mappádban a dev000.inf fájlt és kiválasztod oszt OK -> tovább amíg fel nem rakja -> ha kéri újraindítod
3. Daemon Toolsban bekapcsolod a RMPS emulációt és úgy bemountolva az image fájlt indítod a progit
4. Jáccá
-
#681 Razdrakon at 2008-10-19 14:14 CET:
I did it!!! I am god like. How to:
1. Uninstall starforce driver. Run:
*game*\bin\stable\protect.exe and select uninstall.
2. Install ASF driver. Go to Control Panel - Add new device - full list - install from CD - browse to dev000.inf.
3. Mount in DT 4.30.1 with turned on RMPS.
4. PLAY!!! No any checks of CD! :p
-
#680 hozzászolásokat olvasd el! -
blackshark #679 Már nagyon ki szeretném próbálni a gammát! -
blackshark #678 Jaaaa azt tudom csak azzal mit kell csinálni? -
#677 ott van a lemez iso gyökerében betömörítve -
blackshark #676 Értettem!CSak még egy help kéne:A AntiStarForce-t honnan tom leszedni mert már próbéáltam de nemtaláltam. -
#675 Mindent megcsináltál amit írtam privátban? -
#674 Nem olyan régen nyílt ez a fórum, hidd el ha visszaolvasol a legelején megvannak a válaszok.
avagy! thepiratebay-n ha beírod black shark, ahonnan sztem te is leszedted, ott találsz 5oldalnyi fórumozó hozzászólást kinek hogy s mint indult el.
antiSF-et rakd fel, legújabb daemon tools lite!! (hiába mondja buren hogy megy régebbivel is)
+ amit ide irogattunk
tudom nagyképűen hangzik, de csak el kell olvasni azt is tudod most már hogy hol
vagy lehet hogy FAQ-ba ezt kéne betenni még.. +performance tipp szekciót is -
blackshark #673 Most volt újratelepítve.Vmi más megoldás? -
#672 eljön annak is az ideje még.... -
#671 A többség által elfogadottabb versiont rakattam ki, majd legközelebb... -
#670 Windows hiba...
Reinstall... -
blackshark #669 Hahó!!!!!Vki válaszolna ?????????? -
#668 de hol van felségjelzésem ??
-
#667 ÚÚÚÚÚÚ Bakker most látom! Puszi elvtársak szupi a banner!! -
#666 táphiba... -
#665 NAGYON TUTI A BANNER... -
#664 Végre van fejléc. Jól néz ki.
-
blackshark #663 Úgyértem a gépem indul újra.(na én már nemtok írni)