4747

Digital Combat Simulator

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

Hasznos linkek

• blackshark
    Jah és amikor elindulna a gamma akkor újraindul a gém.
  • blackshark
    Heló!!!!
    Jó lenne egy kis help!!!!
    Játszani akarok a fekete cápával de kell neki a serial ami van de már használják.Már próbáltam azt a ?????? (katt) módszereket is csak a starforcéval nemvok tisztába h az mi is meg nemtok beszerezni olyat.Szval aki tudna segíteni az lécci.Én is szeretném kipróbálni.
  • LeonSilver
    Ha kilenne kapcsolva akkor nemvettem volna észre, hogy elvittem az alját.Teeeeeeeeee ... :D
  • polluxware
    maiakat nem akarom leszólni, én a vezetésre értettem hogy minmai napig előszeretettel tütükéznek
  • polluxware
    a fák nem képeznek tereptárgyat, főleg ha még ki is kapcsolod őket:)

viszont a nagyfeszültségű vezetékek azok ottvannak testben lélekben mindig
  • LeonSilver
    Lehet csak mákoom volt ( majd utánajárok ) de éppen ma figyeltem fe larra, hogy megstuccoltam néhány jegenyét de mintha misem történt volna
  • LeonSilver
    Én hivatásos voltam anno egy elsőlépcsős lövész dandárnál.A maiak a nyomába sem érnek a régieknek
  • polluxware
    azért látom megy a stunts
  • polluxware
    ma is így van... hidd el... anélkül egy parancsnokság nem létezik

tütüke hadtest
  • sure
    Szerintem már a Lonciban is mozogtak a daruk.

A sima városi darukkal meg továbbra sem lehet ütközni, ennek a fajtának, ha a lábazatát kapod el, akkor géptörés van.
  • gsg16
    a mozgó daruk,szerintem nélkülözhetetlen kellékei egy harci helikopter szimulátornak..
  • LeonSilver
    A városokban is mozognak a daruk.

*--*

A hajdani Magyar Néphadseregben is így ment azzal a különbséggel, hogy nem a kifutón kellett ácsorogni járó motorokkal hanem a kocsmában nedven torokkal :)
  • gsg16

a képen látható nagyméretű kikötői daru,működik.forog,emel,stb.
    amúgy ma újratelepítettem a játékot,majd elindítottam,és kb 3 perc kifutón állás után kiléptem.erre megadta a játék a "second lieutenant" rendfokozatot.ezek szerint,ha eleget állok a kifutón,alapjáraton ketyegő hajtóművekkel,akkor előbb-utóbb akár hadseregtábornokságig vihetem?
  • LeonSilver
    "Currently developed and very likely to be used for DCS A-10 module"
  • LeonSilver
    DCS:A-10C modul ha jól emlékszem.
  • polluxware
    headtrack .dll hátha valkinek segít
  • polluxware
    Balázs ezt már a múltkor átugrottuk..
  • Molnibalage
    De ez mihez is készül?
  • LeonSilver
    RT
  • DonZorro
    Köszi, majd megnézem. Csak alapnak kell, majd tovább fejlesztem a magam keze alá...
  • gsg16
    Egy nagyon jó videó. bár lehet,hogy már volt belinkelve,nemtudom.köszönöm a segítséget!:#620,#619
  • LeonSilver
    Én most ezt használom bár még közel sem tökéletes.
  • polluxware
    ipi-apacs

vidijót nézzétek meg...

KELL az a HELI!!!
  • LeonSilver
    Bizony-bizony.És ha rákerestek a Glowing Amraam -ra csuda dolgokat fogtok találni.ÉS még ők az amatőrök ... Pedig "papíron" tényleg azok.
  • Scottt
    Legszebb, hogy ezt nem EDék csinálják,hanem az a csapat amelyik az A-10es új modelljét meg már nemtudom.Ezek "amatőr" külsősök
  • kiskorúbézoltán #637
    Ha elkészül a mod akkor lesz...
  • Solt
    Persze folyamatosan zajlik! Nem nézed a Csillagkaput? :D
  • polluxware
    Nevada?? szép.. de ... volt ott háború egyáltalán?
  • LeonSilver

by Glowing Amraam
  • DonZorro
    Srácok, nincs valakinek egy jól bejáratott X52 profilja ehhez? Jól jönne alapnak... Ha van, elküldené priviben? Köszi...
  • LeonSilver
    Háát igaz, hogy most jön az FF5 de hát azért a Falcon már kicsit öregecske.
  • Solt
    Én meg azt akarom, hogy gyúrják össze az ArmA II-vel és a SteelBeasts Pro-val, és egy komplex full hardcore szimulációban adják ki az egészet egyben! Azt hiszem az lenne az a pont, ahonnan kezdve 100%, hogy kihalna a családom apai ágon! :D
  • 42nd Intruder
    F-16 lerágott csont, arra ott a Falcon. Akkor már valami igazán nagy vas kellene, Su-30MK, F-15E, vagy F/A-18F. Nah ezeket komálnám én is :D
  • LeonSilver
    Az F-16 természetes.Azt mondani sem kell. :)
  • Buren
    A-10C is jó lesz nekem.

De ha telhetetlen akarok lenni akkor kérek szépen egy F-16-t + egy stratégiai bombázót. (B-52 vagy TU-95 lehetőleg )
  • polluxware
    Akkor inkább F-16:) Na az igazán vinné a kommunityit... csak simán lemásolnák a Falcont annak a tulajdonságaival (aeyes kabin-->3d-re, aviónika, egyebek)

AV8b? :)

emlékszek erre a játékra.. Tarawa-t kellett lerohanni, isten egy játék volt a maga idejében a kampányával együtt, meg a kis átvezető képekkel az anyahajón...:)
  • LeonSilver
    Én SU-27-et sem tennék bele.Ott a lonciban.Aki akar az repüljön vele ott.
    Én inkább AV8B-t tennék bele például.De én nagyon szívesen vennék egy jóöreg Fantomot is :)
  • polluxware
    Nem bántom a Ka50-et, jó kis gép, csak tudod egy apache valahogy minden nyugati keresztyén vallású terrorista gyilkoló fehér ember szívéhez közelebb áll, mint ez a gép..

Kicsit könnyebben finomabban irányított cucc jobban esne..

A Mi28 meg ugyanott van ahol a part szakad szóval azt hagyjuk..

Su-27? legyen.. F-15?? a nagy b. francnak??? semmi A-G mód, az A-10 meg bőven jó volt lonciban a yeniceri modellel.

• LeonSilver
    Szerintem nem az a fő baj, hogy KA-50 van a játékban hisz azért nem egy rossz kis gép.Nekem inkább azzal van tele a pöcölöm, hogy már megint ez az unalmas map van ami a Lonciban is.
  • DonZorro
    Hát ez bizony igaz Pollux, de egy MI28 is tuti lett volna, vagy egy teljes AH64...