4747
-
blackshark #662 Jah és amikor elindulna a gamma akkor újraindul a gém. -
blackshark #661 Heló!!!!
Jó lenne egy kis help!!!!
Játszani akarok a fekete cápával de kell neki a serial ami van de már használják.Már próbáltam azt a ?????? (katt) módszereket is csak a starforcéval nemvok tisztába h az mi is meg nemtok beszerezni olyat.Szval aki tudna segíteni az lécci.Én is szeretném kipróbálni. -
#660 Ha kilenne kapcsolva akkor nemvettem volna észre, hogy elvittem az alját.Teeeeeeeeee ... :D -
#659 maiakat nem akarom leszólni, én a vezetésre értettem hogy minmai napig előszeretettel tütükéznek -
#658 a fák nem képeznek tereptárgyat, főleg ha még ki is kapcsolod őket:)
viszont a nagyfeszültségű vezetékek azok ottvannak testben lélekben mindig -
#657 Lehet csak mákoom volt ( majd utánajárok ) de éppen ma figyeltem fe larra, hogy megstuccoltam néhány jegenyét de mintha misem történt volna -
#656 Én hivatásos voltam anno egy elsőlépcsős lövész dandárnál.A maiak a nyomába sem érnek a régieknek -
#655 azért látom megy a stunts -
#654 ma is így van... hidd el... anélkül egy parancsnokság nem létezik
tütüke hadtest -
#653 Szerintem már a Lonciban is mozogtak a daruk.
A sima városi darukkal meg továbbra sem lehet ütközni, ennek a fajtának, ha a lábazatát kapod el, akkor géptörés van. -
gsg16 #652 a mozgó daruk,szerintem nélkülözhetetlen kellékei egy harci helikopter szimulátornak.. -
#651 A városokban is mozognak a daruk.
*--*
A hajdani Magyar Néphadseregben is így ment azzal a különbséggel, hogy nem a kifutón kellett ácsorogni járó motorokkal hanem a kocsmában nedven torokkal :) -
gsg16 #650
a képen látható nagyméretű kikötői daru,működik.forog,emel,stb.
amúgy ma újratelepítettem a játékot,majd elindítottam,és kb 3 perc kifutón állás után kiléptem.erre megadta a játék a "second lieutenant" rendfokozatot.ezek szerint,ha eleget állok a kifutón,alapjáraton ketyegő hajtóművekkel,akkor előbb-utóbb akár hadseregtábornokságig vihetem? -
#649 "Currently developed and very likely to be used for DCS A-10 module" -
#648 DCS:A-10C modul ha jól emlékszem. -
#647 headtrack .dll hátha valkinek segít -
#646 Balázs ezt már a múltkor átugrottuk.. -
#645 De ez mihez is készül? -
#644 RT -
#643 Köszi, majd megnézem. Csak alapnak kell, majd tovább fejlesztem a magam keze alá... -
gsg16 #642 Egy nagyon jó videó. bár lehet,hogy már volt belinkelve,nemtudom.köszönöm a segítséget!:#620,#619 -
#641 Én most ezt használom bár még közel sem tökéletes. -
#640 ipi-apacs
vidijót nézzétek meg...
KELL az a HELI!!! -
#639 Bizony-bizony.És ha rákerestek a Glowing Amraam -ra csuda dolgokat fogtok találni.ÉS még ők az amatőrök ... Pedig "papíron" tényleg azok. -
#638 Legszebb, hogy ezt nem EDék csinálják,hanem az a csapat amelyik az A-10es új modelljét meg már nemtudom.Ezek "amatőr" külsősök -
kiskorúbézoltán #637 Ha elkészül a mod akkor lesz... -
Solt #636 Persze folyamatosan zajlik! Nem nézed a Csillagkaput? :D -
#635 Nevada?? szép.. de ... volt ott háború egyáltalán? -
by Glowing Amraam -
#633 Srácok, nincs valakinek egy jól bejáratott X52 profilja ehhez? Jól jönne alapnak... Ha van, elküldené priviben? Köszi... -
#632 Háát igaz, hogy most jön az FF5 de hát azért a Falcon már kicsit öregecske.
-
Solt #631 Én meg azt akarom, hogy gyúrják össze az ArmA II-vel és a SteelBeasts Pro-val, és egy komplex full hardcore szimulációban adják ki az egészet egyben! Azt hiszem az lenne az a pont, ahonnan kezdve 100%, hogy kihalna a családom apai ágon! :D -
#630 F-16 lerágott csont, arra ott a Falcon. Akkor már valami igazán nagy vas kellene, Su-30MK, F-15E, vagy F/A-18F. Nah ezeket komálnám én is :D -
#629 Az F-16 természetes.Azt mondani sem kell. :) -
#628 A-10C is jó lesz nekem.
De ha telhetetlen akarok lenni akkor kérek szépen egy F-16-t + egy stratégiai bombázót. (B-52 vagy TU-95 lehetőleg ) -
#627 Akkor inkább F-16:) Na az igazán vinné a kommunityit... csak simán lemásolnák a Falcont annak a tulajdonságaival (aeyes kabin-->3d-re, aviónika, egyebek)
AV8b? :)
emlékszek erre a játékra.. Tarawa-t kellett lerohanni, isten egy játék volt a maga idejében a kampányával együtt, meg a kis átvezető képekkel az anyahajón...:)
-
#626 Én SU-27-et sem tennék bele.Ott a lonciban.Aki akar az repüljön vele ott.
Én inkább AV8B-t tennék bele például.De én nagyon szívesen vennék egy jóöreg Fantomot is :) -
#625 Nem bántom a Ka50-et, jó kis gép, csak tudod egy apache valahogy minden nyugati keresztyén vallású terrorista gyilkoló fehér ember szívéhez közelebb áll, mint ez a gép..
Kicsit könnyebben finomabban irányított cucc jobban esne..
A Mi28 meg ugyanott van ahol a part szakad szóval azt hagyjuk..
Su-27? legyen.. F-15?? a nagy b. francnak??? semmi A-G mód, az A-10 meg bőven jó volt lonciban a yeniceri modellel.
-
#624 Szerintem nem az a fő baj, hogy KA-50 van a játékban hisz azért nem egy rossz kis gép.Nekem inkább azzal van tele a pöcölöm, hogy már megint ez az unalmas map van ami a Lonciban is. -
#623 Hát ez bizony igaz Pollux, de egy MI28 is tuti lett volna, vagy egy teljes AH64...