4747
-
#622 sirályos:)
BS-ben lehetett volna iraki hadszintér, akár csak egy nyanvadt kiowával is..
francért pont a KA-50re esett a választás??? szép meg jó, csak totál nem értem:) -
#621 Egy kis videó annak aki szereti... -
Solt #620 6 kilométerről már elvileg indítható, ha függeszkedsz! Valószínű, hogy az van amit Leon mond. Baloldalon az indító panel alatt lévő panel jobb szélén lévő billenő kapcsoló a laser kapcsolója... (fejből mondtam, ha nem stimmel, szólj, és megnézem) -
#619 A lézert felkapcsolod ?Meg van olyan is, hogy földi (N) / légi (V) célpont izé.. -
gsg16 #618 én azzal küzdök,hogy nemtudok rakétát indítani,csak a nem irányítottakat.az adott pilonokra kapcsolok,lassan repülök a cél felé,rögzítem azt,majd nagy nehezen fedésbe hozom a két karikát célzás közben,de nem jelenik meg az indíthatóságot jelző felirat a tv képernyőn.a végén már annyira közel kerülök a célhoz,hogy a fedélzeti géppuskával lőnek mint az állat,de nemtudok rakétát indítani.aztán ha pilont váltok,és a nem irányított rakétákkal lövök,azok mennek.bár igazából az tetszik,amikor felteszem erre is a két gépágyú konténert,és a gép saját gépágyújával együtt,feldarabolom velük a célt.külső nézetben baromi jól néz ki. -
#617 Okés...köszi. Ha nem is estére, de mihejst visszakapom a "rendszergazdai" jogaimat a BS DVD-m felett, akkor nekiesek ismét a telepítésnek és meglátjuk.... -
Solt #616 Mönnie kell... néha egy két kék halál, de megy az! A lényeg a rendszergazdaságon van! Ha nem megy írd meg mi a gáz, este ha tudok, segítek! -
#615 Aztán Vista alatt szenved-e már valaki vele? Nekem nem akaródzik... -
wittman #614 szóval nálam marad az FC -
wittman #613 először tanuljak meg vele stabilan repülni...
egyenlőre a lebegés és leszállás tudományát gyakorlom.
Missiont meg szívesebben repülök Su-25(T)-vel. -
wittman #612 "Mert azért a víz az Úr!" by Hofi
és milyen igaza van -
#611 Indítsd el az egyik legyártott missziót.Mondjuk rögtön az elsőt.Sírva fogsz fakadni mint ahogy ma én is sírva fakadtam...
Procit (amd x2 4000, húzva) meg vga-t ( nV7900gs , húzva ) kellene cserélni de egyelőre nincs keret. -
Solt #610 Ez azé van, me a wasser télön mögfagy, nem hullámzik, nemkő számolnia, így több a fps! Vili? :D :D -
wittman #609 vagy a tél lesz a kedvenc évszakom... -
wittman #608 és akkor idézhetünk a egy régi klasszikustól... "...azt akarom magának kifejezni, hogy...miko?..."
én tegnap megint rávettem magam és tesztelgettem a BS grafikai beállításait.
Adler - téli táj felhőtlen égbolt 17:30-as felszállás
A vizet vettem le 1-re, meg a KA-50-által keltett porfelhőket kikapcsoltam, a lights 1-en.
Heat blur kikapcs
Fák vannak szép mennyiségben
1280X960
4XAA 8XAF
Textura - high
Scenes - Medium
FPS: 25-30
Szóval ezekkel a beállításokkal szépen ment és végigrepültem az Adler melletti folyón felfelé a hegyek közé...
Átváltottam nyári évszakra, beraktam felhőket 8-ast.
a többi beállítás ugyanaz mint télen...
mission betölt és indulnék is, de csak 10-15FPS...
végigmentem ugyanazon folyó fölött a hegyek közé és 15FPS fölé nem ment.
Visszaváltottam téli évszakra, tiszta égbolt és megint 25-30FPS.
Most vagy a felhők fogják meg a gépem, mert szerintem nem a nyári textura a hibás.
ezen a konfigon: AMD 3500+@2,75GHz, 2GB DDR500, Asus X1950Pro 256MB
remélem ha kijön az új engine, az jobban teljesít és nem procizabáló xar lesz... -
#607 ...kivéve a grafikai opciókat ne baszkupapa vele, mert akkor annamáriák lépnek fel a décsében. -
#606 Szegény szuper kobra ...
-
#605 ModMan 6.3.0.1 DCS komptibilissá tétele :D
Ezt kikell cserélni a modman.ini hasonló bejegyzésével és tökéletesen működik.
[game1]
GAME_NAME = DCS: Black Shark
GAME_ID = dcs
GAME_REGKEY = HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Eagle Dynamics\BlackShark
GAME_REGKEY_PATH = Path
GAME_EXE = \bin\stable\Launcher.exe
GAME_TEXTURETEMP_PATH = Bazar\TempTextures\
APP_MISC_FEATURE = MISC_CAT1
APP_CATALOG_EXTENSION = .CDDS
APP_INI_MANAGEMENT = 0
APP_FILE_MANAGEMENT = 1
APP_CFG_MANAGEMENT = 1
APP_ADDON_DB = addon.lma3
APP_ADDON_URL =
APP_CATEGORIE = required\CAT_dcs.txt
THX by MH 59.! -
Kferro #604 Gyöszi!
Hónapokkal ezelőtt ajánlottad nekem az EECH-t a "Propelleres"... Index fórumon. Most sikerült beszereznem, de problémám van vele. Tudnál/tudnátok segíteni? Az "Enemy engaged" topicban leírtam, mi a bajom.
Előre is köszönöm! -
#603 Ja.Játékban nemtuom, hogy egyáltalán működik e. -
#602 Én a következőt ókumláltam ki ami korántsem biztos, hogy fedi a valóságot.
Szóval ezt a szart lebegés közben kell használni és arra hivatott, hogy a vibráció miatti, véletlen kollektív kar mozgásokat kiküszöbölje.( lebegésnél ugye elég sokmindenre figyelni kell, vibrál is az egész hóbelevanc.Ez meg lefogja kicsit a kart, hogy ne mozogjon)Gondolom mozgatni így is lehet csak egy kicsit "nehezebben".Egyfajta fék-ként lehetne talán legjobban jellemezni.
Persze lehet, hogy hülyeséget beszélek és simán csak orrtúrásra van ott az az izé .. -
#601 EECHnak a kampányát? multiban? Már hogyne lehetne!!! Úgy az igazi! -
#600 HJ, evvel mi vót? Nem csinálsz megint mókateret? Letiltott az ED a DCS Master Szerveren? :) -
#599 Köszi! nem emlékszem rá, de ennek a kampányát is lehet multiban tóóni? -
#598 Az Apache fülke pedig üt!
**-**
Egyre jobban élvezem a RAMP startot :) -
#597 Amit Gyöszi mondott, azon az oldalon erről van szó egészen pontosan. -
#596 Fusd át ezt az oldalt. -
#595 tuti mondtad már.. de azért megdobhatsz egy linkel hol van ez a megapecccs -
#594 Tévedés.
Ha csak EECH-t telepítesz fel magában és a megapatch-et, akkor is lesz Apache és Mi28-as is, választható és repülhető is. -
Solt #593 -
#592 Akkor ideje ezirányban is lépni:)
egy gondom van csak.. nincs meg EEAH, csak a comanche vs hokum... és anélkül nem repülhető az apache tudtommal pedig pont az érdekelne benne
Solt
itt már régebben írtam be hogy az options.lua fájlban van 3 fontos bejegyzés:
water=2 ->1 ugyanaz marad a víz
effekt=3 -> 2-re és marad minden kivéve elveszi a porfelhőt
lights=2 -> 1-re és nincs hatással a fényforrás a környezetére
ezek sokat dobnak ám.. -
gsg16 #591 csatlakozom!az említett Apache kabin,művészi munka!!a HIND kabint meg már ne is említsem. -
#590 engem nem a nehézsége riasztott el, hanem az a 100 ezer forint amit rá kéne lapátolni a gépemre... Én nem bírom elviselni ha nem megy 1280x1024ben maxon, ha meg megy valahogy jól, de lemegyek és a porban elkezd szaggatni akkor egyből kilépek. EECHban is addig húzogattam felfelé a gépet meg a videókártyát míg 5-6 tank persistent smoke-jába belerepülve nem nagyon esik 20-25 fps alá. Jó nézni ahogy kilóméterekről látom a frontvonalat, de eszi a CPU-t rendesen.
Pollux te még nem nézted meg az apache kabint? ÚÚÚ öreg hiba :D azonnal pótold. Igazán hatásos fegyvert varázsolt az apacsból Arneh, sokkal jobb az egész. -
Solt #589 Nekem se pedálom, se hotas rendszerem, de így is kész vagyok tőle! :) Vannak gondok elismerem, elég bosszantó például a víz a szárazföld alatt, vagy éppen a porfelverődés esetén életbe lépő drámai fps zuhanás, de ettől függetlenül én is nagyon várom az angol verziót... no és a beígért másik "motort"...
Nem akarok gonosz lenni, de riasszon csak... :D -
#588 Nekem tetszik így ahogy van, nem erről van szó.Az x52-t faszán belőttem már, freetrekk működik a pedál meg kiépítés alatt.Én kifejezetten szeretek vele molyolni.Viszont sokakat elriaszthat akik szeretnek repkedni, szeretik a heliket csak kicsit nehéznek találják.Minden esetre nagyon várom, hogy kijöjjön a nekünk szánt verzió. -
Solt #587 Egy pedal, hotas, trackir kombinációval szerintem nem sok! Pont az összetettsége teszik... imádom nulláról kezdeni... birizgálsz, és életre kel az egész! Isteni! :) Ha a fegyver kezelés, trimmelés, auto hoover, opciókat kéz közelbe tudja az ember állítani, akkor nagyon pontosan, gyorsan, és hatékonyan lehet működni! :) Főleg párban... persze nem ai-val! :) -
#586 Szívesen.
**--**
A szar az az, hogy a kibasz**t víz még mindig ott hullámzik a szárazföld alatt.Egyszerűen hihetetlen, hogy ezt szarnak rendesen megcsinálni.Ez elég sok erőforrást elvisz.Mondjuk én nullára állítottam és így elég elfogadható.Abban is van igazság, hogy egy embernek néha "kicsit" sok ez a gép. -
#585 csak grafikailag eljárt az idő felette...
EECH -ban van valmi újabb Apache kabinos megoldás, lehet azt felkéne tenni egyszer:)
Szép a kamov, de... sztem melléfogtak nagyon vele, meg ezzel az agyonszimulálunk minden részletet. Javarészét észre sem veszi az ember, és csak fogja a cpu-t.
Az igazi gond az hogy ha az ember részletesen szimulált játékot akar, oda bizony kell minden bizz-basz (trackir, lábkorm. normális gázkaros joy szett), mert ezek nélkül nehéz a házak között bújkálni + Shkval-al is célozgatni. Kamov után az FC-ben su-25T-vel sokkal egyszerűbb és hatékonyabb az operálás. -
#584 Jane's Longbow 2 -ben még mindig lehet multiban két ember az apacsban... -
Kferro #583 "Meg hát az EULA-ban a sok kérdőjel valójában lehet, hogy többek között azt takarja: "Egyetértek és engedélyezem, hogy az ED/1C az IP-met és a gépem összes adatát, ami kinyerhető, tárolja, elemezze, és adott esetben büntetőjogi per esetén fel is használja..."
Honnan tudjuk, hogy ez valóban nem így van e?