4747

Digital Combat Simulator

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

Hasznos linkek

• polluxware
    sirályos:)

BS-ben lehetett volna iraki hadszintér, akár csak egy nyanvadt kiowával is..

francért pont a KA-50re esett a választás??? szép meg jó, csak totál nem értem:)
  • DonZorro
    Egy kis videó annak aki szereti...
  • Solt
    6 kilométerről már elvileg indítható, ha függeszkedsz! Valószínű, hogy az van amit Leon mond. Baloldalon az indító panel alatt lévő panel jobb szélén lévő billenő kapcsoló a laser kapcsolója... (fejből mondtam, ha nem stimmel, szólj, és megnézem)
  • LeonSilver
    A lézert felkapcsolod ?Meg van olyan is, hogy földi (N) / légi (V) célpont izé..
  • gsg16
    én azzal küzdök,hogy nemtudok rakétát indítani,csak a nem irányítottakat.az adott pilonokra kapcsolok,lassan repülök a cél felé,rögzítem azt,majd nagy nehezen fedésbe hozom a két karikát célzás közben,de nem jelenik meg az indíthatóságot jelző felirat a tv képernyőn.a végén már annyira közel kerülök a célhoz,hogy a fedélzeti géppuskával lőnek mint az állat,de nemtudok rakétát indítani.aztán ha pilont váltok,és a nem irányított rakétákkal lövök,azok mennek.bár igazából az tetszik,amikor felteszem erre is a két gépágyú konténert,és a gép saját gépágyújával együtt,feldarabolom velük a célt.külső nézetben baromi jól néz ki.
  • SgtChris
    Okés...köszi. Ha nem is estére, de mihejst visszakapom a "rendszergazdai" jogaimat a BS DVD-m felett, akkor nekiesek ismét a telepítésnek és meglátjuk....
  • Solt
    Mönnie kell... néha egy két kék halál, de megy az! A lényeg a rendszergazdaságon van! Ha nem megy írd meg mi a gáz, este ha tudok, segítek!
  • SgtChris
    Aztán Vista alatt szenved-e már valaki vele? Nekem nem akaródzik...
  • wittman
    szóval nálam marad az FC
  • wittman
    először tanuljak meg vele stabilan repülni...
    egyenlőre a lebegés és leszállás tudományát gyakorlom.

Missiont meg szívesebben repülök Su-25(T)-vel.
  • wittman
    "Mert azért a víz az Úr!" by Hofi
    és milyen igaza van
  • LeonSilver
    Indítsd el az egyik legyártott missziót.Mondjuk rögtön az elsőt.Sírva fogsz fakadni mint ahogy ma én is sírva fakadtam...
    Procit (amd x2 4000, húzva) meg vga-t ( nV7900gs , húzva ) kellene cserélni de egyelőre nincs keret.
  • Solt
    Ez azé van, me a wasser télön mögfagy, nem hullámzik, nemkő számolnia, így több a fps! Vili? :D :D
  • wittman
    vagy a tél lesz a kedvenc évszakom...
  • wittman
    és akkor idézhetünk a egy régi klasszikustól... "...azt akarom magának kifejezni, hogy...miko?..."

én tegnap megint rávettem magam és tesztelgettem a BS grafikai beállításait.
    Adler - téli táj felhőtlen égbolt 17:30-as felszállás
    A vizet vettem le 1-re, meg a KA-50-által keltett porfelhőket kikapcsoltam, a lights 1-en.
    Heat blur kikapcs
    Fák vannak szép mennyiségben
    1280X960
    4XAA 8XAF
    Textura - high
    Scenes - Medium
    FPS: 25-30
    Szóval ezekkel a beállításokkal szépen ment és végigrepültem az Adler melletti folyón felfelé a hegyek közé...

Átváltottam nyári évszakra, beraktam felhőket 8-ast.
    a többi beállítás ugyanaz mint télen...
    mission betölt és indulnék is, de csak 10-15FPS...
    végigmentem ugyanazon folyó fölött a hegyek közé és 15FPS fölé nem ment.

Visszaváltottam téli évszakra, tiszta égbolt és megint 25-30FPS.

Most vagy a felhők fogják meg a gépem, mert szerintem nem a nyári textura a hibás.

ezen a konfigon: AMD 3500+@2,75GHz, 2GB DDR500, Asus X1950Pro 256MB

remélem ha kijön az új engine, az jobban teljesít és nem procizabáló xar lesz...
  • sure
    ...kivéve a grafikai opciókat ne baszkupapa vele, mert akkor annamáriák lépnek fel a décsében.
  • LeonSilver
    Szegény szuper kobra ...

• LeonSilver
    ModMan 6.3.0.1 DCS komptibilissá tétele :D
    Ezt kikell cserélni a modman.ini hasonló bejegyzésével és tökéletesen működik.
    [game1]
    GAME_NAME = DCS: Black Shark
    GAME_ID = dcs
    GAME_REGKEY = HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Eagle Dynamics\BlackShark
    GAME_REGKEY_PATH = Path
    GAME_EXE = \bin\stable\Launcher.exe
    GAME_TEXTURETEMP_PATH = Bazar\TempTextures\
    APP_MISC_FEATURE = MISC_CAT1
    APP_CATALOG_EXTENSION = .CDDS
    APP_INI_MANAGEMENT = 0
    APP_FILE_MANAGEMENT = 1
    APP_CFG_MANAGEMENT = 1
    APP_ADDON_DB = addon.lma3
    APP_ADDON_URL =
    APP_CATEGORIE = required\CAT_dcs.txt

THX by MH 59.!
  • Kferro
    Gyöszi!

Hónapokkal ezelőtt ajánlottad nekem az EECH-t a "Propelleres"... Index fórumon. Most sikerült beszereznem, de problémám van vele. Tudnál/tudnátok segíteni? Az "Enemy engaged" topicban leírtam, mi a bajom.

Előre is köszönöm!
  • LeonSilver
    Ja.Játékban nemtuom, hogy egyáltalán működik e.
  • LeonSilver
    Én a következőt ókumláltam ki ami korántsem biztos, hogy fedi a valóságot.

Szóval ezt a szart lebegés közben kell használni és arra hivatott, hogy a vibráció miatti, véletlen kollektív kar mozgásokat kiküszöbölje.( lebegésnél ugye elég sokmindenre figyelni kell, vibrál is az egész hóbelevanc.Ez meg lefogja kicsit a kart, hogy ne mozogjon)Gondolom mozgatni így is lehet csak egy kicsit "nehezebben".Egyfajta fék-ként lehetne talán legjobban jellemezni.
    Persze lehet, hogy hülyeséget beszélek és simán csak orrtúrásra van ott az az izé ..
  • Gyöször
    EECHnak a kampányát? multiban? Már hogyne lehetne!!! Úgy az igazi!
  • sure
    HJ, evvel mi vót? Nem csinálsz megint mókateret? Letiltott az ED a DCS Master Szerveren? :)
  • polluxware
    Köszi! nem emlékszem rá, de ennek a kampányát is lehet multiban tóóni?
  • LeonSilver
    Az Apache fülke pedig üt!
    **-**

Egyre jobban élvezem a RAMP startot :)
  • L Viper #597
    Amit Gyöszi mondott, azon az oldalon erről van szó egészen pontosan.
  • Gyöször
    Fusd át ezt az oldalt.
  • polluxware
    tuti mondtad már.. de azért megdobhatsz egy linkel hol van ez a megapecccs
  • L Viper #594
    Tévedés.
    Ha csak EECH-t telepítesz fel magában és a megapatch-et, akkor is lesz Apache és Mi28-as is, választható és repülhető is.
  • Solt
  • polluxware
    Akkor ideje ezirányban is lépni:)

egy gondom van csak.. nincs meg EEAH, csak a comanche vs hokum... és anélkül nem repülhető az apache tudtommal pedig pont az érdekelne benne

Solt
    itt már régebben írtam be hogy az options.lua fájlban van 3 fontos bejegyzés:

water=2 ->1 ugyanaz marad a víz
    effekt=3 -> 2-re és marad minden kivéve elveszi a porfelhőt
    lights=2 -> 1-re és nincs hatással a fényforrás a környezetére

ezek sokat dobnak ám..
  • gsg16
    csatlakozom!az említett Apache kabin,művészi munka!!a HIND kabint meg már ne is említsem.
  • Gyöször
    engem nem a nehézsége riasztott el, hanem az a 100 ezer forint amit rá kéne lapátolni a gépemre... Én nem bírom elviselni ha nem megy 1280x1024ben maxon, ha meg megy valahogy jól, de lemegyek és a porban elkezd szaggatni akkor egyből kilépek. EECHban is addig húzogattam felfelé a gépet meg a videókártyát míg 5-6 tank persistent smoke-jába belerepülve nem nagyon esik 20-25 fps alá. Jó nézni ahogy kilóméterekről látom a frontvonalat, de eszi a CPU-t rendesen.
    Pollux te még nem nézted meg az apache kabint? ÚÚÚ öreg hiba :D azonnal pótold. Igazán hatásos fegyvert varázsolt az apacsból Arneh, sokkal jobb az egész.
  • Solt
    Nekem se pedálom, se hotas rendszerem, de így is kész vagyok tőle! :) Vannak gondok elismerem, elég bosszantó például a víz a szárazföld alatt, vagy éppen a porfelverődés esetén életbe lépő drámai fps zuhanás, de ettől függetlenül én is nagyon várom az angol verziót... no és a beígért másik "motort"...

Nem akarok gonosz lenni, de riasszon csak... :D
  • LeonSilver
    Nekem tetszik így ahogy van, nem erről van szó.Az x52-t faszán belőttem már, freetrekk működik a pedál meg kiépítés alatt.Én kifejezetten szeretek vele molyolni.Viszont sokakat elriaszthat akik szeretnek repkedni, szeretik a heliket csak kicsit nehéznek találják.Minden esetre nagyon várom, hogy kijöjjön a nekünk szánt verzió.
  • Solt
    Egy pedal, hotas, trackir kombinációval szerintem nem sok! Pont az összetettsége teszik... imádom nulláról kezdeni... birizgálsz, és életre kel az egész! Isteni! :) Ha a fegyver kezelés, trimmelés, auto hoover, opciókat kéz közelbe tudja az ember állítani, akkor nagyon pontosan, gyorsan, és hatékonyan lehet működni! :) Főleg párban... persze nem ai-val! :)
  • LeonSilver
    Szívesen.

**--**

A szar az az, hogy a kibasz**t víz még mindig ott hullámzik a szárazföld alatt.Egyszerűen hihetetlen, hogy ezt szarnak rendesen megcsinálni.Ez elég sok erőforrást elvisz.Mondjuk én nullára állítottam és így elég elfogadható.Abban is van igazság, hogy egy embernek néha "kicsit" sok ez a gép.
  • polluxware
    csak grafikailag eljárt az idő felette...

EECH -ban van valmi újabb Apache kabinos megoldás, lehet azt felkéne tenni egyszer:)

Szép a kamov, de... sztem melléfogtak nagyon vele, meg ezzel az agyonszimulálunk minden részletet. Javarészét észre sem veszi az ember, és csak fogja a cpu-t.

Az igazi gond az hogy ha az ember részletesen szimulált játékot akar, oda bizony kell minden bizz-basz (trackir, lábkorm. normális gázkaros joy szett), mert ezek nélkül nehéz a házak között bújkálni + Shkval-al is célozgatni. Kamov után az FC-ben su-25T-vel sokkal egyszerűbb és hatékonyabb az operálás.
  • Buren
    Jane's Longbow 2 -ben még mindig lehet multiban két ember az apacsban...
  • Kferro
    "Meg hát az EULA-ban a sok kérdőjel valójában lehet, hogy többek között azt takarja: "Egyetértek és engedélyezem, hogy az ED/1C az IP-met és a gépem összes adatát, ami kinyerhető, tárolja, elemezze, és adott esetben büntetőjogi per esetén fel is használja..."

Honnan tudjuk, hogy ez valóban nem így van e?