4747

Digital Combat Simulator

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

Hasznos linkek

• gsg16
    kár hogy nem lehet benne a repülőgépekkel repülni.biztos hangulatos lenne,ha pl.SU25T-kel lehetne támogatni a helikopteres támadásokat.vagy ha A10-esek próbálnának leszedni,miközben támad az ember.
  • polluxware
    ... jóó ...

akkor.....

legyen piros dávidcsillag!

• Solt
    Ez így teljesen korrekt!
  • Buren
    Szerintem ezt itt és most kéne abbahagyni.
    Igaz, hogy többek között én kezdtem el, de nem mondtam komolyan... (igaz csúnya dolog azzal viccelődni ami millióknak csak a szenvedést és a rossz emlékeket idézi fel szerte a világon)
    Nem fogunk kirakatni olyan fejlécet amin bárminemű jelkép külön kiemelten/külön szerepel. (ha jó, ha nem jó)
    Mindenkinek a magánügye, hogy milyen politikai nézetei vannak illetve, hogyan ítéli meg ezeket az önkényuralmi jelképeket.
    Bárminemű problémát tessék privátban megbeszélni ha van.

Akkor most már kanyarodjunk vissza magához a szimulátorhoz.
    Köszönöm.
  • Solt
    Mi az, hogy ki mondta? Ne már...

Hol látsz Te az IL-2 bannerjében külön álló vörös csillagot, illetve sarló kalapácsos címert?

A játékról szól a topik és nem a fátyolos kommunista emlékek hangsúlyozásáról...

A "ha nem tetszik el lehet menni", pedig pont az általam sérelmezett önkényuralmi jelkép tisztelőjének a szájából hangzott el... ha ezt a mentalitást idézed ide, akkor nem csodálom, hogy téged nem zavar...
  • DonZorro
    Figyu? Ki mondta neked hogy tiltott???
    És akkor az ITT lévőket miért nem zavarja???
    Nincs ezzel semmi baj, kicsit túllihegik a srácok! Ez a topic erről szól és kész! Ha nem tetszik, nem kell ide jönni és kész...
  • Bucser
    Szerintem meg tök 8.
  • Solt
    Pont a morális megkérdőjelezhetősége miatt nincs helye a bannerban! A játékban más, mint ezt már említettem volt...
  • Bucser
    Az orosz légierő a mai napig használja az adott jelzést. A szim orosz helikopterről készült melyet csak az oroszok használnak.

Egyébként az oroszok fehér kerettel használják a vörös csillagot a repülőkön, helikoptereken a mai napig.

Szóval a fehér keretes vöröscsillagos jelkép annyira sértő mint a nyilak nélküli árpádsáv. törvényileg semennyire morálisan megkérdőjelezhető.

Az egész vita meg nem éri meg azt amit idefröcsögtetek.

• Solt
    De ezt megint miért nekem? Úgy érzed, hogy én csinálok belőle ügyet? Normális dolog a bannerba egy tiltott önkényuralmi jelképet "követelni"?
  • Bucser
    Szerintem meg rohadtul túl van lihegve az egész...
  • Buren
    "nekem meg az árpádsávos zászlóval van ki a faszom mostanság"

Sok magyarmagyar eh?

Legyen a sima fejléc de nem lehetne felcserélni a logót a Blackshark felirattal, vagy kivilágosítani a bal oldalt pls? Tökmindegy, mit csinálsz de szerintem lehetne egy kicsit kiegyensúlyozottabb a kép. (nekem elég erősen balra dől)
  • Solt
    Hogy jön ide az Árpád sávos zászló? De, ha már szóba hoztad, ahhoz nem lehet emberek millióinak a halálát kötni...

Ha annyira nézegetni akarod a szíved csücskét, akkor ragaszd tele vele a szobád falát, és énekelgess mozgalmi dalokat... a Te dolgod... csak nekünk ne kelljen már, ha nem muszáj...
  • Solt
    Senki nem akart amerikai zászlót rá... A Heineken sokkal előbb használta a vörös csillagot, mint a tömeggyilkos kommunisták, ergo aki ezért pereli őket, az enyhén agyhalott!

#406: A KA-50 oldalán semmi gond vele... valóban hozzátartozik a játékhoz, de ettől még nem hiszem, hogy a bannerban ezt annyira hangsúlyozni kéne, lásd #382. A #370-ben szereplő banner szerintem korrekt...
  • polluxware
    Tökéletesen egyetértek... Orosz heli, orosz felségjellel...

nekem meg az árpádsávos zászlóval van ki a faszom mostanság

és kell a bannerba azazorosz csinnyag és kész!
  • bgabor
    Igazad van, a gépen ott a helye, mert úgy hiteles. De külön betenni a bannerba tök felesleges.
  • Buren
    Az Orosz légierő felségjele még mindig a vörös csillag. Én *itt* úgy tekintenék rá, nem mint önkényuralmi jelképre.
  • gsg16
    senki sem rajong a vörös csillagért.de hülyén nézne ki az amerikai zászló egy KA50-es oldalán.a játékban is van a helikopteren vörös csillag,ez hozzá tarozik a játékélményhez,és semmi köze ahhoz,hogy mi volt itt 40 évig.szerintem nem kellene arra szintre jutnunk,ahol azok vannak,akik a Heineken gyárat beperelték,mert ugye önkényuralmi jelkép van a sörös üvegeiken.
    amúgy meg ma nekem is újra kérte a kódot.de simán elindítottam megint.
  • bgabor
    Én se rajongok a vörös csillagért. Elég volt negyven évig a címerünkben megtűrni a rohadékot.
  • Scottt
    Kell a repedt veres csillag.
  • Solt
    Már akinek... nekem konkrétan hányingerem van tőle... Még viccből sem bírom elviselni... [ elég stresszes a játékban is elviselni ]
  • polluxware
    kérdés!

Gépeden hogy fut a BS ,milyen beállításokon? Vidkarid cpu-d miatt kérdezem (egyik nagyon jó a másik, nem annyira)

szóval a kérdés az hogy a vidkari kihúzza egy csávából a procit
  • polluxware
    Igen is kell a vörös csillag!
  • LeonSilver
    Ja.Az fasza.Most már csak bekellene rakatni vagy valami.
  • Solt
    Mi van veletek? Mi ez a vörös csillag mánia? Ne már... :((

#370-ben linkelt banner a legjobb eddig...
  • SzKrisztian
    Kösz a segítséget, én voltam a vak, a képekről jöttem rá mi a gond, nem álítottam arra hogy Axis Command, hanem az All-on volt úgy nem engedte hogy álítsak, de az Axis Command-nál már sikerült.
  • SgtChris
    Ja, amúgy ma fogta magát a gameés ismét sírt, hogy adjam meg a serialt...és elleőrizni akarta a CD-t. Ez miért van? Semmit nem változtattam a konfigon.
  • SgtChris
    Egy gombkiosztást erre a joyra tudnál küldeni? Nekem is ilyen van, de nem sikerült megtalálnom az ideális beállítást...
  • sure
    Én mindhárom tengelyre ezt a görbét használom egyelőre, csak a gáztekerentyűé lineáris. (Logitech Extreme 3D Pro, sikerült pont kitakarni )
  • LeonSilver
  • SzKrisztian
    Sziasztok, sajnos nem a legjobb a joystikom egyenes állásban nincs mindig középen, hol jöbra hol balra van egy kis eltésrés, ez nagyon zavaró mert emiatt borzasztó nehéz irányítani a helikoptert. A control panelben ezen nem tudok állítani, a sima Lock On-ban volt valami death zone amivel nagyon jól lehetett ezt korrigálni, de a BS-nál semmi ilyesmit nem találok, a másik hogy túl érzékeny is a joy amit Lock On-ban szintén jól lehetett állítani de ennél ezt sem tudom, az irányok még elviselhetők, de a ruuder pedál az használhatatlan, egy hajszálnyit elmozdítom és pörög az egész gép(nincs külön pedálom a joyon van egy tekertyü). Valami ötlet hogy hogy tudnék ezen állítani, esetleg ha config vagy hasonló fájlokban lehet valamit állítani az a megoldás is érdekel, csak én annyira nem értek hozzá így nem is tudom mit kéne keressek.
  • DonZorro
    Ez még jobb lett! Valaki feltenné?
  • LeonSilver
    Az FF simán akarja az igazságot.
  • Kenny85
    ok most nekem is sikerült. valamiért ff nemakarja az igazságot, de ie-be lejött
  • gsg16
    BS_MANUAL_KEYCARD
    jó a link,mert már vagy 20-an leszedték
  • Proview
    Collective működik JOY-Z-re, köszi
    Az "összes küldetésnél alkalmazza" be van jelölve, de a training küldetésre nem hat.
  • Buren
    Controls-ban az Axis Commands-ot válaszd ki a listából (szép zöld) és ott a collective-nél a JOY_Z-re állítsd be.

Utóbbit meg azt hiszem úgy megoldhatod, hogy be pipálod az optionsnél, hogy minden küldinél használja az általad beállított dolgokat (köztük a zangol fülkét)
  • Proview
    Saitek Cyborg Evo joynál:
    A Collective Up/down hogyan állítható a "gázgarra"?
    A Hatswitch beállítható alaphelyzetbe visszatérésre? (ne rögzüljön, csak akkor forduljon el, ha nyomom a 8irányú kapcsoló vmelyik irányát)

Training küldetésnél még mindig orosz a kapcsolók/kezelőszervek "tippje", küldetésben már "NATO" angol

• polluxware
    Lehet menteni játékot?????????? mint FC-ben?
  • Buren