4747
-
gsg16 #422 kár hogy nem lehet benne a repülőgépekkel repülni.biztos hangulatos lenne,ha pl.SU25T-kel lehetne támogatni a helikopteres támadásokat.vagy ha A10-esek próbálnának leszedni,miközben támad az ember. -
#421 ... jóó ...
akkor.....
legyen piros dávidcsillag!
-
Solt #420 Ez így teljesen korrekt! -
#419 Szerintem ezt itt és most kéne abbahagyni.
Igaz, hogy többek között én kezdtem el, de nem mondtam komolyan... (igaz csúnya dolog azzal viccelődni ami millióknak csak a szenvedést és a rossz emlékeket idézi fel szerte a világon)
Nem fogunk kirakatni olyan fejlécet amin bárminemű jelkép külön kiemelten/külön szerepel. (ha jó, ha nem jó)
Mindenkinek a magánügye, hogy milyen politikai nézetei vannak illetve, hogyan ítéli meg ezeket az önkényuralmi jelképeket.
Bárminemű problémát tessék privátban megbeszélni ha van.
Akkor most már kanyarodjunk vissza magához a szimulátorhoz.
Köszönöm. -
Solt #418 Mi az, hogy ki mondta? Ne már...
Hol látsz Te az IL-2 bannerjében külön álló vörös csillagot, illetve sarló kalapácsos címert?
A játékról szól a topik és nem a fátyolos kommunista emlékek hangsúlyozásáról...
A "ha nem tetszik el lehet menni", pedig pont az általam sérelmezett önkényuralmi jelkép tisztelőjének a szájából hangzott el... ha ezt a mentalitást idézed ide, akkor nem csodálom, hogy téged nem zavar... -
#417 Figyu? Ki mondta neked hogy tiltott???
És akkor az ITT lévőket miért nem zavarja???
Nincs ezzel semmi baj, kicsit túllihegik a srácok! Ez a topic erről szól és kész! Ha nem tetszik, nem kell ide jönni és kész... -
#416 Szerintem meg tök 8. -
Solt #415 Pont a morális megkérdőjelezhetősége miatt nincs helye a bannerban! A játékban más, mint ezt már említettem volt... -
#414 Az orosz légierő a mai napig használja az adott jelzést. A szim orosz helikopterről készült melyet csak az oroszok használnak.
Egyébként az oroszok fehér kerettel használják a vörös csillagot a repülőkön, helikoptereken a mai napig.
Szóval a fehér keretes vöröscsillagos jelkép annyira sértő mint a nyilak nélküli árpádsáv. törvényileg semennyire morálisan megkérdőjelezhető.
Az egész vita meg nem éri meg azt amit idefröcsögtetek.
-
Solt #413 De ezt megint miért nekem? Úgy érzed, hogy én csinálok belőle ügyet? Normális dolog a bannerba egy tiltott önkényuralmi jelképet "követelni"? -
#412 Szerintem meg rohadtul túl van lihegve az egész... -
#411 "nekem meg az árpádsávos zászlóval van ki a faszom mostanság"
Sok magyarmagyar eh?
Legyen a sima fejléc de nem lehetne felcserélni a logót a Blackshark felirattal, vagy kivilágosítani a bal oldalt pls? Tökmindegy, mit csinálsz de szerintem lehetne egy kicsit kiegyensúlyozottabb a kép. (nekem elég erősen balra dől) -
Solt #410 Hogy jön ide az Árpád sávos zászló? De, ha már szóba hoztad, ahhoz nem lehet emberek millióinak a halálát kötni...
Ha annyira nézegetni akarod a szíved csücskét, akkor ragaszd tele vele a szobád falát, és énekelgess mozgalmi dalokat... a Te dolgod... csak nekünk ne kelljen már, ha nem muszáj... -
Solt #409 Senki nem akart amerikai zászlót rá... A Heineken sokkal előbb használta a vörös csillagot, mint a tömeggyilkos kommunisták, ergo aki ezért pereli őket, az enyhén agyhalott!
#406: A KA-50 oldalán semmi gond vele... valóban hozzátartozik a játékhoz, de ettől még nem hiszem, hogy a bannerban ezt annyira hangsúlyozni kéne, lásd #382. A #370-ben szereplő banner szerintem korrekt... -
#408 Tökéletesen egyetértek... Orosz heli, orosz felségjellel...
nekem meg az árpádsávos zászlóval van ki a faszom mostanság
és kell a bannerba azazorosz csinnyag és kész! -
bgabor #407 Igazad van, a gépen ott a helye, mert úgy hiteles. De külön betenni a bannerba tök felesleges. -
#406 Az Orosz légierő felségjele még mindig a vörös csillag. Én *itt* úgy tekintenék rá, nem mint önkényuralmi jelképre. -
gsg16 #405 senki sem rajong a vörös csillagért.de hülyén nézne ki az amerikai zászló egy KA50-es oldalán.a játékban is van a helikopteren vörös csillag,ez hozzá tarozik a játékélményhez,és semmi köze ahhoz,hogy mi volt itt 40 évig.szerintem nem kellene arra szintre jutnunk,ahol azok vannak,akik a Heineken gyárat beperelték,mert ugye önkényuralmi jelkép van a sörös üvegeiken.
amúgy meg ma nekem is újra kérte a kódot.de simán elindítottam megint. -
bgabor #404 Én se rajongok a vörös csillagért. Elég volt negyven évig a címerünkben megtűrni a rohadékot. -
#403 Kell a repedt veres csillag. -
Solt #402 Már akinek... nekem konkrétan hányingerem van tőle... Még viccből sem bírom elviselni... [ elég stresszes a játékban is elviselni ] -
#401 kérdés!
Gépeden hogy fut a BS ,milyen beállításokon? Vidkarid cpu-d miatt kérdezem (egyik nagyon jó a másik, nem annyira)
szóval a kérdés az hogy a vidkari kihúzza egy csávából a procit -
#400 Igen is kell a vörös csillag! -
#399 Ja.Az fasza.Most már csak bekellene rakatni vagy valami. -
Solt #398 Mi van veletek? Mi ez a vörös csillag mánia? Ne már... :((
#370-ben linkelt banner a legjobb eddig... -
SzKrisztian #397 Kösz a segítséget, én voltam a vak, a képekről jöttem rá mi a gond, nem álítottam arra hogy Axis Command, hanem az All-on volt úgy nem engedte hogy álítsak, de az Axis Command-nál már sikerült. -
#396 Ja, amúgy ma fogta magát a gameés ismét sírt, hogy adjam meg a serialt...és elleőrizni akarta a CD-t. Ez miért van? Semmit nem változtattam a konfigon. -
#395 Egy gombkiosztást erre a joyra tudnál küldeni? Nekem is ilyen van, de nem sikerült megtalálnom az ideális beállítást...
-
#394 Én mindhárom tengelyre ezt a görbét használom egyelőre, csak a gáztekerentyűé lineáris. (Logitech Extreme 3D Pro, sikerült pont kitakarni ) -
#393 -
SzKrisztian #392 Sziasztok, sajnos nem a legjobb a joystikom egyenes állásban nincs mindig középen, hol jöbra hol balra van egy kis eltésrés, ez nagyon zavaró mert emiatt borzasztó nehéz irányítani a helikoptert. A control panelben ezen nem tudok állítani, a sima Lock On-ban volt valami death zone amivel nagyon jól lehetett ezt korrigálni, de a BS-nál semmi ilyesmit nem találok, a másik hogy túl érzékeny is a joy amit Lock On-ban szintén jól lehetett állítani de ennél ezt sem tudom, az irányok még elviselhetők, de a ruuder pedál az használhatatlan, egy hajszálnyit elmozdítom és pörög az egész gép(nincs külön pedálom a joyon van egy tekertyü). Valami ötlet hogy hogy tudnék ezen állítani, esetleg ha config vagy hasonló fájlokban lehet valamit állítani az a megoldás is érdekel, csak én annyira nem értek hozzá így nem is tudom mit kéne keressek. -
#391 Ez még jobb lett! Valaki feltenné? -
#390 Az FF simán akarja az igazságot. -
#389 ok most nekem is sikerült. valamiért ff nemakarja az igazságot, de ie-be lejött -
gsg16 #388 BS_MANUAL_KEYCARD
jó a link,mert már vagy 20-an leszedték -
#387 Collective működik JOY-Z-re, köszi
Az "összes küldetésnél alkalmazza" be van jelölve, de a training küldetésre nem hat. -
#386 Controls-ban az Axis Commands-ot válaszd ki a listából (szép zöld) és ott a collective-nél a JOY_Z-re állítsd be.
Utóbbit meg azt hiszem úgy megoldhatod, hogy be pipálod az optionsnél, hogy minden küldinél használja az általad beállított dolgokat (köztük a zangol fülkét) -
#385 Saitek Cyborg Evo joynál:
A Collective Up/down hogyan állítható a "gázgarra"?
A Hatswitch beállítható alaphelyzetbe visszatérésre? (ne rögzüljön, csak akkor forduljon el, ha nyomom a 8irányú kapcsoló vmelyik irányát)
Training küldetésnél még mindig orosz a kapcsolók/kezelőszervek "tippje", küldetésben már "NATO" angol
-
#384 Lehet menteni játékot?????????? mint FC-ben? -