4747

Digital Combat Simulator

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

Hasznos linkek

• Evin
    Állítólag ha átnevezed a ru mappát, átvált angol nyelvre.
  • Buren
    A moderátor leszólta, ezért rendeltem a bannerműhelyes topikban egyet az eredeti loading screen alapján. (a DCS és Eagle Dynamics logot hozzárendeltem)
  • Molnibalage
    Majd csinálok én is, ha fent lesz kb. 1 hét múlva...
  • polluxware
    örülök hogy akkorát nem ugrott a grafix.. legalább fut a gépemen:)
  • polluxware
    Banner jöhet! szép:)
  • Buren
    Lesz új 3d-s engine a jövőben... (szerintem volt munka bőven a géppel :)
  • Buren
    Ez egy teljesen új hardcore, katonai kiképzőprogram szintű szimulátor sorozat.

Az első kiadás a Ka-50-es orosz együléses harci helikopterrel foglalkozik, majd háromnegyed évenként adnak ki újabb gépekkel foglalkozó modulokat. A beígért gépek között lesz az AH-64 Apache, A-10, F-16, Su-27 és az Mi-24 Hind.

Jelenleg csak az orosz verzió beszerezhető de ez nem riasztja el a fanatikusokat. :)

Az angol kiadás 2009 januárjában lesz elérhető.

Egy ezeréves fejlesztői videó ami a beindítási procedúrát mutatja be:
    Part 1
    Part 2

A játéknak van egy Arcade/Game fokozata is, ami kb. Battlefield 2/Armed Assault szintre butítja le a kezelést, irányítást.
    De ugye ez olyan mintha egy Ferrarival csak vásárolni járnál ahelyett, hogy 300-al repesztenél az utakon.
  • LeonSilver
    Még jó, hogy elcserélted a Csodalámpás laptopot, mert azon ez sem futna.

Egyébként külön játék és egyelőre orosz.
  • Solt
    Nyugodtan olvasd el az első bejegyezést... nem korhatáros, tehát 14 év alatt is szabad, nem kell Anci engedélye!
  • L Viper #13
    Egy negatívum az én szememben:
    A játék grafikájában nincs akkora ugrás a Lock On-hoz képest. A textúrák nagyobb felbontásúak, a felhők szebbek valamivel, de tisztára olyan, mintha az ember a Lock Onban helikopterezne.
    Anno a Flanker2 és a Lock On grafikája közt azért nagy volt a külömbség.
  • Solt
    Tökéletes!
  • mama 2
    Ez egy külön játék, vagy valamijen gamenak a kiegészítője?
  • Buren
    Tisztelt barátaim!

Eme 2 perces alkotásom jó lesz bannernek amíg valami photoshop maestro nem alkot valami Van Goghot is elszégyenítő műremeket?

• Solt
    Üdvözlet Urak!

Hát ezt is megéltük! :)

Ha esetleg valaki hal megoldást a Vista 64 bites problémára, akkor azt örömmel fogadnám... :)

Addig marad az irigykedést... :))
  • polluxware
    ki milyen beállításokkal nyomja?

• Scottt
    Baszóggyámeg én akartam megnyitni:)
  • Buren
    Ááá, csak lusta megnyomni a szép kék betűket és körbenézni egy szerintem tisztességes oldalon.
  • 42nd Intruder
    Alábbi (#1) linken szerintem elég infó van róla, bár lehet csak én vagyok túl informált...
  • LeonSilver
    Shotok vannak a lentebb említett topikokban.

Milyen infora lennél kíváncsi?
  • LeonSilver
    Valaki összedobhatna egy igazán jó bannert! ;)
  • SimaSuna #2
    némi infó, szkrínshotok, leírás jól jönne -.-
  • Buren
    Ide jöhetnek a screenshotok, észrevételek, praktikák illetve egyéb, a játékhoz kapcsolódó dolgok. Ne szennyezzük a Lock On és Falcon topikokat.

Új embereknek ajánlom ezt az oldalt.