4747
-
#22 Állítólag ha átnevezed a ru mappát, átvált angol nyelvre. -
#21 A moderátor leszólta, ezért rendeltem a bannerműhelyes topikban egyet az eredeti loading screen alapján. (a DCS és Eagle Dynamics logot hozzárendeltem) -
#20 Majd csinálok én is, ha fent lesz kb. 1 hét múlva... -
#19 örülök hogy akkorát nem ugrott a grafix.. legalább fut a gépemen:) -
#18 Banner jöhet! szép:) -
#17 Lesz új 3d-s engine a jövőben... (szerintem volt munka bőven a géppel :) -
#16 Ez egy teljesen új hardcore, katonai kiképzőprogram szintű szimulátor sorozat.
Az első kiadás a Ka-50-es orosz együléses harci helikopterrel foglalkozik, majd háromnegyed évenként adnak ki újabb gépekkel foglalkozó modulokat. A beígért gépek között lesz az AH-64 Apache, A-10, F-16, Su-27 és az Mi-24 Hind.
Jelenleg csak az orosz verzió beszerezhető de ez nem riasztja el a fanatikusokat. :)
Az angol kiadás 2009 januárjában lesz elérhető.
Egy ezeréves fejlesztői videó ami a beindítási procedúrát mutatja be:
Part 1
Part 2
A játéknak van egy Arcade/Game fokozata is, ami kb. Battlefield 2/Armed Assault szintre butítja le a kezelést, irányítást.
De ugye ez olyan mintha egy Ferrarival csak vásárolni járnál ahelyett, hogy 300-al repesztenél az utakon. -
#15 Még jó, hogy elcserélted a Csodalámpás laptopot, mert azon ez sem futna.
Egyébként külön játék és egyelőre orosz. -
Solt #14 Nyugodtan olvasd el az első bejegyezést... nem korhatáros, tehát 14 év alatt is szabad, nem kell Anci engedélye! -
#13 Egy negatívum az én szememben:
A játék grafikájában nincs akkora ugrás a Lock On-hoz képest. A textúrák nagyobb felbontásúak, a felhők szebbek valamivel, de tisztára olyan, mintha az ember a Lock Onban helikopterezne.
Anno a Flanker2 és a Lock On grafikája közt azért nagy volt a külömbség.
-
Solt #12 Tökéletes! -
#11 Ez egy külön játék, vagy valamijen gamenak a kiegészítője? -
#10 Tisztelt barátaim!
Eme 2 perces alkotásom jó lesz bannernek amíg valami photoshop maestro nem alkot valami Van Goghot is elszégyenítő műremeket?
-
Solt #9 Üdvözlet Urak!
Hát ezt is megéltük! :)
Ha esetleg valaki hal megoldást a Vista 64 bites problémára, akkor azt örömmel fogadnám... :)
Addig marad az irigykedést... :)) -
#8 ki milyen beállításokkal nyomja?
-
#7 Baszóggyámeg én akartam megnyitni:) -
#6 Ááá, csak lusta megnyomni a szép kék betűket és körbenézni egy szerintem tisztességes oldalon. -
#5 Alábbi (#1) linken szerintem elég infó van róla, bár lehet csak én vagyok túl informált... -
#4 Shotok vannak a lentebb említett topikokban.
Milyen infora lennél kíváncsi? -
#3 Valaki összedobhatna egy igazán jó bannert! ;) -
#2 némi infó, szkrínshotok, leírás jól jönne -.- -
#1 Ide jöhetnek a screenshotok, észrevételek, praktikák illetve egyéb, a játékhoz kapcsolódó dolgok. Ne szennyezzük a Lock On és Falcon topikokat.
Új embereknek ajánlom ezt az oldalt.