4747
-
#382 -
#381 másnak se jön le? -
#380 Zsír de egy rohadt vöröcsillagot igazán odabiggyeszhettél volna -
-
#378 Nagyon ott lett.
Két dolog nem kóser számomra;
1. Hiányzik a felső rotor és emiatt olyan fura a Hokum. (legalább a lapátja látszódjék ha lehetne javasolni)
2. Hol az a kuvva vörös csillag? -
#377 Nagyon szép lett . Csak már látnám fönt. -
gsg16 #376 http://data.hu/get/801621/BS_manual_and_keycard.rar ezen a linken el lehet érni a manualt,és a billentyűkiosztást angolul.azért tettem be így,hogy be lehessen tenni valahová a banner alá-fölé,ne keljen mindenkinek kersgélni. -
#375 Ja.Fasza ez a kép ( bár már mintha láttam volna valahol ) csak bekellene már rakatni.
**--**
Érdekes ez a trekk felvevő izé a BS-ben is.Ha az ember elment majd visszanéz egy eksönt nem mindig az történik aminek történnie kellene.. -
gsg16 #374 de azért valahová nem lehet legalább egy aprócska vörös csillagot betenni? -
#373 EZT AKAROM... -
gsg16 #372 ez a legjobb kép az eddigiek közül! -
#371 Battlefield 2... Annál még z ArmA helikopterkezelése is sokkal reálisabb... -
#370 -
#369 Kiengeded a féket? -
gsg16 #368 egyszer működő hajtóművekkel kellene megtanúlnom defekt,és futóműtörés nélkül letenni.nemtudom,de a Battlefield 2-ben sosem törtem ki futóművet a helikopteren,és sosem kaptam defektet. -
#367 ED fórumon azt írták, hogy mennie kell(ene?).Ha jól emlékszem. -
franko2 #366 Próbált már valaki leálított hajtómüvekkel leszállni? Én már párszor próbáltam de eddig még nem jött össze. Azért érdekelne hogy ez rendesen levan szimulálva a progiba vagy nincs, hogy ne gyakoroljam ha nincs. -
#365 RGR...THX...na ezt nem tudtam :o -
#364 imageshack photobucket már rég blacklistelte az SG-re továbbítást. -
#363 hááát buren ez ott van :)))
nem tudja valki véletlen hogy lehet-e játék közben állást menteni? mint FC-ben lehetett
-
#362 Csak így megy. Csak ITT az sg-n vannak ilyen gondjaim. "Kép beszúrása" xart sem ér.
http://img.photobucket.com/albums/v249/HungaroJET/ScreenShot_004.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v249/HungaroJET/ScreenShot_005.jpg
-
-
#360 Ka-50 -
#359 Nagyon jó . -
#358 Havoc -
#357 FYKI a DCS feloldása immáron Digital Combat Series (lsd töltőképernyő) -
#356 Vörös csillagot a bannerbe! -
gsg16 #355 akkor lehetne mindjárt valami tárhelyre feltenni a manualt,és a keycardot is,hogy odakattintva letölthetőek legyenek.vagy nem? -
#354 Nekem a Hypoé jobban tetszik.:) -
#353 A "Digital Combat Simulator"-t a Te karaktereiddel rá lehetne tenni kicsiben. Viszont az alakja az maradjon lapos, ahogy Hypo csinálta. Jobban passzolna az SG sémába. -
#352 voros csillagot megse akartam:))) -
#351 Az enyém nekem jobban tetszik de azthiszem ez természetes :P
Ez sem lenne rossz, a betü ( milyen font ez? ) még fasza is de jobb oldalon az a japo beütéses napsugár szerintem nemvaló oda.
**--**
Ez a buzi AI nem belémjött ma leszállás közben..??Azthittem a guta megüt... -
#350 :) -
#349 Tetszik és ennyi elég is. -
#348 Ez jó:) -
#347 -
#346 Meg hogy ne ilyen kibaszott magas legyen...1920*1080-ban netezek cégnél és még így is 3-ad képernyő magas...
banner max magassága 200 képpont legyen szerintem... -
#345 1)
2)
-
#344 Jó csak szvsz más betütípus kéne,valami "millitarysabb" nem? -
#343 Imádom!!!ED, szeretnék érte fizetni!!Mihamarabb...
Ehhez mitszóltok??