4747
-
#742 -
blackshark #741 Gyerekek!Még multizni is lehet! -
#740 az biza tény viszont hogy ennyiért amennyiért árulják mint új szoftver ocsó, és nem tisztességtelen.. -
#739 Én néztem egy-két dolgot ( igaz FC-ből akartam volna a moddolt cuccok némelyikét átrakni ) de nem igazán egyeznek a fájlok.Mondjuk sokkal előrébb lennénk ha végre lenne már teljesen BS kompatibilis ModMan.Talán nekiállnának a népek a cuccok gyártásának. -
#738 jóvan... közben rájöttem hogy azokat nem cserélték ki..
gondoltam átraktad őket FC-ből hogy ezzel is gyorsabban menjen..
apropó! tudja valki hogy átlehet e rakni a tereptextúra csomagokat BS-ből FC alá? -
#737 Na Leonsilver!!
ellehet mondani hogy mitől olyan FC-ek a földi egységek lodjai meg a textúrái...
De rögtön ám!!! -
#736 Ezt a képet ezer éve találtam deviantart-on:
HOGYAN
1. ...látod magad
2. ...lát téged a barátnőd
3. ...lát téged a felettesed kudarc esetén
4. ...lát téged a felettesed siker esetén
5. ...lát téged az ellenség
6. ...lát téged az apád "A kutyafáját! Bezzeg mikor én voltam a seregben..."
7. ...lát téged és az apádat a nagyapád "A macska rúgja meg! Bezzeg mikor a háborúban harcoltam..."
8. ...lát téged a hippi a parkban -
sindelnet #735 Próbáld-------->ITT -
gsg16 #734
itt van még néhány -
Solt #733 Száműzöm onnan őket a sötét oldalra... különben is, mit terelgetik azokat a rakétákat... há valaki azt jó szándékból nekem küldte! -
#732 Én leszedtem az összeset.Beszartam - behugyoztam rajtuk :D -
gsg16 #731
egy kis vidámság. -
#730 Nekem lejött csont nélkül :P :P
**--**
Ezek a fiuckák vajon hova mennek??Csak nem ...
Anno ezt utáltam a legjobban az egész hacccsseregben.A vagonírozást.Meg a szüttyögést.Mikor jöttünk haza gyaksziról a ruszkiktól Záhogy - Szombathely több mint 2 nap volt ..
Viszont egy életre szóló élmény volt a kárpátokon lábon átkelni!!!
A magyarok lakta falvakban az emberek az út mellett álltak és sírtak.
Szerencsétlenek azt hitték, hogy mentünk felszabadítani őket.Ez nem vicc és nem urbánlegend! -
#729 Nem jön ez a fos,és úgyérzem nem azért mert túlterheltek a szervezeik. -
gsg16 #728 ezt jó hamar kiderítetted.kelett hozzá vagy másfél nap.kb annyi ideje játszhatod.össze lenne csapva?nos ezt nem lehet "kipörgetni" egy délután alatt,az biztos.ennyi idő alatt jó,ha le tudsz szállni vele futómű törés nélkül.mi az szerinted,amit összecsaptak benne? -
#727 angolt megéri megvárni... mondjuk ha valki nem játszik az alap missionokkal akkor felesleges, jó az orosz is...
állítólag valamit javítgatnak még rajta a rus 1.0 verzióhoz képest -
#726 ED fórumon meg van egy kis okosság, hogy hogyan lehet megvenni az orosz verziót.24.99$ ~ 5500HUF ... Gondolom letöltős de akkor is.Fika zsetony. -
#725 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
englishe manuál!!!!!! -
#724 Ezeknek a rakéta elterelő fénylényeknek van köze a náciufókhoz? Mert azok is elterelik a rakétákat :) -
blackshark #723 Hát ez van!
Egy szó mint 100 összecsapták.
Egy rakás szar!
Remélem az angol verzió jobb lesz (optimalizáltságban).
De azé jó simulátor. :D -
#722 Ejnye no... hát ott a fénylények azok ám! Felelősek az őskáoszért.. :D -
Solt #721 Azért nem sírok, mert van egy 30-40 fps... csak néha teljesen indokolatlan módon 15-re leesik. Függeszkedek 20-25méteren, tehát még por sincs... megmozdítom fejem a kabinban, és 35fps-ből lesz 12 két három másodpercre... ha pedig esetleg van képem kidobni pár darab "rakétaelterelő fény valamit" , akkor aztán őskáosz alakul ki, és indul a diavetítés! :D -
#720 Az elején még én is jártam úgy, hogy lógtam az ájerben gondolván "vadkacsavadászatot csinálok ".
Aztán az Abram úgy leszedett ágyúval mint annak a rendje.
**--**
( Lövészeten voltunk anno.Volt egy igen idióta kupolanyúl a szakaszomban.Na ez a barom keverte össze a gombokat az irányítótömbön és ágyúval lőtt az egyébként géppuskával leküzdendő, helikopter célra... szegény lőterest meg a szívroham kerülgette )
**--**
Én a vizet levettem nullára.Igaz nemszép de qrva sokat dob az fps-en.
-
Solt #719 Az a négy magosokra van... gondolom én... -
blackshark #718 egyébként a CPU controllerben a(z) pl 2cpu's :3+4 ez mi?
Mert én az utólsót állítom be -
#717 akkor nem szóltam.. -
Solt #716 Ne hidd! Nekem 3.6 GHZ-re húzott E8400 + 4870 + 4GB memória, és drasztikusan megakad egy-két helyen! Még fülkében forgolódva is! :S Nagyon optimizálatlan... :(( -
#715 grafika nekem tökéj... dual core támogatás kéne legjobban ennek a játéknak!!!
ed fórumon is nyavajognak emberkék hogy hiába van 8800GT kártya a gépükben mégsem megy szépen egy 4000+ amd-vel...
hogy szépen menjen muszáj hogy legyen min. 3giga körüli core2 duo procid..
2gb ram, meg egy 512megás közepes vidkari bőven elég ennek a dx8as grafikájú játéknak
-
Solt #714 Az az! Akkor lesz igazi amikor csípőből reagálunk a történésekre, mert a fejünkben van már minden! :) Az indulás nulláról egy fél orgazmus... kapcsolgatsz, életre kell... isteni! :) Már csak egy kis grafikai optimalizálás, csinosítás kell, és egy dinamikus kampány... -
#713 hát ez az:) szimulátornak biztos hasznos, még egy valódi kamov pilótának is, de a játékélmény azért bőőven hiányos
english manualt várom... anélkül bőven vágom már a témát,de sztem pontról pontra megtanulni kezelni
-
Solt #712 Ha autohuveren van és beléped valamelyik irányba, vagy megmozdítod a joyt, akkor csinálja ezt! Nekünk már generált olyan szelet, hogy a földön is "emelgette" a helit!
Nekem eddigi tapasztalataim jók az ai-val... A vulcan, bradley azonnal lő, ahogy a közelébe érsz... sőt még az M1 is rám lőtt amikor függeszkedtem...
A dinamikus kampány tényleg hiányzik, de nekem eddig kifejezetten tetszik a játék... igaz, elvagyok a reptéren is a gombok birizgálásával! :)) -
#711 axis tune-ál állísd be azt hogy a határokat beljebb vegye (asszem saturation x,y)
DCS Black Shark 1.0 (RU)
1. 1C\Eagle Dynamics\Ka-50\l10n\ru -> ru1 (en)
2. Grafikai beállítások
-----------------------
TEXTURE = MEDIUM-HIGH
SCENES = LOW
CIV TRAFFIC = NO
WATER = NORMAL
VISIB RANGE = LOW
HEAT BLUR = OFF
SHADOWS = ACTIVE PLANAR
RESOLUTION = 1280X1024
ASPECT = 5:4
MONITORS = 1camera
RES.OF CO.D.= 512 every frame
*full screen
Editor icon styles -> HATO=NATO, POCCnr=Rus
Config\graphics.cfg
LandLodDistances
{
LandDay
{
L01 = 10000;
L12 = 15000;
}
LandNight
{
L01 = 8000;
L12 = 12000;
}
MFD
{
L01 = 8000;
L12 = 12000;
ScreenshotQuality = 100;
ScreenshotName = "ScreenShots/ScreenShot_%03d.bmp";
ScreenshotExt = "bmp";
BlackShark\data\scripts\options.lua
["water"] = 1,
["effects"] = 2,
["lights"] = 1,
Joystick
Joy Slider1: -
Joy_y: 10, 100, 100, 0
Joy_x: 10, 90, 100, -5
Joy_RZ: 15, 90, 100, -5 -
#710 Én ezért szeretem az EECH-t. Finyoman lehet vezetni, ezért hosszú életű a joy. Sosem koppantottam még meg a határon. Többek között ezért nem is játszom repszimekkel.
Az EECH pedig szintén tudja, azt amit a csapatszállítóról írtál. Az Abrams harckocsi tetején van egy gépágyú, ha közel mész hozzá kijön egy ember a tankból, mocsok jól céloz és nem sajnálja az ólmot :) -
gsg16 #709 én azért nem vagyok odáig érte,mert legyilkolom a joystickomat vele.olyan mozgásokat csinál a játék,amit nem teljesen értek,és amiknek a következménye az,hogy majd' kitöröm a botot a helyéről.nemértem,hogy egy mezei lebegés közben ,amit már vagy 2 perce csinálok,miért kezd el forogni a gép,vagy miért kezd el valamelyik oldalra elhúzni.egyébként ha olyan ellenséget teszel be,amelyik képes helikopterre lőni,az bizony lőni is fog,ha beérsz a hatósugarába.én betettem valami amerikai csapatszálító gépet,ami lánctalpas szerkezet volt,és a tetején ott ült egy géppuska mögött a baka,aki ahogy elég közel értem,már osztotta is az áldást.abban viszont igazad van,hogy tényleg hiányzik belőle a dinamikus hadjárat,és a picit intelligensebb ellenség.pl a Lonciban tapasztaltam olyant anno,hogy miközben én dél felől támadtam A10-el a repteret,a tunguska elkezdett forgolódni a reptér közepén,és elindított egy rakétát észak felé,ami kb 50m-re tőle belecsapódott a földbe. -
#708 Tegnap ráuntam csöppet, tény..
Realisztikus szim.. az ellenség ha meg nem mozgóra van állítva csak ott gubbaszt és vár amíg kilövöd őket..
a brunya falconban meg legalább elkezd menekülni a menetoszlop... irányt vált vált, alakzatokat vesz fel..
áhhh szutyok falcon -
spacecrony #707 Na jó itt a lényeg: 1,
2,
3, -
spacecrony #706 Király fejléc,
király videók. -
#705 Fény valami...
-
#704 Jelen alanynál bőven elég az István, Vér már nem is kell elé. -
gsg16 #703 van Vér István nevezetű rokonod?vagy osztálytársad?