4747

Digital Combat Simulator

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

Hasznos linkek

• LeonSilver
    Letöltős verzió van, 29.99$
  • IFOR
    és az orosz verzio mennyibe kerül..postával együtt??
  • LeonSilver
    Sehol.Jelenleg csak és kizárólag az orosz verzió az elérhető.
    Jelenlegi állás szerint a nyugati verzió január-február környékén lesz megvásárolható.
  • IFOR
    Sziasztok..segitsetek.....

hol lehet Mo-on megvásárolni a játékot?? interneten nem rendelek..nincs hozzá bizalmam...mennyibe kerül agame különben???????
  • sure
    kicsit OFF

Ilyenkor az NFS:MW jut eszembe, ami az X giga RAM mellett is swappel - emiatt "beszaggat" egy töredék másodpercre -, és megnyuxom... (bár az e mellett futott stabil 23-25 FPS-el minden maxon 2xQ élsimítással.)

ON

blackshark: arról mesélj, nekedmilyen gépedvan? , és hogy hasít a décsé?
  • polluxware
    Egy észrevétel:

Ha unod hogy magadnak kell az utat végig repülni akkor ha megnyomod az "R" gombot autópilot szépen lerepüli az adott waypointig tartó utat. Amennyire bedöntöd az orrát a gépnek és trimmeled majd "r", azt a sebességet fogja tartani.

másik "D" gombbal süllyed a cucc lebegésnél amennyi ideig nyomod.. hasznos hovernél

kár hogy az ellentettje nincs...

végül annyit hogy az időközönként előbukkanó ricegés az biza az ultrabrutálos gépeknél is előjön, szóval van mit optimalizálni..

• gsg16
    JA!!!kifelejtettem a Nikita című filmet,ami nem összetévesztendő az amerikai fos változattal,a Bérgyilkosnővel!!!
  • gsg16
    igazad van,a Gyűrük Ura könyv sokkal jobb,mint a film,mert a könyv nem arról szól,hogy mennyire rondák,és gonoszak az orkok.egyébként ezeket a filmeket én kötelező jellegel megnézettem a 14 éves lányommal.ide sorolnám még a Tanut,a Remény rabjait,az Indúl a bakterházat,valamint a Star Wars sorozatot,és a Keresztapa legelső részét.és abban is igazad van,hogy baromi hosszú lenne mindent felsorolni.

#773:a CPU Controll használatát már leírták itt,nagyon részletesen.olvass vissza.
  • Buren
    A DVD-n angol .avi-k vannak....
  • blackshark
    Szerinted tuok orosz nyelven? XD
    Am a CPU Controllban h kell beállítani h mind a 2 magot használja?
  • LeonSilver
    A DVD-n vannak szép videók.Mutatja és magyarázza, hogy mit kell csinálni.
  • blackshark
    Hidd el szoktam nem is ritkán!Csak nehéz attól h elolvastam.Multizni szoktatok?
    Mert én mennék veletek meg ilyesmi meg TeamSpeak szval úgy könnyebb lenne megtanulnol a heli kezelését.
  • LeonSilver
    Hát azt hiszem, hogy egy darabig sorolhtnánk az alapműnek számító filmeket amiket az ember kötelezővé tenne az iskolában.Kezdhetnénk például a Hair-el. folytatva a Holt költők társasága-val és nem megfeletkezve a Halálsoron-ról sem :) De számomra például a Gyűrűk ura ( a könyv ) is alap lenne.Aki olvasta ( esetleg többször is ) az könnyen láthatja, hogy Tolkien remeke elsősorban nem a csihipuhiról szól.

**--**

товарищ blackshark.Olvass vissza valamint forgasd szorgalmasan a játék kézikönyvét.
  • blackshark
    Heló!Van némi problémám.
    1.Nemtom h kell kezelni a fegyver rendszert (jó lenne ha vki leírná,thx)
    2.Multiban az Arm nem kapcsol be
    Ennyi.Előre is THX
  • Buren
  • Solt
    Hatalmas film!
  • gsg16
    a Leon a profi,egy alapmű.az iskolákban betenném a kötelező művek közé
  • Solt
    Leon a profi megelőzött!

Pollux: Jogos!
  • polluxware

egy dolog: a képen látható 6. billenőkapcsolót érdemes Radar-Alt/Baro között kapcsolgatni ugyanis ez ad támpontot a Hover módban az autopilotnak hogy meddig mehet
  • DonZorro
    Aham. Értem. Köszi Elvtársak...
  • LeonSilver
  • DonZorro
    Köszi Srácok, igazán kielégítő volt...

Solt, írd már le lécci ezeket az emlegetett AutoPilot módokat pontosan. Mármint a nevüket és a gombjaikat...
  • Solt
    A java részével egyetértek, de egy-két dolgot én másképpen tapasztaltam. Először is 260-275km/h-t szépen lehet tartani kitrimmelve úgy, hogy a botot sem kell fogni, és a collective-t sem kell piszkálni! Gyönyörűen repül a waypoint felé! :)

A hover 50km/h alatt beüzemelhető a tapasztalataim szerint, viszont 10-15 méter alá nem tanácsos engedni, mert kiold és puff! :D Én (mi) úgy használjuk, hogy a jobboldali vízszintes panelen található 5 kék színű autopilot kapcsoló közül a 4 egymáshoz közel lévő állandóan bekapcsolt állapotban van az 5., a különálló pedig csak akkor, ha nem használjuk a hover-t. (billenő kapcsolók alap állásban)

Nagy sebességről függeszkedésbe a következők szerint: Nózi felránt, collective nullára, 5., különálló autopilot kapcsoló kikapcsol, trimm reset, ha nagyon süllyednénk akkor collective picit fel, eközben pedig ahogy 50km/h alá csökkentünk akkor mehet a hover, minden elenged, és már lebeg is a fenevad! :)

Ha a baloldali vízszintes panelenen -targeting mode control panel- bekapcsoljuk a -automatic turn on target- kapcsolót, akkor auto hover közben, amerre a fordítjuk a shkval rendszer keresőjét, arra fordul a heli is, így mindig egyből irányban vagyunk, és még mindig nem nyúltunk se a bothoz, se a "pedálhoz"! :)) Ha pedig a -moving ground target mode- kapcsolót is benyomjuk, akkor a gépágyúnál automatikusan számol elé tartást mozgó cél esetén! :)

Ráadásul pedig a TrackIr + sisakcélzó használat kifejezetten orgazmus közeli állapotot szimulál! :))

Ui.: Én 300km/h fölé még soha nem engedtem, nekem itt már sípol, dudál, anyázik... :S A hegygerinceket átrepülve, 2000m körül pedig már 240-250 km/h körül sikít a drága. Megjegyzem itt már érdemes figyelni a jegesedést, mert bizony beindul! ;)
  • blackshark
    Tessék leszáltam billenytűzettel!!!!És ez nem vicc!!!!!!!CSak némi türelem kell!!!! ŐŐŐŐŐŐ képet h kell beszúrni? XD
  • blackshark
    Ki ismeri az EECH-t?
    Nekem például most fennt van az Enemy Engaged 2
  • LeonSilver
    Hihetetlen jól kilehet trimmelni a gépet.Ellehet menni simán ebédelni mellette.És igen, varió + csúszásjelző.Nekem az egyik szemem mindig ott időzik ha manőverezek és nem csak megyek előre a világba.

Taxizni is úgy egyszerű, hogy kicsit előretolod a botot, kitrimmeled és lehet nézelődni :)

Annyira fontos a trimm, hogy nekem például az x52-n a Pinkle Switchre van rakva.A reset trimm meg a kollektíven a Mouse Button 1-re.

Pedál.

Én összehoztem egy régi, kibelezett kormány pedálját és hát ugyan nem tökéletes ( egy Saitek pedál ~40k ) sokkal-sokkal jobb mint a botot tekergetni.Néztem vaterán 2-3-4k-ért lehet venni kormányt.Szerintem qrvára megéri.
  • blackshark
    1. Azért is mert nekem nincs joyom.Vagyis van csak más lett az alaplapom ezé nem megy rá,átalakítót nem tudtam szerválni.De fateromat megkértem h majd vegyen joy készletet,ha tud pedállal meg ilyesmi.CSak előbb megkéne még tanulnom a fegyver kezelést,a többit már vágom.
  • blackshark
    Ez nekem kúrva magas!!!!
  • polluxware
    350km/h
  • polluxware
    Trim:

Legjobban úgy tudod megnézni a hatását ha RCTRL-ENTER-el behozod a játékban a joy teszt ablakát...
    amint trimmelsz abban az állapotban rögzülnek az axisok
    Namost azt tudni kell hogy a heli irányítása pontos finom mozdulatokat igényel, és lehetőleg mindig egy axis fixálsz, aztán a másikat, és nem egyszerre ha csak nincs lábpedálod is

pl: felszállás-> előre tolod a kart picit hogy kompenzáld azt hogy a heli eleinte hátrafelé próbál emelkedni, aztán növeled a lapátok állásszögét, !tehát nem a gázt adod a collectivval ugyanis az állandó!
    szépen emelkedik futómű be, majd irányba fordítod rudder-el és megtartod, majd kitrimmeled aztán bedöntöd előre ott is megtartod hogy max -10 fok legyen a horizont-hoz képest és újra trimm.
    A lényeg hogy közben figyeld a variométert!!! ez a legfontosabb műszer a heliben! collective-t mindig korigálni, ha pedig meg akarsz állni lebegni akkor felrántod az orrát collective-t le teljesen és amint kezd megálni szépen nézed a variométert hogy ne süllyedjen túl gyorsan -> adagolsz vissza szépen

hover: 20km alatt legyen a sebesség! különben a kiadott utasításkor az akkor rögzített pozícióra próbál vissza hátrálni az autopilot amitől csak totál instabil lesz a cucc

350km tud menni a kávédaráló, DE! 200km/h bőven elég (főleg megpakolva) ugyanis efölött a sebesség felett a trim-től csak beremeg a heli

még valami! ha trimmelsz hover-nél hogy irányban maradj egy célpont miatt, akkor a lábkormánnyal 1mp-ig meg kell tartani az irányt majd utána kitrimmelni, különben elforog továbbra is az orra.

• gsg16
    on
  • gsg16
    off

egy kis szimulátor történelem:
    Apache Longbow Assault

letöltés:part1 ,part2

telepítést nem igényel.ki kell csomagolni,és mehet a játék.

om
  • DonZorro
    Hali Skacok,

Valaki tudna egy pár szót írni a TRIM és a HOVER mikéntjéről?

Köszi...
  • Solt
    Igen! :) Jól ki kell trimmelni, és szép lassan leengedni! :) Én már letettem hasra is, mert ellőtték a futómat! :) (igaz nem mezőn!)
  • LeonSilver
    Qrva vortex ring befigyelt és bár megtudtam menteni a gépet azért látszik, hogy a bal futó defektes lett, a jobb megroggyant az orrfutónak meg snayi.

Ami öröm az ürömben, hogy azért sikerült letennem anélkül, hogy mégjobban megzúztam volna a vasat.

**-**

Egyébként van valaki akinek sikerült letenni a gépet kint a mezőn??
    Én akárhányszor próbáltam mindig géptörés lett a vége.
  • Solt
    Támogatom... kezd kihullni a maradék hajam is...
  • blackshark
    http://www.youtube.com/watch?v=OEOHEnbRYwM&NR=1
  • blackshark
    Ez jó vidi!
  • LeonSilver
    Van egy másik megoldás is.Játszol a Crysis Warhead-el.
  • blackshark
    Ajj ez a játék!

Mindig is utáltam FPS-t nézegetni mert attól csak ríttam.(persze nem szószerint)Már gondoltam megnézem hátvan van átlag 40-50 fps-em de úgylátszik elvoltam tájolva.Mit is várhattam ettől a játéktól a játékélményét leszámítva.Alig van 40 fps-em azért is izzad a gépem.
    Pedig a Crysis Warhead az megy full közepesen akár 30-40 fps-el átlag.
    Ezzel a konfiggal: CPU: AMD Athlon 64X2 Dual Core Processor 5400+ (2,8 GHz)
    Ram: 2GB DDR2
    VGA: GeForce 7600GT 256MB (gyári tuning)
    450W táp
    N2N alaplap
    Egyet tudok mondani,remélem az angolt már megcsinálják rendesen vagy ha nem akkor már gondolkozok rajta h a kukában fog -e kikötni.
    DE van még1 megoldás,karácsonyra kérek egy GeForce 9600GT 512MB-osat.