4747
-
#782 Letöltős verzió van, 29.99$ -
IFOR #781 és az orosz verzio mennyibe kerül..postával együtt?? -
#780 Sehol.Jelenleg csak és kizárólag az orosz verzió az elérhető.
Jelenlegi állás szerint a nyugati verzió január-február környékén lesz megvásárolható. -
IFOR #779 Sziasztok..segitsetek.....
hol lehet Mo-on megvásárolni a játékot?? interneten nem rendelek..nincs hozzá bizalmam...mennyibe kerül agame különben??????? -
#778 kicsit OFF
Ilyenkor az NFS:MW jut eszembe, ami az X giga RAM mellett is swappel - emiatt "beszaggat" egy töredék másodpercre -, és megnyuxom... (bár az e mellett futott stabil 23-25 FPS-el minden maxon 2xQ élsimítással.)
ON
blackshark: arról mesélj, nekedmilyen gépedvan? , és hogy hasít a décsé?
-
#777 Egy észrevétel:
Ha unod hogy magadnak kell az utat végig repülni akkor ha megnyomod az "R" gombot autópilot szépen lerepüli az adott waypointig tartó utat. Amennyire bedöntöd az orrát a gépnek és trimmeled majd "r", azt a sebességet fogja tartani.
másik "D" gombbal süllyed a cucc lebegésnél amennyi ideig nyomod.. hasznos hovernél
kár hogy az ellentettje nincs...
végül annyit hogy az időközönként előbukkanó ricegés az biza az ultrabrutálos gépeknél is előjön, szóval van mit optimalizálni..
-
gsg16 #776 JA!!!kifelejtettem a Nikita című filmet,ami nem összetévesztendő az amerikai fos változattal,a Bérgyilkosnővel!!! -
gsg16 #775 igazad van,a Gyűrük Ura könyv sokkal jobb,mint a film,mert a könyv nem arról szól,hogy mennyire rondák,és gonoszak az orkok.egyébként ezeket a filmeket én kötelező jellegel megnézettem a 14 éves lányommal.ide sorolnám még a Tanut,a Remény rabjait,az Indúl a bakterházat,valamint a Star Wars sorozatot,és a Keresztapa legelső részét.és abban is igazad van,hogy baromi hosszú lenne mindent felsorolni.
#773:a CPU Controll használatát már leírták itt,nagyon részletesen.olvass vissza. -
#774 A DVD-n angol .avi-k vannak.... -
blackshark #773 Szerinted tuok orosz nyelven? XD
Am a CPU Controllban h kell beállítani h mind a 2 magot használja? -
#772 A DVD-n vannak szép videók.Mutatja és magyarázza, hogy mit kell csinálni. -
blackshark #771 Hidd el szoktam nem is ritkán!Csak nehéz attól h elolvastam.Multizni szoktatok?
Mert én mennék veletek meg ilyesmi meg TeamSpeak szval úgy könnyebb lenne megtanulnol a heli kezelését. -
#770 Hát azt hiszem, hogy egy darabig sorolhtnánk az alapműnek számító filmeket amiket az ember kötelezővé tenne az iskolában.Kezdhetnénk például a Hair-el. folytatva a Holt költők társasága-val és nem megfeletkezve a Halálsoron-ról sem :) De számomra például a Gyűrűk ura ( a könyv ) is alap lenne.Aki olvasta ( esetleg többször is ) az könnyen láthatja, hogy Tolkien remeke elsősorban nem a csihipuhiról szól.
**--**
товарищ blackshark.Olvass vissza valamint forgasd szorgalmasan a játék kézikönyvét. -
blackshark #769 Heló!Van némi problémám.
1.Nemtom h kell kezelni a fegyver rendszert (jó lenne ha vki leírná,thx)
2.Multiban az Arm nem kapcsol be
Ennyi.Előre is THX -
#768 -
Solt #767 Hatalmas film! -
gsg16 #766 a Leon a profi,egy alapmű.az iskolákban betenném a kötelező művek közé -
Solt #765 Leon a profi megelőzött!
Pollux: Jogos! -
egy dolog: a képen látható 6. billenőkapcsolót érdemes Radar-Alt/Baro között kapcsolgatni ugyanis ez ad támpontot a Hover módban az autopilotnak hogy meddig mehet -
#763 Aham. Értem. Köszi Elvtársak... -
#762 -
#761 Köszi Srácok, igazán kielégítő volt...
Solt, írd már le lécci ezeket az emlegetett AutoPilot módokat pontosan. Mármint a nevüket és a gombjaikat... -
Solt #760 A java részével egyetértek, de egy-két dolgot én másképpen tapasztaltam. Először is 260-275km/h-t szépen lehet tartani kitrimmelve úgy, hogy a botot sem kell fogni, és a collective-t sem kell piszkálni! Gyönyörűen repül a waypoint felé! :)
A hover 50km/h alatt beüzemelhető a tapasztalataim szerint, viszont 10-15 méter alá nem tanácsos engedni, mert kiold és puff! :D Én (mi) úgy használjuk, hogy a jobboldali vízszintes panelen található 5 kék színű autopilot kapcsoló közül a 4 egymáshoz közel lévő állandóan bekapcsolt állapotban van az 5., a különálló pedig csak akkor, ha nem használjuk a hover-t. (billenő kapcsolók alap állásban)
Nagy sebességről függeszkedésbe a következők szerint: Nózi felránt, collective nullára, 5., különálló autopilot kapcsoló kikapcsol, trimm reset, ha nagyon süllyednénk akkor collective picit fel, eközben pedig ahogy 50km/h alá csökkentünk akkor mehet a hover, minden elenged, és már lebeg is a fenevad! :)
Ha a baloldali vízszintes panelenen -targeting mode control panel- bekapcsoljuk a -automatic turn on target- kapcsolót, akkor auto hover közben, amerre a fordítjuk a shkval rendszer keresőjét, arra fordul a heli is, így mindig egyből irányban vagyunk, és még mindig nem nyúltunk se a bothoz, se a "pedálhoz"! :)) Ha pedig a -moving ground target mode- kapcsolót is benyomjuk, akkor a gépágyúnál automatikusan számol elé tartást mozgó cél esetén! :)
Ráadásul pedig a TrackIr + sisakcélzó használat kifejezetten orgazmus közeli állapotot szimulál! :))
Ui.: Én 300km/h fölé még soha nem engedtem, nekem itt már sípol, dudál, anyázik... :S A hegygerinceket átrepülve, 2000m körül pedig már 240-250 km/h körül sikít a drága. Megjegyzem itt már érdemes figyelni a jegesedést, mert bizony beindul! ;) -
blackshark #759 Tessék leszáltam billenytűzettel!!!!És ez nem vicc!!!!!!!CSak némi türelem kell!!!! ŐŐŐŐŐŐ képet h kell beszúrni? XD -
blackshark #758 Ki ismeri az EECH-t?
Nekem például most fennt van az Enemy Engaged 2 -
#757 Hihetetlen jól kilehet trimmelni a gépet.Ellehet menni simán ebédelni mellette.És igen, varió + csúszásjelző.Nekem az egyik szemem mindig ott időzik ha manőverezek és nem csak megyek előre a világba.
Taxizni is úgy egyszerű, hogy kicsit előretolod a botot, kitrimmeled és lehet nézelődni :)
Annyira fontos a trimm, hogy nekem például az x52-n a Pinkle Switchre van rakva.A reset trimm meg a kollektíven a Mouse Button 1-re.
Pedál.
Én összehoztem egy régi, kibelezett kormány pedálját és hát ugyan nem tökéletes ( egy Saitek pedál ~40k ) sokkal-sokkal jobb mint a botot tekergetni.Néztem vaterán 2-3-4k-ért lehet venni kormányt.Szerintem qrvára megéri. -
blackshark #756 1. Azért is mert nekem nincs joyom.Vagyis van csak más lett az alaplapom ezé nem megy rá,átalakítót nem tudtam szerválni.De fateromat megkértem h majd vegyen joy készletet,ha tud pedállal meg ilyesmi.CSak előbb megkéne még tanulnom a fegyver kezelést,a többit már vágom. -
blackshark #755 Ez nekem kúrva magas!!!! -
#754 350km/h -
#753 Trim:
Legjobban úgy tudod megnézni a hatását ha RCTRL-ENTER-el behozod a játékban a joy teszt ablakát...
amint trimmelsz abban az állapotban rögzülnek az axisok
Namost azt tudni kell hogy a heli irányítása pontos finom mozdulatokat igényel, és lehetőleg mindig egy axis fixálsz, aztán a másikat, és nem egyszerre ha csak nincs lábpedálod is
pl: felszállás-> előre tolod a kart picit hogy kompenzáld azt hogy a heli eleinte hátrafelé próbál emelkedni, aztán növeled a lapátok állásszögét, !tehát nem a gázt adod a collectivval ugyanis az állandó!
szépen emelkedik futómű be, majd irányba fordítod rudder-el és megtartod, majd kitrimmeled aztán bedöntöd előre ott is megtartod hogy max -10 fok legyen a horizont-hoz képest és újra trimm.
A lényeg hogy közben figyeld a variométert!!! ez a legfontosabb műszer a heliben! collective-t mindig korigálni, ha pedig meg akarsz állni lebegni akkor felrántod az orrát collective-t le teljesen és amint kezd megálni szépen nézed a variométert hogy ne süllyedjen túl gyorsan -> adagolsz vissza szépen
hover: 20km alatt legyen a sebesség! különben a kiadott utasításkor az akkor rögzített pozícióra próbál vissza hátrálni az autopilot amitől csak totál instabil lesz a cucc
350km tud menni a kávédaráló, DE! 200km/h bőven elég (főleg megpakolva) ugyanis efölött a sebesség felett a trim-től csak beremeg a heli
még valami! ha trimmelsz hover-nél hogy irányban maradj egy célpont miatt, akkor a lábkormánnyal 1mp-ig meg kell tartani az irányt majd utána kitrimmelni, különben elforog továbbra is az orra.
-
gsg16 #752 on -
gsg16 #751 off
egy kis szimulátor történelem:
Apache Longbow Assault
letöltés:part1 ,part2
telepítést nem igényel.ki kell csomagolni,és mehet a játék.
om -
#750 Hali Skacok,
Valaki tudna egy pár szót írni a TRIM és a HOVER mikéntjéről?
Köszi... -
Solt #749 Igen! :) Jól ki kell trimmelni, és szép lassan leengedni! :) Én már letettem hasra is, mert ellőtték a futómat! :) (igaz nem mezőn!) -
#748 Qrva vortex ring befigyelt és bár megtudtam menteni a gépet azért látszik, hogy a bal futó defektes lett, a jobb megroggyant az orrfutónak meg snayi.
Ami öröm az ürömben, hogy azért sikerült letennem anélkül, hogy mégjobban megzúztam volna a vasat.
**-**
Egyébként van valaki akinek sikerült letenni a gépet kint a mezőn??
Én akárhányszor próbáltam mindig géptörés lett a vége. -
Solt #747 Támogatom... kezd kihullni a maradék hajam is... -
blackshark #746 http://www.youtube.com/watch?v=OEOHEnbRYwM&NR=1 -
blackshark #745 Ez jó vidi! -
#744 Van egy másik megoldás is.Játszol a Crysis Warhead-el. -
blackshark #743 Ajj ez a játék!
Mindig is utáltam FPS-t nézegetni mert attól csak ríttam.(persze nem szószerint)Már gondoltam megnézem hátvan van átlag 40-50 fps-em de úgylátszik elvoltam tájolva.Mit is várhattam ettől a játéktól a játékélményét leszámítva.Alig van 40 fps-em azért is izzad a gépem.
Pedig a Crysis Warhead az megy full közepesen akár 30-40 fps-el átlag.
Ezzel a konfiggal: CPU: AMD Athlon 64X2 Dual Core Processor 5400+ (2,8 GHz)
Ram: 2GB DDR2
VGA: GeForce 7600GT 256MB (gyári tuning)
450W táp
N2N alaplap
Egyet tudok mondani,remélem az angolt már megcsinálják rendesen vagy ha nem akkor már gondolkozok rajta h a kukában fog -e kikötni.
DE van még1 megoldás,karácsonyra kérek egy GeForce 9600GT 512MB-osat.